Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

MLGPROJECT
MLGproject
img.tpx.cz/uploads/mlgprojectlogoggg.png

Zdravím, chceme vám predstaviť nový štýl grafiky, možno ani nie tak štýl grafiky ako štýl odovzdania to hráčom. Príncip je skoro rovnaký ale uplne iný heh. Systém funguje tak že členovia tohto "teamu" si do svojho kútiku tu v topicu pridaju niekolko Avatarov (5-10-15, to je na ňom) kde bude miesto nicku hráča, nick grafika ktorí daný avatar vytvoril, následne si hráči budú vyberať avatar z ponuky podla osnovy, je na grafikovi ako velmi umožní hráčovi ovplyvniť už hotový výtvor.

Vyjádření Geroje proč už nechce být součástí MLGP:
"No, už si len sám chcem vyberať komu spravím grafiku, na Sp je to zbytočné, väčšina dobrích grafikov je preč a ostalo len kopírovanie, radšej nebudem robiť nič ako byť "inšpiráciou" pre všetkých."

img.tpx.cz/uploads/4v65va465avw45vaw45vaww4vaw46aw645v.gif

Ahoj, vyber si avatar, vlož ho do komentáře a napiš jméno které tam chceš, pokusím se co nejrychleji upravit. Peněžní dary nejsou povinnost, pokud někdo chce tak mi za to něco dá, pokud ne tak ne. Upravuju i PSD soubory, tzn. nějaké templaty co si najdete.

img.tpx.cz/uploads/awgawg652652awg56.png img.tpx.cz/uploads/asapfergtemplate.png img.tpx.cz/uploads/mrtneasyandnicedesignedavatar.png
img.tpx.cz/uploads/mak3hravatargawhw45hwa456hw5h65wah.pngimg.tpx.cz/uploads/mak3vpavatargaw45ahaw546aha4h56.png img.tpx.cz/uploads/mak3avatarcircles.png
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
img.tpx.cz/uploads/AHAW45HAW54WHA45HAW45HAW.png
Takže, rozhodl jsem se dělat tedy i nadpisy, které je možné dělat i na přání, ale udělám je jenom pokud budu chtít, takže si nemyslete že mi napíšete a já je vám hned obratem udělám. Mám tu i nějaké vzory, které také budu postupem času přidávat. Vzory vytvářím se stejným fontem, ten je také možné změnit, fonty vyhledávejte na stránce dafont.com
Za nadpisy se platí !! 5.000.000$ za sadu všech nadpisů co jsou v osnově, není problém jich udělat méně, nebo tam napsat jiný text.
V2 - Fotbal tématika
img.tpx.cz/uploads/footballnadpisv2withouttexture.png
img.tpx.cz/uploads/footballnadpisv1withtexture.png
V3 - Soviet
img.tpx.cz/uploads/sovietnadpisybymrtn-velikost92.png

Upravil MLGproject dňa 03.08.2016 16:27
Qvosty_
Znie to zaujímavo :D

//Prosím o avatar mrtna, hneď ten prvý :D Text: daniel
Upravil Qvosty_ dňa 03.05.2016 00:55
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
fIoW
img.tpx.cz/uploads/qvostytemplateupravene.png

img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Qvosty_

Díky moc Smile
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
Dollar
Poprosim o vatar od Ameliho. Barva auta : Čierna a Text Dollar , farba textu : zlatá (daa520)
Zawy
poprosím o gerojkovy kočičky :3
nick Zawy
Geroj
img.tpx.cz/uploads/gerojkovyko%C4%8Dikyforzawysek.png

Gerojkový kočičky
Zawy
lxs dík moc
Twixo38
Poprosil by som MRTN posledny, tie grafity niečo podobne. Proste dosť dobré.Smile Ale prosim s menom Rpiy. Nemenim si nick ale ide to inam :D
Upravil Twixo38 dňa 03.05.2016 17:52
fIoW
img.tpx.cz/uploads/rpiybymrtn.png

Twixo38
Nadhera diky moc
MLGproject
Citácia
Dollar napsal:

Poprosim o vatar od Ameliho. Barva auta : Čierna a Text Dollar , farba textu : zlatá (daa520)

[img]http://i.imgur.com/ITPmJqF.png[/img]

[img]http://i.imgur.com/vDMwBHY.png[/img]
Twixo38
Poprosil by som ešte jeden na steam. Mrtn ten trojuholnik, text Rpiy, 250x250 ak sa daDíky
fIoW
Citácia
Twixo napsal:

Poprosil by som ešte jeden na steam. Mrtn ten trojuholnik, text Rpiy, 250x250 ak sa daDíky

uvidim jak to bude kdo chtít, už jsem ti jeden dělal tak ať se dostane na ostatní.
Twixo38
Citácia
Mejtes napsal:

Citácia
Twixo napsal:

uvidim jak to bude kdo chtít, už jsem ti jeden dělal tak ať se dostane na ostatní.

Chápem ale robim všade graf. upravy :D Toto by bolo posledne :D Už nebudem robiť problemy.
fIoW
A jakej tam chceš text?
FiniX
poprosím ameliho text hned ten prvý a dať ..FeniX.. keby sa dá
petrys
Martinův http://imgur.com/whmI4fn
</3
Kurkuma
Prosil bych u Ameliho ten 3. Smile

Text: Kurkuma