Informace o serveru

Připojit se na server

Číst diskuzi

Vizitka- Medical Center LV
_LILPEEP_
img.tpx.cz/uploads/pravidla1597.png

img.tpx.cz/uploads/veden%C3%AD1597.png
MC LV vlastní dva bratři LIL_PEEP & Degitozz

img.tpx.cz/uploads/info1567.png
Firma Medical Center LV zkrácené MC LV se specializuje na zaměstnání zdravotník a můžete ji najít naproti nemocnice v LV
(cloc 12).

Firma MC LV si zákládá na kolektivu, který si pomáhá a nedělá zbytečné problémy. Dále vám taky garantujeme, že nejsme majitelé, kteří by si firmu koupili pro výdělek. Z toho vyplývá že nás dost pravděpodobně uvidíté jako majitelé nasledující měsíce.
. V budoucnosti můžete očekávat soutěže. Budeme rádí za každého nového zdravotníka, který má chuť hrát a trávit čas s dobrou partou.

img.tpx.cz/uploads/mclv1597.png
1. Nenadávat ostatním kolegům z firmy.
2. Vzájemně si pomáhat. (Především nováčkům ve firmě)
3. Neničit konvoje a nenadávat ostatním firmám.
4. Zbytečně nedělat bordel před firmou.
5. Při neaktivitě delší jak 72 hodin, jsme nuceni vás propustit.

img.tpx.cz/uploads/vozpark1597.png
Ve vozovém parku MC LV je zaparkováno 10 ambulancí. Dále ještě ty, které vlastní naši kolegové z firmy. Popřípadě další se nacházejí u nemocnice, takže se nemusíte obávat že na vás nevýjde vozidlo.

img.tpx.cz/uploads/medical1.jpg

img.tpx.cz/uploads/plat1597.png
V naší firmě jsme vzhledem k výškám platu vymysleli 4 hodnosti, které vás budou u nás doprovázet. Dále je nutno podotknout, že hodnost se zvyšujeme pří každém vydělaném 75 tisíci naší firmě.

Hodnosti jsou následující:.
96# Lékař
97# Vedoucí
98# Primář
99# Přednosta

img.tpx.cz/uploads/mise1597.png
V MC LV se díky odměnám zaměřujeme primárně na rozvoz léků, konkrétnějí na trasy:

LV AIRPORT -> ANGEL PINE

ANGEL PINE->LV AIRPORT

img.tpx.cz/uploads/mcsfmclv.png
Vzhledem k tomu, že se v komentářích vyskytují částé poznámky k tomu, že děláme problémy firmě MC SF. Tak by jsme to chtěli trošičku objasnit. Už od začátku kdy jsme si firmu zakoupili a začli pozývat své první členy, se ozvala majitelka SF s tím, že ji přebiráme členy.
Po krátkém vyměnování názorů přijela majitelka a DaWeXS a začli nás zabíjet. Tak nám přetekly nervy a začli jsme vymýšlet inzeráty, které jste mohli vidět na serveru. Ty rozpoutaly na serveru trošku větší rozruch než jsme čekali a příznáváme svojí chybu. Od té doby je už nepoužíváme. Další den tzn. 6.5 jsme si mysleli, že se všechno uklidnilo, ale byli jsme na omylu.
Dodáváme pár screenů, podle kterých si udělejte názor sami. Podotýkám, že jsme si nikdy nezačli! A nejsme zástanci válek mezi firmama, protože jsme si vědomi, že to škodí obou stranám. Taktéž jsme se to chtěli urovnat u majitelky, ale ta svýma namyšlenýma odpovědma nechtěla spolupracovat. A dále děla to co dělá.
Rádi přívítáme případné smysluplné názory majitelky
SF nebo případně spolumajitele.

Důkazy
i.imgur.com/5n98kkM.png
i.imgur.com/hB0l3hJ.png
img.tpx.cz/uploads/dukaz111997.png
img.tpx.cz/uploads/dukaz11997.png
img.tpx.cz/uploads/dukaz1997.png
Upravil/a _LILPEEP_ dne 07.05.2018 15:32
JohnyStar
Ahoj, Vizitka se mi vůbec nelíbí ale tak snaha se cení málo Firem má vizitku.

A třetí bod mě opravdu pobavil 😂😂
Citace
3. Neničit konvoje a nenadávat
ostatním firmám.

Tak hlavně že postujete inzeráty které uráží majitelku sousedské firmy.
_LILPEEP_
Vizitka nebyla hotová, ale názor ti neberu.
HARS
Jak psal Johny... Nadpisy větší, možná by to chtělo u vycentrovat. A to jak se navazite do firmy SF je opravdu smutný...
zorys
Vizitka pěkná, jen je škoda, jak tě tu parta virtuálních paniců a zastánců party 1997 dissuje. Popravdě nadpisy jsou dost v pohodě a obsah vizitky vč. s grafickou úpravou vypadá dost kvalitně. To, že se ti tu pár virtuálních ovcí naváží do tvé vizitky kvůli vystupování vůči SF firmě bych ignoroval a pokračoval v tom, co děláš. Hi

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Malkin
Jelikož všichni píšete, že začala LV začalo nadávat SF, tak to tu trošku taky objasním. Ona začala s tím že LV přebírají, protože LV nepřebíralo oni si napsali ti členove SF sami že chtějí jít do LV, tak to LV nasralo a LV začalo napřed v Team chatu a pak se Kačka rozhodla ničit LV.

(Sorry Kačí, ale musím to některým z tve firmy vysvětlit :D)
Loly
Ahoj, vizitka je po grafickej stránke velmi pekná a tie nadpisy vyzerajú luxusne.
Do vašej hádky medzi LV a SF sa zapájať nebudem, som taký neutrál :D. Tak GL s firmou a nech ti vydrží.
img.tpx.cz/uploads/bannnanana.png
Disco
Zdravím,
vizitka vypadá super, líbí se mi hlavně asi ty nadpisy. Jenom menší nedostatek, uprav si to hloc 12 na cloc 12.
Co se týká hádek, do toho se míchat nebudu, ale je to součást konkurence. Přeju hodně štěstí s firmou a možná se někdy stavím Smile.
_LILPEEP_
Citace
D1sc0nn3cT napsal:

Zdravím,
vizitka vypadá super, líbí se mi hlavně asi ty nadpisy. Jenom menší nedostatek, uprav si to hloc 12 na cloc 12.
Co se týká hádek, do toho se míchat nebudu, ale je to součást konkurence. Přeju hodně štěstí s firmou a možná se někdy stavím Smile.

Díky moc za info, klidně se stav, budem ti držet místo jazyk
TimG
Vizitka je pekná, nadpisy sa mi páčia velmi. Prajem vela štastia s firmou, možno sa u vás ukážem. Smile A ako sbs som si všimol, že to nerobia len vám a SF je úplny trash. Smile
_LILPEEP_
Citace
TimG napsal:

Vizitka je pekná, nadpisy sa mi páčia velmi. Prajem vela štastia s firmou, možno sa u vás ukážem. Smile A ako sbs som si všimol, že to nerobia len vám a SF je úplny trash. Smile

Díky moc, určitě napiš, jestli budeš mít zájem Smile
MaTy
Nadpisy pomalu menší jak celá vizitka. Když jsem měl firmu já, tak šlapala ještě slušně, pak to dostávalo horší a horší vedení pokud nepočítám sima a yama, kteří se vyznají co je pro LV dobré.
Nejsem zastánce těchto žabo myších válek, ale tyhle rádoby niceni konvojů, nesmyslné inzeráty a podobně ukazujete akorát to, jak silně se bojíte konkurence a jak si pošpinit jména navzájem, přitom si ho špínite sami temahle utokama. Já být u mediků LS, tak se jen bavím. Je třeba si uvědomit, že vám ničení jména ostatních v ničem nepomůže, taktéž to platí pro SF.
Vizitka je jinak v pohodě, ale viděl jsem uz lepší. Peace.
There's more to me than just this jersey I wear, and that's Christ living inside of me.
-Stephen Curry

img.tpx.cz/uploads/zachranujugangsystem.png
_Eg1_
Citace
MaTy napsal:

Nadpisy pomalu menší jak celá vizitka. Když jsem měl firmu já, tak šlapala ještě slušně, pak to dostávalo horší a horší vedení pokud nepočítám sima a yama, kteří se vyznají co je pro LV dobré.
Nejsem zastánce těchto žabo myších válek, ale tyhle rádoby niceni konvojů, nesmyslné inzeráty a podobně ukazujete akorát to, jak silně se bojíte konkurence a jak si pošpinit jména navzájem, přitom si ho špínite sami temahle utokama. Já být u mediků LS, tak se jen bavím. Je třeba si uvědomit, že vám ničení jména ostatních v ničem nepomůže, taktéž to platí pro SF.

Ty si to asi špatně pochopil. My jsme jim žádnou misi nikdy nezničili to jenom oni. A myslím, že by ses dosmál jak by na tebe majitelka sf poštvávala hráče. My se nemusíme bát konkurence, když tu firmu máme tři dny. Momentálně naše hlavní priorita je najít pořadný kolektiv. Ale bohužel nám to ztěžuje SF.
_LILPEEP_
Citace
MaTy napsal:

img.tpx.cz/uploads/kacakecyvkleci.png
Nejsme asi ti co se bojí konkurence. Vymýšlet si na hráče kydy, to je ubohost. Smile
Kacka
Musím se taky vyjadřit, když to jinak nejde Smile Já nechtěla válku, za prvé na to nemám chuť ani čas, a další věc pár lidi mi psalo že přebíráte, to bych vzala. ALe to že mě nazveš tím jak si mě nazval, i když mě přitom neznáte, mi příjde přes čáru, já o vás neřekla žádné sprosté slovo, a to že občas se střilíme tak jsme v GTA ne? NEhrajeme MC Smile Takže, si taky třeba nepřeju, aby jste uraželi + To samé ankety, já nepsala o vás nic, ale nesmyslné ankety, o mě. + Basničky a podobně, mi příjde taky celkem moc.. Mějte se
_LILPEEP_
Citace
Kacka1997 napsal:

Musím se taky vyjadřit, když to jinak nejde Smile Já nechtěla válku, za prvé na to nemám chuť ani čas, a další věc pár lidi mi psalo že přebíráte, to bych vzala. ALe to že mě nazveš tím jak si mě nazval, i když mě přitom neznáte, mi příjde přes čáru, já o vás neřekla žádné sprosté slovo, a to že občas se střilíme tak jsme v GTA ne? NEhrajeme MC Smile Takže, si taky třeba nepřeju, aby jste uraželi + To samé ankety, já nepsala o vás nic, ale nesmyslné ankety, o mě. + Basničky a podobně, mi příjde taky celkem moc.. Mějte se

Dobře tímto bereme tuto válku jako uzavřenou, ale básničky, ankety a blbosti okolo není naše práce, respektive je to práce novinářů.Jediné co jsme postli je inzerát.
MaReK_
Majitel - Ban na webe. Lock!
king

3.5.2011 Správně
3.5.2012 Správně
3.5.2013 Správně
3.5.2014 Správně
3.5.2015 Správně
3.5.2016 Správně
3.5.2017 Správně
3.5.2018 Správně
3.5.2019 Správně