Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Vikush :) - Editovaná v3
Bahamut_Lord
Ahoj, jsi hezká holka a taktéž dobrý hráč, tvá vizitka je hezky udělaná a přehledná nemám k tobě výčitky Smile Občas i nějaké ty penízky u mne necháš za obhajobu, takže jen tak dál :D *Dobrá práce*
Vikush
Citácia
Bahamut_Lord napsal:

Ahoj, jsi hezká holka a taktéž dobrý hráč, tvá vizitka je hezky udělaná a přehledná nemám k tobě výčitky Smile Občas i nějaké ty penízky u mne necháš za obhajobu, takže jen tak dál :D *Dobrá práce*

ďakujem Smile
Nosferatu
Vikushko , znova děkuji že si mě označila , samozřejmě byly to luxusní časy , jsem jenom rád že jsem tě tenkrát dostal do firmy... zážitku bylo fůha hodně ... Jsi zábavná , hodná holka a skvělá hráčka Smile I když od té doby co jsem změnil Nick na serveru tak jsme nějak přestali komunikovat , ale třeba to zase obnovit Smile
Jinak ti přeji ať se ti na SP ještě dlouho daří ať se daří Firmě Smile a třeba jak jsem zmínil udělat si nějakou tu akci Smile zase spolu Smile
dapper
Si hezká sluší ti to chtěl bych tě znat osobne fůů
Vikush
Citácia
ST SAITAN napsal:

Vikushko , znova děkuji že si mě označila , samozřejmě byly to luxusní časy , jsem jenom rád že jsem tě tenkrát dostal do firmy... zážitku bylo fůha hodně ... Jsi zábavná , hodná holka a skvělá hráčka Smile I když od té doby co jsem změnil Nick na serveru tak jsme nějak přestali komunikovat , ale třeba to zase obnovit Smile
Jinak ti přeji ať se ti na SP ještě dlouho daří ať se daří Firmě Smile a třeba jak jsem zmínil udělat si nějakou tu akci Smile zase spolu Smile

ďakujem satánku :D, tak snažím sa s mogom, keďže ma iné zamestnanie ako je popelář nebaví :D (Srdcom popelářka) To bude určite moje zamestnanie v blízkej budúcnosti v realite :D. Dobre Smile

Dapper, ďakujem :D
Nosferatu
Citácia
VikusQa napsal:

Citácia
ST SAITAN napsal:

ďakujem satánku :D, tak snažím sa s mogom, keďže ma iné zamestnanie ako je popelář nebaví :D (Srdcom popelářka) To bude určite moje zamestnanie v blízkej budúcnosti v realite :D. Dobre Smile

Dapper, ďakujem :D

Alespoň nějak som se ti usadil v srdci :D jako Popelář který tě do toho v táhnul D: a jestli budeš v blízké budoucnosti popelařka ok budu pracovat stebou :D tak pěknou kolegyni by mi každý Popelař záviděl :D
I kill people and I like it
Vodkynzinicov
Další Derpina Boss
Zrušený účet
Citácia
Vodkynzinicov napsal:

Další Derpina Boss

Derpina už vymřela. rofl
Vikush
Citácia
Vodkynzinicov napsal:

Další Derpina Boss

Hej ty už drž jazyk s tou Derpinou .. :D
cZSpajkdR
Vizitka je super,líbí se mi a moc ti to sluší Smile Kytka pro tebe
Vikush
ďakujem Spajk Smile
Borek_
stručné přehledné krása holka jak se patří Smile
Vikush
ďakujem Frank Pusa
ErvinBroucek
Super vizitka, hezká slečna Smile Omg
Vikush
ďakujem mates Smile
Panzer
Citácia
Vodkynzinicov napsal:

Další Derpina Boss

Další já jsi ty, takže tiško :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Reeus
Pěkné děvče, fajn na pokec na Skypu, vždy mě ráda příjme do firmy, což se cení, vzhledem k mým odchodům, jsi fakt fajn hráčka..
GL na SP
Vikush
Citácia
Reeus napsal:

Pěkné děvče, fajn na pokec na Skypu, vždy mě ráda příjme do firmy, což se cení, vzhledem k mým odchodům, jsi fakt fajn hráčka..
GL na SP

ďakujem Smile
LukesCZ
Sluší ti to Smile
Pěkná vizitka jazyk
Vikush
Citácia
LukesCZ napsal:

Sluší ti to Smile
Pěkná vizitka jazyk

Jéj ďakujem Smile
Prejdite na fórum: