Informace o serveru
Číst diskuzi
Zamyšlení pro AT
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 07.12.2014 15:32
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8294
Založený: 30.04.12
|
ATomas, má pro dohled nad AT zvoleny správce serveru, čiliž on do chování AT nějak výrazně nezasahuje, není-li nutné učinit nějaký razantní krok. ![]() |
|
|
Adrian |
Přidané 07.12.2014 15:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 519
Založený: 28.06.12
|
Asi to je nutné keď sa každý sťažuje ^^ |
|
|
Ruda |
Přidané 07.12.2014 15:40
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
Adrian, pokud si nepochopil zásadní pointu příspěvku tak nereaguj. Každopádně se vám postupně pokusím odpovědět. Jen na co musím reagovat hnedka: Neříkám že přemotivované děti jako Patazz, Fellaz co se neumí chovat se musí brát nějak vážně. Patazz hraje formu, protože je v pubertě a Fellaze to už nebavilo. Každopádně vždycky se někdo takový objeví a je to právě další věc se kterou byste se měli umět vypořádat, tím že je budete řešit a budete z nich strašně vystresovaný tak jim jen ukážete že to zabírá. |
|
|
yeezuz2020 |
Přidané 07.12.2014 15:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 18
Založený: 29.10.14
|
Rudo rudo rudo, ja jsem přemotivovaný dítě, achjo ![]() Jsi z velkýho ghetta vole někde z vansdorfu, mlátíte cikány po hromadách, ale přitom tvůj biceps je velkej jak mýho tříletýho bráchy stehno. Jsi taky těžkej nolifer vid ![]() patazz vy blbouni dejte mi ban pls, na serveru sem musel čekat 10 minut než sem dostal perma |
|
|
ViktoreK |
Přidané 07.12.2014 16:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 2786
Založený: 22.11.12
|
Rudo, tvůj nápad na zavedení topicu (případně čehokoliv jiného), kde by se hodnotila ochota administrátorů, je dobrý (myslim, že může bejt každýmu úplně jedno, jestli to je nebo neni někde u konkurence), protože to kvalitě AT sakra prospěje, pokud se budou hlavní administrátoři dle (relevantních a odůvodněných, samozřejmě) hodnocení řídit, tj. že administrátor neochotný bude vyhozen, možná i na úkor kvality v jiných aspektech, protože tato vlastnost je zásadní a jedině ochotný team může mít u hráčů nějaký respekt. |
|
|
Xena |
Přidané 07.12.2014 17:19
|
![]() ![]() Příspěvků: 2016
Založený: 21.07.11
|
Ináč tak rok a pol dozadu to bol topij na hodnotenie adminov, no časom to zapadlo prachom..myslím, že to isté by sa stalo zas. |
|
|
thorous |
Přidané 07.12.2014 17:21
|
![]() ![]() Příspěvků: 515
Založený: 20.10.12
|
Nezapadlo to Xeni, přesunulo se to do vizitek, kam píšou většinou jen vlezdo****ky něco "Si super admin, mám Tě rád", jenom kvůli tomu, že vyhrál kopec smrti od toho admina a když tam napíšeš nějakou kritiku na admina, tak se do Tebe takoví lidé pustí jako fanynky Justina Biebera do hejtera. |
|
|
wlcacek |
Přidané 07.12.2014 18:16
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6229
Založený: 14.04.11
|
myslím, že bych tu mohl vyprávět co je a co není jiné. Ano, dřív byl administrátor blíž, než dněs, ale to byla doba za Lofastka, ne tu dobu, co mi tu popisuješ. Bylo zde cca 70 herních slotů (později 200) Někdo tu zmínil Rocketa, ano, Rocketa alias Nyleze jsem uctíval, měl rád, ale častokrát jsem sním nesouhlasil, v přísnosti. Bylo to až zbytečně přísné. Ať si kdokoliv cokoliv říkáte, chodíme si sem zahrát,pobavit se s virtuálními přáteli a odpočinout si a ne, abych tu terorizoval hráče, potažmo administrátory. To by jste si fakt příli, aby jste tu nemohli udělat sebemenší překlep? Myslím si, že se Vám tu snažíme udělat prostor, pro to aby jste se tu co nevíce bavili. To že kdejaký hráč, který se nazve dlouhodobým, ačkoliv tu hraje třeba jen rok a půl, a začne tu nadávat (nemyslím tím teď Tebe Rudo) že to tu bylo lepší, neberu jako bernou mici. Protože tou dobou jsem byl už ve funci správce. Složení hráčůse víceméně nemění. pouze dospíváte a díváte se na věc s trošku vyzrálíma očima. Mění se zde systém, hráči a admini se mu musí přizpůsobovat. Pak jsou leidé, kteří se nepřizpůsobí novinkám a máme tu novou elitu rejpalů (Jiry_ ne to ještě nejsi Ty)Takový lidi, pak nevidí to, co admin udělá dobře, všímá si jen chyb. A každou i sebemenší chybyčku jde ihnet nahlásit na web a sepíše o tom sloh, který by se na toaletní papír nevešel. Ale to, že by se ohlédl za tím, že to je adminovo klopýtnutí po jó dlouhé době, o tom už nechce slyšet. Brutalus tu psal, že před pár dněma vyběhla adminům informace o stávájící situaci informace i se společně s řešením, které by mohlo fungovat. Píšete tady o respektu k AT. on je respek, a respekt. každý člověk by měl mít přirozený respekt k druhému člověku, je to součást vychování. To já nemám v silách měnit, to je třeba zajít za rodiči. (nicméně to souvisí s chování hráčů/adminů) Pak je respekt k vyšší instanci. To už je naučená věc, kterou by měl samozřejmě každý, již od mateřské školy byt vybaven. Ani to bohužel většina z Vás nemá (mohu si dovolit napsat Vás, protože já jsem opravdu slušně vychovaný a vím, co se sluší a patří) Tuším Panzer tu psal něco o nabírání dlouhodobějších hráčů.... no, jenže já nemám zájem o odaministrátora, který mi tu vydrží měsíc a pak odejde, že ho to nebaví, nebo že to tu není jako dřív, ano není a nemůže. komunita dospívá, mod se mění a hráči přibívají. Hromada lidí mě dává na talíř, že jsem dopustil, aby Carter byl administrátorem, když byl v Ban Listu. Carter byl regulerně odhlasovaný a s jeho prací jsem nad míru spokojen. A věřte, nebo ne, tak bych hodně podobných hráčů rád viděl v budoucnosti v AT. Vidím, jakým způsobem dokážou jednat, když jim dám prostor, pokud si budete přát, klidně Vám sem pozdeji napíšu i nicky, o dvou vím minimálně. Nakonec jsou tu takový existence, co neumím popsat, a ty zrovnávají reálný život s virtuálním (to už je o Tobě Jiry_) Je možné(nebo spíš jisté) že jsem na něco neodpověděl. Tak mě kdyžtak napomente, nebo mi ty Vaše otázky, nastrkejte do bodů. |
|
|
Ruda |
Přidané 13.12.2014 09:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 2692
Založený: 15.03.13
|
wlku díky za vyjádření. Upřímně jsem čekal že to tu odsoudíš jako flame na AT. Každopádně díky ještě jednou za názory. Jinak Patriku: Ten kdo si napíše do podpisu, že půlka serveru jsou špíny, nemůže být moc mentálně vyspělej člověk a nemá to nic co dělat s mým autem nebo čímkoliv jiným. ![]() |
|
|
Panzer |
Přidané 13.12.2014 09:59
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Jo myslel jsem ty starý hráče, ale ne ty co tu dojdou jednou za týden a byli v AT už 3x. No
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Tress |
Přidané 13.12.2014 10:34
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
Citace wlcacek: tam sem byl tolikrat ze ani nwm ![]() |
|
|
DoMiNo |
Přidané 13.12.2014 11:11
|
![]() ![]() Příspěvků: 3218
Založený: 25.04.12
|
Když jsem nebyl ty dva měsíce v AT, tak se to dalo dost poznat, jak administrátoři jednaj a jak jsou ochotní. Když hráč něco po nich chce, tak napíšou napiš druhýmu. Třeba jednou se mi stalo, že jsem jendom administrátorovi napsal ať smaže dann protože admin co dělal akci ho zapomněl smazat a dostalo se ke mně "To je takovej problém napsat tomu kdo tu akci dělal?" já odepsal "TO je takovej problém napsat jeden příkaz?" a administrátor mi napsal "Místo psaní sraček bys to měl už dávno vyřízený." (něco v tomhle smyslu to bylo), byl to fakt velkej problém napsat pětiznakovej příkaz. Když jsem si dával forfun noviny, kde jsem popisoal práci některých administrátorů tak se ke mně dostalo "Tohle jsem od tebe nečekal, dost jsi se změnil" a různý blbosti ![]() Co se týče tich trestů, tak když vidim když třeba hráč napíše "t!nábor do firmy" tak mu udělím var, pokud to nedělá naschvál, pokud to zopakoval tak dostal trest jaký dostat měl.. Někteří mu napálí trest v plné výši jenom proto aby se jim připsal 1bod do statistik. Je to věc názoru a já to vidim tak jak to vidim. |
|
|
wlcacek |
Přidané 13.12.2014 11:14
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 6229
Založený: 14.04.11
|
Citace DoMiNo napsal: Když jsem občas na druhém acc, tak je to podobné ![]() ![]() |
|
|
Krowky |
Přidané 13.12.2014 12:18
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
Pekný názor, mám rád kritiku pokial je konštruktívna a slušne napísaná, čo v tomto prípade je. Jediná vec čo je na nej zlá je že je v podstate na anonyma a to sa hl. adminom bude asi ťažko riešiť. No nič k veci. Píše sa tu vela príspevkov o tom že AT ide dole vodou a pod. celkovo jeho chovanie a ochota. To ale je aj na opačnej strane, kvalita a chovanie hráčov ide dole vodou. Nepríde mi úplne normálne keď vidím dotaz "Nech mi dá ten kto mi dal mute svoju adresu" Server je plný týchto onlinebicepsov ktorí sa len vyhrážajú, urážajú nás, osočujú a pod. Nemôže nikto čakať že potom my všetci v AT budeme so sklopenými ušami čakať kto mi vynadá ďalší alebo snáď keď mi niekto napíše že som neschopný kid čo nemá v AT čo robiť a robím to na **** tak mu mám napísať že ďakujem, velmi si to vážim? To teda nie. Ano súhlasím, vybuchnúť by som rozhodne nemal (ale stáva sa to) ale nech potom hráč nečaká že keď bude niečo potrebovať tak mu venujem čas ktorý môžem venovať slušnému hráčovi. To proste nejde. Ja osobne nemám problém robiť veci aj nad rámec povinností pokial hráč dokáže jednať slušne rád mu pomôžem. Strávil som už snáď hodiny hladaním áut hráčom čo zabudli kde parkovali, riešim "dotazy" aj v pm, hoci je problém ich niekedy v tom spame aj zbadať. A potom príde niekto kto spraví blbosť a dostane trest a všade o mne píše že som neochotný administrátor, no tak to ma potom ani ne že naserie ale zamrzí.. Celé je to tom že niektorí hráči si myslia že kvôli tomu že tu hrajú dlho sú nedotknutelní. Ja pri trestaní na nick nehladím, vidím len porušenie pravidla a je mi jedno či ten hráč je z môjho gangu, firmy alebo sused, kamarát. Ono je jednoduché odsudzovať na základe jednej blbosti. Ale vela adminov robí prácu nad rámec svojich povinnosti o ktorej nevie nikto okrem hráča ktorému pomohli. Neustály spam v pm že sprav mi kopec, sprav mi auto smrti, daj voj. techniku, daj tuning, daj závod...do toho príde milion reportov a dotazov a potom čo skôr. Niekedy sme na serveri v malom počte, proste nestíhame a nejaký pánko hráč si napíše nejaký stupídny dotaz čo keby nebol lenivý skúsiť tak si to zistí aj sám a keď do pol minúty nedostane odpoveď tak začne spamovať do chatu "admini dotazy!" a ešte tam samozrejme šupne aj ten vykríčník aby sme to náhodou neprehliadli. Potom sa zase pustíme do dotazov a ujde nám jeden report a hneď zase spam že načo sme tam keď neriešime reporty. Poviem to takto, ruda a spol. čo ste si už skúsili AT viete že polka reportov a cheatov je neoprávnené hlásenie a teda zbytočne nás to oberá o čas, s ktorým vieme naložiť lepšie ako pre server tak pre hráčov. A chybu si viem uznať, ak som udelil niekomu ban neoprávnene vždy dostal unban, ospravedlnenie a odškodnil som ho aj finančne na servery z vlastného vrecka. No ale aby toto nebolo celé o tom že si zastávam hráčov. Je pravda že nie všetci administrátori si plníme povinnosti tak ako máme. Niekedy pravdupovediac pravá ruka nevie čo robí lavá a potom vznikajú "vtipné" situácie typu že nejaký hyperaktívny admin odpovie na zmazaný dotaz. A samozrejme čo tu vždy bolo a asi aj bude, nespravodlivosť, niektorí admini sú schopní behom 5 minút za dva rovnaké prehrešky dať dva rozdielne tresty. A hráči slepí nie sú, vidia to tiež. Ono ak sa chceme mať na SP lepšie musíme sa zamyslieť všetci, ono je to celé začarovaný kruh. Hráči si musia začať vážiť prácu administrátora a nehádzať mu polená pod nohy. U niektorých hráčov práve naopak skladám klobúk, pomáhajú nám s lovením podvodníkov, cheaterov a pod. Ale prečo vlastne hráči nespolupracujú, nezastanú si AT a nepovedia na nich nič dobré? Pretože sú jedincami ako Aure a jemu podobný označovaný za vlezdo****ky. Pretože títo rýpalci nedokáže predýchať že niekto s AT dokáže vychádzať dobre a nepridal sa do ich protestnej spoločnosti. Ak som na niečo zabudol tak dopíšem. Ono je toho viac čo mám na srdci ale toho by bolo strašne vela... |
|
|
DoMiNo |
Přidané 13.12.2014 12:47
|
|
|
|
|
Krowky |
Přidané 13.12.2014 12:53
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 5683
Založený: 12.12.13
|
|
|
|
WOLIX |
Přidané 13.12.2014 13:51
|
![]() ![]() Příspěvků: 606
Založený: 24.02.11
|
Krowky,ohledně lovcu statistik,ja je v AT buhvijak neměl ale nikdy sem nebyl považovan za špatneho protože já pomahal lidem v chatu v pm a neodepsoval jim atnapišou /dotaz atd.. souhlasim s tebou ![]() ![]() |
|
|
Teczka83 |
Přidané 13.12.2014 14:37
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Tak trošku souhlas. Dnešní administrátoři...nemluvím o všech samozřejmě, nepozdraví, když přijdou na server. Dnešní administrátor než aby řešil to co má, tak se stará o svůj gang. Místo aby řešil dotazy tak si jezdí gangrace, atd, atd. Na druhou stranu se nedivím tomu jak se chovají. Dnešní ideální hráč přijde na server a první co zkouší tak je trpělivost AT. Ať už je to bordel na arpu, nebo nesmyslný dotazy typu "dáš mi peníze?..". Můj osobní názor? Dohromady tak pěti členech AT bych řekl že jsou administrátoři takový jací tu bývaly třeba v roce 2010 až 2012. Ostatní jsou tam spíš z toho důvodu, že dneska není na výběr. Dřív si i hráč mohl přečíst žádost potenciálního administrátora. Alespoň věděl s kým bude mít tu čest. Dneska ani nemám tušení, čím se někteří "administrátoři" zasloužili o to být v AT. ![]() |
|
|
Professor |
Přidané 13.12.2014 14:44
|
![]() ![]() Příspěvků: 4
Založený: 04.12.14
|
Najzávažnejší problém u mňa predstavuje oháňanie sa harmonogramom a pravidlami namiesto toho aby sa zapojil mozog. Je tu viac príkladov, trestanie slova "p*ca" vo vete, kde je jasné že dotyčný akurát nevie písať pokrm talianského pôvodu. Banovať za nahrabávanie hodín, hoci si hráč len niekam odskočil a čerešnička na torte, trestanie za ****rvenévíno, slepicka... Namiesto použitia obyčajného sedliackeho rozumu, ti v sťažnosti skopíruju vetu z harmonogramu a masturbujú nad ďalšou "vyhranou" sťažnosťou a zlepšením štatistík. Ak by ste sa k hráčom chovali tak ako by ste sami chceli aby sa kvám chovali admini ak by ste boli hráči tak by tam bol nejaký rešpekt. Stačí to len brať trochu s nadhladom, rozumom a nechovať sa ako na najvyššom súde pri obvienní z vraždy. ![]() |
|
|
DoMiNo |
Přidané 13.12.2014 15:10
|
|
Co jsem sem chtěl ještě napsat, v jednom případu jsem se dokonce setkal i s tím, že hráč neměl požadovaný level na to aby nakupoval vozidla do firmy. Napsal jednomu administrátorovi jestli mu ty vozidla nekoupí a administrátor mu odepsal "Dáš něco navíc?", hráč neměl tolik peněz aby si to mohl dovolit a administrátor mu poté napsal něco ve smyslu že nemá čas... |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasůSkyrace
12 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
3 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí