Informácie o serveri
Čítať tému
|
WayCZECH - Edit 23.7.18
|
|
| WayCZECH |
Pridané 14.07.2018 18:28
|
![]() Príspevkov: 9
Založený: 16.12.17
|
![]() ![]() ![]() Nick: WayCZECH Nahraný čas: 235 Hodin Mariuhana: 117 g Ve firmě: Pobřežní stráž Admini co jsou OK: Pink, ŽáčekDan Vozidla: Infernus, Sultan, Turismo, FBI Rancher Nejlepší joby: Bezpečák, Pilot, Pobřežní hlídka Vlastněné prémia: Klasik , Car, Upgrade Garáže Level: 80-tý level ![]() Popis: Jsem takový pohodový, kluk co se rád pobaví a zasměje. Svůj volný čas trávím hraním her jako je GTA, CS:GO nebo WOT. Nesnáším lidi, co se povyšují a hrají se na něco, co nejsou, ze všeho nejvíc nesnáším lháře. Kraj ve kterém bydlím: Ústecký kraj. Kouření, pití: Nekouřím. Piju alkohol jen protože mi chutná a nemusím to s ním přehánět. Zájmy: Spánek, hraní her a flákání se. Zvířata co mám: Kočka, pes, želva. ![]() M3Nt0L Super týpek, je s ním sranda. Škoda jen to že je Slovák. Cigaan Takovej typickej cigán, co nic nedělá a jen krade. Super týpek, je s ním kopec srandy a někdy se možná naučí i řídit. Benny No tak to je naše Terezka, všemi zneužívána k nemravným věcem. Jednou vydělá buď na Infernuse nebo na Sultana. Oxiik Ostravák, co hraje basketball, kupuje si drahý hnusný boty, ale mám ho i tak rád. Upravil WayCZECH dňa 23.07.2018 00:17 |
|
|
|
| Komper_ |
Pridané 14.07.2018 19:06
|
![]() Príspevkov: 456
Založený: 24.02.15
|
Aj na to málo čo tu je napísané sa mi vizitka velmi páči. Tie nadpisy, jednoduché a pekné. Farby takisto až na tú svetlozelenú, vybíja mi oči, ale dá sa to. PS: Čo máš proti Slovákom ?
|
|
|
|
| Zacek |
Pridané 14.07.2018 19:12
|
![]() Príspevkov: 891
Založený: 14.03.14
|
''WEJI'' co si to tu vytvořil za 2 minuty? Předpokládám, že ji postupně budeš doplňovat, ne? ![]() Děkuji moc za označení ![]()
|
|
|
|
| OxiiiKoS |
Pridané 14.07.2018 20:36
|
![]() Príspevkov: 4
Založený: 09.07.18
|
Taký jsi nejlepší týpek <3 <3 <3 <3 a mám pěkné boty Kyrie 4 All-Star jsou topovka :* <3
Upravil OxiiiKoS dňa 14.07.2018 20:40 |
|
|
|
| WayCZECH |
Pridané 14.07.2018 20:39
|
|
Citácia Komper_ napsal: Ahoj a díky, zelenou jsem už upravil a proti Slovákům ehm nemám nic.
|
|
|
|
| WayCZECH |
Pridané 14.07.2018 20:40
|
|
Citácia ZacekDan napsal: "Žáčku" díky ti za tvůj komentář a pokud nebudu línej tak jí budu postupně upravovat.
|
|
|
|
| Rich |
Pridané 14.07.2018 21:35
|
![]() Príspevkov: 2859
Založený: 21.12.16
|
Prekazím ti tripplepost Sranda ![]() Vizitka sa mi páči, jednoduchá krátka, to je na tebe, či už ju budeš doplňať ![]() Na serveri som ťa ešte nevidel, keby s niečím potrebuješ pomôcť, napíš mi ! ![]() Vela šťastia ti prajem
S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 18

''WEJI'' co si to tu vytvořil za 2 minuty?