Informácie o serveri
Čítať tému
|
iLyres - Vizitka
|
|
| iLyres |
Pridané 28.02.2017 10:15
|
![]() Príspevkov: 20
Založený: 27.02.16
|
Váš nick na serveru: iLyres Odehrané hodiny na serveru: 350+ Váš bankovní obnos: 20Místné číslo Nasbíráno marihuany: 200g Vlastním dům číslo: 492 Vlastním hotel číslo: Střídám Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nikde mě nechtějí Můj oblíbený administrátor: Johnny, Szelby , 5Zigen , Elda Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /dann iLyres je Pán! Můj nejoblíbenější event serveru: Race Má nejoblíbenější akce od administrátorů: SkyRace Mé oblíbené vozidlo: Sultan Má oblíbená práce na serveru: Taxikář Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): Kolektivně Nelze hodnotit. ![]() Váš nick na webu: iLyres Vloženo komentářů : Přísně tajná informace Vloženo příspěvků ve fóru: Přísně tajná informace Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: [img]http://gtainside.com/downloads/download/gta_sa_34.jpg[/img] Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: To moje jen nevím, kam jsem ho dal. Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: Moje Vizitka ![]() Jméno: Martin Příjmení: Moc osobní Datum narození: 1999 Věk: 18 Kontakty: Najděte si mě na SP Kraj: Středočeský kraj Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně Stav: zadaný Zaměstnání: Podnikatel Vzdělání: Základní Jazyky: Čeština, angličtina, němčina, italština. Děti: Nemám Kde bydlím: V domě S kým bydlím: s přítelkyní Sexuální orientace: Hetero Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Napadá mě, že ta vizitka je trošku dost osobní! Vyvolám stávku! ![]() Typologie osobnosti: Cholerik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Jiná Moje povaha: Ctižádostivá, Arogantní, Ochotná, a když mě neserete občas i Veselá ![]() Výška:180 Hmotnost:85 Postava: Normální Barva očí: Hnědá Barva vlasů: Hnědá Brýle: Sluneční - To je moje image Na těle mám: Díru v prdeli. Vousy: Jak kdy Fotografie: ![]() Kouření: občas Alkohol: s Mírou, ale občas i s Davidem Sex: Závislost na sexu nemám no. Závislosti: Auta, Žrádlo, Prachy ![]() Zájmy: Elektronika Sport: Vodní skútr, Potápění, BasketBall. Literatura: Nečtu Hudba: Pop, Rock , Pop-Rock Zvíře: Kočka ![]() Moje motto: Když si ****, tak si ****. -Lyres 2k17 Moje webová stránka: Nedám Životní cíl: Villa na Kopci v HollyWoodu, 10 Aut Co nesnáším: ****y Co miluji: Lidi, co používají mozek. Oblíbená muzika: Perfect Strangers - Jonas Blue Oblíbené jídlo: Čínská Kuchyně Oblíbené pití: Lipton - Zelený čaj Oblíbený film: Podfukáři Oblíbená kniha: Nemám Oblíbené oblečení: Armani Oblíbená barva: Modrá Dále bych chtěl poděkovat hráčům Brendy
.[W]hiTe ZoubkovaVila A hlavně sobě, za to že jsme tak úžasní! Upravil iLyres dňa 28.02.2017 10:25 |
|
|
|
| Pegasus |
Pridané 28.02.2017 10:29
|
![]() Príspevkov: 322
Založený: 03.04.16
|
Super vizitka a super hráč GL na SP a v živote.
|
|
|
|
| iLyres |
Pridané 28.02.2017 10:37
|
|
Citácia WhiTe napsal: Díky Tobě též
|
|
|
|
| BlacKMagiC |
Pridané 28.02.2017 10:55
|
![]() Príspevkov: 34
Založený: 27.11.15
|
Nepoznáme sa sice dlho ale vyzeráš jako v pohode hráč.Sme spolu vo firme takže tak.Gl in-game & in life
|
|
|
|
| iLyres |
Pridané 28.02.2017 10:58
|
|
Citácia BlacKMagiC napsal: Tak pohoda , Tobě taky
|
|
|
|
| Brendy |
Pridané 28.02.2017 11:34
|
![]() Príspevkov: 533
Založený: 24.01.16
|
Ale aha kto nám začal znova hrávať, že ti to trvalo Každopádne Ti ďakujem za označenie, vela šťastia v hre aj v živote. PS: Ak také auto raz budem mať tak, tak ťa len možno povozím.
|
|
|
|
| iLyres |
Pridané 28.02.2017 11:45
|
|
Citácia Brendy napsal: Jasně, Tobě taky |
|
|
|
| MaTy |
Pridané 28.02.2017 21:09
|
![]() Príspevkov: 1277
Založený: 30.08.14
|
Čest, známe se nějakou tu dobu. Jsi pohodář, zachováváš klidnou hlavu a to se mi líbí, ne ti hráči co denodenně jen nadávají. Vizitka krásně modro bílá. Mám rád míchaniny s bílou ať se daří kamos.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| iLyres |
Pridané 01.03.2017 12:14
|
|
Citácia DaiSuke napsal: Díky moc , vážím si toho. GL HF
|
|