Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Co jste dostali na Vánoce?
NISSAN_350_Z
Citácia
VikusQa napsal:

Tak sa pridám :D dostala som makeup štetce, kozmetiku, kefu Pusa, herný pc :D (konečne si zahrám cs:go) a ešte niake tie €
Tento ročný ježíško bol super Good job! Ale najviac ma potešilo, že aj tento rok sem prišla prababka Kamarádi

Ak budeš mať chuť tak môžme dakedy zahrať to CSko :D

Citácia
Pixel napsal:

- oblečení
- herní pc
[img]http://static.scan.co.uk/images/products/2414133-a.jpg[/img]
(Zalman R1)
- 1 TB HDD
- 120 GB Intel SSD
- Intel Core i5 3.2 GHz @4.0GHZ (tuším)
- MSI R9 280X Gaming 3G
- 8 GB RAM

- STEELSeries Siberia V2, White
- KB - nějaká Genius modře podsvícená

Teď to ještě složit, ale to nechám asi na zítřek, protože jsem total nevyspalej :D

low pc :D
Teczka83
Takže oblečení, kosmetiku a tak dále. Nejvíc mi udělaly radost dva dárky. Konečně pořádnou židli ke kompu. Koženou s vysokým opěradlem. Kupovaná v Německu přímo u výrobce, který se nám zaručil že zvedací a houpací mechanismus vydrží až 150 kg. Pravda, zatím v ní nekřuplu a funguje. No a druhý dárek je od rodičů. Dvouhodinová jízda v Camaru SS na letišti v Plzni, ale to si nechám na léto Mimo
sTecko
Citácia
Teczka83 napsal:

Dvouhodinová jízda v Camaru SS na letišti v Plzni, ale to si nechám na léto Mimo

čumím závidím. *koukam*
Teczka83
Já jsem na ty záitkový dárky vysazenej a každý rok dostanu aspoň jeden. A to mi udělá největší radost jazyk
sTecko
Citácia
Teczka83 napsal:

Já jsem na ty záitkový dárky vysazenej a každý rok dostanu aspoň jeden. A to mi udělá největší radost jazyk

FU Mě stačila po tátovi domácky sestavená bugina, jenže jí děděk daroval bratrancovi, protože říkal že s ní bude jezdit a když potom zase přijel s rodinou z5, tak se ho dědek zeptat ''Tak jak jezdí bugina?'' a on mu řekl, že jí prodal do sběru za 1000,- **** ****ý! Jsem myslel že ho zabiju ****a...
Tr1xmy
Ja klasika.. Ponožky, košela a mikina, nejaká tá kozmetika a strojček na strihanie a holenie a peniaze. v Januári si kupujem hasičskú uniformu, ktorá nieje 2x lacná a šetrím si na to Smile Neskôr si chcem robiť vodičský preukaz..No ja som aj naďalej zástancom toho, že Vianoce nie sú o darčekoch.
GUMPO
50H ban Smile
rikardo
Nexus 4, Trencle :D, Beats by Dr.Dre UrBeats a ještě pouzdro na fon.
DJ_David_SK
Mobil BeeX Luna , kosela sladkosti..
HeWhoMustNotBeNamed
Citácia
NISSAN_350_Z napsal:

Citácia
VikusQa napsal:

Tak sa pridám :D dostala som makeup štetce, kozmetiku, kefu Pusa, herný pc :D (konečne si zahrám cs:go) a ešte niake tie €
Tento ročný ježíško bol super Good job! Ale najviac ma potešilo, že aj tento rok sem prišla prababka Kamarádi

Ak budeš mať chuť tak môžme dakedy zahrať to CSko :D

Citácia
Pixel napsal:

- oblečení
- herní pc
[img]http://static.scan.co.uk/images/products/2414133-a.jpg[/img]
(Zalman R1)
- 1 TB HDD
- 120 GB Intel SSD
- Intel Core i5 3.2 GHz @4.0GHZ (tuším)
- MSI R9 280X Gaming 3G
- 8 GB RAM

- STEELSeries Siberia V2, White
- KB - nějaká Genius modře podsvícená

Teď to ještě složit, ale to nechám asi na zítřek, protože jsem total nevyspalej :D

low pc :D

Vím no.. :D Počkej až budu mít 300fps stabilních u cska.. Road to Global Elite MORE.:D
Btw, kdyby někdo věděl, kde se dá levněji sehnat křeslo DXRacer ->pm. Dík :D
WendiS
Cigarety a chlast... Asi vědí, že letošek nebyl moc fajn :D :D
Kacer
Ponožky
Tablet
Noťas
Mobil...:D
Kacer
Ponožky
Tablet
Noťas
Mobil...:D
Spooky
Pixel u*eb dakomu z formuly :D Ani tie FPS ti nepomožu, radšej si kúp skiny nech ťa možem boostnuť :D :D :D
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasov
20%
Skyrace
10 Hlasov
22%
Deathmatche
3 Hlasov
7%