Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Snow Mod ( 1oo% funkční )
sTecko
Citácia
Matyash1 napsal:

Takže kluci, nechci Vás znovu otravovat ale ještě jednu maličkost:

Staženo Správně

Ted ještě potřebuju vědět, jak a kde nastavit spuštění ze staženého souboru. Výše je napsáno pouze "nastavíš v klientovi spuštění z toho, co stáhneš" ale já nevím jak.

Díky za případný rady a snad už je to má poslední otázka ohledně tohoto :D

Takže nejdříve jdi do:
Program Files -> Rockstar Games -> Smaž složku GTA San Andreas

Poté do:
C:\Users\Jménoprofilu\AppData\Local -> Složka VirtualStore -> Program Files (x86) (Nebo kde to máš uložený) -> Rockstar Games -> A smaž složku GTA San Andreas

A nakonec do:
Staženého souboru -> vyextrahuj si složku na plochu -> vyextrahovanou složku zkopíruj a vlož jí do Program Files -> Rockstar Games, Poté co to uděláš přejmenuj ji na GTA San Andreas a tam spusť samp...

Doufám, že si to pochopil Smile
Zacek
Nic nemaž. Zemixi :D Proč to asi má zálohovat :D No protože jak ten zimní mod bude chtít oddělat, tak to nepujde. Ty si v klientovi máš nastavit jen v Tools - settings -GTA location na ten zimní moc ode mě, ale musíš si do vyextrahovat. A pak to nastavíš zpátky na to co máš doteď Smile Nic nemaž jestli si už udělal bohužel :D
sTecko
Citácia
zacekdan napsal:

Nic nemaž. Zemixi :D Proč to asi má zálohovat :D No protože jak ten zimní mod bude chtít oddělat, tak to nepujde. Ty si v klientovi máš nastavit jen v Tools - settings -GTA location na ten zimní moc ode mě, ale musíš si do vyextrahovat. A pak to nastavíš zpátky na to co máš doteď Smile Nic nemaž jestli si už udělal bohužel :D

Tak on tu psal, že už si udělal zálohu, takže by se nic nestalo :D
Matyash1
Citácia
zacekdan napsal:

Nic jsem nemazal. Smile Čekal jsem na Tvé vyjádření protože se mi to zdálo divný, mazat něco :D
Mám jen otázku: Kam extrahovat? Na plochu?
Zacek
Citácia
Matyash1 napsal:

Citácia
zacekdan napsal:

Nic jsem nemazal. Smile Čekal jsem na Tvé vyjádření protože se mi to zdálo divný, mazat něco :D

Ano Já to mám také na ploše. No extrahuj si to na plochu a pak jen to nastav v tom clientovi Smile
sTecko
Citácia
zacekdan napsal:

Citácia
Matyash1 napsal:

Citácia
zacekdan napsal:

Ano Já to mám také na ploše. No extrahuj si to na plochu a pak jen to nastav v tom clientovi Smile

Já to tam hodil v raru a jede to taky :DD
Matyash1
Takže díky všem. I přes mou extrémní počítačovou neschopnost je hotovo a vše funguje...

img.tpx.cz/uploads/SAMP - snow mode.png

Ještě jednou Díky... Smile
sTecko
Citácia
Matyash1 napsal:

Takže díky všem. I přes mou extrémní počítačovou neschopnost je hotovo a vše funguje...

img.tpx.cz/uploads/SAMP - snow mode.png

Ještě jednou Díky... Smile

CTRL + num+ :D:D:D
StooSeFromGames
Ahoj chcem sa spitat ja som to všetko takto spravil išiel som na hrualemam strašne lagy a hmlu prosim pomožte mi
Matyash1
Citácia
StooSeFromGames napsal:

Ahoj chcem sa spitat ja som to všetko takto spravil išiel som na hrualemam strašne lagy a hmlu prosim pomožte mi

Je možný že sis zapl jednu z animací (sněžení a vánice). Vypni ji následovně: Drž Ctrl a zároven zmáčkni + na num. klávesnici.
Upravil Matyash1 dňa 25.11.2014 20:47
Zacek
Já lagy nemám i s animacemi to bude počítačem Smile Ale jak říka Matyash Smile
Virus
Třeba si něco vyberete zde, dobré je že se to nainstaluje přes autoinstaller a funguje to. Vyberete složku s hrou a do ní to nainstalujete, vytvoří se vám tam složka GameModding.net kde je odinstalační soubor (soubory ani složku nemazat)

http://gamemodding.net/en/search/?q=s...r=1#filter

samozřejmě ten co je tu nabízený může být i lepší ale já jsem línej to instalovat touhle cestou :D
Upravil Virus dňa 25.11.2014 21:39
StooSeFromGames
Nie nemal som ju zapnutu a ešte ktomu mi idu iba 2 obdia sneženia
Artyom
Super, funguje jak má díky Smile
Zacek
Citácia
Tumik napsal:

Taky jsem si ho dneska nainstaloval a mohu jedině doporučit. Sice jsem měl na začátku problém, ale pak jsem zjistil na to, že jsem přehodil pořadí kroků při spouštění, takže na to dávejte pozor, kdo si to ještě budete stahovat - jděte krok po kroku jak je v návodu. Pokud by to někomu nešlo, klidně mi napište, pomohl bych. :D
A děkuju, jsem s ním spokojen. Pusinka pro tebe

Jak říkáš, podle návodu. Nemáš zač Smile
Ajo82
Kde som spravil chybu ked po instalacii Cleo 3 sa mi neda zapnut samp vzdy mi padne hra, mam zasnezenu celu mapu ale nepada mi sneh lebo nemam jak nainstalovat snow FX kedze mi vzdy padne hra, vie mi niekto pomoct?
Zacek
Citácia
Ajo82 napsal:

Kde som spravil chybu ked po instalacii Cleo 3 sa mi neda zapnut samp vzdy mi padne hra, mam zasnezenu celu mapu ale nepada mi sneh lebo nemam jak nainstalovat snow FX kedze mi vzdy padne hra, vie mi niekto pomoct?

Dělal si to PŘESNĚ podle návodu ?
sKiLL
Zdravím, mám takovej problém.. Odstranil jsem kopii ve které jsem to vše dělal... Ale pořád mám sníh ve hře.. Už nesněží ale mám zasněženou mapu.. Nevíte někdo co stím?
Zacek
Zkus to znovu nainstalovat.
sKiLL
Krok po kroku znova nainstalovat když ho už nechci?
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
19%
Skyrace
12 Hlasov
26%
Deathmatche
3 Hlasov
6%