Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka Jopo. - aktualizácia 24. september 2019
|
|
| Jopo_ |
Pridané 28.01.2018 16:36
|
![]() Príspevkov: 69
Založený: 13.04.17
|
VAŠE SERVEROVÉ INFORMÁCIE Odehrané hodiny na serveru: 3200h Váš bankovní obnos: 500MG+ mení sa Nasbíráno marihuany: už 0g Vlastním dům číslo: 983 Palomino Creek Můj oblíbený administrátor: Wery, Reggie_, Krowky, Fifa, Mordis, Skylake, err0rk0, Arbys, Johnny, Nosferatu, RulliCek, RasTaMoT, Yoistik, Domes Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /hide Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Stunt park, Fall out, Parkour Mé oblíbené vozidlo: cheetah, infernus, sandking, elegy Má oblíbená práce na serveru: Polícia, Vojak, Bezpečnostná služba, Rozvažač pizze, Yakuza/Ruska mafia, Dealer Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 2 VAŠA OSOBNÁ STRÁNKA Jméno: Jozef Příjmení: ![]() Datum narození: *MIMCO* Věk: 22 Kraj: Trenčianský, okres IL Stav: Zadaný Zaměstnání: strojny zoraďovač, Rona a.s Vzdělání: stredné s maturitou Jazyky: ruština. Děti: v budúcnosti budú *MIMCO* Kde bydlím: V dome Sexuální orientace: Heterosexuál INFORMÁCIE O VAŠEJ POVAHE Typologie osobnosti: Citlivá povaha, ale viem sa aj nahnevať a neznášam okydávanie za chrbátom. Pohled na svět: realista Otevřenost: Skôr introvert, o súkromí nerád hovorím ale to asi každý. Moje povaha: obětavá, pečlivá, plánující, podporující, poslušná, pozitivní(ako kedy), přátelská, přirozená, romantická, samostatná, spolehlivá, upřímná, věrná. INFORMÁCIE O VAŠEJ POSTAVE Výška: 175 Hmotnost: 70 Postava: normálna Barva očí: modrá Brýle: nenosím Vousy: ako každý chlap Fotografie (ukažte se nám): pravdaže ![]() ZÁVISLOSTI Kouření: ![]() Alkohol: príležitostne vodku, Írsku whisky Sex: ![]() Závislosti: hudba, umelecký smer ![]() VAŠE ZÁUJMY A ČO MÁTE DOMA Zájmy: motorka, gitara Hudba: Rock B) Zvíře: mačku George MOJ ŠTÝL Co nesnáším: ohováračky Co miluji: čiernovlásky ![]() Oblíbené jídlo: *PIZZAMNAM* Oblíbené pití: *PEPSI* Oblíbený film: tých je vela ale žáner mysteriózne, horory ![]() Oblíbené oblečení: Čierne, alebo ryflová/koženná bunda, najradšej som zladený buď všetko biele alebo všetko čierne Oblíbená barva: čierna a biela Gang: California City Gang je mi česť byť jeho súčasťou, Ďakujem
Upravil Jopo_ dňa 24.09.2019 00:25 |
|
|
|
| Pink |
Pridané 28.01.2018 17:54
|
![]() Príspevkov: 2521
Založený: 04.04.16
|
Ahoj, já nějak často vizitky nekomentuju, ale jelikož jsi mě dal mezi své oblíbené adminy, tak jsem musel. ![]() No, teď k vizitce, není špatná, pěkně se čte a dozvěděl jsem se vše potřebné. Jen by to chtělo si s tím ještě trochu pohrát, jinak v pohodě. ![]() Na serveru jsem s tebou neměl zatím žádný problém, což doufám i tak zůstane, takže hodně štěstí v Reálném životě a i v tom herním.
|
|
|
|
| Jopo_ |
Pridané 28.01.2018 18:28
|
|
Citácia PinK napsal: Ahoj ešte ju vylepším, teda aspoň sa pokúsim neni som v tom moc zdatný čo sa týka nadpisov a tak Aj ja verím že ten dobrý vzťah zostane ďakujem aj tebe nech sa darí!
|
|
|
|
| SrdcomVychodnar |
Pridané 28.01.2018 18:54
|
![]() Príspevkov: 148
Založený: 31.05.16
|
Dobra vizitka, super hrac :-D |
|
|
|
| Jopo_ |
Pridané 28.01.2018 19:27
|
|
Citácia SrdcomVychodnar napsal: ďakujem podobne TR4A(nikdy si nemôžem zapamätať ten nick )
|
|
|
|
| KoLoB |
Pridané 28.01.2018 19:33
|
![]() Príspevkov: 1318
Založený: 05.11.17
|
Ahoj, vizitka se mi zalibila, hezky citelna a nejake to info jsem i nasel 😂😂. No jen ty nadpisy by se mohly upravit zkus napsat do sekce : graficke vytvory -> http://superparba.eu/forum/viewforum....rum_id=213 Jako hrace te nejak moc neznam, spis z videni a prijdes mi fajn, snad to tak i zustane! .Hodne stesti v realnem zivote a trochu i dotoho virtualniho .
|
|
|
|
| Jopo_ |
Pridané 28.01.2018 21:18
|
|
Ahoj KoLoB dik za info, skúsim čosi vymyslieť Veru, aj ja verim že to tak ostane, asi si potom musíme spomenúť že je to len hra a skúsime sa aj spoznať viac ďakujem pekne, aj tebe prajem vela šťastia a osobných a hracích uspechov, nech sa darí!
|
|
|
|
| Anonym |
Pridané 28.01.2018 22:26
|
![]() Príspevkov: 1264
Založený: 18.01.14
|
Ahoj Jopo , ja osobne si ťa pamätám ešte z pár rokov dozadu , hlavne vďaka tvojmu Michells Tuningu. Vizitku si ešte dolaď , na info stači. Som rád že si začal znovu hrať.
|
|
|
|
| Jopo_ |
Pridané 29.01.2018 05:30
|
|
Citácia ZaGz napsal: Ahoj Zagz ďakujem, čosi vymyslim no, už mi chýbala SP.
|
|
|
|
| DJackes |
Pridané 01.02.2018 17:54
|
![]() Príspevkov: 26
Založený: 07.08.16
|
Zdravím priatelu *PCMANIAK* Vizitka super, vela vecí som sa dozvedel, vela som ich už aj vedel ![]() No k veci, si super hráč , super človek , vždy sa dá pokecať *Tu sem* A pohlaď za mňa cicky ![]() PS: Pri písaní tohoto komentáru som omylom zaklikol aktualizáciu antivírusu a tak moja nekonečná licencia vypršala
|
|
|
|
| Jopo_ |
Pridané 06.02.2018 06:31
|
|
Citácia DJackes napsal: Čaau ďakujem braško nápodobne jeden z mála hráčov s ktorým sa poznám a ktorého mám aj na FB spolu s Lepidlom a Kotlarom Pri čítaní tvojho komentu, som sa opäť pobavil s tým antivirusom ako vždy napr. Citácia Budem kamaradi? alebo Som džem lol ?wtf ? kámo vôbec neviem čo som napísal je proste sranda s tebou volať na TS. Škoda že už nehrávaš tak často, snáď niekedy zopakujeme. Vďaka za koment, nech sa dari!
Upravil Jopo_ dňa 24.09.2019 00:27 |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 15

a neznášam okydávanie za chrbátom.

jeden z mála hráčov s ktorým sa poznám a ktorého mám aj na FB spolu s Lepidlom a Kotlarom
ako vždy napr.