Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Zamyšlení pro AT
Brutalus
thorous
Bassebalku, vůbec jsem to nechtěl vytahovat, ale jelikož tu nikdo nedokázal dát konkrétní věci, tak jsem musel. Oba víme, kam to táhneš, takže je tohle pro Tebe jak čert a kříž, když Ti někdo kazí ideály co. Vůbec mi nešlo o to, aby byl někdo potrestanej, ale abych na tuto problematiku poukázal. Nezdá se mi to chování hodné administrátora, jo, než mě nazveš pokrytcem, neříkám že jsem svatej, ale nejsem na postu, abych měl povinnost se tak chovat. Říkám co si myslím, někdo to vidí jako provokaci, někdo jako že ho hejtuju.
Ondrah98

Upravil RedGinger dňa 14.12.2014 18:19
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Yamatino108

Takže chcem sa tiež vyjadriť ohladne môjho screenu.
Ano,urobil som chybu,ale čo by teba napadlo?Ešte k tomu na hernom serveri.Týmto sa danému hráčovi omlúvam.
//Edit:Ešte toto mi nedá:
Citácia
Je to z kontextu, on mluvil o realitě, ne jak má odejít ze serveru .
Ako vieš,že hovoril o realite?Vidíš do jeho hlavy?
Upravil Yamatino108 dňa 14.12.2014 20:52
HrBeeeC
Podívej Maty. S tebou naprosto souhlasím. Já nikdy neměl problém omluvit se, uznat svoji chybu nebo se trochu stáhnout. Jsem také jen hráč, dobře mám o pár práv víc, ale jsem pořád jen hráč jako tady všichni. Znepříjemňování hry ostatním končí tím, že si ji znepříjemním sám sobě.
RedGinger

wlcacek
Citácia
Matyash1 napsal:

Citácia
HrBeeeC napsal:

Jak to tak čtu, tak někteří hráči některé členy Admin Teamu asi nesnáší, hledají jejich chyby, přestupky. Jestli máte takový pocit, že někdo nedělá co má a nebo to nedělá v mezích pravidel, založte si Topic "Špína na AT -> Sem". Přesně o toto se zde v poslední řadě píše. A k tomu, co psal Ruda, se to už opravdu nevztahuje, nemyslíte?

Podívejte se také na naší situaci, do které Vy samozřejmě nevidíte, nevíte jak to chodí.
Hráči si založí multi-accounty a zbytečně a to opravdu ZBYTEČNĚ dělají kraviny, předstírají, že neznají pravidla a smějou se tomu. Tohle svědčí o jejich inteligenci a my za to můžeme, když někoho potrestáme, že? My jsme Ti nejhorší, co Vám stěžují život. Ano, přesně tohle si myslíte. Chcete-li někoho soudit, začněte při vší uctě nejdříve u sebe, pak se máme o čem bavit. Když si nějaký provokatér pak stěžuje na webu, že si z nás před pár hodinami dělal srandu, to také nikdo nevidí. Ten to roznese dál a zase a zase a zase jsme jenom my, těmi nejhoršími. Prostě mi přijde, že někteří hráči nehrají hru, ale hrají "Udělej si **** z administrátora".

Samozřejmě v mezích slušnosti a pravidel. Každý víme/nevíme, co si můžeme/nemůžeme dovolit.

Díky za pozornost :D

Spousta "adminů" si stěžuje, že hráči vidí jen chyby a ne to co je za nimi. Jenže jde o to, že ač jste jen lidé, pokud danou funkci nezvládáte, nedokážete se k provokatérům chovat s nadhledem a nedokážete řešit (ač miliontou) věc v klidu, nemáte v AT co dělat. Nemluvím jen o Tobě, sám jsem s Tebou problém nikdy neměl. Prostě pokud admin vybuchne, je to jeho CHYBA, jeho PROBLÉM, nikoho by nemělo zajímat, že má z celého dne nervy, to je jeho věc. Nějaký hráč jeho chování odnesl a měl by být odškodněn, to že za to admin "nemůže" a že je jen člověk, hráče nezajímá, on utrpěl škodu a má být odškodněn (omluvou, $, atd).

Takže klasická výmluva typu : Jo, já jsem vybuchl/a, každej mě otravuje, tak to nevydržím, nejsem stroj" by rozhodně neměla být na místě..

No on je trochu rozdíl ale mezi hráčem a administrátorem.
Když hráč nadává do jiného hráče, druhý hráč má požnosti. vypnout /pm, nadávat mu do /pm taky, a když je to v hl. chatu, tak dá report a AT se o to postará.

Když hráč nadává adminovi do /pm tak admin má taky možnosti. bud ho upozorní aby se uklidnil, nebo ho kickne.
Později následuje ban.
u řadového administrátora neexistuje vypnuté /pm (pokud nemá dočasně vyplé, kvuli tvorby akce)
v hl chatu, automaticky admin má banovat.
bokud by tomu tak nebylo, anarchie by nás rozmetala.
když je jich pak 10 těch prudících hráčů, tak je otázka času, kdy bouchne. a to může být sebevětší profík.
Každý bouchneme jinak.
Matyash1
Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
Matyash1 napsal:

Citácia
HrBeeeC napsal:

Jak to tak čtu, tak někteří hráči některé členy Admin Teamu asi nesnáší, hledají jejich chyby, přestupky. Jestli máte takový pocit, že někdo nedělá co má a nebo to nedělá v mezích pravidel, založte si Topic "Špína na AT -> Sem". Přesně o toto se zde v poslední řadě píše. A k tomu, co psal Ruda, se to už opravdu nevztahuje, nemyslíte?

Podívejte se také na naší situaci, do které Vy samozřejmě nevidíte, nevíte jak to chodí.
Hráči si založí multi-accounty a zbytečně a to opravdu ZBYTEČNĚ dělají kraviny, předstírají, že neznají pravidla a smějou se tomu. Tohle svědčí o jejich inteligenci a my za to můžeme, když někoho potrestáme, že? My jsme Ti nejhorší, co Vám stěžují život. Ano, přesně tohle si myslíte. Chcete-li někoho soudit, začněte při vší uctě nejdříve u sebe, pak se máme o čem bavit. Když si nějaký provokatér pak stěžuje na webu, že si z nás před pár hodinami dělal srandu, to také nikdo nevidí. Ten to roznese dál a zase a zase a zase jsme jenom my, těmi nejhoršími. Prostě mi přijde, že někteří hráči nehrají hru, ale hrají "Udělej si **** z administrátora".

Samozřejmě v mezích slušnosti a pravidel. Každý víme/nevíme, co si můžeme/nemůžeme dovolit.

Spousta "adminů" si stěžuje, že hráči vidí jen chyby a ne to co je za nimi. Jenže jde o to, že ač jste jen lidé, pokud danou funkci nezvládáte, nedokážete se k provokatérům chovat s nadhledem a nedokážete řešit (ač miliontou) věc v klidu, nemáte v AT co dělat. Nemluvím jen o Tobě, sám jsem s Tebou problém nikdy neměl. Prostě pokud admin vybuchne, je to jeho CHYBA, jeho PROBLÉM, nikoho by nemělo zajímat, že má z celého dne nervy, to je jeho věc. Nějaký hráč jeho chování odnesl a měl by být odškodněn, to že za to admin "nemůže" a že je jen člověk, hráče nezajímá, on utrpěl škodu a má být odškodněn (omluvou, $, atd).

Takže klasická výmluva typu : Jo, já jsem vybuchl/a, každej mě otravuje, tak to nevydržím, nejsem stroj" by rozhodně neměla být na místě..

No on je trochu rozdíl ale mezi hráčem a administrátorem.
Když hráč nadává do jiného hráče, druhý hráč má požnosti. vypnout /pm, nadávat mu do /pm taky, a když je to v hl. chatu, tak dá report a AT se o to postará.

Když hráč nadává adminovi do /pm tak admin má taky možnosti. bud ho upozorní aby se uklidnil, nebo ho kickne.
Později následuje ban.
u řadového administrátora neexistuje vypnuté /pm (pokud nemá dočasně vyplé, kvuli tvorby akce)
v hl chatu, automaticky admin má banovat.
když je jich pak 10 těch prudících hráčů, tak je otázka času, kdy bouchne. a to může být sebevětší profík.
Každý bouchneme jinak.

Já ale netvrdím, že se to nestane, já tvrdím, že by se stávat nemělo. Tj. : Nedá se vše omlouvat tím, že každý bouchne. "Bouchnutí" je prostě chyba. Každý se chyb dopouští, ale má nést následky.
Zrušený účet
Jaké bych měla nést následky, když se to neodehrálo na serveru mezi hráči v globalu a nebo v pm ? To by už wlk řešil, když jsem ovšem vybouchla jinde, tak to wlk ani neřeší. Pokud jsi nečetl moje příspěvky, tak jsem si chybu přiznala, že jsem to přehnala a omluvila jsem se.
SmouKy_
Baseball
Citácia
Matyash1 napsal:

Citácia
HrBeeeC napsal:

To by pak dopadlo tak že by hráči provokovali aby dostaly $$ to je moc nemyslíš? :D
Tress
jen tak pro vas 2 :D
v pripade ze se hraci dava odskodny, tak je to jedine pokud ma ban delsi dobu a uchazi mu tim dlouhodoby potencionalni zisk. Smile
Upravil Tress dňa 14.12.2014 18:47
Matyash1
Citácia
Baseball napsal:

Citácia
Matyash1 napsal:

Citácia
HrBeeeC napsal:

To by pak dopadlo tak že by hráči provokovali aby dostaly $$ to je moc nemyslíš? :D

Jeden z důvodů, proč výbuch považuji za chybu.
Baseball
Ale tak výbuch tě nijak nepoškodí ve smyslu finačním takže dání odškodnění $$ jsou jen způsob jak vydírat AdminTeam To já ne!

Jak psal Tress.
Budha
Ale veď Ty sa mi nemáš za čo ospravedlňovať, síce je to fakt kus odveci, ale to, že mi začneš nadávať mi nijak nervy netrhá. Ale keď Ti to zahreje srdiečko, tak je to v poho. :-) Aspoň som Ti otestoval nervičky.

Citácia
wlcacek napsal:

Citácia
Gigush napsal:

wlcacku, chytli jsme se s LoL_Noobem na OD webu v shoutboxu a toto jsem poslé ve vzteku napsala LittleYein na skype a ona to přeposlala dál. Já jsem se již omluvila, uznala chybu, že jsem nemusela tak moc vybuchnout a něco málo odnesla sebou. Pokud moji omluvu LoL_Noob příjme nebo ne, tak to je už na něm.

Pak toto nevidím jako problém a tahaní to sem je nad míru zbytečné.
- Toto bolo dávno pred týmto topicom a ja som o nejakom "ospravedlnení" nemal mienku.

Vidíte, aké je to vplyvné, keď admin urobí nejakú "chybu". Zverejnil som tu niečo, čo som možno nemal, no v prvom opojení mysle, že sa ukážem som to postol, už to má v podpise Thorous a nebodaj sa to bude šíriť ďalej, je to ohubu, byť adminom, pretože jeho chyba sa berie 3x viditelnejšie, ak by to urobil hráč, tak sa na to pozerám.

HrBeec, takúto hru je hrať najradšej, pretože sa fest staneš stredobodom pozornosti od hráčov a tí potom za tebou idú ako húsky. :-) Pocit pekný, baví ma to. :-)

Každý admin tu píše ako by ste tu chceli vidieť konkrétne mená, no potom si seriete do huby aký ste komplexný celok. :-D Ale budiž..
Začnem administrátorom Tumik. Je to skôr z mojej strany, že mám voči nemu/Tebe problém, ale keď vidím akú má úchylku, že má hlavu vysoko hore keď príde na server, no jednoducho mi uniká z hlavy ten jeho štýl, až moc určitý štýl, snaží sa byť velmi moc dôležitým adminom a keď sa mu polovica SP online takmer VTIERA do ****ky tak má obrovské blaho. Hráč tichá myška, po vstupe do AT prešiel do módu "NOS HORE!".
Undertaker, RedGinger, Ondrah98.. Pre mňa OSOBNE tak neuveritelne dôležitý ludia, ako keby som napísal, že ja by som mal byť na servery, bez banu. Ale to nie, pretože by 70 percent adminov po mojom UnBane dostalo porážku, že čo tu robí tento odpad, ale práve takéhoto odpadu by malo byť na servery viac a viac, potom by sa mi to páčilo. Jednoducho chalani si myslia, že sú bohvieako múdry a nedotknutelný. Fajn chalani, RUKA HORE.

A sme znova pri tom, možno si v tom hide píšte pi*ovinky a neviem čo, no je tu diskusia o Vás a ignore z vašej strany, aj mi chceme vidieť čo si píšete. :-) Keď máte na srdci niečo velmi dôležité tak utekaj do AChatu alebo do SS, inak tu nevidím význam dávať niečo do hide, keď chcete aby sme Vám povedali náš názor. :-)

Citácia
Později následuje ban.

- To myslíš vážne? :-D Tak za to, že ja sa s Tebou budem hádať v PM tak mi dáš kick a potom ban? No bohužial pre takých ako som ja, pretože každý z Vás odkáže na web, že AK mám na daného admina nejakú sťažnosť. Ale ja to nechcem riešiť s ďalšími administrátormi, nebodaj sa bojíte výsledku alebo ako? Inak to totiž nevidím.

Citácia

- Práve že by boli hráči viac kludnejší, ako kedysi písal Flex, admini sú nepotrebný, ak sa nejedná o cheat, každý má právo na to vyjadriť svoj názor, a keby tam padla nejaká tá nadávka, tak by to nikomu nevadilo, kto dnes nehreší? :-)

Citácia
Každý bouchneme jinak.

- Máš 30 rokov (myslím) a povedal by som, že si ten profík, no nepovedal by som, že by si vybuchol. Ako to neurobíš Ty, tak by to nemal urobiť ani jeden admin, veď v podstate s vstupom do teamu podpísali, že udržia nervy na uzde v takomto prípade, alebo sa mýlim?

Prípad s Kikush mi prišiel ako každodenný, keby som chodil na server, ale to je zasa o niečom inom. Sea Ya.
Ondrah98
Citácia
Undertaker, RedGinger, Ondrah98.. Pre mňa OSOBNE tak neuveritelne dôležitý ludia, ako keby som napísal, že ja by som mal byť na servery, bez banu. Ale to nie, pretože by 70 percent adminov po mojom UnBane dostalo porážku, že čo tu robí tento odpad, ale práve takéhoto odpadu by malo byť na servery viac a viac, potom by sa mi to páčilo. Jednoducho chalani si myslia, že sú bohvieako múdry a nedotknutelný. Fajn chalani, RUKA HORE.

Citácia
A sme znova pri tom, možno si v tom hide píšte pi*ovinky a neviem čo, no je tu diskusia o Vás a ignore z vašej strany, aj mi chceme vidieť čo si píšete. :-) Keď máte na srdci niečo velmi dôležité tak utekaj do AChatu alebo do SS, inak tu nevidím význam dávať niečo do hide, keď chcete aby sme Vám povedali náš názor. :-)

Kdyby jsi viděl, co v tom hide probíráme, tak tohle v životě nenapíšeš, nevidím důvod, proč jednu myšlenku roztahovat do více topiků, když si to můžeme vyřešit tady.

Navíc promiň, ale od hráčů co obchází pban mě názor nezajímá, jelikož je nemá co zajímat dění na serveru, až mi někdo řekne upřímnou konstruktivní kritiku, tak se tím budu zabývat a rád to s ním vyřeším. Ale za ten půlrok v AT se mi tohohle ještě nedostalo, ani ty jsi mi nikdy konkrétně neřekl co ti vadí a koukám, že toho asi ani nejsi schopný. Montuješ se do věcí, které ti můžou být ukradené ani nevíš jak moc...

Svatý Juda
Budha
Ale čo, a do ktorých vecí sa ja montujem? :O Veď tu preberáme Vás, nie? Tak tu môžem napísať svoj názor, alebo mi to chceš zakázať? Prepáč, ale na to Ty nemáš kompetenciu, ani tu, ani nikde inde.
Ondrah98
Do tohoto topiku? Do SP? AT tu může probírat kdokoliv, kdo nemá z nějakých důvodů pozastaveno působení zde na SP. Zase se oháníš jako tobě podobní tím, že je to váš názor a můžete ho vyjádřit a váš názor je vše a vždy bude. Ale nějaký přirozený respekt a úsudek ti zřejmě chybí. S někým jako ty se nehodlám bavit, protože za prvé obcházíš a za druhé tato debata nikam nevede.

Sbohem Hi

Nezapomeň sem na mou adresu ještě něco napsat a pak si honit ego nad tím, že nereaguju a "bojím" se tě.

Svatý Juda
Budha
Ja sa oháňam, ale Ty mi napíšeš, že sa so mnou nebaví kvôli tomu, že obchádzam. Logika nepustí. :D
Budha
Práve, dostal som sa do banlistu, tak nemám čo robiť, hrám sa na dôležitého, ale ja sa nehrám, ja to VÁŽNE myslím, vážne. :-) App. nemám záujem dodržiavať pravidlá. heheheee

A rozkope ťa na zemi, jak satanove kopytá,
nechápeš a motá sa ti hlava, p*ča opitá,
horiaci buldozér, negativita , tlak, vyjebané deti hejteri a popularita.

Máta večne, Separ vie presne, odkial to pramení,
kde rastú plesne.
Sk*rvených hejterov chalujem jak rezne,
smradlavých degešov nechávam bez mien.

Som iba ko*otko, čo melé hovná,
je to nap*ču album, vyjeb ho z okná,
je to slabučké, ničomu sa to nevyrovná
neviem sa presadiť lebo ma ťahá kotva.

Upravil Budha dňa 14.12.2014 20:06
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?