Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Něco k zamyšlení
LEO
Jsem toho názoru, že lidi, co mají potřebu někomu nadávat nebo spíš označovat kidem jsou obyčejní srá**, kteří ve většině případů spadají do kategorie tzv. "kidů" a do očí by to dotyčnému určitě neřekl nikdo z nich, takovy srá** je třeba brát s nadhledem a vysmát se jim nebo je ignorovat. Na serveru se mi líbí, jak každej označuje hráče u Policie a Vojáků dětma, osobně jsem získal zálibu toho, jak mi každý třetí fagan napíše v PM, že jsem "kid", že zatýkám na warpu a podobny hovínka :D
Dřív jsem si myslel, že hraní za Vojáka či Policajta je nepřijatelné, teď jsem zjistil, že je to celkem zábava a převážně díky "bezmozkům", co mi naštvaně píší, možná je to trochu ujety se bavit tím, že se někdo zlobí, ale je to hra a já si tu nehodlám tvořit představu o tom, že velcí kluci hrají za teroristy.
eGhE
Pekne napísane ,

Neviem prečo , ale aj mne stále píšu že som KID , ja som to osobne za 2 roky čo hrajem nenapísal nikomu , keď osobu nepoznám tak tým pádom ho ani tak nemôžem nazvať .. Či je mladý , alebo starší vôbec neriešim , hru beriem ako hru , kde sa prídem zabaviť a relaxujem , problém by som skôr videl v tom , ako písal kolega hore že vela ludi tu hru beriem ako fakt druhý život .. Proste pri hraní hry to je hra , a po vypnutí to už hra nie je , ale realita .. Ten kto nevie tieto dve veci od seba oddeliť tak by sa mal fakt zamyslieť nad tým . V každom prípade , osobne si ani nedovolím urážať nejakých hráčov , či ma 8 alebo X rokov , určite by som až tak neklesol . A to nehovorím o tom že stále dostávam PM kde sú fakt silné urážky , to jednoducho ignorujem a spravím si o hráčovi vlastný názor .
andyyzz
mně štve, že si tady myslíte, že věk = inteligence. To znamená, že pokud někdo není 14+. takže je kid, debil, a že by se měl poslat do ******. PŘITOM když jsem byl mladší (asi 11 let), můj spolužák vlastnil Minecraft server. A spolu s ním tam hráli další lidi přibližně stejného věku. Až na výjimky se ale chovali normálně!
Přitom tady, na SP se mi mnohokrát stalo, že "husťáci" z nejmenovaných gangů, kam se nabírá jen od 14 let stejně dobře jako 10-ti letí ničí mise, jezdí vlevo, bourají do ostatních aut a pak do nich střílejí...
Takže bych řekl, že byste se neměli tolik dívat na věk, ale na chování hráče. Když někomu je 11 let, ale umí sawn, cp, blok možná ještě lím, než ti "husťáci" a přitom nedělá bordel, ale stejně ho do gangu nevezmete, a to jen kvůli věku... Facepalm
Ode mě vše, zapněte, prosím, plyn...
SmouKy_
Citácia
andyyzz napsal:

mně štve, že si tady myslíte, že věk = inteligence. To znamená, že pokud někdo není 14+. takže je kid, debil, a že by se měl poslat do ******. PŘITOM když jsem byl mladší (asi 11 let), můj spolužák vlastnil Minecraft server. A spolu s ním tam hráli další lidi přibližně stejného věku. Až na výjimky se ale chovali normálně!
Přitom tady, na SP se mi mnohokrát stalo, že "husťáci" z nejmenovaných gangů, kam se nabírá jen od 14 let stejně dobře jako 10-ti letí ničí mise, jezdí vlevo, bourají do ostatních aut a pak do nich střílejí...
Takže bych řekl, že byste se neměli tolik dívat na věk, ale na chování hráče. Když někomu je 11 let, ale umí sawn, cp, blok možná ještě lím, než ti "husťáci" a přitom nedělá bordel, ale stejně ho do gangu nevezmete, a to jen kvůli věku... Facepalm

Rád bych ti řekl jednu věc. TOHLE JE GTA tak to pochop a nebreč že ti někdo zníčí misi, tím pádem kdyby jsi byl někde v americe a viděl jsi jak někdo robil auto řekl by jsi mu že je to děcko ?
andyyzz
Smouky, hlavním cílem toho, co jsem napsal nebylo vybrečet se z ničení misí. |Přečti to ještě jednou, dvakrát, třikrát... Možná pochopíš.
saftySR
Citácia
andyyzz napsal:

Andyyzz ty asi niesi v "obraze" gangov. Mi nebúrame, nestrielame do každého len tak.. Ono to je tak že keď sa ti chce zabíjať a búrať tak chodíš ako sk*rvený tank a ničíš všetko čo vidíš.
Skiper
Citácia
SmouKy_ napsal:

Citácia
andyyzz napsal:

mně štve, že si tady myslíte, že věk = inteligence. To znamená, že pokud někdo není 14+. takže je kid, debil, a že by se měl poslat do ******. PŘITOM když j-sem byl mladší (asi 11 let), můj spolužák vlastnil Minecraft server. A spolu s ním tam hráli další lidi přibližně stejného věku. Až na výjimky se ale chovali normálně!

Rád bych ti řekl jednu věc. TOHLE JE GTA tak to pochop a nebreč že ti někdo zníčí misi, tím pádem kdyby jsi byl někde v americe a viděl jsi jak někdo robil auto řekl by jsi mu že je to děcko ?

Toto je GTA. A to, že do gangu iba 14 a viac. No hádaj prečo? Hranie s staršími je kvalitnejšie.
Jedenoducho človek ktorý má 11 nemá také skúsenosti a iné veci,ako človek ktorý má 14 a viac.
Janci
Nie som si istý, či som niekedy do chatu napísal, že je niekto dieťa alebo niečo podobné. Myslím, že nie. Je to úplne pod moju úroveň (ktorú nemám a ani som nikdy nemal rofl) niekoho nazývať deckom. Treba to zobrať tak, že všetci sme Božie deti, tak sa tu predsa nebudeme hádať no nie? Šéf tým chcel povedať to, že sa nad tú hru treba povzniesť (toto posolstvo sa tu snažím už dlhšie zvestovať). Toto by si mali uvedomiť hráči aj admini a potom by sme na serveri mohli vidieť ovela menej konfliktov a urážok. Všetko to pramení v anonymite. Každý hráč je vďačný za to, že všetko tu je anonymné (ako u každej PC hry) a teda nenesie nijaké (reálne) následky za to, čo vysloví/vykoná. To znamená, že si tu v podstate môže robiť každý čo chce a nikto ani len netuší, kto sa nachádza na druhom konci a teda ponížený hráč väčšinou zovšeobecní toho virtuálneho nepriatela, pritom sa nepozerá na individuálnu osobnosť. Teraz tu samozrejme hovorím aj o "urážke" typu dieťa, pretože ja osobne mám deti rád a nejaké v budúcnosti by som chcel mať, takže je to v podstate úplný nezmysel niekoho urážať (lepšie povedané snažiť sa uraziť) týmto spôsobom. Takže posolstvo príspevku, resp. čítanie s porozumením: Ludia povzneste sa nad túto primitívnu hru rofl. A čo teda z toho vyplýva? Že na Maroša mráz a Mrázikova kvapka už dokvapkala, či Medardova. Ak som dobre pochopil. Na hlavu
Yamamoto
Citácia
Janci napsal:

Nie som si istý, či som niekedy do chatu napísal, že je niekto dieťa alebo niečo podobné. Myslím, že nie. Je to úplne pod moju úroveň (ktorú nemám a ani som nikdy nemal rofl) niekoho nazývať deckom. Treba to zobrať tak, že všetci sme Božie deti, tak sa tu predsa nebudeme hádať no nie? Šéf tým chcel povedať to, že sa nad tú hru treba povzniesť (toto posolstvo sa tu snažím už dlhšie zvestovať). Toto by si mali uvedomiť hráči aj admini a potom by sme na serveri mohli vidieť ovela menej konfliktov a urážok. Všetko to pramení v anonymite. Každý hráč je vďačný za to, že všetko tu je anonymné (ako u každej PC hry) a teda nenesie nijaké (reálne) následky za to, čo vysloví/vykoná. To znamená, že si tu v podstate môže robiť každý čo chce a nikto ani len netuší, kto sa nachádza na druhom konci a teda ponížený hráč väčšinou zovšeobecní toho virtuálneho nepriatela, pritom sa nepozerá na individuálnu osobnosť. Teraz tu samozrejme hovorím aj o "urážke" typu dieťa, pretože ja osobne mám deti rád a nejaké v budúcnosti by som chcel mať, takže je to v podstate úplný nezmysel niekoho urážať (lepšie povedané snažiť sa uraziť) týmto spôsobom. Takže posolstvo príspevku, resp. čítanie s porozumením: Ludia povzneste sa nad túto primitívnu hru rofl. A čo teda z toho vyplýva? Že na Maroša mráz a Mrázikova kvapka už dokvapkala, či Medardova. Ak som dobre pochopil. Na hlavu

Janci na hrad king *Tu sem*
thorous
Citácia
andyyzz napsal:

Minecraft a GTA, přečti si znova názvy těch her, přijdou Ti ty hry stejné? Jestli nechceš, aby sme tě zabíjeli, tak jezdi jinudy než okolo našeho sídla, když někam jedu a nabere mě jebo s autobusem hned co vyjedu na silnici, tak si můžu rovnou volat mechanika, to je důvod, proč to u silnice sídla ničíme. Kvalitní gang je o členech, když chceš kvalitní členy, tak první je mentální vyspělost, která se odvodí od věku. Když si k nám podá přihlášku týpek, kterýmu je 12, myslíš, že zapadne do kolektivu lidí 14-25 ? Já teda ne
Upravil thorous dňa 07.09.2014 21:47
andyyzz
OK, OK, just hate me. Původním účelem mého textu je ukázat, že ne všichni děti jsou hyperaktivní, stupidní atd., a že se najde i 20-ti letej chlap, co se chová, jako 10-ti letej. Gangy jsem uvedl jako příklad. To znamená, že existuje 10-ti leté mentálně vyspělé dítě a 20-ti letej mentálně nevyspělej chlap.
eGhE
Citácia
Janci napsal:

Pozerám že máme viac menej totožný názor :D
Tress
jediny kdy si myslim ze sou to kidi je kdyz mi nekdo pise jestli nehraju na minecraftu :D jinak radsi uz nic neresim, je to hra tak proc se sTressovat :D
wlcacek
Kid nazve kida kidem, nakonec je dítě v každém znás, kdo se u týhle hry nějakým způsobem zdržuje.
ATomas to tvoří, Ruda má Gangsterské sklony (neber to jako nic proti Tobě), Under je zarputilý Trucker, a další si zde hrají na magnáty, jiní zase kropí vše co se pohne a já se tu snažím stát mezi někde v trojúhelníku mezi ATomasem, Admin týmem a hráči. Ve finále si svým způsobem hrajeme všichni.
Z vlastní zkušenosti vím, že to co tu padlo od AToma, tak je svatá pravda. Na druhou stranu chápu i hráče, kteří se snaží nahrát nějaké body (tím se zase zabavují oni) a někdo je zlikviduje, tak bouchnou. Ale ten nadhled je opravdu důležitý.

Někdo tu psal, že dřív se nikdo neopovážil nadávat staršímu, není tomu tak. Zevluju tady už dobrých 5 let a je to víceméně stejný.
Ruda
Wlku je možný že si to možná jenom přikresluju, ale když jsem začínal já, byl podle mě fakt větší respekt k "lepším" lidem, já se třeba strašně bál napsat komukoliv kdo tu měl "Legendu". Každopádně já nic nemám ani proti 14 letým hráčům, když se umějí chovat. S Lukym_SVK jsem volal 1 rok v kuse když mu bylo 14 let, takže je to spíš o tom chování než o tom kolik je člověku let.
Jinak děkuji za gangsterské sklony. :-* To bude asi ta moje kid stránka no.
wlcacek
Jak jsem psal, v každém z nás je kousek dítěte:D
Taky jsem propsal hodiny a hodiny s některýma mladšíma hráčema a popravdě, psalo se snima fajn. prostě fajn pokec a nezáleželo na věku.:D
twistedTSD
Už jen na označení "kid" jsem se stal alergický. Cca po celou dobu, co jsem zde hrál, tedy zhruba 2010-2013, poslouchám nadávání na kidy, úpadek serveru, věkový průměr, děti na serveru, v AT...18letí nadávají na 16leté, 15letí se smějí 14letým a 13letí nadávají do kidů 12letým (a mnohdy i naopak)...Jako jasně, na každém šprochu trochu pravdy, věkový průměr zde vysoký není a 9letý gangsta dokáže vytočit, ale jak je psáno v prvním příspěvku...Minulost si idealizujeme. Pokud máte pocit, že bývalo výrazně lépe, pak šlo asi fakt jen o "pocit".
yaroush
Na začátek si sem zkopíruju Rudu

Citácia
Označení "kid" ale používám na hráče všeho věku, pokud se chovají jak děti, většinou to ale doopravdy děti jsou, stačí chvíli číst chat a koukat na jejich geniální výplody. ("cs budeš kámoš?";)

Slovo kid používám když mě někdo fakt naštve, je to nejslušnější označení pro hlupáka ať je mu 10 nebo 20.
Mě nevadí, když mě někdo zastřelí, nabourá a podobně. Je to GTA ne The Sims.
Co mě neuvěřitelně vytáčí jsou lidi, kteři vpouští do chatu otázky typu
"můžu být admin?"
"dá mi někdo peníze?"
"kdy přijde ATomas?" // nebo někdo jiný
"proč jsem 200 minut ve vězení?"
a podobně.
Pokud tyto otázky padnou v chatu a jsou napsány s takovou diakritikou, že jdou rozluštit, tak na ně většinou někdo odpoví. Potom se najdou experti, kteří na takové otázky nepochopí odpověď a začnou spamovat...
Dělo se to vždycky, ale opravdu je velký přírustek takových lidí.
My jim neustále ustupujeme.
ATomas dělá blbuvzdorný mod.
Lidi, kteří si nedokážou přečíst informaci z textdrawu, nebo co mají udělat když dostanou ban od antireklamy tady já prostě nechci. Lidi kteří budou otravovat a prudit kvůli tomu že si nepřečetli dva červený řádky. Byl bych rád, aby se takovým lidem neustupovalo.

Citácia
Minulost si idealizujeme. Pokud máte pocit, že bývalo výrazně lépe, pak šlo asi fakt jen o "pocit".

Bývalo líp. Asi je to jen subjektivní pocit. Moji kámoši se kterýma jsem na SP začínal, tak už z nich hraje jen hrstka, na jedné ruce bych je spočítal. Někdo dostal pban a už se nevrátil, některý to přestalo bavit. Jednu dobu nás celkem hodně adminovalo, ale ani to je tu neudrželo. Už skončila ta doba, když jsme na skype a TSku provolali stovky hodin, všechno dělali společně. To byl pravej multiplayer. Tyhle suproví lidi odešli, a z mýho pohledu je nahradili jiní.
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov
7%