Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Saphirova vizitka
Geroj
Luko ty nemáš žiadnych rivalov :D každopádne k vizitke, obsiahla, stručná a samozrejme na štýl TL (:
Saph1R
Ludvik ani jsem nemusel číst nick a věděl jsem, že jsi to ty :D Co si pamatuju tak jsme byli furt v poho, akorát ty gangy, resp. Tvoje způsoby nás nějak rozhádaly :D G: Samozřejmě žiaden rival, furt jsem lepší. Dík ty TL :D
Dush3yo
Saphir.. Tebe jsem nikdy nemusel a ani ty mě jelikož jsem se dřív choval jak kid :D Proto bych chtěl až dostaneš pub tak začít novej život mezi námi a snad i na vše zapomenout Hi Gl v životě a na SP.
Saph1R
To je hezký, ale žádnej pub nedostanu takže jsem nadobro skončil Smile
mokras
Velmi pekná vizitka
Saph1R
Jojo jasný thx.
Qvosty_
Som rád, že sme sa zoznámili vo weste. Dá sa sním v pohode pokecať šéfko proste :D Kappa
Upravil/a Qvosty_ dne 16.06.2015 07:44
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Saph1R
Samozřejmě, píšeš mi věci, které jsou samozřejmé. Kappa

Tak snažím se nevyvolávat konflikt když nemám proč, nic není bez důvodu. :D Ale díky, taky jsem rád, že jsme se poznali v gangu, jenom škoda těch *****ů, kteří Tě namočili do toho průseru.
Ameli1
Dal sis na vizitce záležet *Dobrá práce* . Tebe nejvíce znám z dob hunterů, to byla zábava Smile Škoda že máš ban, v pohodě člověk.
Saph1R
Jojo jasný thx, hunterama byla prdel :D Kde máš Wendise? Už jsem ho dlouho neviděl starouše. :-D
Upravil/a Saph1R dne 31.03.2016 21:20
Qvosty_
Ty voléé :DD img.tpx.cz/uploads/SAPHIRAKAJAKPROHRATGR.jpg

Tak na toto si pamätám ako by to bolo včera :DD
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Saph1R
Né asi :D Legendary.
WardaR_
Rychle a zběsile je topovka :D Jinak jak tam remi chytal ty nervy to je moc :D :D
V pohodě hráč dřív jsi mě asi moc nemusel protože jsem byl celkově lama v gr ale to jsem i teď že :D jinak vizitka gut
SmouKy_
Škoda že už zase hraješ, bez tebe tu byl božský klid.
Vizitka jako nic moc x(
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9c/Greek_lowercase_kappa_variant.svg/175px-Greek_lowercase_kappa_variant.svg.png
Saph1R
Citace
Wardar napsal:

Rychle a zběsile je topovka :D Jinak jak tam remi chytal ty nervy to je moc :D :D
V pohodě hráč dřív jsi mě asi moc nemusel protože jsem byl celkově lama v gr ale to jsem i teď že :D jinak vizitka gut

No jako nemusel no, ale to bylo hlavně chováním a né tím jak jsi jezdil, když jsi jezdil špatně tím líp pro mě. :D Thx.

Citace
SmouKy_ napsal:

Škoda že už zase hraješ, bez tebe tu byl božský klid.
Vizitka jako nic moc x(

Jo to byl, bez Tebe taky. :D Thx.
Mixer
Ahoj sapire :D chtělo by to a by ti někdo udělal grafiku vizitky a oživit to tím :D ale jinak pěkné :D a ten screen z gr :DDD
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
petrys
V pohode saphira docela papirak, vis jak taham gang hore takze nemas zac.
Upravil/a petrys dne 24.06.2016 22:06
</3
fIoW
grkář velkej ma nespravny lidi v gangu žejo ale tak co naděláš, chtěl si abych ti napsal že tě miluju, tak tě teda miluju, dobry nadpisy.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Czipisek
Co tak vím, vždycky pohoďák, žádnej problém jsme myslím neměli, díky za označení ve vizitce, vážím si toho.
Szelby
V pohodě typek, hrozný slaboch
Na grka..... :D sranda. Nehorázny bůh na Gr,dá se sním i pokecat :D ať se daří v životě Smile
Szelbovsky Cool
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasů
21%
Skyrace
16 Hlasů
24%
Deathmatche
4 Hlasů