Informácie o serveri
Čítať tému
Zamyšlení pro AT
|
|
Budha |
Pridané 14.12.2014 20:08
|
![]() ![]() Príspevkov: 8
Založený: 14.12.14
|
Lenže Ty si ešte nazažil aká je to "obloha na tanieri" nedodržiavať pravidlá. ![]() |
|
|
wlcacek |
Pridané 14.12.2014 21:16
|
![]() ![]() ![]() Príspevkov: 6229
Založený: 14.04.11
|
Ted se budu chvilku věnovat Tobě Noobe: Budha napsal: Citácia Vidíte, aké je to vplyvné, keď admin urobí nejakú "chybu". Zverejnil som tu niečo, čo som možno nemal, no v prvom opojení mysle, že sa ukážem som to postol, už to má v podpise Thorous a nebodaj sa to bude šíriť ďalej, je to ohubu, byť adminom, pretože jeho chyba sa berie 3x viditelnejšie, ak by to urobil hráč, tak sa na to pozerám. No měl, neměl zveřejnit je diskutabilní. Myslím si, že Kikuš to možná přehnala, ale na druhou stranu je to její soukromá věc. To bych pak po ním měl chtít výpis z mobilu a kdoví co ještě. tohle je její soukromá záležitost. To že si na tom někteří leští hokejku v podpisu, je vcelku jejich věc. Ať si leští. Ve finále mu ten podpis může být smazán, pokud si to Kikush bude přát, protože je to její soukromá konverzace. Citácia Každý admin tu píše ako by ste tu chceli vidieť konkrétne mená, no potom si seriete do huby aký ste komplexný celok. :-D Ale budiž.. Ono není špatný, když mi někdo postne jmenovitě admini, kteří chyby dělají. ideálně se screenem. pokud není screen, tak alespon datum a cca čas, abych si to mohl natahat z logů. Nemám problém s adminem vyběhnout. Jenže tomu se bohužel nedostává a vznikají takovéto topiky, které ve finále nic moc neřeší. Když vemu Tebe, tak Ty by jsi nemusel být špatný kritik, kdyby jsi se v dalších a dalších debatách nezačal ztrácet a nakonec nepsal naprosto zcesty. Pak už jsi jen urážel a urážel a urážel. A popravdě řečeno, tohle není zrovna moje partie. Když člověk neumí řašit s klidem, tak semnou nemá pořízení. Citácia
Reaguješ na můj a kolegů HIDE. Ano, udělil jsem trest dvoum adminům (i když jednomu jen kvuli tomu, že reagoval nějakému Trollovi na blbou otázku) To co je tam psáno, jsou pouze upozornění kolegům a jejich otázky, jak dál postupovat při podobných případech. Takže nutnost psát hide v tomto případě je. Citácia - To myslíš vážne? :-D Tak za to, že ja sa s Tebou budem hádať v PM tak mi dáš kick a potom ban? No bohužial pre takých ako som ja, pretože každý z Vás odkáže na web, že AK mám na daného admina nejakú sťažnosť. Ale ja to nechcem riešiť s ďalšími administrátormi, nebodaj sa bojíte výsledku alebo ako? Inak to totiž nevidím. To jsi opět zle pochopil. A přesně díky takovým nepochopením vznikají podobné topiky. Když se s adminem budeš hádat v /pm v mezí slušného vyjadřování a bez urážek, nikdy KICK získat. Pokud ano, pak je tu sekce stížnosti, nebo mé SZ. Citácia - Práve že by boli hráči viac kludnejší, ako kedysi písal Flex, admini sú nepotrebný, ak sa nejedná o cheat, každý má právo na to vyjadriť svoj názor, a keby tam padla nejaká tá nadávka, tak by to nikomu nevadilo, kto dnes nehreší? :-) Jenomže nadávat, urážet a pomlouvat již není tak uplně v pořádku že? Citácia - Máš 30 rokov (myslím) a povedal by som, že si ten profík, no nepovedal by som, že by si vybuchol. Ako to neurobíš Ty, tak by to nemal urobiť ani jeden admin, veď v podstate s vstupom do teamu podpísali, že udržia nervy na uzde v takomto prípade, alebo sa mýlim? Je to krásná idea, ale sám Ty víš, že takto to opravdu není. Pak by nebyla na škodu vzájemná tolerance. ale to by museli obě strany respektovat. ani jedna strana neumí |
|
|
Yamatino108 |
Pridané 14.12.2014 22:03
|
![]() ![]() Príspevkov: 1166
Založený: 29.03.13
|
|
|
|
Bony |
Pridané 15.12.2014 00:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 1596
Založený: 26.10.13
|
Zdravím. On je problém spíše na obou stranách. Spíše vidím problém v tom, jak se hráč co tu hraje nějakou dobu vyjadřuje v chatu na člena AT. Jestli hráč daného člena AT označí v globalu a napíše mu tam nějakou kravinu ve stylu "Ahoj geji" atp, tak hráč co třeba hraje chvíli, tak už vidí, že si na toho člena AT může dovolit více. Sice si ze začátku budou držet odstup, ale po pár takových věcech si na členy AT budou dovolovat více a více, až to zajde na hranici. Dále tu vidím problém v dotazech od AT. Promiň Ondrahu dotkne se to tebe i dalšího, ale jestli se mě hráč zeptá na primitivní věc "Kde udělám zbroják" a ty mu odpovíš "/getid autoškola" to promiň, ale hrubá chyba ze tvé strany. Ano chápu můžeme se splést já také nejsem neviňátko, ale ta chyba tam prostě je, i když si mu potom 3x v globalu zaspamoval správně. Ale on už nehledí co mu píšeš jinde, ale řídí se tím, co ty mu odepíšeš. ![]() Dále "Luky_". Vím že ten hráč je úplný trlololo, ale nemusíš to takhle dle mě psát do globalu, i když to bylo ve slušnosti dáse říct. Já ho znám taky jsem se s ním setkal, ale ignoroval jsem ho a jeho to přestalo bavit mě otravovat ![]() Dále GaUneR. Také úplně zbytečná chyba. Sice to je "novější" záležitost, ale za tu dobu si to mohl znát, co je to na serveru. ![]() Tady je jen ukázka na zbytečné chyby, které prostě hráče pomílí. Vím že to vykazuj určitou nervozitu, ale zbytečně potom děláte chyby a hráče vedete jiným směrem. Těch chybných dotazů je tak 1 za den možná vůbec někdy víc. Také by se nad věcí chtělo zamyslet, než mu ji odešlete a po sobě zkontrolovat. Chyby by se v těchto případech neměli stávat. |
|
|
Xena |
Pridané 15.12.2014 01:28
|
![]() ![]() Príspevkov: 2016
Založený: 21.07.11
|
Bony palec hore za normálne jednanie. Ale aj tak by sa mal tento topik locknuť, pretože žial zas smeruje tam, kde Ruda nechcel a stráca sa tu celá podstata...Riešia sa tu blbosti, ktoré sa dajú vyriešiť kludnym jednaním a správaním na icq, skype, fb,... Aj tak sa takto pi-nda-loo cele 3 roky, čo som tu... |
|
|
HuckleberryFiin |
Pridané 15.12.2014 19:20
|
![]() ![]() Príspevkov: 1
Založený: 15.12.14
|
ďakujem Wlkovi za jednoznačné a jednoduché odpovede, ktoré mi dávajú zmysel, v neposlednom rade za rozumné jednanie, aspoň aj Ty vidíš, že DOKÁŽEM, riadne povedať svoj názor na vec. Nie som taký, sráč, ktorý dokáže len nadávať. Porúčam sa. |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 15.12.2014 19:39
|
![]() ![]() Príspevkov: 7501
Založený: 28.10.13
|
Citácia Bony napsal: Beru, je možné, že tam byl druhý dotaz na řidičák, nebo jsem prostě jen myslel na něco jiného. Každopádně konečně někdo kdo jedná normálně a neháže špínu. To upozornění nebylo nejvhodnější, ale myslím, že jsem mu pak ještě psal do pm. Ale netvrď mi, že si toho nevšimne. No každopádně moje chyba, ale při průměru přes 100 dotazů denně se to prostě stane, ale omluva to není... Jde hlavně o ten spam no... ![]() ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 15.12.2014 19:49
|
![]() ![]() Príspevkov: 1592
Založený: 23.03.13
|
Citácia Ondrah98 napsal: Kdyby se toto trestalo tak by bylo celé AT suspendováno, není možné aby člověk neudělal chybu, nejsme stroje takže zrovna dotazy bych neřešil když se administrátor opravi, a to že nedává pozor už není chyba ondry |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 15.12.2014 19:57
|
|
Citácia SmouKy_ napsal: ![]() ![]() |
|
|
Bony |
Pridané 15.12.2014 20:09
|
![]() ![]() Príspevkov: 1596
Založený: 26.10.13
|
Citácia SmouKy_ napsal: Já nepsal, že chci aby dotyčný byl potrestán. Já to chápu, není jich desítky za den, ale stovky. Já tu chci jen ukázat, že se tu ty chyby vyskytují a jsou úplně zbytečné. Stačilo by možná se na to kouknout ještě 1 a ujistit se. Bože tak se mu odpoví o 3-10s později však se hráč nepo...., ale hlavní cíl bude ten, že mu bude správně odpovězeno. Však také není 1 admin na celou SP je Vás tam snad myslím že dost. Zde trest v žádném případě. Jen jsem ukázal chybu admina. On si musí říct ano něco jsem udělal zle a musím se zamyslet. Vy jste byly vybrání na to, aby jste dokázali podat své znalosti o modu, ale pokud je podám zle, tak se tím nikdo nic nepřiučí. |
|
|
wlcacek |
Pridané 15.12.2014 20:16
|
|
|
|
|
Ondrah98 |
Pridané 15.12.2014 20:20
|
|
![]() ![]() |
|
|
wlcacek |
Pridané 15.12.2014 20:30
|
|
Citácia Ondrah98 napsal: |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 15.12.2014 20:34
|
|
|
|
|
wlcacek |
Pridané 15.12.2014 20:44
|
|
Citácia SmouKy_ napsal: |
|
|
Ondrah98 |
Pridané 15.12.2014 20:47
|
|
Citácia wlcacek napsal: ![]() ![]() |
|
|
SmouKy_ |
Pridané 15.12.2014 20:50
|
|
Citácia wlcacek napsal: |
|
|
wlcacek |
Pridané 15.12.2014 20:56
|
|
|
|
|
Ondrah98 |
Pridané 16.12.2014 14:24
|
|
Po dohodě s hlavním administrátorem, bylo usouzeno, že nejlepším řešením bude pokuta. Důkaz:![]() ![]() ![]() |
|
|
Kapo |
Pridané 02.01.2015 03:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 2240
Založený: 20.02.11
|
fuha, krutéé.. ![]() čo som sa tu dočítal oO ![]() Ale ako to tu písal niekto, nám "EX" to može byť uplne jedno.. aj mi to je jedno. Ja už nechcem mať problémy na SP.. Ja tu len raz za čas prídem pozrieť, prečítať si novinky a to je všetko ![]() Dúfam že si teraz nebudee myslieť že ja chcem ísť do AT ![]() A to, kto je "starý" hráč, o tom si myslím že rozhoduje kolko tu je.. čiže hrač ktory tu je rok, neni starý hráč ešte podla mňa... Tí, ktorí sú tu dlhšie ako 2+ roky to sú Tí, ktorí vedia čo je to tá SuperPařba... Ale nechcem sa tu hádať, tak dufam že ma tu hneď všetci nezdissuju ![]() Ale keď mi hráč, ktorý sa na webe registroval v roku 2013-2014 povie, že neviem čo je superparba je ubohosť. Najlepšie by bolo naberať ludí ktorí hrajú aktívne a sú na SP 1 rok+.. Ja si myslim že to by bolo idealne riešenie a nie aby bol v AT hráč ktorý je 5 mesiacov aj s cestou na superparbe.. :* . Nič viac, nič menej.. Upravil Kapo dňa 02.01.2015 04:04 Prišiel som po dalšich rokoch, aby som si opäť zahral na SP
![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasovSkyrace
10 HlasovDeathmatche
3 HlasovParkoury
4 HlasovAkce smrti
3 HlasovDerby
0 HlasovTuning sraz