Informácie o serveri

Adresa IP
Online hráčov
Pripojiť sa na server

Čítať tému

Sraz SP Morava 2016
Barbie
Carbone, tys mě tam napsal automaticky, aniž bys dal vědět jo? To víš, že Kubiczej dojede, i když už nehraji, tak se rád ožeru, stejně tam přes léto kalím furt :D Hlavně to zas nep**er, že vezmeš někoho jako Týnu :D
Chicago_Girl
Ráda bych dojela :D uvidíme jak to bude s časem, ale rozhodně bych o to nechtěla přijít Nemůžu Nemůžu Nemůžu Palec nahoru
CoRtEx
Kdo ví, jak to bude Pivo
Pandy
Citácia
Chicago_Girl napsal:

Ráda bych dojela :D uvidíme jak to bude s časem, ale rozhodně bych o to nechtěla přijít Nemůžu Nemůžu Nemůžu Palec nahoru

Taky jsme s Kikush přemýšleli, zda pojedem, ale uvidíme, podle toho kdo tam pojede...Máme ještě jednu tu akci, tak aby byly hlavně prachy, abysme nedopadli jako Tyna, a nevykalili tam klukum flasky :D Ještě celkem doba do srazu, může se všechno změnit Provrtám tě
Nosferatu
Citácia
_Steve-Man_ napsal:

Na SP už sice nehraju, ale rád bych se zúčastnil:D
Na 90% mě tam uvidíte.

PS: Nosferatu, nes*r mě a pojedeš taky, žádný výmluvy:D

Carbone, až budu mít čas napíšu ti SZ, mám pár dotazů.

To nejsou výmluvy.
U některých mi stačí že je vidím jen na serveru. :D
A na druhou stranu hráče, které chci poznat osobně poznám. Nedělá mi problém si někam zajet a s někým si domluvit. jazyk :D
Třeba k tobě můžu kdy budu chtít. :D Tak Samo Kubiczej, nemusím na sraz stačí se sním domluvit. :D
Takže já na sraz nejdu.. ;) Sraz si můžu udělat jen s hráči s kterýma chci. jazyk
I kill people and I like it
Pandy
Citácia
Nosferatu napsal:

Sraz si můžu udělat jen s hráči s kterýma chci. jazyk

Taky to tak vidím, a hlavně až budu bydlet na Moravě, tak si můžu udělat výlet kdykoliv, ono být někde třeba s hráči, které extra nemusím a oni mě, by nemuselo dopadnout dobře, takže sdílím tvůj názor, ale tebe bych taky ráda poznala a snad to vyjde třeba v létě ;)
Nosferatu
Citácia
werymex napsal:

Citácia
Nosferatu napsal:

Taky to tak vidím, a hlavně až budu bydlet na Moravě, tak si můžu udělat výlet kdykoliv, ono být někde třeba s hráči, které extra nemusím a oni mě, by nemuselo dopadnout dobře, takže sdílím tvůj názor, ale tebe bych taky ráda poznala a snad to vyjde třeba v létě ;)

Přesně tak Weru, na některé opravdu zvědavý nejsem, stačí mi na serveru. jazyk :D
Takže přesně jak říkáš, někdy v létě a je to. :D někde se sejdeme a nevidím problém. :D
Pandy
Citácia
Nosferatu napsal:

Citácia
werymex napsal:

Citácia
Nosferatu napsal:

Přesně tak Weru, na některé opravdu zvědavý nejsem, stačí mi na serveru. jazyk :D
Takže přesně jak říkáš, někdy v létě a je to. :D někde se sejdeme a nevidím problém. :D

Super Těším se Smile někdy jsou skromný akce lepší jak hromadný, kde je hodně lidí, tak stejně nepokecáš se všema pořádně, tak jo, tak v léte Pusa
LuKi_
Když si tak večer píšem s Matesem a ten mi pošle něco takového.. To si vážně nepamatuji, tak dojeďte :D :D :D
KLIK

(V levo Carbon, v pravo já) :D
img.tpx.cz/uploads/gpgifwcs.gif
Pandy
Citácia
LuKi_ napsal:

Když si tak večer píšem s Matesem a ten mi pošle něco takového.. To si vážně nepamatuji, tak dojeďte :D :D :D
KLIK

(V levo Carbon, v pravo já) :D

Tak už vím, že o nic nepřijdu , když tam nepojedu :D :D :D

P.S. ta Týna, ta mě stále překvapuje, že já se ještě divím...Tu mášNemůžu
Szelby
Tady se mění názory raz dva :D :D no zrovna Nosfeho bych tam rád vyděl osobně :D :D
Szelbovsky Cool
DubiikxP
Nazdárek, nejedete někdo z Liberce / Prahy / Pardubic? Chtěl bych se zúčastnit ale liberec je daleko no. 😪
Nosferatu
Citácia
Szelby napsal:

Tady se mění názory raz dva :D :D no zrovna Nosfeho bych tam rád vyděl osobně :D :D

Ale neuvidíš, protože mě někteří hráči ze SP opravdu nezajímají a ani osobně je poznat nechci. jazyk :D Jak už jsem psal, ty co poznat chci, tak není problém se domluvit a sejít se. jazyk
Sipoxx
Jestli mi dají ty papíry, tak dojedu a teoreticky budu mít místo v autě. (Pro holky i se spaním :*)
matok007
Ahojte chcel by som ísť aj ja chcel by som sa opýtať či ide niketo s blavy
carbon
Aktualizováno.. (doplněno datum konání) těšíme se na vás :D
Trefik
Poprosim presnu adresu kde sa to bude konať :D diky Smile
Zatox
Minulej rok byla fakt zábava :D až teda akorát na jednu nejmenovanou osobu (myslím, že každý víme o koho se jedná :D kdyby někdo náhodou nevěděl, tak jako nápovědu bych popsal charakter této osoby pouze dvěma slovy "dem*ntní pí*a" ), která si tam jen udělala ostudu jak sviňa, ale bylo jí to evidentně jedno, protože takové tupé ho-va-do jsem ještě v životě neviděl !! Nasraný :D ...
Takže se asi taky zúčastním, nenechám si tu srandu ujít Smile Jojo
fIoW
Asi dovalim, jde mi hlavně o to aby tam byl zatox, luki, carbon a szelby ostatní mě nezajímaj. :D
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Szelby
Hlásím účast :D
Szelbovsky Cool
Prejdite na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasov
21%
Pojedu někam po Česku/Slovensku