Informace o serveru
Číst diskuzi
iPhone baterka
|
|
Skiper |
Přidané 05.02.2017 08:56
|
![]() ![]() Příspěvků: 1768
Založený: 27.10.12
|
Zdar Mám jeden problém, že cez noc sa mi na iPhone stiahne baterka aj o 8% jak nič. Máte s tým niekto problém alebo je to normálne u iPhone ? Či je zlá batéria alebo kereho boha s tým je. |
|
|
FleX_ |
Přidané 05.02.2017 09:32
|
![]() ![]() Příspěvků: 554
Založený: 01.11.13
|
Kamarát ![]() |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 05.02.2017 11:50
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 8294
Založený: 30.04.12
|
Co máš za iphone? |
|
|
Skiper |
Přidané 05.02.2017 12:20
|
|
SE |
|
|
Rich |
Přidané 05.02.2017 12:26
|
![]() ![]() Příspěvků: 2859
Založený: 21.12.16
|
Ahoj, Mohlo by to pomôcť to keď ho na deň vypneš(ak vydržíš ![]() Prajem príjemný zvyšok dňa ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 05.02.2017 13:00
|
|
Tím že ho vypneš nic nevyřešíš. Tohle funguje u Windowsu, ne u iOS. ![]() Projdi si tohle: http://macworld.co.uk/how-to/iphone/i...l-3513323/ |
|
|
Rich |
Přidané 05.02.2017 13:05
|
|
Ale ten druhý postup by mal tiež pomôcť ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Skiper |
Přidané 05.02.2017 19:20
|
|
Neviem ako tomu pomôže vypnutie na jeden deň, ale ok. Detro zajtra to kuknem a dám vedieť. Zatial dík |
|
|
Rich |
Přidané 05.02.2017 19:33
|
|
Citace Skiper napsal: A ty nevieš čítať celý článok? Napísal som aj druhý postup tak si to prečítaj. S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Brendy |
Přidané 05.02.2017 19:48
|
![]() ![]() Příspěvků: 533
Založený: 24.01.16
|
Ahoj, čo sa týka beteriií u iPhone 5/5S/5SE tak majú velké problémy s prebíjamím.... Čo to znamená? Keď máš mobil nabitý už na 100% a necháš ho v nabíjačke tak životnosť batérie sa skracuje... neprejaví sa to hneď o pol dňa ale po minutách - hodinách skrátenia. Odkial to viem? Dvaja spolužiaci majú 5S a ako nový im vydržal 1 deň, no však po polroku im vydržal sotva 12 hodín po roku už len 9 hodín. Treba navštíviť servis a popýtať sa na to. Alebo skús pohladať staršie aktualizácie kde bola lepšie optimalizovaná výdrž.. ( ja to mám teraz na BB ) Vydrží mi 2 dni vkludne po aktualizáci idem cez 2 dni. Hádam som ti pomohol. ![]() |
|
|
Skiper |
Přidané 05.02.2017 19:52
|
|
Nehovorím, že nevydrží baterka. Baterka vydrží v pohode dva dni. Rýchlo sa nevybíja, ale v noci keď odložím mobil dajme tomu cca o 23:00 tak do rána 6:00 keď vstanem tak to zožerie 8% len tak a to je mobil iba položený. Pozriem to video ešte od detra a keď nepomôže ešte s tým prežijem aspoň mesiac či sa to "samo neopraví" a keď nie tak to fuknem do servisu nech vymenia baterku alebo ako to posúdia oni. |
|
|
dpq7WImm8w |
Přidané 06.02.2017 22:57
|
|
Kristova noho, skoč do zdi a zabouchni z venku. iPhone 5 měl jednu řadu, která byla už od samého uvedení do prodeje vadná - konkrétně se jednalo o chybu baterie. Tuto chybu však Apple už nikdy nezopakoval a proto je naprostá hovadina, že by měli 5s/SE stejnou chybu, jako byla ona u jedné z výrobních řad iP5. Pokud Ti tvoji 'kamarádi' mají oba 5s a oboum nefunguje po roce baterka, tak jsou jenom dvě možnosti. Buďto jste ještě nedospěli do bodu, kdy pochopíte že iPhone není hračka a není určen na to aby se na něm hráli hry a nebo je špatná baterie (což neznamená, že všechny iP5s/SE jsou vadné) a tudíž ho mohou dát do opravy, vzhledem k dvou leté záruce. Vyvedu Tě z omylu. Apple neholduje down-gradům, tudíž nahodit si do iPhone starou verzi iOS je celkem sebevražda (hádám že to snad ani nejde), že tu funguje na kalkulačkách s Androidem - budiž. Tady to nefunguje. Co se týká opravy v servisu, pokud to máš ještě v záruce, tak tam kdes to koupil, případně apple store. Jakmile to hodíš k nějakýmu pučmidrátovi, kterej považuje Samsung za výstřelek moderní techniky tak je to to poslední, co si udělal. lock. |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
6 HlasůBudu s rodinou.
5 HlasůVelikonoce neslavím.
10 HlasůMám jiné plány.
5 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.