Informácie o serveri
Čítať tému
|
Kachlicka alias. štětec vizitka
|
|
| kachlYcka |
Pridané 11.10.2017 21:42
|
![]() Príspevkov: 264
Založený: 27.11.15
|
Takže začneme, vítám vás u štětcovské vizitky hráče kachlička![]() Vaše nick/y na serveru: kachlicka, kachlickaa, salamounuv_manazer, kachlickowczsky_, gerojova_mama, cleo.kachlicka, kachlicka.HA, kachlicka.66.HA, kachlicka.stetec = nýnější Odehrané hodiny na serveru: 1970 Váš bankovní obnos: Mění se, teď: 3.97o.ooo $ Nasbíráno marihuany: 9g ![]() Vlastním dům číslo: 716 v Las Venturas Vlastním hotel číslo: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Ghetto Cartel Můj oblíbený administrátor: Mordis, Szelby, Salamoun, Nosferatu, Johnny Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /gr ;tvoje mama Můj nejoblíbenější event serveru: Je to defaultní závod "Rally" Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Tuning sraz, nebo admin závod který vyhraju ![]() Mé oblíbené vozidlo: Turismo Má oblíbená práce na serveru: Kamioňák forever <3 Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2/3 ![]() Váš nick na webu: kachlYcka Vloženo komentářů: 1 Vloženo příspěvků ve fóru: 227 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: https://img.tpx.cz/uploads/nedivejsep...sepyco.png - Simo Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: Zatím žádné ![]() Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat: http://superparba.eu/forum/viewthread...d_id=79069 ![]() ![]() Jméno: Jiří Příjmení: Kachlicka Datum narození: 30.12.2000 Věk: 16 Kontakty: Dkype: jirka.kachel22, Facebook: https://facebook.com/jiris.kachlicka = Herní Kraj: MoravskoSlezský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Hodně, těch pravých je málo ![]() Stav: Starý vdovec Zaměstnání: Student Vzdělání: Tak zatím základní no ![]() Jazyky: Čeština, angličtina, trochu němčina Děti: Budou! A slibuju že budou mít štětec na hlavě! Kde bydlím: Ostrava-Hrabůvka, Dům S kým bydlím: Se psem v boudě voe, s mamkou a tatou ![]() Sexuální orientace: Heterosexuál Poznámka: ŠTĚTCŮM ZDAR(Lagzstar, MarTaS) ![]() Typologie osobnosti: Sangvinik Pohled na svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje povaha: Aktivní, bavící, ctižádostivá, diplomatická, charakterní, klidná, naslouchavá, nervózní, neústupná, obětavá, pečlivá, podporující, pořádná, poslušná, pozitivní, přátelská, samostatná, sebevědomá, spolehlivá, věrná, veselá ![]() Výška: 171 centimetrů Hmotnost: 70kg Postava: Vypracovaná Barva očí: Modro-zelená Barva vlasů: Špinavý blond Brýle: Potřebuju do dálky.. Nosím ale čočky Na těle mám: Chlupy ![]() Vousy: Pomalu rostou ![]() Fotografie: ![]() Na pána ![]() Kouření: NE Alkohol: NE Sex: Jen s MaTym (ano ten ze SP) Závislosti: Motorkyy, PC, Superparba, můj Pes, Hudba ![]() Zájmy: Holky, Maty, Škola, Motorkyy Sport: Dělal jsem Házenou, již nedělám Literatura (zde uvedete žánr): Ne, vůbec, fuj Hudba: Pop, klasická hudba Zvíře: Pes, křeček, myš ve sklepě, potkan v šopě ![]() Moje motto: Nejezdi rychleji, než tvůj anděl strážný umí létat Moje webová stránka: 404 - Not Found Co nesnáším: Mlaskání, grkání, alkohol, cigarety Co miluji: Holky a jídlo *PIZZAMNAM*Oblíbené jídlo: Pizza, řízek Oblíbené pití: Coca-Cola, kofola, minerálka Oblíbený film: Celá série pírátů z katibiků Oblíbená kniha: Fuj, nečtu Oblíbené oblečení: Adidas, Nike Oblíbená barva: Tyrkisová, černá, zlatá, bílá ![]() [P]ajda MaTy Mordis Sotasek Teczka83 Danya$ Lagzik(Lagzstar) Ben123 DanyyTV Bozie_Dieta [Z]acek[D]an Johnny JancO_ [K]itty[K]at Edward NaruTo_ MaNny. Rippah. Popi. Trips Salamoun SweeZ Zorocus Szelby Arbys kHrystal Delux Reggie_ Mike. OndraS. Ondrah98(buduju, vím že to čteš )Kdo chybí, tak se omlouvám, dopíšu ![]() Díky za přečtení vizitky! Grafika by maty:
Upravil kachlYcka dňa 15.10.2017 20:13 |
|
|
|
| MaTy |
Pridané 11.10.2017 21:54
|
![]() Príspevkov: 1277
Založený: 30.08.14
|
Chci bejt první haaaahaaaa. Tak začneme. Citácia Stav: Starý vdovec To je mi líto, ale máš mě. Citácia Děti: Budou! A slibuju že budou mít štětec na hlavě! To všichni doufáme! Pořádnej štětec, jinak to nejsou z clanu kachličkovců! Citácia Sex: Jen s MaTym Ještě aby s někým jiným.. Citácia
Díky za označení. Co k tobě, si skvělej parťák na volání i na GR si býval dobrej, už jsem ale lepší, sorry.. Pohodář celkem a hlavně pro každou prdel fakt neskutečná zábava, jeden z mála s kým se zasměju každý kravině.Vizitka super, asi si měl dobrýho grafika.. ehm ehm Citácia Grafika by maty: Fakt vizitka pobavila a informovala. A hlavně modrá wrrr ♥. Citácia Hells Angels (v naších srdcích) Tak tak, gang plný mulťáků, obcházečů + Kachla, MaTy & Pajda xd Nezapomenutelný zážitky, ať se daří hňupe. S láskou MaTy There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me. -Stephen Curry ![]() 12 let na SP ![]() |
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 11.10.2017 21:59
|
|
Citácia MaTy napsal: Díky díky, jasně, jsem pro každou prdel
|
|
|
|
| Arbys |
Pridané 11.10.2017 22:06
|
![]() Príspevkov: 1589
Založený: 02.12.16
|
cau jiříku, top naše ježdění za pohanku a tak dál, však ty moc dobře víš , dopiš mě do friendů, někdy na serveru cus
|
|
|
|
| MACHYY1 |
Pridané 11.10.2017 22:31
|
![]() Príspevkov: 413
Založený: 13.07.14
|
Ahoj Kachla, byl si první kdo mi ukázal gang systém, trasy na GR a prakticky 80% hodin na sp jsme prožili spolu Obšas jsme měli i neshody, ale to se stává..Já ti moc děkuji, že si mi ty gangy ukázal a že sem tě vůbec poznal. Také ti děkuji za označení <3 Tvůj drahý, Pajda x) |
|
|
|
| Szelby |
Pridané 11.10.2017 22:50
|
![]() Príspevkov: 1671
Založený: 11.04.15
|
Čáááááu no díky za označení v obou kategoriích Vizitka suprová dá se říci že až originální a celkem mě i ty nadpisy pobavily ![]() Aspoň jsem se dozvěděl něco víc , pamatuju si jednu dobu kdy jsme se nenáviděli a chtěli jsme se povraždit (stejně bych vyhrál) , ale to je snad za námi a nemám s tebou absolutně žádný problém Pohodový týpek , gangster , gangy střídáš jak ponožky jo a ....... máš hlavu jako štětec , ale to už víš ![]() No a ještě jedno bezvýznamné + za to že jsi z Ostravy ! ![]() Tak ať se ti daří šéfkos
Szelbovsky
![]() |
|
|
|
| Teczka83 |
Pridané 11.10.2017 23:08
|
![]() Príspevkov: 1168
Založený: 20.10.12
|
Pohodová, uvolněná a pozitivní vizitka. Hráč tak jak má být. Chová se slušně a nemůžu si vzpomenout, že by se tam s někým zbytečně dohadoval. A cením si u něj toho, že nedá na pomluvy a má svůj úsudek, což je dneska vyjímečná vlastnost. Jen tak dál chlape
|
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 11.10.2017 23:11
|
|
Citácia Pajda napsal: Bylo mi ctí pajdič, já tě naučil gangsystem ty mě sawny(naučíš) chápeme se ? ![]() Citácia Szelby napsal: Díky szelby, pamatuju si to, měli jsme se i pobít xd, já se tě bal ale nesměl jsem se vzdát ![]() Jj, i mé děti budou štětečkové neboj :*
|
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 11.10.2017 23:13
|
|
Citácia Teczka83 napsal: No, nic ve zlém, ale kdyby si byl trošku aktivní, tak víš že se hádám furt Joo, chovaní se zlepšilo o dost, než na začátku, byl jsem takový ten egoista prostě ![]() Díky
|
|
|
|
| DanyaS |
Pridané 11.10.2017 23:15
|
![]() Príspevkov: 430
Založený: 28.02.17
|
Hehe kachlička, no občas sereš na messu, ale dá se to nějak tak ustát Jinak si myslim, že v pohodě člověk + vizitka docela pohoda, hezký nadpisy
|
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 11.10.2017 23:19
|
|
Citácia DanyaS napsal: Rád seru lidi Díky!
|
|
|
|
| Loly |
Pridané 13.10.2017 18:28
|
![]() Príspevkov: 1148
Založený: 04.12.16
|
My sa moc nepoznáme a je mi to celkom lúto ... poznám vela ludí ktorý o tebe nehovoria najkrajšie No k vizitke: Nadpisy ma dosť pobavili a niečo málo som sa o tebe aj dozvedel Dúfam že na toto odpíšeš lebo na Lagza čakám už 2 týždne Btw. berem ťa ako egoistu.
![]() |
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 13.10.2017 18:53
|
|
Citácia Loly13 napsal: čuus, přiznávám, jsem MENŠÁ egoista ![]() Ty nadpisy jsou top no Díky za koment asnad i na spolupráci v gangu
|
|
|
|
| Floatin |
Pridané 13.10.2017 19:12
|
![]() Príspevkov: 472
Založený: 01.11.14
|
Velmi provokatérsky typ človeka,jeho inteligencia nemá hranice.Vizitka je pekne spracovaná.Je mi k plaču,pretože si ma nedal do " Friends ".No čo už s tebú brou. |
|
|
|
| Reggie_ |
Pridané 13.10.2017 19:37
|
![]() Príspevkov: 3395
Založený: 02.05.15
|
Děkuju za označení štětko, vizitka pohoda, nezapomeň dnes večer ten pokoj, wcs.
|
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 13.10.2017 19:38
|
|
Citácia Floatin napsal: JJ, rád provokuji no D9ky za koment a chybíš mi :*
|
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 13.10.2017 19:51
|
|
Citácia Reggie_ napsal: JJ nz, v 9 jsem tam cs |
|
|
|
| zorys |
Pridané 13.10.2017 21:06
|
![]() Príspevkov: 1321
Založený: 27.03.13
|
Nadpisy mě totálně dostaly . Jinak odpad hráč, štětec a pošahanej tuningář, kterej jezdí GRka s namontovaným nitrem a dostává za to bany . Jinak se chováš jak **** a občas mě to štve, ale co, už jsem si zvykl
|
|
|
|
| kachlYcka |
Pridané 13.10.2017 21:19
|
|
Citácia Zorocus napsal: Dík za koment cukrouši, nadpisy jsou prostě top ![]() Jestli chceš natřít zeď ozvi se do SZ
|
|
|
|
| NIGHTMARE |
Pridané 14.10.2017 10:24
|
![]() Príspevkov: 368
Založený: 19.09.15
|
Jeeeej fakt super vizitka pobavila aj s tými nápismi a celkovo dostačujúca ! V pohode týpek jeho zmysel pre humor je nenormálny pozdravíš ho a on na to drz hubu . To je najlepšie vie ma to vždy pobaviť. A ďakujem na označenie
![]() |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov