Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Nový mobil
rikardo
Zdarec.
Potreboval by som nový mobil kedže mám krabičku od LG ktorá pomaly odchádza. Mám na výber s týchto mobilov, viem nie sú to nejaké S4 a IP 5 ale mne bohato stačia. Ale neviem sa medzi nimi rozhodnúť že, ktorý si mám vybrať kedže parametre sú podobné..

Fony na výber sú tieto: HTC Desire 310 , Nokia Lumia 630 , Samsung Galaxy S3 mini , Sony Xperia M alebo Sony Xperia E1.

Díky za každú radu.

//edit: Maxímálne do 120 eur. Môžete navrhnúť nejaký fon aj vy nemusí to byť len z ponuky ktorú som uviedol ja.

Upravil/a rikardo dne 19.10.2014 21:10
f86
z androidu nieco od sonička, skôr tá e1

ked wp tak lumiu, btw, neviem preco taka stara ked na bazosi su za cenu novej 630ny uz pomaly aj 7 rady a vyssie.

ja by som siel urcite do nokie, bohuzial dost ficim na google apkach koli robote a skole a google a microsoft sa moc nemusia, to je vseobecne zname, ale ak moc google aplikacie nepouzivas tak urcite nokia
dpq7WImm8w
Pokud máš tedy na výběr z tohoto, určitě a bez váhání nokii. Jsem sice zatvrzelý odpůrce nokie, ale od doby co byli na trh uvedeny telefony s Windowsem, se jejich vývoj posunul hodně vpřed.
Naproti tomu, mobily s Androidem.. to je kapitola sama pro sebe, maximálně tak ještě to HTC.
No a mezi náma, furt bych šel raději i do nějakého staršího iPhonu, než do toho co tu máš, ale to je Tvoje volba.
Comunista_CZ2
Osobně doporučuju sony mam už od nich 2 mobil a nestěžuju si muj nejoblibenější byl Sony Xperia T (aktuální) ale spadl mi na cestu a dostal ránu ale dál funguje kdyby mi šel zapnout (nešel mi v noci po tmě zapnout tak jsem sundal kryt a upadla če**** na tlačitku tak nejde zapnout) jinak luxus spadl mi i do vody normalně funguje dál nokii ti nedoporučím rozhodně né wp ... :-) E1 je docela fajn :-)
twistedTSD
HTC 310 - Budiž, za ty prachy není špatnou volbou. Jen bohužel málo místa pro aplikace (nelze na SD kartu).

Lumia 630 - not bad, ale počítej třeba s chybějícím bleskem a samozřejmě WP.

Galaxy SIII mini - slabší procesor + náročnější nadstavba, tudíž bude trochu pomalejší. Jinak v pohodě.

Xperia M - slabší procesor a stejný problém s SD kartou, jinak ok.

Xperia E1 - Víceméně o ničem telefon, asi nejhorší volba.

Já osobně bych si z tebou zmíněných vybral HTC (skrz procesor) nebo SIII mini (skrz paměť). Jestli ti ale nevadí nedostatky Lumie - zejména absence přisvětlovací diody - pak můžeš být nejvíce spokojený s ní.
rikardo
Vďaka za všetky rady + mám na možnosť aj Prestigio Multiphone 5430.. Máte s ním nejakú skúsenosť?
EspantoniusCZ
Sony Xperia nebo Nokia Lumia
-ZTE-
Aký máš cca rozpočet ?
Panzer
Citace
EspantoniusCZ napsal:

Sony Xperia nebo Nokia Lumia

Docela z cesty v porovnání tyto dva mobily :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
EspantoniusCZ
Tak každý má něco dobrýho, ale stejně je asi Xperia Z1. Je vodotěsná, myslím že 28mpix foťák atd.
Janci
Citace
EspantoniusCZ napsal:

Tak každý má něco dobrýho, ale stejně je asi Xperia Z1. Je vodotěsná, myslím že 28mpix foťák atd.

Pozor, nepliesť si Xperia Z1 a Xperia E1 Jsi dobrý!
EspantoniusCZ
Citace
Janci napsal:

Citace
EspantoniusCZ napsal:

Pozor, nepliesť si Xperia Z1 a Xperia E1 Jsi dobrý!

Tak na to se musím podívat
EspantoniusCZ
No tak 20,7 mpix Foťák. jsem se splet :D
rikardo
Citace
-ZTE- napsal:

Aký máš cca rozpočet ?

Do takých 120 éčok.
rikardo
EspantoniusCZ napsal:

Trošku mimo... Mám tu na výber medzi Xperia M a Xperia E1 nie Zetko.
EspantoniusCZ
Citace
_XLsOoN_ napsal:

EspantoniusCZ napsal:

Trošku mimo... Mám tu na výber medzi Xperia M a Xperia E1 nie Zetko.

Sry já když vidím Sony Xperia 1 tak automaticky doplňuju Z1 :D je to můj oblíbený mobil :D
Jinak bral bych M a nebo tu lumii ale spíš M
Adrian
Ja bych bral Nokiu, kvalitka Smile
JohnyStar
Hele Nokie je hodně dobra ale Sony ja upřednostnuju a mam Sony Xperia M A šlape fakt je super doporučuji Smile
Sotasek
Já mám HTC Desire 500 a jsem spokojený ;) Ale asi bych šel do sony E1 ;)
dpq7WImm8w
Neaktivní téma..
zámek.
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
7 Hlasů
23%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
10 Hlasů
33%