Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Snow Mod ( 1oo% funkční )
Zacek
Citace
Zemix napsal:

Citace
zacekdan napsal:

Citace
PACHET napsal:

Hej funguje to i cleo4 ?

Dej tam radši ''trojku'' ať je to podle návodu.

Už jsem to vše zprovoznil, nejdříve jsem tam dal textury a poté až cleo3 + snowfx, jenže mi snowfx funguje pouze v singlu nevíš proč?

//EDIT: Cleo3 mi crashuje hru, půjde mi to v cleo4?

Musíš si v klientovi nastavit z kama to má spouštět. A nebo mě napadla věc pro ty co jim to crashuje.. Já teď pro někoho nahrávám na uložto moji zálohu a Vy si ji můžete stáhnout Smile Pujde to na 1oo%.
sTecko
Citace
zacekdan napsal:

Citace
Zemix napsal:

Citace
zacekdan napsal:

Citace
PACHET napsal:

Hej funguje to i cleo4 ?

Dej tam radši ''trojku'' ať je to podle návodu.

Už jsem to vše zprovoznil, nejdříve jsem tam dal textury a poté až cleo3 + snowfx, jenže mi snowfx funguje pouze v singlu nevíš proč?

//EDIT: Cleo3 mi crashuje hru, půjde mi to v cleo4?

Musíš si v klientovi nastavit z kama to má spouštět. A nebo mě napadla věc pro ty co jim to crashuje.. Já teď pro někoho nahrávám na uložto moji zálohu a Vy si ji můžete stáhnout Smile Pujde to na 1oo%.

Zálohu - To je čistý gta bez snowmodu...? (original), že pouze nainstaluju. Popřípadě kam to nahráváš, jestli na ulož.to tak to si nech :DD 5 GB se mi 10 hod vážně stahovat nechce.
Zacek
Jakože už hotový snowmod jen zapneš a hraješ :D Jak myslíš já sem potom Dám odkaz a buď si to stáhneš bo ne Smile
Matyash1
Citace
zacekdan napsal:

Jakože už hotový snowmod jen zapneš a hraješ :D Jak myslíš já sem potom Dám odkaz a buď si to stáhneš bo ne Smile

Takze v podstate jen stahnu, nainstaluju a hraju uz se snowmodem? Chapu to spravne? Smile
sTecko
No, tak stáhnu :DD A prosímtě mohl by si mi nahrát i original gta tvoje, potom co sem hodíš s tím snowem? Mám v poslední záloze 2 modely aut + menší chyby v data, tak bych potřeboval od někoho.

//EDIT:
Citace
Matyash1 napsal:

Citace
zacekdan napsal:

Takze v podstate jen stahnu, nainstaluju a hraju uz se snowmodem? Chapu to spravne? Smile

Stáhneš, hodíš do program files a už jen zapneš hru, a jedeš :D
Zacek
Citace
Matyash1 napsal:

Citace
zacekdan napsal:

Néé, Akorát to jdu nahrávat na uložto.. Je to prosté, stáhneš na clientovi změníš spouštění a hraješ :D To už je nainstalované, to je moje složka Smile

/EDIT: Už to mám na uložto. Jenom stáhnete na klientovi nastavíte spouštění a hrajete...Co budete stahovat je to všechno komplet nainstalované Smile
zde odkaz
: http://uloz.to/x87JJmxC/gta-san-andre...owmode-rar
Upravil/a Zacek dne 23.11.2014 17:53
Matyash1
Citace
zacekdan napsal:

Citace
Matyash1 napsal:

Citace
zacekdan napsal:

Néé, Akorát to jdu nahrávat na uložto.. Je to prosté, stáhneš na clientovi změníš spouštění a hraješ :D To už je nainstalované, to je moje složka Smile

/EDIT: Už to mám na uložto. Jenom stáhnete na klientovi nastavíte spouštění a hrajete...Co budete stahovat je to všechno komplet nainstalované Smile
zde odkaz
: http://uloz.to/x87JJmxC/gta-san-andre...owmode-rar

Super!
Jen mám ještě jednu malou otázečku: Je třeba si něco pojistit? Jako zálohovat nebo tak? VCysvětli mi to prosím případně úplně polopatisticky, protože v tomto ohledu nerozumím ani googlu... Sad
Díky
Zacek
Mno záleží jestli to děláš podle návodu nebo si stahuješ na uložtu už vše udělané za tebe..
Matyash1
Citace
zacekdan napsal:

Mno záleží jestli to děláš podle návodu nebo si stahuješ na uložtu už vše udělané za tebe..

Já stahuju to od Tebe. Smile
sTecko
zacekdan: Dokud si tu, mohl by si mi nahrát na ulož.to original GTA San Andreas? Když jsem tu hru stáhl poprvé, nezálohoval jsem si jí a teď v ní mám chyby ve složce data + modely aut... Byl by si tak hodný?

//EDIT: Jak tak koukám, tvoje GTA i se snowmodem má 3,7 GB a moje bez něho 4,7GB a s ním 4,8 GB :DDD
Zacek
Citace
Matyash1 napsal:

Citace
zacekdan napsal:

Já stahuju to od Tebe. Smile

Tak jen stáhni v klientovi nastav spouštění na toto co stáhneš a je to Smile

Citace
Zemix napsal:

zacekdan: Dokud si tu, mohl by si mi nahrát na ulož.to original GTA San Andreas? Když jsem tu hru stáhl poprvé, nezálohoval jsem si jí a teď v ní mám chyby ve složce data + modely aut... Byl by si tak hodný?

//EDIT: Jak tak koukám, tvoje GTA i se snowmodem má 3,7 GB a moje bez něho 4,7GB a s ním 4,8 GB :DDD

Promiň ,ale uploadování trva něco přes 1h 30min. a to musím ještě hodit do raru :D A chci si i dnes zahrát a takto bych měl lagy.. Opravdu se omlouvám, ale stáhni si to od někoho jiného na uložtu toho bude víc, ale Já bych to stahl z torrentu jazyk Smile
Matyash1
Stahoval jsem to, už tam bylo 2,5 GB stažených a najednou stop. Chrome to zablokoval kvůli "viru" a "Správce příloh" odstranil doposud stažený obsah. Takže jsem zase na nule.
Nejde to nějak nastavit? Nechci čekat zase 3 hodiny aby mi to hodilo chybu.
Sotasek
Díky moc, ještě na to je čas ale hledal jsem ho, vždy ho nahodim kolem 22-23. prosince
Zacek
Citace
Matyash1 napsal:

Stahoval jsem to, už tam bylo 2,5 GB stažených a najednou stop. Chrome to zablokoval kvůli "viru" a "Správce příloh" odstranil doposud stažený obsah. Takže jsem zase na nule.

Sakra takové problémy jsem nečekal ... Opravdu teď nevím co s tím Help

Citace
Sotasek napsal:

Díky moc, ještě na to je čas ale hledal jsem ho, vždy ho nahodim kolem 22-23. prosince

Jasné no. To je každém kdy si to tam dá Smile Já už to mám teď, protože se mi líbí Smile
sTecko
Citace
Matyash1 napsal:

Mě se to stalo taky... Ale vypl jsem antivir zhruba na 3 hod a mezitím se to stáhlo vpohodě Smile. Vše faká jak má, díky dane Smile
Zacek
Super, nemáš zač Smile
Matyash1
Díky. Vypl jsem Avast do restaru počítače a snad to nic neudělá. Jak to stáhnu tak restartuju PC a budu pokračovat. Díky za nápad... Smile
Matyash1
No, takže jsem učinil co sem napsal výše a stalo se toto: Znovu mi to zastavilo na 2,5GB +- a hodilo chybu co včera. Antivir byl vyplej. Napadá mě ještě to zkusit stáhnout na jiným PC a nebo jiným prohlížečem (aktuální je Google Chrome).

Toto mi to ukazuje:
1.)
img.tpx.cz/uploads/Chyba stahování Snowmodu.png

2.) Toto je po kliknutí PTM na to co je zobrazeno v prvním screenu. Napíše se "Další informace" a hodí to toto:
img.tpx.cz/uploads/Chyba stahování Snowmodu2.png

//Zemix, díky za info. Zkouším Mozzilu. Chtěl jsem i Explorer ale neměl jsem nervy potom, co načítal minutu seznam. :D

////Ted to stahuju přes FireFox a už jsem na 2,65 tak snad jsem to nezakřikl...
Upravil/a Matyash1 dne 24.11.2014 22:05
sTecko
Citace
Matyash1 napsal:

No, takže jsem učinil co sem napsal výše a stalo se toto: Znovu mi to zastavilo na 2,5GB +- a hodilo chybu co včera. Antivir byl vyplej. Napadá mě ještě to zkusit stáhnout na jiným PC a nebo jiným prohlížečem (aktuální je Google Chrome).

Toto mi to ukazuje:
1.)
img.tpx.cz/uploads/Chyba stahování Snowmodu.png

2.) Toto je po kliknutí PTM na to co je zobrazeno v prvním screenu. Napíše se "Další informace" a hodí to toto:
img.tpx.cz/uploads/Chyba stahování Snowmodu2.png

Chvíli počkej, bratr to teď také stahuje a má 2,4 GB - bez vyplého antiviru. Řeknu ti jestli mu to v 2,5 GB také crashne nebo ne.

//EDIT: Takže už má 2,7 GB a nic necrashlo a to má i zaplej antivir. Takže máš něco zakázané v googlu = Zkus tedy jiný prohlížeč jak si tu psal.
Upravil/a sTecko dne 24.11.2014 19:04
Matyash1
Takže kluci, nechci Vás znovu otravovat ale ještě jednu maličkost:

Staženo Správně

Ted ještě potřebuju vědět, jak a kde nastavit spuštění ze staženého souboru. Výše je napsáno pouze "nastavíš v klientovi spuštění z toho, co stáhneš" ale já nevím jak.

Díky za případný rady a snad už je to má poslední otázka ohledně tohoto :D
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
10 Hlasů
22%
Deathmatche
3 Hlasů