Informace o serveru
Číst diskuzi
Premium Car - Můj nazor
|
|
Vikush |
Přidané 10.10.2014 21:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 640
Založený: 07.01.14
|
Citace Gampy napsal: Presne, súhlasím. Prečo by tam dával to /flip ? No predsa aby sme si to museli kupovať kvôli tej 1 veci, ktorá bola samozrejmosť v premku. Mal tam nechať len texty, neony tu je úplne vidieť o čo mu ide a to je smutné. Zachvílu sa bude platiť za všetko. |
|
|
Jakub_cz |
Přidané 10.10.2014 21:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 101
Založený: 15.03.12
|
Nechci nic říkal,ale kdyby to dělal pro nás tak tyto blbosti odebere úplně anebo nechá se inspirovat,nebo alespoň vyslyšel naše návrhy nebo myšlenky a neodebere /flip z premium klasik,když je to tedy na to aby se zmenšily lagy a né kvůli zisku.Myslím si,že tím že odebere /flip nezmenší lagy. |
|
|
Morrison321 |
Přidané 10.10.2014 21:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 477
Založený: 06.04.12
|
Ono to nie je o prežívaní, ale o tom uvedomiť si čo sa stalo, bez neobmedzeného nitra nerobíš misiu 5min. ale 7. Bez neobmedzeného nitra nevyhráš závod aj keď si lepší ako ostatní. Z toho vyplíva, že ak sa chceš vyrovnať ostatným hráčom musíš si to zakúpiť, čiže 3.20€/24dní. Pre hráčov ktorý chcú lámať rebríčky je to super novinka, ale pre nováčikov a hráčov čo hrali SP for fun, si ich týmto pochoval. Tie objekty si mohol fakt radšej odstrániť, vyzeralo to aj tak strašne, ale nemyslím si že to je pravý dôvod prečo sa to zaviedlo. Aby si ma zle nechápal mne je to fuk, ja si to kúpim za herné $. Je to vaša vec, že vás baví na serveri čítať jaká je to kravina a ono to aj naozaj je, pre vás možno nie, ale pre hráčov čo bohužial ani nevedia že existuje web a spamujú ti tam serve, pre tých to blbosť je Upravil/a Morrison321 dne 10.10.2014 22:08 |
|
|
Jakub_cz |
Přidané 10.10.2014 22:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 101
Založený: 15.03.12
|
Citace Morrison321 napsal: Souhlasím,tohle je jedno z nejlepších vyjádření ![]() |
|
|
Tress |
Přidané 10.10.2014 22:06
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
tomu natom screenu rikas spam ![]() ![]() a nechtej to video kde je videt jak ten chat doslova letel ![]() ![]() |
|
|
_Sparc0_ |
Přidané 10.10.2014 22:13
|
![]() ![]() Příspěvků: 40
Založený: 19.01.14
|
Všetvi hovoria o lagoch na SP, a majú slabé PC alebo Internety. Viem čo je jazdiť závody s luďmi ktorí majú lagy, alebo mám lagy ja a tak sa skoro ani nedalo závodiť. Zaobstaral som si nový PC a Internet, a už som od vtedy nemal lagy na SP (nemyslím FPS dropy). Teda pár lagov bolo ale nič velkého.Niesu to až tak drahé záležitosti, aspoň čo mám ja, tak neboli najdrahšie. Niektorí ludia hrajú fakt na kalkulačkách a hovoria že majú lagy a ešte sa aj čudujú. Premium car je dosť oničom vec, kupovať si nitro, privolať, flip atď. za 4€ na mesiac kvôli luďom čo hrajú na kalkulačkách? Fakt nie, díky. Toť môj názor. |
|
|
LEO |
Přidané 10.10.2014 22:18
|
![]() ![]() Příspěvků: 291
Založený: 26.05.13
|
Jak je tu napsáno, je to jen hnusná vypočítavost, tohle je dalsí upgrade pro lepší profit z /premium. Dřiv bylo normal /privolat 0-3, to se zrušilo a nechalo jen na Vlotech, aby se VSloty víc využívaly. Ted zas upgrade, že se /privolat 0-3 vrátí, ale zavede se pro to novy premium, a aby tomu nebylo málo, tak se sprzní klasik VIP a předělá se z něj nitro a /flip na tento nový "premium car". Pokuď není člověk uplně vygumovanej, tak mu tohle všechno dojde a se zdravým rozumem se na tyhle výhody vykašle. Osobně jsem nepodlehl minule, když se zrusilo /privolat 0-3, že bych si začal kupovat VSloty a nepodlehnu ani teď a tuhle výhodu "fakuju". |
|
|
Livik7 |
Přidané 10.10.2014 22:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 180
Založený: 05.09.13
|
Citace Gampy napsal: Takový názor jsem čekal, až mi tu někdo napíše. To nejlepší co jsi mohl napsat, lépe bych to nesepsal ![]() |
|
|
Freezy123 |
Přidané 10.10.2014 22:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 26
Založený: 07.09.14
|
Vrat do premium Klasik ten /flip podla mna najpouživanejšie z celeho premka možno ešte porty a tie neony taky nemusim takže bych potreboval jenom /flip |
|
|
Groot |
Přidané 11.10.2014 09:09
|
![]() ![]() Příspěvků: 769
Založený: 07.09.13
|
Citace kubiczej napsal: Môj názor... nič v zlom ATomas ,ale ak ti chýbajú peniaze chod cez leto na brigády na stavby, atp.. Citace _Sparc0_ napsal: Presne máš slabý PC ? Tak nehraj hry ak nie je stavaný na hry... Máš pravocný PC tak nanom pracuj a nie hraj.. Prečo by mal ATomas ručiť za lagy na serveroch ? Zato predsa môžu neschopný hráči si kúpiť výkonnejší PC/ntb Tak ako pri zhodnej IP adrese SP za to neručí ručí zato predsa dodávaťel NETU Takže vráťiť všetko tak ako bolo ![]() |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 11.10.2014 09:31
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8294
Založený: 30.04.12
|
Tohle už mi nedá, ale Všichni tady jste vylízaný jak somálská studna. ATomasovi chybí peníze? Kdyby ano zdraží premium a neřeší nějakou novou premium službu s kterou se i on musí ****... Mimochodem, kdyby jste zapojily ty Vaše kebule což bych po Vás chtěl asi moc, zjistili by jste, proč se do "premium car" dalo flip.. protože se to týká třebas auta? ale né, to je moc složité na pochopení. Citace Nechci nic říkal,ale kdyby to dělal pro nás tak tyto blbosti odebere úplně anebo nechá se inspirovat,nebo alespoň vyslyšel naše návrhy nebo myšlenky a neodebere /flip z premium klasik,když je to tedy na to aby se zmenšily lagy a né kvůli zisku.Myslím si,že tím že odebere /flip nezmenší lagy. ![]() |
|
|
twistedTSD |
Přidané 11.10.2014 09:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 1316
Založený: 24.02.11
|
Opravdu máte takový problém s pochopením psaného textu? Není to snad v novince vysvětleno dostatečně jasně? Neustále si zde někdo stěžoval na lagy - zde je řešení. A vy tu začnete histerčit kvůli tomu, že nebudete mít nápisy na autech (jaká katastrofa). Očividně by Atomas udělal nejlépe, kdyby tyto objekty zrušil úplně. |
|
|
Gampy |
Přidané 11.10.2014 09:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 50
Založený: 27.07.13
|
Detroit Citace Mimochodem, kdyby jste zapojily ty Vaše kebule což bych po Vás chtěl asi moc, zjistili by jste, proč se do "premium car" dalo flip.. protože se to týká třebas auta? ale né, to je moc složité na pochopení. To je zase argument. Takže tam rovnou mohl dát /privolat na všechny sloty a nitro k tomu, když už se to týká toho auta, ať se to vyplatí. Ale né, objeví se tam jen to /flip (a původně i nitro) které má hráče tlačit ke koupi. Kdyby nešlo o zisk tak se to dá vyřešit úplně jinak. Citace ATomasovi chybí peníze? Ano, z toho co napsal mi to tak přijde. ATomas Citace Dalsi vec je ta ze po tom bugu s premium rapidne klesly prijmy SP. Chci proste aby se SP uzivila sama. http://superparba.eu/forum/viewthread...ost_717204 twistedTSD Citace Opravdu máte takový problém s pochopením psaného textu? Není to snad v novince vysvětleno dostatečně jasně? Neustále si zde někdo stěžoval na lagy - zde je řešení. A vy tu začnete histerčit kvůli tomu, že nebudete mít nápisy na autech (jaká katastrofa). Myslím, že ty by sis měl tu novinku přečíst znovu. Nápisy nikoho nezajímají, všichni chtějí /flip. |
|
|
ATomas |
Přidané 11.10.2014 10:02
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6018
Založený: 19.02.11
|
Citace Ano, z toho co napsal mi to tak přijde. Blbost fakt nema mezi. Precetl sis to poradne ? Doslo ti za jaky ucelem jsou potreba ? |
|
|
Panzer |
Přidané 11.10.2014 10:04
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Tak jasně musí se to ještě doladit, hlaste chyby a bude to OK.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Predator |
Přidané 11.10.2014 10:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 309
Založený: 15.07.13
|
To je tak, když se někdo připojí na web jednou za měsíc a čumí akorát na vizitky. Jako jak psal Detro, jste všichni jak chovanci nějakýho ústavu. ATomas vám o tom napsal seriozně dost informací v nezařaditelných kde jste flame posílali taky protože opět nečtete celý vlákna ale jen poslední stránku. Informací o tom PROČ SE TO ZAVEDLO máte více než dost,jenže když se nechcete obtěžovat čtením a následným chvilkovým zamyšlením se tak si nestěžujte. ATomas vám všem dal možnost se vyjádřit k tomu, co tam bude nebo nebude ještě před zavedením, důvody zavedení jsme vám taky napsali,ovlivnění složení toho balíčku premia jste měli ve svých rukách a místo toho jste akorát držkovali,jestli z těch příspěvků tam bylo k věci 10 procent tak je to hodně. Takže teď pláčete hezky ale na špatným hrobě. ![]() |
|
|
Gampy |
Přidané 11.10.2014 10:42
|
|
Citace Blbost fakt nema mezi. Precetl sis to poradne ? Doslo ti za jaky ucelem jsou potreba ? Ano došlo. A došlo tobě, že lidi nechtějí platit za takovou blbost? Co kdyby se pro jednou přidala věc, co by se lidem vyplatila? Sebrat lidem něco, co měli za jedny peníze a tlačit je do Premium Car který by drtivá většina využívala jen kvůli flipu. Já si taky myslím, že blbost nezná mezí. Fajn, hold dochází peníze a chceš aby se SP uživila sama, to chápu. Proto tu mám taky návrh. Podle mě, kdybys přidal do Premium Car /privolat 0-9, rozhodně si ho koupí víc lidí než doteď kupovalo VSLOTy jen kvůli tomu /privolat. Když zároveň uvidí, že bude všechno v jednom. Než aby si kupovali tři druhy, radši si nepořídí nic. Tak bych aspoň o koupi uvažoval já a těch pár lidí co jsem se ptal. Jestli by to tak skutečně bylo, můžeš zjistit jen ty a pokud by to bylo ještě horší, nevidím problém proč by se to nemohlo vrátit k původnímu nápadu. |
|
|
Brutalus |
Přidané 11.10.2014 10:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 1016
Založený: 27.10.13
|
Ono to není o tom, že to nikdo nechce, protože tady z té vaší splašky zvratků je vidět, že ani jeden z Vás vůbec nepochopil, proč to premium je a jak funguje. Argumentujete nesmyslama. |
|
|
BeaBoyCZ8 |
Přidané 11.10.2014 10:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 90
Založený: 30.08.14
|
Citace Brutalus napsal: Ja jsem to pochopil už od začatku .. ![]() |
|
|
Gampy |
Přidané 11.10.2014 11:04
|
|
Citace Brutalus napsal: To co jsem na tom nepochopil já, je proč nemůžou ty peníze co do toho dám za to stát. Když se zrušilo /privolat v Classicu, kupoval jsem si pořád na měsíc Premium i VSLOTy. Asi pravděpodobně byly třeba peníze na provoz. VSLOTy mi totiž aspoň nabízeli větší garáž atp. To co mi nabídne Premium Car už MI za to nestojí, ale jsem do koupě tlačen kvůli /flipu který je celkem třeba. Proto se MI to nelíbí. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasůSkyrace
12 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
3 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí