Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Grafika pro youtube channel
Frenk98
Zdravím grafici,

mám takovou prosbičku, zda neumí někdo vytvářet a upravovat písmenka v obrázku. Jde o to, že potřebuji obrázek na můj channel na YouTube. Většina z Vás ho zná takže asi víte o čem mluvím. Pro ty kteří nemají tušení - Frenk98Play si zadejte na YT a máte vystaráno.

Moje představa: Velká tiskací písmenka F P je jedno jaký font ale nějaký hezký, vyhrajte si s těmi písmenky a barvičky - Modrá nebo bílá nebo to nějak nakombinujte. Na vrcholu F P kdybyste uměli tak bych byl velice rád kdyby tam byla nasazena nějaký snapback čepice a na ní písmenka F P (jako Frenk Play). Čepice naražená jakoby aby byla vidět písmenka ale i kšilt Smile

Pro představu: nějak takhle, ale aby to bylo natočené ke mně + nahoru čepice Smile

Pokud po Vás chci hodně, tak budu rád za vše co vytvoříte Smile

img.tpx.cz/uploads/Frenk98.png

Výtvor BTearse, ale ještě kdyby tam bylo to písmenko P a na kšiltu to samé, budu vděčný !! :D

Budu vděčný za každý výtvor a ten nejhezčí použiji a autor dostane menší finanční přilepšení v podobě 15mg.

//E: Prosím žádné motivy z GTA SA Smile
Upravil/a Frenk98 dne 30.10.2014 16:14
DoMiNo
dělal jsem to na 1 pokus, takže nemam psd :D
img.tpx.cz/uploads/frenk98_snap.png
Ber nebo nech být. :D
Frenk98
Citace
Kevin napsal:

dělal jsem to na 1 pokus, takže nemam psd :D
img.tpx.cz/uploads/frenk98_snap.png
Ber nebo nech být. :D

Domčo, to vypadá moc pěkně. Líbí se mi to ale kdyby spíše ta čepice byla menší a byla na písmenku F ale tohle je moc hezké.
Tress
//edit: mohlo to bejt lepsi ale sem linej :D

img.tpx.cz/uploads/fko......png
Upravil/a Tress dne 22.10.2014 20:45
Frenk98
Citace
Tress napsal:

img.tpx.cz/uploads/fko....png

jestli tam chces neco pridat staci rict :D

Jo jo, to je má představa, jen to tzv. 3D pokud umíš udělat Tressko :3 A nějaké to pozadí :D třeba ty skvrny jako měl Domča.

Díky za zapojení.
Upravil/a Frenk98 dne 22.10.2014 20:22
Matyash1
Toto je můj silně profesijonálňý výtvor (windows painting forever). Pokud to nejde otevřít, asi tento koment smažu :D
Frenk98
Citace
Matyash1 napsal:

Toto je můj silně profesijonálňý výtvor (windows painting forever). Pokud to nejde otevřít, asi tento koment smažu :D

Skill jako máš :D Děkuji za příspěvek :D
Frenk98
Citace
Tress napsal:

//edit: mohlo to bejt lepsi ale sem linej :D

img.tpx.cz/uploads/fko......png

Co bys pro 15 mg neudělal viď :D :D
Nemysli sei že buzeruju, ale prosím kdyby to bylo více ve 3D, bez toho pruhu uprostřed aby to bylo spojené a třeba nějaké modré skvrny v zadu a paráda :3
DoMiNo
FP - Jako Frenk plays :D Sedělo mi to ta víc, než to jedno písmeno :D
img.tpx.cz/uploads/frenk_4.png

img.tpx.cz/uploads/frenk_3.png

img.tpx.cz/uploads/frenk_2.png
Frenk98
Citace
Kevin napsal:

FP - Jako Frenk plays :D Sedělo mi to ta víc, než to jedno písmeno :D
img.tpx.cz/uploads/frenk_4.png

img.tpx.cz/uploads/frenk_3.png

img.tpx.cz/uploads/frenk_2.png

To je sakra dobrej nápad ... DING DING :D Myslim že máme vítěze. Počkám ještě na edit od Tressky ale řekl bych že jsi vyhrál.

Btw. Domčo, je nějaký výtvor od Tebe který jsem nepoužil ? -,- Jsi fakt skvělej grafik kámo !!
Tress
rikam ze sem linej, cekat na edit nemusis :D
Lukasz
To si moc nepomůžeš :D To co tam máš teď je o dost lepší jak tyhle :D + čepka nejde vidět
ErvinBroucek
img.tpx.cz/uploads/fsdfsdd.png
Jen sem to zkusil, no hate please :D
Frenk98
Citace
BTears napsal:

tak no.. :D
img.tpx.cz/uploads/frankeee.png

img.tpx.cz/uploads/frankeee1.png

Černá slzičko, prosím kdybys ještě dodělal tap písmenko P ve stejné barvě a do čepice také tak bych ti byl vděčný !!! :D :D Krása, ale Domča taky dostane svůj kus odměny :D
Frenk98
Citace
BTears napsal:

som si neuložil asi ten súbor, v požiadavkách máš len F :D .. a jak to myslíš? aby to bolo FP alebo samotné P ?:D

Ano ano F P ... jen aby byla ta písmenka u sebe a na čepici také u sebe :D :D Ale pokud je to moc práce, nic se neděje ;)
Frenk98
To je v pořádku, stačí jen přidělat k tomu to písmenko P, také na čepici a budu spokojen a Tvá kapsa o 15mg těžší :D Jestli sis to neuložil, kdybys to udělal podobně tak tím lépe, je to opravdu pěkná práce ;) Jo a prosím Tě spíše ten druhý typ, s těmi motivy :D

Děkuji a přeji mnoho zábavy u toho :D
Upravil/a Frenk98 dne 30.10.2014 16:15
Frenk98
Citace
BTears napsal:

mozno tento tyzden uz bude cas :D

V pořádku :D Kontroluju každý den pokud je čas :D
Geroj
img.tpx.cz/uploads/dfdfdfcs.jpg

Neviem či to má ešte zmysel ked dominik to má pekne :D
Přejít na fórum:
Anketa