Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Co jste dostali na Vánoce?
andyyzz
Já už všechno potřebný mám, takže to byly jen 2 bundy, mikina a ponožky.*JSEM VÁTĚZ JOO*
HARS
Sluchátka, knihu, věci na airsoft a ještě mi litr zbyl :D
Xena
Mne nejako na darčekoch nezáleží a radšej si užívam tu atmosféru...len škoda, že tento rok nebol sneh :/ ale keď sa tu už mám chváliť, tak som doszala : 2 sprchve gély, 2 antiperspiranty, ponožky, 2 sukne, jedny take uplne pekne teplaky, lyžičku s menom, krem, peňaženku, knihu o umení, peniaze..to je asi všetko. A pred vianocami som si urobila radosť a kupila si košelu a taky svetrik :D...
Zrušený účet
Já dostala podložku pod myš. Konečně nemusím používat sešit z minulého roku z hotelnictví. :D
Potom nějaké ty trička, spodní prádlo. :D
Povinnou školní literaturu jako Staré pověsti české, jsem na to čuměla co to je. :D
Sluchátka Genius, abych měla co poslouchat ve škole v těch hodinách.
Tašku Adidas přes rameno do školičky. jazyk
Mp4, ani nevyužiju mám mobil, asi půjčím bratrovi.
Voňavku a naposledy lístek do kina na jakýkoliv 3D film do 30.6.2015. jazyk
LukK
Čekal jsem že to někdo založí. Ja dostal GTA fajf, sluchátka,LEGO architekt (aifelovou věž ne friends), nějaké ty trencle, pantofle,playboy,,.. (Zejtra ješte od báby nějaká ta kačka). Přiznejme si ale ženejlepší vánoce byly, když jsme byli děti to jsme nemohli nedočkavostí spát co dostaneme za hračky. Rád bych se vrátil do těch let Smile
DrateK
Co jsem dostal? Příjemný večer s celou rodinou. Smile
Upravil/a DrateK dne 24.12.2014 23:56
wlcacek
Jojo když jsem se přes den koukal na ty dva moje sviště a sledoval je jak krouží okolo stromku jak supy :D Nervozní, nedočkavý až téměř na zabití:D
A pak přijde ta největší odměna, kdy sledujete ty jejich zářící oči u rozsvíceného stromečku.
Pak přichází trhací fáze. Rozbalují a jásají. Pak už nastane konečně ta pohoda a klídek. Děti si hrají a my můžeme v klidu odpočívat.
f86
Citace
Gigush napsal:

fotky si zabudla pribalit rofl

Citace
wlcacek napsal:

Děti si hrají a my můžeme v klidu odpočívat.

a vlčica využije prádielko od wlka na spoločné vlčie relaxovanie :D
Upravil/a f86 dne 24.12.2014 23:02
Skiper
Citace
Zawy_ napsal:

Skapal nám papagáj, tak jsme si pořídili tohleto budoucí čevabčiči:
http://img.9e.cz/images/pbxuwhf2dk1lg...ao6nri.JPG
no a potom ještě nějaké oblečení, voňavky a drobnůstky :D.

Požičiaš mi tú mačku domov? Naučím ju lietať, plávať. Všetky kurzy dostane zdarma! Ale nezaručujem 100% stav pri navrátení :D :D :D
wlcacek
Citace
f86 napsal:

Citace
Gigush napsal:

fotky si zabudla pribalit rofl

Citace
wlcacek napsal:

Děti si hrají a my můžeme v klidu odpočívat.

a vlčica využije prádielko od wlka na spoločné vlčie relaxovanie :D

Spodní prádlo nekupuju od té doby co jsem koupil o dvě čísla menší :D Tak mi řekle: Hele frajere, buď to mi dost věříš, nebo si dojdi k očnímu:D
Franta95
Tak se taky přidám, dostal jsem tepláky a bednu piva :D Ale asi největší radost mi udělal dárek od malých bráchů - černej papírovej čert, je fakt pěknej :D Vláček ode mě se jim nějak nepozdával(viděli ho v obchodě), ale i tak to bylo fajn :D
DoMiNo
Citace
DrateK napsal:

Co jsem dostal? Příjemný večer s celou rodinou. Smile

Tak tak Smile
LuKi_
img.tpx.cz/uploads/10557539_998817643478468_3126594058896801008_o.jpg
a pak oblečení, sluchátka a mnoho dalšího, ale nejvíce mně těšilo, že jsme se všichni sešli ve zdraví Smile
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Matyash1
Nike Zoom Stefan Janoski
img.tpx.cz/uploads/20141225_000311.jpg

A anální kačenka od bratra :D :D :D

img.tpx.cz/uploads/20141225_000328.jpg
Yamatino108
Knížka od Demi Lovato Staying Strong 365day a year
img.tpx.cz/uploads/staying.jpg
Ponožky.:D
Tablet
img.tpx.cz/uploads/a20ffa9b-103f-40fb-9dfd-04c69c267169.jpg
Spoločenské hry.
O tie darčeky mi ani tak nešlo kedže viem čo je na prvom mieste čo sa týka Vianoc.;)
twistedTSD
No já dárky v posledních letech moc neřešil, ale tentokrát jsem si dopřál po třech letech mobil (odlepila mě od něj až vybitá baterka), a dál jsem dostal money, kancelářské...křeslo k PC, zajímavou knihu, a pár dalších věcí...No musím říct, že zopakovat si ten pocit, kdy člověk netrpělivě očekává vysněné hračky, je krásné.:D
Kanetrix_
Tak ja jsem na vánoce dostal , Gél na vlasy , Asi to budu používat na něco jiné , A tenhle krásny subwoofer z mimozenstanem a tohle zk****** modrý svetílko na konzoly od Subáče a satelitov Smile :/ Hunter

img.tpx.cz/uploads/subwoooooooofer.jpg
img.tpx.cz/uploads/svetííílko.jpg
LEO
Z dárků mám radost, ale hlavně mám radost z atmosféry, že jsme všichni pohromadě. Jinak jsem dostal nějaké peníze, láhev Hennessy od taťky, já mu koupil taky dobrou láhev, tak je vidět že jsme znalci. :D Jinak takové ty záležitosti jako deodorant, voda po holení, parfém, atd. a USB světlo k noťasu, taková malá lampa tu jsem zrovna potřeboval a záhadně mi přišla, jinak ostatní dárky jsem tak nějak očekával, novy boty mám dokonce už od pondělí, ty jsem si naděloval sám přes dobírku. :D No jo no, už to není, co bylo jako dítě, to se na večer člověk těšil jak malej Jarda, už je to hlavně o setkání blízkých, zdraví, štěstí.
yeezuz2020
Jordan 3 Wolf Grey, Black Scale mikina, penize, deodorant, lak na vlasy, opraven displey, knizku kmeny od vladimira 518.. spokojeny moc
sTecko
Citace
Game_ExpertsLP napsal:

Tak ja jsem na vánoce dostal , Gél na vlasy , Asi to budu používat na něco jiné , A tenhle krásny subwoofer z mimozenstanem a tohle zk****** modrý svetílko na konzoly od Subáče a satelitov Smile :/ Hunter

img.tpx.cz/uploads/subwoooooooofer.jpg
img.tpx.cz/uploads/svetííílko.jpg

Pěkný subwoffer a nápodobně to světlo mě taky strašně **** :D, ho musím na noc vypínat abych vůbec usl :D mi září pokoj celej modře večer.
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
6 Hlasů
22%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
33%
Budu hrát SuperPařbu
6 Hlasů
22%