Informácie o serveri
Čítať tému
Zamyšlení pro AT
|
|
Professor |
Pridané 14.12.2014 10:27
|
![]() ![]() Príspevkov: 4
Založený: 04.12.14
|
Citácia Adrian napsal: Tvoj príspevok tomu vôbec nenasvedčoval, ba naopak. |
|
|
Spooky |
Pridané 14.12.2014 11:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 413
Založený: 04.02.12
|
Ahojte, Prečítal som tu skoro všetko ak sa budem opakovať tak prepáčte. ![]() Z toho čo som tu čítal sa to stále točí o tom že z niekoho pohladu admini trestajú až moc a u niektorých primálo. Mohli by ste prestať riešiť veci aké to tu bolo za wojtu/lofastka atď, tie časy sú už dávno preč, a nevrátite ich tým že to tu budete stále spomínať, v každej jednej "sťažnosti" na AdminTeam. Spomínajte na to v dobrom, a pozerajte do predu, a nie stale do minulosti. Vidim že sa tu riešiť "neadekvátne" správanie Kikush, ale no chlapci je to žena, tiež ma svoje dni... Nemôže byť stále pozitívna, má to v génoch, aj keď sa bude snažiť nezmení to ![]() Vrátim sa spať k admin teamu celkovo. Tvrdšími trestami si "autoritu" nezískate, takto to tu fungovalo v minulosti etc. Cagaj, tomuto týpkovi ste sa báli pozdraviť, či vám za to nedá ban ![]() ![]() Jedným spôsobom, z admin teamu sa aspoň trošku stáva team, len ich treba nasmerovať, presne na toto som naposledy (ehm) keď som bol v admin teame, kde som sa pochytil jak s wlkom tak aj s Pixelom (vtedy viedli stádo oni) ale toto zámer nebol, vtedy to nebol team, ale každý tam hral sam za seba, podlamovali si nohy navzájom a tak ďalej. Teraz sa to zlepšilo, kryjú si chrbát, lenže trošku blbým smerom, kryjú si ho v tých veciach kde by sa mali ozvať "fero počúvaj, toto si važne posral" a nie že "posral si to, ale stojim za tebou" Akože zastať sa ho je správne, ale nie pri stále sa opakujúcich veciach. ďalej už dlhšiu dobu som sa smial na tom čo AT zase urobí, ale to že si admin pýta peniaze za pomoc, tak to prekonalo všetko. ![]() ![]() Ano na servery už nesom nejaký ten čas, ale čo som si tu prečital stále je to o tom istom, že niekto kto je v /Admins , si neustále myslí že je niečo viac ako obyčajný hráč... Ano česť výnimkám Môžete môj brať názor, ale nemusíte predsa len nevidím to tak ako vy. ![]() Spookynko :* |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 14.12.2014 13:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 5852
Založený: 20.02.11
|
Teczko, kdyby aktuální AT, co si mastí ego tím, že dává co nejpřísnější tresty, měl možnost dávat tresty dle sebe.... haha to by bylo.. ![]() |
|
|
Teczka83 |
Pridané 14.12.2014 13:58
|
![]() ![]() Príspevkov: 1168
Založený: 20.10.12
|
Tak jinak. Zvětšit rozsah trestu. Třeba za bordel na warpu od 5-ti do 40-ti minut basa a tak. |
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Pridané 14.12.2014 14:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 5852
Založený: 20.02.11
|
To tu stále je - resp. bylo za mě ![]() |
|
|
Xena |
Pridané 14.12.2014 14:25
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Zas si uvedomte, že sme na serveri, kde hrá 400 ludí a človek tam musí mať pravidlá a nie hádzať z pakruky tresty ako mu príde. Nie sme na serveroch, kde je 30 hráčov. |
|
|
DrSmrt |
Pridané 14.12.2014 14:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 38
Založený: 14.12.14
|
Zdravím, chtěl bych požádat o zvýšení míst pro auta v kamionáckých firmách. Př. firma LV 63 členů, a jen 8 vozidel (8 RoadTrainu + 8 Traileru) a má jí plný voz. park Zatím co např. teroristé mají 16 vozidel a 63 členů, pořád větší rozdíl. Jsem kamioňák a naše firma musí jezdit v kamionu po dvou ... Doufám, že to zvážíte ![]() S pozdravem Dr.Smrt |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 14.12.2014 14:36
|
![]() ![]() Príspevkov:
Založený: 01.01.70
|
Citácia DrSmrt napsal: Píšeš úplně mimo téma, co se tu vlastně řeší nebo spíš snaží řešit. |
|
|
RockeR |
Pridané 14.12.2014 14:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 377
Založený: 17.07.12
|
Je to opravdu téma k zamyšlení a diskutování. Všichni říkají, že dříve to bylo lepší blá blá blá atd. Ano bylo, ale bude to z části i tím, že ten server se dal uhlídat, protože tu hráli hráči, které bavilo to hrát a né dělat problémy, nadávat ostatním a hádat se s každým na potkání. Taky tu bylo míň slotů, tím pádem i míň hráčů a výběr do AT byl poněkud, když to tak řeknu, "přísnější". A teď ? Je tu 400 slotů a AT tvoří tak 40 lidí, z toho je polovina neaktivních a ani se na serveru neobjeví. A autorita ? Skoro žádná, sám se přiznám, že některým administrátorům se jen směju, když je vidím. Ruda má z části pravdu, vážně se to tu mění v závod o lepší statistiky. Hraju tu každý den a docela dlouho a zdá se mi, že jsou ke mě vstřícní admini jen ti, se kterými se už dlouho znám a jsou na pozici AT už delší dobu. Zbytek vidí dotaz a snaží se ho jen co nejrychleji odbytě vyřešit, jen aby mohli hned na další a ten hráč, co si podával dotaz zjistil velké prd a pak k tomu administrátorovi má určitou zášť (příklad, který se stal). Ale na druhou stranu tam přijde admin, pozdraví, vyřeší všechno a třeba i udělá akci. Takže podle mě, není to v celém AT, ale v jednotlivých adminech, ale určitě se na tom z vélké časti podílejí i hráči. Rudo, hezky sepsané a máš u mě respekt, za to že ses to nebál napsat ![]() Jinač 100% souhlasím se Spookym co tu napsal, vidím to uplně stejně (btw. zdarec ![]() |
|
|
Baseball |
Pridané 14.12.2014 15:02
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 7412
Založený: 28.01.14
|
Citácia Pixel napsal: Nevim teď kdo ale myslím ze Tumik dává za překlep (dam mezeru !Nábor do xxx) tak da napomenutí. S tím souhlasí. Ale za to ze dáš mezeru může na 10 minut je moc. Neřeknu když to neustále takto obchází.. Taky ale Bordel na warpu je podle me až malo přísný.. on ze zabije v warp zóně a ma jen 5 - 10 minut v base. Klidně bych dal 10 - 20 by si to rozmysleli. |
|
|
Xena |
Pridané 14.12.2014 15:07
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Ešte jedna pripomienka. Toto mi fakt nedá ![]() ![]() |
|
|
Teczka83 |
Pridané 14.12.2014 15:29
|
![]() ![]() Príspevkov: 1168
|
Pixel, to tu stále je? Já jsem neviděl, že by někdo dal třeba 30 minut basy za bordel na warpu... |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 14.12.2014 15:31
|
![]() ![]() Príspevkov:
|
Citácia Xena napsal: Nenapadlo tě, že třeba ty jména dávat nechtějí? Bavíme se tu o situaci, kterou by bylo třeba zlepšit, ne podkopnou adminovi nohy, pomluvit ho i na webu. O to tu vůbec nejde. Oni ty admini, když si to přečtou ví, o koho se jedná, protože ví, že přesně tohle dělají a jde o to, jestli si to uvědomí. Nikdo tu nechce jenom pomlouvat, řikají svůj názor všeobecně. |
|
|
Ruda |
Pridané 14.12.2014 16:19
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Vyjmenovat bych vám to klidně mohl, ale víme jak by se pak dotyčný admin smířil s kritikou. :-D Vy byste po mě chtěli jména, ale stačí se podívat do žádostí o unban, jak se admin team smiřuje s kritikou. Ne že bych se bál nějakého postihu ze strany AT, to fakt ne, spíš nechci vyvolávat zbytečné hádky s některými členy, kteří podle mě mají nižší sebekontrolu a sebereflexi. A hlavně, pokud chcete jména, tak nechápete pointu topicu, mě nejde o to někoho trestat, mě jde o to aby si každý přebral v hlavě jak se chová k ostatním a jaké chování očekává. |
|
|
Brutalus |
Pridané 14.12.2014 16:44
|
![]() ![]() Príspevkov: 1016
Založený: 27.10.13
|
Citácia Ruda napsal: Haha, to jsem se pobavil. Takže tenhle topic byl založen k plivání špíny a když po Vás někdo chce konkrétní případy, tak nejste schopni si je z nosu vydloubat. Takže co je vlastně cílem tématu ? Aby si tu každý poplakal na anonymního admina, jak mu strašně ubližuje a ve finále není ani schopnej to řešit. Tak jo, dál tenhle topic nebudu sledovat, je to pro mě ztráta času, když se zde od vedení nic nechce a myslíš si že natlučeš adminům do hlavy jak se mají chovat, až si tu popláčete nad ničím, tak si napište o lock. Já Vám nabízel pomoc, Vy tu chcete dál zbytečně plakat. Tak prosím. Cya ![]() ![]() ![]() |
|
|
Tress |
Pridané 14.12.2014 16:47
|
![]() ![]() Príspevkov: 2751
Založený: 22.11.11
|
ses tu dost dlouho, abys vedel, ze nejaky promluvy do duse se vetsinou stejne minou ucinkem ![]() |
|
|
Ruda |
Pridané 14.12.2014 16:57
|
![]() ![]() Príspevkov: 2692
Založený: 15.03.13
|
Brutalusi očividně si to nepochopil, jména jsem ti schopný napsat, ale nebudu je psát tady veřejně do topicu, každýmu kdo si o to napíše. A jak už jsem psal, hlavním cílem tématu byla spíš tak "promluva do duše" jak to hezky píše Tress, aby admini nebrečeli nad věcma, za které mnohdy samy mohou. |
|
|
Zrušený účet |
Pridané 14.12.2014 16:59
|
![]() ![]() Príspevkov:
|
Rudo mohla bych Tě poprosit o Tůj názor na mě ? Jestli by jsi mi ho napsal do SZ, děkuji. |
|
|
Brutalus |
Pridané 14.12.2014 17:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 1016
Založený: 27.10.13
|
Citácia Ruda napsal: Já Ti 2x psal, že to můžeš poslat na skype. Však Ti říkám, promlouvejte si do duše komu chcete, ale pak nechtějte zlepšení situace po nás, když nejste schopní svoje stížnosti odůvodnit. |
|
|
thorous |
Pridané 14.12.2014 17:10
|
![]() ![]() Príspevkov: 515
|
Citácia Brutalus napsal: Konkrétní případy jo? Dobrá tedy. Zde máme případ admina, navádějícího k vypnutí hry: ![]() ![]() Pokud dává několik hráčů ve stejnou dobu stejný inzerát, trestá se to jako spam, tady se k nim dokonce administrátor přidal. ![]() Administrátorka, co neunesla zatčení ![]() Jaká vtipná poznámka ![]() Je to jen zlomek toho všeho. |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasovSkyrace
12 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
3 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz
3 HlasovMám rád/a všechny druhy akcí