Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Spravedlnost 2
Groot
Helle.. neviem prečo to tu riešime ? Síce je tu pár pravdivých a nepravdivých "Postov"
Jeden z pravdivých: Server sa skladá z hráčov ! Bez hráčov by nebol server !
A teraz smerujem ku dajme tomu nepravdivých "Postov": Prečo by potom nemal vedieť hráč čo sa na servery deje ? Prečo má dotičný ban ? A prečo si Luki_ nastavil lahko uhádnutelné heslo ? (Toto je dikutabilné pretože mohol mať silné heslo to neviem)
Hráčov nemusí byť nič do AT pokecu to vážne hráčova starosť nie je ,ale prečo by nemal vedieť prečo ma jeden z Legendárných hráčov Pban ?
Keby to vedeli nebolo by tu zbytočných "Postov" typu: A ty vieš čo smetyx skutočne urobil ? A prečo to nevie ? Teraz hádžem vinu na AT (Nič v zlom to neberte ,ale hráči by mali vedieť prečo má niekto Pban)
Takže toto je zbytočný "Topic" ked je tu vela špekulácii Smile tod vše Smile
Tress
jen do nich :D

dodko Palec nahoru
Xena
Čo sa týka smetyxa a myslím že aj dandee či kto to bol...odkedy si dovolil/li k lukimu to, čo si dovolil, tak nedokážem si presadzovať, aby dostal unban. Dokázala by som mu po nejakej dobe jeho ban prepáčiť...no teraz isto nie.
Neviem, kolko vec=i môžem povedať a kolko nie, keďže nechcem vynášať...toto je skôr súkromná debata, lebo tu hrajú deti a pubertiaci, ktorí si robia čo chcú, tak to tu nejdem rozvíjať verejne a hovorte si čo chcete....veď vy raz dospejete a potom sa budete na sebe len smiať...

Fellaz...ehm...no...to čo robí ATomas záleží len od neho a nie od nás. Keby chcel, mohol by komunikovať. Takže tu máš aj odpoveď, kde je chyba.

Toto nie je debata pre 300 ludí, lebo ako sa hovorí, sto ludí sto chutí, tak si to teraz predstavte.

Ako ja chápem o čo tu Yamamotovi ide, ale žial pri mentalite SP sa to takto verejne nebude dať vyriešiť tak, ako si prestavuje.
Upravil Xena dňa 04.10.2014 21:47
Ruda
Podle mě tu nemáte tohle zakládat, když pořádně nevíte ani o co jde.
Ano smetyx byl hodnej kluk atd. ale tím kolik peněz poslal do oběhu si nějaký trest zaslouží, protože poškodil server možná hůř než kdyby vybanoval hráče.
Panzer
Peníze se dají ovládat to ATomasovi věřím že dokáže. Dejte Lock! raději :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Nosferatu
Jedno vám napíšu a to uvědomte si, že je to jenom hra. To co tady řešíte tak to je až k pláči ... jděte se projít ven uvědomit si co je život .. a ne jenom řešit tyhle nesmyslné aféry ... které ani nejsou skutečné.

Tohle je můj názor a teď mě třeba sežerte za živa že to SP tak nežeru .
I kill people and I like it
Panzer
Je to jen hra v který se seznamuješ, vyděláváš virtuální peníze a virtuální reputaci a zároveň do ní vkládáš svoje reálný peníze, nikdo nás do toho nenutí, ale bez platičů to nebude fungovat. Bo tak bude, ale špatně. Není to nesmyslná aféra co se SP týče, je to nesmyslný v realitě.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Nosferatu
Citácia
Panzer napsal:

Je to jen hra v který se seznamuješ, vyděláváš virtuální peníze a virtuální reputaci a zároveň do ní vkládáš svoje reálný peníze, nikdo nás do toho nenutí, ale bez platičů to nebude fungovat. Bo tak bude, ale špatně. Není to nesmyslná aféra co se SP týče, je to nesmyslný v realitě.

Ano pěkně si to napsal , ale i tak na to že je to hra ... tak se to až moc řeší podle mě .
I kill people and I like it
Fellaz
Konečně, mi někde nahrál na střelu. :D
"Je to jenom hra" a podobné kecy miluji.
Kde teď se nacházíš? - Na herním webu herního serveru.
Co hraješ? - Hru.
Co tedy máš řešit ve hře a na herním webu herního serveru?
Jak ses ráno vysral, potom že tě zbily ve škole protože ses jim nelíbil? Ne, mají se tu řešit HERNÁ PROBLÉMY.
Protože to je právě že HRA.
Zamyslete se co se asi má řešit.
wlcacek
Citácia
YamamotoGen napsal:

Přečetl jsem si topic .. no nelíbí se mi jakým způsobem se to locklo tak to přenesu já Smile Jsem stejného názoru , odbanovali se ti lidé kteří provedl horší věci než například smetyx, zajímavé že oni UB mají ... takže jsem též toho názoru, buď odbanovat všechno, nebo vrátit ty co tam mají zasloužené právoplatné místo.

Zde bývalí topic a odkaz na něj:

Ahoj,
určitě víte co se stalo s Loupákem,kekelem,HELMUTEM,Dandeem,smetyxem ...
Ano právě smetyx, dlouhodobý hráč a administrátor tuneloval rozpočet a poté zneužil i jednu z chyb herního modu. A dále peníze posílal nám. (Kamarádům)
Také dále určitě víte, co se stalo 30.8.2014 .. Pixel a Kerry vybanovali server a co víc poslali do oběhu několikset milionů.
Ovšem tito 2 ban nemají. Co dodat když má Pixel ještě stále hlavního administrátora webu? A proč běhají dále po serveru?

Takže UB všem nebo ban všem!
Prosím vás ostatní hráče SP napište co si o tom myslíte! Nenecháme to zahrabávat pod koberec! A pokud se toto téma lockne uvidíte že se opravdu před váma něco skrejvá.
Piště,komentujte,hlasujte!!

http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=61078

Ahoj, koukám, že Ti to ještě nikdo nezamkl, tak to udělám já.
Ovšem nejdřív Ti sem něco napíšu.

Zamknutý topik, co jsi postl byl těmito slovy:
Citácia
Citácia
Až to založíš ze svého účtu, který není zabanovaný tak se můžeme bavit.

Bylo to zamčeno právoplatně. Nevidím sebemenší důvod, proč se tu vybavovat s někým, kdo obchází.
Od toho máme ticket systém.

Co se týče té Tvé elity: Loupák,kekel,HELMUT,Dandee,smetyx, tak tam ti k tomu něco napíšu.
Včera ve večerních hodinách dostal smetyx permu za obcházení jak na webu tak na serveru.
Poté dorazil Dandee a založil topik, kde uveřejnil administrátorovo heslo od acc na serveru. Nehledě na to dlouhodobě se logovali na acc, odkud využívali přístup do admin pokecu a dále šířili.

Když už to tu srovnáváš s Pixelem a Kerrym, tak si třeba uvědom, že Pixel a Kerry to sice vybanovali, ale Pixel, ještě něž jsem zjistil že se něco takového odehrálo, začal situaci po sobě uklízet + dodal důležité podklady k úplné nápravě. Což nikdo nikdy předtím neudělal.

Smetyx vytuneloval ze serveru několik miliard a rozdával mezi hráče. Pixel vybanoval, rozeslal několik miliard a dodal podklady, kde je odebrat.

Takže o nějaké spravedlnosti tu nemůže být ani řeč. To co předvedl dandee s celou tou slavnou tlupou, zamávalo s portálem mnohem víc, než vybanování.

Takže zamykám. UnBan se zamítá a Perma pro Pixela a Kerryho se nekoná.
Pokud máš nějaký dotaz ohjledně této věci, kontaktuj mě v SZ.
Další podobný topik bude uzamčen. Vše je zde napsané.

Lock!
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
11 Hlasov
24%
Deathmatche
3 Hlasov