Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Galleon
Ahoj, chtěl bych vás poprosit jestli by mi někdo neudělal avatar

Avatar chci takový - img.tpx.cz/uploads/photo%20(7).jpg ale s místo písmena Z chci písmeno G
Upravil/a Galleon dne 28.05.2016 16:46
Galleon
Prosím udělal by to někdo?
Geroj
Skúsim, potom editnem.

//viac sa nedalo bohužial, img.tpx.cz/uploads/galleonavataraad.png
Upravil/a Geroj dne 29.05.2016 20:09
Galleon
Geroj mega! ale mohl bys ten text dat do žluto-oranžové barvy?
Geroj
Neukladám si PSD. takže už to nezmením.
Galleon
No tak mi to je k ničemu
Geroj
To si si mal povedať keď si hore písal čo chceš, nie teraz, čakal si že ti niekto presne na chlp prerobí tam ten original? to je choré s touto SP.
Galleon
Ty ses asi nedíval že na ten obrázek? že to písmeno je Žluto-Oranžové
Geroj
Vieš môj, pozri sa na svoj avatar, na svoj podpis a potom mi niečo povedz na to či som sa pozeral na svoj "výtvor" Podla mňa je to 10x lepšie ako to čo si tam dal ty, pretože je to originalne, a ty môžeš len z daleka pozerať na niečo také, pretože nebudeš nikdy schopný také niečo urobiť, ešte k tomu tolko že nikto ti to neokopiruje, takže ahoj a zmeň prístup, nikto ti tu nebude za pár herných dolárikov lízať cicinu a zadarmo už vôbec nie, adios.
RockefellerCZE
Citace
Galleon napsal:

Ty ses asi nedíval že na ten obrázek? že to písmeno je Žluto-Oranžové

Místo abys byl rád, že si Geroj dal tu práci a udělal ti zdarma takovej luxusní avatar tu budeš ještě kritizovat? Sám neumíš pracovat ani v Malování, ale kecání ti jde dobře. Další nevděčný děcko, kterýmu patří tak nasrat do ruk... Provrtám tě
Galleon
Ty máš co mluvit, dítě
Galleon
Citace
Geroj napsal:

To si si mal povedať keď si hore písal čo chceš, nie teraz, čakal si že ti niekto presne na chlp prerobí tam ten original? to je choré s touto SP.

Hele já to umím udělat ale jen problém že nevím kde mám sehnat ten lístek kde je napsáno CS:GO neposlal bys mi ho jako samostný soubor? logo jsi dodělám ale potřebuju ten lístek
Rosta
Však ten lístek máš na tom avataru co si sem vkládal. Tak když si to umíš udělat sám tak asi není problém si ho vyříznout upravit velikost a vložit na tu tvou tvorbu ne?
Galleon
No právě že když to zkouším tak mi to nevychází protože tam je i zbytek toho avataru
fIoW
No tak když neumíš ořezávat tak se není čemu divit, dostaneš luxusní avatar a ještě se ti něco nelíbí, tady se nevyplatí ani nic dělat.
img.tpx.cz/uploads/horsedickgang.png
img.tpx.cz/uploads/Discord%20Banner%20Mandy.gif
Galleon
Mejtesi je to luxusní ale chtěl jsem to v oranžovo-žluté barvě
Galleon
Udělal by mi to někdo jiný než Geroj? když je línej
Upravil/a Galleon dne 02.06.2016 14:18
Reggie_
Na Tvém místě tak jsem rád za to, co Ti sem Geroj poslal a že měl vůbec ochotu Ti něco udělat. A tím, že tu do někoho začneš valit (OT), tak tím si opravdu nepomůžeš..

A poslední věc, pokud budeš furt psát nové a nové příspěvky, bez toho aniž by sis upravil jeden příspěvek a vložil to do jednoho, tak to budu brát jako nahrabávání, takže si to rozmysli.
Vizitka | Rozhovor

URL steam.mmosvc.com je zakázana.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=21825
Geroj
Inak, ten lístok ti nespravím, mám na starosti aj iné veci, len taká reakcia na 2 PMky.
Galleon
Citace
Geroj napsal:

Inak, ten lístok ti nespravím, mám na starosti aj iné veci, len taká reakcia na 2 PMky.

Okej Geroji, tak mi aspoň řekni kde ho seženu dám si ho tam sám
Přejít na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
9 Hlasů
20%
Skyrace
11 Hlasů
24%
Deathmatche
3 Hlasů