Informace o serveru
Číst diskuzi
Zamyšlení pro AT
|
|
HeWhoMustNotBeNamed |
Přidané 02.01.2015 04:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 5852
Založený: 20.02.11
|
Citace Kapo napsal: S tím souhlasím, ten, kdo zažil pravou SP - to je rok 2010 - max. únor(február) 2011. Jinak, co si myslíš, že jsem dělal? Chtěl jsem nabírat ze starších hráčů, ale jistý člověk v AT mi to neustále vyčítal a novým adminům dělal naschvály. ![]() |
|
|
Panzer |
Přidané 02.01.2015 18:33
|
![]() ![]() Příspěvků: 1926
Založený: 27.02.12
|
Tady to nějak zapadlo ne? Ondrah ty jses předal ![]() ![]() ![]() ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 02.01.2015 18:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 7501
Založený: 28.10.13
|
Možná hodně stížností, ale viděls, že by byla nějaká oprávněná? Jestli to nebude aktivitou, když dáš za den cca 3 bany a občas k tomu permu, tak se tomu nemůžeš divit. Jinak myslím, že 200k je vzhledem k (ne)závažnosti prohřešku, tak akorát...
![]() ![]() |
|
|
Panzer |
Přidané 02.01.2015 18:51
|
|
Stáhni se o 5 000 000 jestli nejsi blbej škrt a nediv se že člověk co má ještě mozek a nepřehání to s aktivitou aby než jde do školy skočil na sp jestli by náhodou nemohl dát mute, podle mě jsi doslova posedlej jako byl CzSK a taky tak jednou dopadneš. Akorát, že jeho by se člověk i trochu bál, kdežto ty jsi jen pro srandu králíkům. Jen honíš tu statistiku aby ses vytáhl před ostatníma co tu hold nesedí 150 hodin týdně. Je jenom a jenom pravda že AT je pro srandu ![]() Příkladem je situace kdy jsem kdysi dostal ban za nadávku admina, přitom jsem mu ani nenadával jen jsem mu napsal jestli už chcípl, a dal mi ban a ani v duchu mě nenapadlo se tomu adminovi postavit ![]() Upravil/a Panzer dne 02.01.2015 18:56 No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Tress |
Přidané 02.01.2015 18:55
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
ja chcu taky nejakou stiznost xD nudim se ![]() pixlo a jaktoze si vzal teda me ? ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 02.01.2015 18:56
|
|
A proč bych měl? Není na to ani jeden důvod ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
aure |
Přidané 02.01.2015 18:58
|
![]() ![]() Příspěvků: 425
Založený: 29.08.11
|
ondrah napr to ze si krasne pises statistky do vizitky a das tam aj take blbosti co napr odpovies volakomu v dotaze ze je to v /help pravidla napr dalej ta tvoja arogancia je tiez dobra ale ja sa nanej rad zasmejem |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 02.01.2015 19:02
|
|
To, že si to tam píše další x lidí nevidíš, jak jinak ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Panzer |
Přidané 02.01.2015 19:04
|
|
Já ti to řeknu co mi na tobě vadí i když to budeš číst už po stomiliontý, takže není moc pravdy na tom že ti to ještě nikdo neřekl. Jsi neskutečnej **** vyjadřující se stylem "Sežral jsem všechnu moudrost světa a můžu vše a udělám cokoliv abys ty chudáku hráči nemohl napsat ani Právník, bez toho aniž bys nedostal trest v podobě umlčení". Zkusil jsi třeba někdy něco s hráčem řešit ještě než mu dáš trest? Asi ne viď, já vim no lehčí je dát to mute, ale v tom je právě ta práce admina, řešit věci v danou chvíli a ne když se jde stěžovat na tvůj přiblblej trest. Tebe nenapadlo někdy třeba hráči napsat ať drží hubu nebo přiletí tvrdej trest? Ne? Dřív to bylo celkem normální že dal admin napřed echo ať se situace uklidní a když ne tak jednal tvrdě. Holt ty nejsi admin, ty jsi jen člověk co píše do klávesnice lomítko a za to pár písmenek a čísílek aby si mohl v klidu oddychnout doplněním adrenalínu, nebo já nevim co v tom hledáš za způsob úlevy. To může dělat přece každej kdo nemá v hlavě úplně nasráno psát příkazy, denně jich napíše hráč taky dost. Schválně zkus se někdy zachovat jako jak to říct... "Chlap" to je asi moc na tebe, tak dejme tomu rozumnej člověk. Uvidíš že bys dostal i lepší hodnocení u hráčů, ne písemně na to se ti každej může víš co, ale myšlenkově. Proč já si o wlkovi říkam že je to chlap na svým místě, protože než aby nesmyslně rozhodoval o situacích dřív jim věnuje dost času a řeší situace s hráčem. Možná už jsem domluvil třeba mě napadne ještě něco jak ti dát najevo že jsi to co jsi. No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 02.01.2015 19:15
|
|
No aspoň umíš napsat co Ti vadí, 95% lidí co mě řekněme nemusí toho není schopných a uchýlí se k urážkám ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Panzer |
Přidané 02.01.2015 19:22
|
|
Citace Jednoduše nechápu, proč bych měl hráči psát "prosím nepiš poptávku do chatu", prostě porušil pravidla, tak dostane trest 1. Ani ti do hlavy nedojde proč to napsal, ale už mu dáváš trest. Víš třeba psal taxikáři, třeba se ho na něco někdo ptal odpověděl mu právník, může to být cokoliv nejen poptávka, takže když ti nenapíše "Chci právníka" apd.. Není důvod trestat. Citace tohle jsou strašně triviální situace a je jich na serveru x do minuty, nemůžu s každým řešit a doprošovat se ho ať to nepíše. 2. Nejsi na serveru jedinej admin, to je ta věc která tobě nedochází, chceš být nejlepší ale vlastně jsi ten nejhorší. Proč se nemůžeš soustředit na jednoho? Lehký chceš mezitím stihnout dalších X jak ty píšeš. Neber adminství jako závod ale jako službu ostatním. Citace Srovnání s hlavním mi přijde trošku mimo 3. Z koho jinýho si brát příklad než z toho kdo tě může vyrazit ani nemrkneš, vždy si brát příklad z toho kdo ti šlape nad hlavou. Citace ale nevím co bych probíral a nad čím přemýšlel, když hráč píše inzeráty do globalu 4. Proč bys vlastně přemýšlel viď, vždy mu fláknu mute a nazdar buď se ozve na webu nebo ne, ale já si hlavu lámat nebudu. //: PS- z tvého thumbs up si neodnesu nic, od člověka kterej je stejnej jako většina ostatních by mi to ani nijak neprospělo. ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 02.01.2015 19:29
|
|
1. Sice nevím, proč tu mluvíš o tom, že umlčuju za "právník", což nedělám, ale jak myslíš no... 2. Když napíše "chci právníka", tak mu nebudu psát ať to nepíše, naprosto jasný případ. 3. Spíš někoho, kdo řeší stejně situace, tam je pak na místě srovnání. 4. "Chci právníka", týden na to budu koukat a přemýšlet, jestli teda vlastně nemohl myslet na něco jinýho, než že chce službu a mezitím, mu přiletí mute od někoho jinýho, ale ten už za toho špatnýho nebude, protože dal trest dříve než ten **** Ondrah... ![]() ![]() |
|
|
Franta95 |
Přidané 02.01.2015 19:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 759
Založený: 08.07.12
|
No Ondro! To je na pban, majetek odevzdej mě, pohlídám ti ho ![]() Spíš bych změnil název topicu... Občas by bylo dobré se zamyslet sám nad sebou. Já se snažím pomáhat každému, kdo mi napíše, ale jednoduše nejde kažému vyjít vstříc. Pokaždé, co jsem na serveru mi každých 10 minut chodí prosby o auto, kopec, let, oslavy. Do toho "rušení misí" třeba, když do nich někdo škrtne atd... Potom odpovídat na dotazy, sledovat chat... Nestěžuju si! - to zdůrazňuji, jen chci říct, že prostě nejde vyhovět všem a když občas vidíte nějakou "arogantní" odpověď, má to svoje důvody a není to arogance. Můžu dát i pár příkladů, kdy člověk pomůže a místo prostého "děkuji" přijdou nadávky nebo naopak - podáš pomocnou ruku a on ti jí ukousne. Dělal jsem Tuning sraz - jako obvykle to všichni brali jako derby. Nejmenovaný hráč mě poprosil o vedení, napsal jako první, tak jsem mu to umožnil. Při vyhlášení si sám zničil auto a spamoval mi o get, getnul jsem ho, vyhlásil vítěze a pak mi začal do pm nadávat jaký jsem píp píp, že on nevyhrál. Když někomu uspořádám to auto smrti, tak zase potom mám za den plno vzkazů, kdy mu ho udělám znova. Vy vidíte jen, že Vám neodpovíme, odpovíme krátce nebo na vytáhnem nějaké pravidlo a už jsou tu závěry, že jsme arogantní, nic neděláme a nevím, co ještě. Pokud chcete něco pochopit, něčemu rozumnět nebo alespoň se zamyslet, musíte se na dannou věc kouknout z více úhlů pohledu a vytvořit si svůj názor na věc. Tohle myslím obecně a všude(nejen na SP). Takže pokud nás vnímáte jako bandu šašků, prosím. Nečekejte ale, že se to změní jen tak, dokud se budeme držet zaběhnutých pravidel a trestat podle nich, budeme pro ty, kteří se nezamyslí alespoň sami nad sebou, pořád jen šašci. Občas ale zkuste nenadávat, když vám někdo 10 minut neodpoví, uvědomte si kolik Vás tu hraje a buďte aspoň trochu kolegiální ne jenom k AT, ale i k sobě navzájem. Neříkám, že AT je bezchybné, ale zase ty chyby nejsou jenom u nás, jak si většina myslí. Proto by bylo dobré změnit ten název na "Zamyšlení pro všechny!" |
|
|
Panzer |
Přidané 02.01.2015 19:36
|
|
Chytil ses jen toho na co ti hlava stačí a na co jsi zvyklej, na blbosti. 1. Nenapsal jsem že umlčuješ za "právník" to byl jen příklad. 2. Ani jsem ti neřekl že nad tímto musíš přemýšlet, napsal jsem ti že bys měl přemýšlet o svém jednání jinak taky o tom jak a za co trestáš. Jako další fakt a příklad uvedu případ "/OZNACIT". Dal jsi ban někomu za takovou blbost, která snad ani obdoby v mojí paměti nemá. Ještě se mi třeba nestalo abych dojížděl jinak než 1. a někdo by mi nejel naproti, vždy když jsem pozadu někdo jede naproti a to ještě teď hráči můžou být rádi že jsou závody ve VW, dřív se konala akce v normálním worldu kam měl přístup každej a blokování byla situace, která byla naprosto běžná. Tak dobře dal jsi mu ban za blokování na závodě, místo toho jsi to mohl vyřešit lepší cestou a tou by bylo to že Caretroy zaplatí výhru hráči Zawy_ místo admin rozpočtu. ![]() ![]() 3. To máš recht 4. A zase jsi nepochopil. Napsal jsem "Právníka" ne "Chci právníka", nad tím nemusíš logicky přemýšlet ale nad tím prvním ano. ![]() No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 02.01.2015 19:49
|
|
1. Dobře, když za to neumlčuju, tak nechápu, proč řešíš, že za to umlčuju a nepřemýšlím nad tím, to trošku nedává smysl. 2. Oblíbený případ s označením, už jsem to sice psal, ale napíšu to znova... Je naprosto irelevantní, kdo ten ban dal, nebylo to tak, že by mi Zawy poslal video a já banoval, řešilo se to v "zeptejte se administrátorů" a shodli jsme se na trestu. To, že jsem ban dal já je jedno, mohl ho dát kdokoliv, ale to už by špatně pro některé nebylo, protože bych to nebyl já... Zase se řeší, že dříve bylo to a to, jenže většina co vidí chyby v AT by měla otevřít oči a zjistit, že už není dříve a celá Sp se někam posunula, neříkám, že je to tvůj případ, ale je to tak. Jinak ty si myslíš, že kdybych Caretroyovi napsal, že mám video jak se snaží blokavat, ať pošle Zawymu $$, co si myslíš, že by se stalo? Vysmál by se mi do ksichtu, ano za staré Sp by se to asi nestalo, ale žádná stará Sp už není, tohle si prostě někteří nedokážou uvědomit. 4. To stejné co v bodě jedna, u jasných případů se není o čem bavit a ty nejasné nechávám být nebo dám var. ![]() ![]() |
|
|
Panzer |
Přidané 02.01.2015 19:52
|
|
Citace 1. Dobře, když za to neumlčuju, tak nechápu, proč řešíš, že za to umlčuju a nepřemýšlím nad tím, to trošku nedává smysl. TO BYL PŘÁKLAD Už po několikátý fakt jak u blbejch na dvorku. Máš samosebou pravdu že SP je jinde, ale jsou tu furt ještě hráči, kteří nechtějí tuhle kinderscheiáe šaškárnu a větou tak tu nehraj když se ti tu nelíbí mě neodbiješ. My kterým nejde o to jestli mají bonus na 100% nebo 110% furt ještě tu chceme hrát, ale těmito podmínkami pro hraní se nám to jen hnusí a administrátoři jako ty to jen podporují. Je šance si vypnout chat a ignorovat některá tvoje rozhodnutí, jenomže proč si kvůli jednomu blbci v AT kazit hru ještě víc? Stačí že jí kazí atomas. Je mi jasný že generace těchto adminů nepovede nikam jinam než že vás bude mít brzy každej u zadku. Nicméně neuškodilo by výrazný předělání systému kterej je tu zavedenej a ten změní buď lidi v AT a nebo vedení AT. Buď si AT najde svojí správnou cestu nebo to bych byl rád kdyby radikálně zasáhlo vedení i s ATomasem, furt vizitku jeho serveru mu děláte i vy nejen my hráči a jeho blbý vylepšení. ![]() Ještě jedna trochu osobní věc Ondráši, jestli se nepletu tvůj brácha je Vojta369, když se chováš jako žes teda snědl Šalamounovo ****, mohl bys mu aspoň jednou dát do držky aby tě neponižoval, to ti taky nesvědčí když jsi teda v tom AT. Neděláš ostudu jen sobě ale i ostatním to tím kazíš ![]() Upravil/a Panzer dne 02.01.2015 20:00 No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanů ![]() |
|
|
Ondrah98 |
Přidané 02.01.2015 20:08
|
|
Příklad, dávej jako příklad něco, co se na serveru neděje, taky dobrý ![]() Ano jsou tu hráči, ale ti se taky musí posunout jako Sp, nedává smysl se přizpůsobovat 20 lidem, když to dalších 300 chce jinak, prostě hlas většiny. Menšina prostě musí pochopit, že zbytek to chce jinak, sice ten zbytek jsou asi vážně ****, ale nemůžeš je odpálkovat s tím, že tady hrajou konzervy co si pamatujou rok 2010 a ty tam nepatříš, takže vypadni. Svým způsobem je to špatně, ale tohle je prostě ten posun, o kterém se tu bavíme, to že se to starým hráčům nelíbí je přirozené, ale za třeba 2 roky budou právě ti, co Sp teď mění nadávat, jak to bylo dneska super a že Sp jde do kytek, je to tak všude a ve všem. A prací AT opravdu není snažit se je naučit slušnému chování a aspoň přiměřené inteligenci, to si musíš stěžovat jinde. A už vůbec není naší prací učit je, aby zapadli do systému, který byl v roce 2010... Nevím, jak mě ponižuje, takže by mě fakt zajímaly příklady, protože o tom fakt nevím... Dál to asi nemá smysl, protože tomu dávám, tak 2 posty a změní se to na kydání špíny a urážky. ![]() ![]() |
|
|
Tress |
Přidané 02.01.2015 20:42
|
![]() ![]() Příspěvků: 2751
Založený: 22.11.11
|
ja ti dam konzervy ![]() bylo by to hezky ale proste situace to neumoznuje. |
|
|
geRonimooo |
Přidané 02.01.2015 21:43
|
![]() ![]() Příspěvků: 3
Založený: 30.12.14
|
Citace Zase se řeší, že dříve bylo to a to, jenže většina co vidí chyby v AT by měla otevřít oči a zjistit, že už není dříve a celá Sp se někam posunula Zabudol si na napísať, že ešte na väčšiu stoku akou bola. ![]() |
|
|
nitramm92 |
Přidané 02.01.2015 23:12
|
![]() ![]() Příspěvků: 8
Založený: 18.11.14
|
Každý admin by měl dostat automaticky ban nejlépe pernamentku at ví jaký to je ! Důvod může být společná ip, domluvil jsem. ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 HlasůSkyrace
10 HlasůDeathmatche
3 HlasůParkoury
4 HlasůAkce smrti
3 HlasůDerby
0 HlasůTuning sraz
3 HlasůMám rád/a všechny druhy akcí