Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Race liga / Kurzy na závodníky
DangerRMV
RACE LIGA

Zdravíme, Race liga na SP se přesouvá na tento web: raceliga.g6.cz - Prosíme všechny, ať se zde zaregistrují, včetně závodníků a hráčů, kteří si budou na závodníky průběžně sázet! Pozorně si prohlédněte celý web, ať o nic nepříjdete a ať víte, jak celá race liga probíhá.

Děkujeme za pochopení!

Upravil DangerRMV dňa 13.10.2014 22:39
Wanty
Pomocník Vokrajs. :D:D:D:D:D:D:D ja chcipam
DangerRMV
Citácia
Wanty napsal:

Chtěl to, tak to má mít :D
Wanty
Citácia
DangeR_ napsal:

Citácia
Wanty napsal:

Chtěl to, tak to má mít :D

jsem vedel ze se jenom vtírnul. :D

img.tpx.cz/uploads/ghhjghjhj.jpg

:D:D:D:D
LuKi_
Asi se nemohu zúčastnit no.. :D Byl jsem dobrý racer, ale po tom co jsem v AT už asi tolik zkušeností nemám :D Jak někdy odejdu z AT tak se určitě zapíšu, jinač *Dobrá práce*
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
aure
Aure_
to je ten kral sws Smile
Ruda
Nápad je to hezký, ale píšete že chcete udržovat přehled o tom kdo je nejlepší a tak, každopádně když to je pouze na závody do Pitrase tak to nikdy nebude přesné ani z poloviny. K tomuhle by to chtělo vedené online statistiky o vyhraných závodech těch kterých jedinců, tohle má prostě nulovou informační hodnotu. Každopádně je to hezký nápad a držím palce ať vám to nějak šlape. Smile
Gee_
Gee_

Nápad se mi líbí Smile *Dobrá práce*
Panzer
Jedna chyba a už nejsi nejlepší, se může stát kdykoliv, podle mě nenaučíš nikoho jezdit, každej to jezdí podle svýho gusta a podle auta..
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
DangerRMV
Citácia
Panzer napsal:

Jedna chyba a už nejsi nejlepší, se může stát kdykoliv, podle mě nenaučíš nikoho jezdit, každej to jezdí podle svýho gusta a podle auta..

Tak nějak nejde o to je to nějak naučit, ale třeba jim tímto zvýšit sebevědomí a vyzkoušet jak jsou opravdu na tom. A je fakt jedna chyba a už končíš v závodu, ale těch závodů bude nespočet.
Panzer
To zjistí každej když chce, stačí jít na admin akci nebo na závod či třeba Gr. Když máš o co jezdit tak máš vždy sebevědomí, podívej se na takovýho F3ara, jakej to je pecka závodník, no na kdejakých závodech mu natrhne řiť kde kdo, prostě je to taky o štěstí. Prostě můj názor na to.. :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
DangerRMV
Citácia
Panzer napsal:

To zjistí každej když chce, stačí jít na admin akci nebo na závod či třeba Gr. Když máš o co jezdit tak máš vždy sebevědomí, podívej se na takovýho F3ara, jakej to je pecka závodník, no na kdejakých závodech mu natrhne řiť kde kdo, prostě je to taky o štěstí. Prostě můj názor na to.. :D

Jo v pohodě beru to, taky říkám že F3aR je na to suprový, proto bych byl rád, aby se účastnil i on Smile
err0rk0
Administrátor se může také zapojit? Poněvadž tady nejde o žádnou výhru, tak by mohl, viď?
DangerRMV
Citácia
err0rk0 napsal:

Administrátor se může také zapojit? Poněvadž tady nejde o žádnou výhru, tak by mohl, viď?

Samozřejmě, že admini taky. Díky za připomenutí, dopíšu to do topicu Smile
DangerRMV
Citácia
LuKi_ napsal:

Asi se nemohu zúčastnit no.. :D Byl jsem dobrý racer, ale po tom co jsem v AT už asi tolik zkušeností nemám :D Jak někdy odejdu z AT tak se určitě zapíšu, jinač *Dobrá práce*

Můžeš se klidně zapojit, adminstrátoři můžou také Smile
Tress
hraju :D nick nwm :D
Mixer
Skusit to můžu .
Nick : ..Mixer..
pokud jsem to pochopil tak jako registrace stačí napsat jen nick ne ?
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
DangerRMV
Citácia
PACHET napsal:

Skusit to můžu .
Nick : ..Mixer..
pokud jsem to pochopil tak jako registrace stačí napsat jen nick ne ?

Přesně tak.
LuKi_
Zkusit to můžu také
Nick: LuKi_
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
MaReK_
Čo stoho že viem závodit ked pridem na závod na SP a tam same bloky a SH lagy = Voda, strecha, -1000hp za 1 sekundu... Toto by som dal na MTA tam by išlo len o ten najelpši čas a to je podla mna skill nie tu vam dojde zavod každy kto urobi dobry štart a pritom každu zatačku bere z medzernikom.
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně
3.5.2020 Správně
3.5.2021 Správně