Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Spravedlnost 2
Yamamoto
Přečetl jsem si topic .. no nelíbí se mi jakým způsobem se to locklo tak to přenesu já Smile Jsem stejného názoru , odbanovali se ti lidé kteří provedl horší věci než například smetyx, zajímavé že oni UB mají ... takže jsem též toho názoru, buď odbanovat všechno, nebo vrátit ty co tam mají zasloužené právoplatné místo.

Zde bývalí topic a odkaz na něj:

Ahoj,
určitě víte co se stalo s Loupákem,kekelem,HELMUTEM,Dandeem,smetyxem ...
Ano právě smetyx, dlouhodobý hráč a administrátor tuneloval rozpočet a poté zneužil i jednu z chyb herního modu. A dále peníze posílal nám. (Kamarádům)
Také dále určitě víte, co se stalo 30.8.2014 .. Pixel a Kerry vybanovali server a co víc poslali do oběhu několikset milionů.
Ovšem tito 2 ban nemají. Co dodat když má Pixel ještě stále hlavního administrátora webu? A proč běhají dále po serveru?

Takže UB všem nebo ban všem!
Prosím vás ostatní hráče SP napište co si o tom myslíte! Nenecháme to zahrabávat pod koberec! A pokud se toto téma lockne uvidíte že se opravdu před váma něco skrejvá.
Piště,komentujte,hlasujte!!

http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=61078
Skiper
Aj tak ti to locknú.
Yamamoto
Citace
Skiper napsal:

Aj tak ti to locknú.

Doufám že tímhle způsobem se k tomu nepostaví Smile
Skiper
Lenže my obyčajný hráči sa aj tak nedozvieme podrobnosti okolo tej veci.Ako to všetko bolo.Aj keď to väčšina vie všetko.Niekedy vedia hráč viac ako AT.
dpq7WImm8w
Nebudu to zamykat, to přenechám kompetentním.
Jen pár věcí.
Víš jak probíhalo to co dostalo smetyxe do banlistu ? - nevíš.
Ti kteří provedli horší věci jsme sem vypustili? Vážně? Schválně.. pověz mi kdo naposledy rozeslal mezi hráče miliardu čímž jí vypral a jen tak tak se nezhroutila (již po několikáté) ekonomika.

Kdo do banlistu patří nebo nepatří rozhodují hlavní administrátoři, takže všechny unbany jdou přes jejich ruce a rozhodně sem nevypustí kdekoho bez rozmyslu

Co se týká věcí, které udělali Kerry s Pixelem - Samozřejmě, nechali jim hlavního administrátora webu, ale pročpak ty génie? Protože nikdo jinej tu s webovým systémem nemá tolik zkušeností jako oni a NIKDO je nedokáže na jejich postech zastoupit. Navíc, nebejt toho, že tam zůstali by jsi ani Ty nenapsal tuhle šaškárnu, takže se nejdřív zamysli nad tím, co plodíš za kraviny a pak to teprve posílej Smile

Miluju lidi co ví kulový a serou se do věcí do kterejch jim nic není. ;)
EspantoniusCZ
Toto není normální a nemělo by se to tolerovat. Z takovou ten server půjde víte kam. Zachvíli si bídě na serveru dělat každý co chce, už tak je toO chaos
Yamamoto
Broučku, nechápu z čeho usuzuješ že nic netuším .. V případě smetyxe vím všechno. Dále pixel s kerrym ano, to už je vaše neschopnost, že jste si nedokázali nikoho sehnat. Stačí mi vidět spis lidí na webu a už bych o lidech co by dokázali dost věcí věděl. Se vší slušností nic nám do toho není? Víš lásko portál je skládanej z hráčů, pokud jsi stále toho egocentrického úsudku, že admin je pán a nikdo není víc nikomu nikam nic není a podobně, tak ten si s prominutím můžeš napsat na papír, pěkně ho srolovat a pak si ho strčit víš kam.
Fellaz
A proč tohle vlastně píšeš?
Zbytečně dostaneš krupicovou kašičku zpracovanou od AT/Hlavních a různé pohádky kolem a lock, měj se pěkně.
Jsem zastáncem toho že buď ban všichni, nebo unban všichni.
KokosovaTrubice
Citace
Detroit napsal:
Ti kteří provedli horší věci jsme sem vypustili? Vážně? Schválně.. pověz mi kdo naposledy rozeslal mezi hráče miliardu čímž jí vypral a jen tak tak se nezhroutila (již po několikáté) ekonomika.

Třeba právě zmiňovaný Pixel a Kerry. Oni naposledy rozeslaly mezi hráče miliardu. A kdo dostal UB? mistr.sveta ...
HeWhoMustNotBeNamed
Mě si laskavě do huby neberSmile Díky. A kdo si na mě stěžuje?:D Od doby, co jsem odešel jsem viděl jen Soulanda a pana CzSK. .)
Smetyx a jeho kamarádi defakto hacknuli účet admina a lezli dlouhou dobu na web do pokecu ale o tom vy nevíte, tak nevím vůbec, proč se staráte do věcí, do kterých vám nic není.
Yamamoto, aka. Yama "CzSK" Moto.
Mám přenechat post tobě? :D
Btw, zklamu tě, já na serveru nehraju )
Yamamoto
Citace
Pixel napsal:

Mě si laskavě do huby neberSmile Díky. A kdo si na mě stěžuje?:D Od doby, co jsem odešel jsem viděl jen Soulanda a pana CzSK. .)
Smetyx a jeho kamarádi defakto hacknuli účet admina a lezli dlouhou dobu na web do pokecu ale o tom vy nevíte, tak nevím vůbec, proč se staráte do věcí, do kterých vám nic není.
Yamamoto, aka. Yama "CzSK" Moto.
Mám přenechat post tobě? :D
Btw, zklamu tě, já na serveru nehraju )

"post" , jsi tím tak zaslepenej :D Ano jsem druhej Cezet :D:D Ani mě neznáš, tak si neber do huby ty mě. Stál jsem o post chvíli, teď bych do toho teamu nevlezl ani kdybych dostal zaplaceno, to jak se tu řeší věci ala. zametu je pod kobereček nebo tvůj oblíbenej styl "nelíbí se mi dám mu pban".
LuKi_
Přesně to co Dandee a Smetyx udělal ani nevíte.. přes 3 měsíce četli admin pokec přes můj učet, ale to už nevidíte.. Tleskám tomuto topicu..
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
HeWhoMustNotBeNamed
No to víš, to když tu uplatňuju ten styl, tak jaktože nemáš ještě pban?:D A věř tomu, že jsi jako on. :D ****te se do věcí, do kterých vám nic není )
Normálně ti udělám radost a stáhnu gta a půjdu na server udělat nějakou reklamu, třeba na test server, abys měl radost
DoMiNo
Co udělal smetyx možná víš z toho co ti on psal. To že naposílal do oběhu několik miliard, kupoval nemovitosti,domy a firmy za nehorázné sumy a jeho přátelé v tom jeli s nim je v pohodě? Podle mě není.
Yamamoto
Já ho už přece od tebe dostal lásko vzpomínáš? Kdyby nebylo grizzlyho tak tady teď nejsem. S jedním souhlasit musím, podobám se cezetovi v pár věcech, ale jsme absolutně jinej člověk a máme naprosto jinej styl řešení věcí. Nicméně tohle není cíl topicu takže bych prosil spíš k tematu ;)

E:// Domino, nemám to od něj tím tě můžu ujistit. Pokud vím to samé udělal pixel.
HeWhoMustNotBeNamed
No tak to víš špatně. :D A ty jsi ten ban dostal hlavně oprávněně kamaráde. Ban jsi obcházel a stále obcházíš a když jsi neměl co říct tak jsi řekl, že je to nafalšovaný, či co.
Yamamoto
Ano obcházím slováka :D:D IT ZNALEC LEVEL 100 s tebou jsem domluvil. :D
DoMiNo
Ale rozdíl je v tom že smetyx to bugoval, Pixel s Kerrym to rozposílali a vybanovali, Pixel pak účty odblokoval a odbanoval a tím z části odčinil to co napáchal. Zatímco smetyx to tajil a pokračoval v tom dál, co se týče webu tak majitel je Kerry a rozhoduje o tom kdo zůstane ve funkci a kdo ne, navíc jak psal Detro neni nikdo schopnější kdo ten systém zná líp..
Yamamoto
Kerry udělal jednu blbost, kerry potom co jsem ho trochu víc poznal je naprosto pohodovej. Já jen nechápu jak někdo jako kerry mohl spojit ruku s takovým ..... jako je pixel .. Když tu mluvíš o tom odčinění, smetyx dostal šanci to jakkoliv odčinit?
HeWhoMustNotBeNamed
A já zas nechápu, proč se musíš neustále starat do věcí, o kterých nic nevíš a hlavně Ti do nich nic není. :D Meleš tu o mě něco a hlavně mě ani neznáš, hlavně já o to ani nijak nestojím. Proto Tě teda prosím, neber si do tý tvojí huby moje jméno, při nejlepším se do tohohle topicku radši ani nevyjadřuj, tím uděláš nejlíp.
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů
7%