Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

x Gloodys. 2012 - 2018 x
Gloodys
img.tpx.cz/uploads/GLDSVIZ.png

Nick: Gloodys.

Odehrané hodiny: 2000h +-

Bankovní obnos: 0$

Marihuana: Nemám nic.

Vlastním dům: ID 168.

Gang: Legendary Homies

Oblíbený admin: Všichni.

Oblíbený příkaz: /lv, /gr, /port, /dm.

Oblíbený event: Street závody.

Oblíbené vozidlo: Cheetah, infernus, bullet.

Oblíbený job: Pizzař.

Známka pro admin team: 1*

img.tpx.cz/uploads/GLDSVIZ1.png

Nick: Gloodys

Komentáře: 7

Příspěvky ve fóru: 352

img.tpx.cz/uploads/GLDSVIZ2.png

Jméno: Ondřej

Narozen: 19.1.2003

Věk: 16

Kontakty: SZ na webu.

Stav: svobodný.

Vzdělání: základní.

Děti: Žádné nemám.

Kde bydlím: V bytě

Orientace: Heterosexuál

img.tpx.cz/uploads/GLDSVIZ3.png

Výška: 170 cm

Váha: 80 kg

Postava: Normální

Barva očí: Hnědá

Vlasy: Tmavě hnědé

Tetování: Nemám

img.tpx.cz/uploads/GLDSVIZ4.png

Zájmy: Sledování hokeje, chození do gymu.

Sport: Gym, basket.

img.tpx.cz/uploads/GLDSVIZ5.png

Tady nikoho jmenovat nebudu, mohlo by se stát, že na někoho zapomenu. Ti co sem patří, to vědí a nepotřebují tu být napsáni.

Upravil Gloodys dňa 03.05.2020 23:16
Pink
Zdravím,

spolu se známe hlavně z působení společně v AT, stále mě mrzí, že jsi nás opustil, protože jsi si svoji práci odváděl dobře a byl jsi velmi dobrý kolega, ale na druhou stranu to chápu, že toho času momentálně moc nemáš, ale je to škoda. Vizitka je pěkná, sladění barev, grafika a obsahuje i dost informací o tobě, takže kdybych tě neznal, tak bych se o tobě dozvěděl i hodně informací, doufám, že i když jsi opustil AT, tak se přijdeš někdy na server podívat a pokecat se starými kolegy z AT, jinak ať se ti daří na střední a celkově v realitě.

Měj se. Kytka pro tebe
Patas26
Ahoj.

Už hraješ na SP tak dlouho a ani jednou jsme nic nepodnikly :D , škoda že já jsem těch účtů pár prostřídal, tak mě asi znát nebudeš. Dokonce čtu že jsi byl aj v AT,achh asi jsem měl dlouhé pauzy.....Jinak jak píše PinK, asi je to tak jak napsal, tak škoda že jsi nezůstal, třeba ten čas pak příjde zase, tak se třeba vrátíš. Doufám že si spolu pokecáme ve hře, hodně štěstí.

PS- jinak asi sleduješ hokej tak si máme co říct, haha.
Gloodys
Citácia
PinK napsal:

Zdravím,

spolu se známe hlavně z působení společně v AT, stále mě mrzí, že jsi nás opustil, protože jsi si svoji práci odváděl dobře a byl jsi velmi dobrý kolega, ale na druhou stranu to chápu, že toho času momentálně moc nemáš, ale je to škoda. Vizitka je pěkná, sladění barev, grafika a obsahuje i dost informací o tobě, takže kdybych tě neznal, tak bych se o tobě dozvěděl i hodně informací, doufám, že i když jsi opustil AT, tak se přijdeš někdy na server podívat a pokecat se starými kolegy z AT, jinak ať se ti daří na střední a celkově v realitě.

Měj se. Kytka pro tebe
Díky Pinku, určitě se tam někdy ukážu a pokecáme. Taky mě to mrzí, ale musí to tak být.
Gloodys
Citácia
Patas26 napsal:

Ahoj.

Už hraješ na SP tak dlouho a ani jednou jsme nic nepodnikly :D , škoda že já jsem těch účtů pár prostřídal, tak mě asi znát nebudeš. Dokonce čtu že jsi byl aj v AT,achh asi jsem měl dlouhé pauzy.....Jinak jak píše PinK, asi je to tak jak napsal, tak škoda že jsi nezůstal, třeba ten čas pak příjde zase, tak se třeba vrátíš. Doufám že si spolu pokecáme ve hře, hodně štěstí.

PS- jinak asi sleduješ hokej tak si máme co říct, haha.

Díky, jak jsem psal, určitě se tam někdy ukážu.
Fatalqo_
čau gloode.

Pamatuju si moc dobře ty začátky, hasiče, nějaké ty vajíčka naše a poté naše přátelství ukončilo tvoje působení v AT. Bohužel ale co naděláme a každý měl svojí cestu. V gangu na grka, nic víc -> nic míň. ETSka jak kdy. Týpek ale v pohodě, dokázal poradit s jakoukoliv prkotinou. Byl jsem moc rád že jsem tě tu mohl nějak spoznat a zahrát s tebou nějaké měsíce. Bohužel taky nastane jednou konec kdy skončím i já.
Hodně štěstí v realu, ať se daří i ve škole apod. Užívej.
S pozdravem Fatal <3

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
JohnyStar
K vizitce:

Vizitka pěkná, hezké barvy, font se mi libí a hezky se čte, je tam klasicky vše co se člověk chce dozvědět. Akorát mi tam chybí nějaké fotky ze hry/ze zážitků nebo tak Smile.

Povidání:

Ahoj GloodBalle.
S tebou jsem toho zažil dost, hrávali jsme spolu ještě tenkrát na začátku :D oba jsme byly chudí,nový, a oba jsme dostaly permu :D
Budeš mi chybět jelikož jsi ze serveru jeden z mála kterému je podobně jako mě (+máš rozum), Ale musím uznat že poslední dobou jsi byl neaktivní.. asi na to opravdu teď nemáš čas ani náladu. Přišel jsem za tebou do Chicken pizzy s dobrou náladou že tam jsi šéf, a přitom jsem tě další týden neviděl :-D. ale doufám že až zase budeš mít čas tak se vrátíš. GL do života - Na střední a užívej.
Relax
Gloodys
Citácia
FTQ napsal:

čau gloode.

Pamatuju si moc dobře ty začátky, hasiče, nějaké ty vajíčka naše a poté naše přátelství ukončilo tvoje působení v AT. Bohužel ale co naděláme a každý měl svojí cestu. V gangu na grka, nic víc -> nic míň. ETSka jak kdy. Týpek ale v pohodě, dokázal poradit s jakoukoliv prkotinou. Byl jsem moc rád že jsem tě tu mohl nějak spoznat a zahrát s tebou nějaké měsíce. Bohužel taky nastane jednou konec kdy skončím i já.
Hodně štěstí v realu, ať se daří i ve škole apod. Užívej.
S pozdravem Fatal <3

Ahoj Fatale,
Díky, taky si to pamatuji, taky jsem rád, že jsem tě tu poznal. Taky ti přeji, ať se ti daří jak na SP tak hlavně v realu Smile
Rich
Ahoj.
Hneď ma šokovalo, že sme rovnaký ročník, teda ty si o niečo starší, ale bol si najmladší admin :D samozrejme si bol velmi ochotný a to si bol jeden z mála hráčov.
Prajem ti vela šťastia v reálnom živote. Smile
zorys
Upřímně je mi líto, že musel odejít zrovna někdo, kdo tu hraje tak dlouho a měl SP projetou ze všech stránek, většina členů v AT má projeté jen firmy a gangy vůbec, ty jsi měl projeté jak Gangy tak i Firmy, celkově všechny části SP, což byla obrovská výhoda v AT dle mého, jelikož si poznal klasické cheaty na GR a ostatní věci, tak si pro mě byl dost důležitý v AT, je fakt škoda, že si musel odejít ty, ale každýho tady čeká konec. I mne tu skoro už nic nedrží a nemá mi co SP nabídnout, bez komunity bych tu absolutně nehrál. Něco k nám, známe si déle než si možná sám ty pomatuješ, ale hráli jsme spolu poprvé v roce 2014 lolko a volali i u toho, dokonce jsem se teď dokopal k tomu, že jsem tě našel ve svém friendlistu.
Obrázek z friendlistu na loccu
ctrlv.cz/shots/2018/08/05/tlEk.png

Když nepočítám tohle, tak jsme tenhle rok začali hrát fortnite i s arbysem a tvým bratrem, tudíž alepsoň ho pozdravuj. :D Víc k tomu asi říct co nemám, v pohodě týpek, v pohodě admin, zástupce gangů v AT (když nepočítám krowkyho s johnnym). Prostě Good Luck IRL a někdy v budoucnu na SP. Hi

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Gloodys
Citácia
JohnyStar napsal:

K vizitce:

Vizitka pěkná, hezké barvy, font se mi libí a hezky se čte, je tam klasicky vše co se člověk chce dozvědět. Akorát mi tam chybí nějaké fotky ze hry/ze zážitků nebo tak Smile.

Povidání:

Ahoj GloodBalle.
S tebou jsem toho zažil dost, hrávali jsme spolu ještě tenkrát na začátku :D oba jsme byly chudí,nový, a oba jsme dostaly permu :D
Budeš mi chybět jelikož jsi ze serveru jeden z mála kterému je podobně jako mě (+máš rozum), Ale musím uznat že poslední dobou jsi byl neaktivní.. asi na to opravdu teď nemáš čas ani náladu. Přišel jsem za tebou do Chicken pizzy s dobrou náladou že tam jsi šéf, a přitom jsem tě další týden neviděl :-D. ale doufám že až zase budeš mít čas tak se vrátíš. GL do života - Na střední a užívej.
Relax

Ahoj Johny, máš pravdu, ty jsi byl jeden z prvních, koho jsem na SP poznal. Děkuji ti za to Smile
Taky hodně štěstí do života Smile
Citácia
Rich napsal:

Ahoj.
Hneď ma šokovalo, že sme rovnaký ročník, teda ty si o niečo starší, ale bol si najmladší admin :D samozrejme si bol velmi ochotný a to si bol jeden z mála hráčov.
Prajem ti vela šťastia v reálnom živote. Smile

Ahoj, hodně lidí bylo překvapeno, když jsem jim řekl svůj věk. Díky a taky ti přeji hodně štěstí v relném životě Smile

Citácia
Zorocus napsal:

Upřímně je mi líto, že musel odejít zrovna někdo, kdo tu hraje tak dlouho a měl SP projetou ze všech stránek, většina členů v AT má projeté jen firmy a gangy vůbec, ty jsi měl projeté jak Gangy tak i Firmy, celkově všechny části SP, což byla obrovská výhoda v AT dle mého, jelikož si poznal klasické cheaty na GR a ostatní věci, tak si pro mě byl dost důležitý v AT, je fakt škoda, že si musel odejít ty, ale každýho tady čeká konec. I mne tu skoro už nic nedrží a nemá mi co SP nabídnout, bez komunity bych tu absolutně nehrál. Něco k nám, známe si déle než si možná sám ty pomatuješ, ale hráli jsme spolu poprvé v roce 2014 lolko a volali i u toho, dokonce jsem se teď dokopal k tomu, že jsem tě našel ve svém friendlistu.
Obrázek z friendlistu na loccu
ctrlv.cz/shots/2018/08/05/tlEk.png

Když nepočítám tohle, tak jsme tenhle rok začali hrát fortnite i s arbysem a tvým bratrem, tudíž alepsoň ho pozdravuj. :D Víc k tomu asi říct co nemám, v pohodě týpek, v pohodě admin, zástupce gangů v AT (když nepočítám krowkyho s johnnym). Prostě Good Luck IRL a někdy v budoucnu na SP. Hi

Čau Zoro,
Taky mi to je líto, ale musí to tak být. Ani nevím, že jsem s tebou hrál lolko :D
Jo Fortnite někdy zahrajem a bráchu budu pozdravovat Smile
Taky ti děkuji za vše a hodně štěstí hlavně v realu Smile
Gloodys
Edit: 6.10.2018.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=12867
vajcak
čau vizitka OK teba som spoznal ked si mal pizzárov lv.

nech sa darí na SP aj RL
Gloodys
Citácia
E60 napsal:

čau vizitka OK teba som spoznal ked si mal pizzárov lv.

nech sa darí na SP aj RL

Díky moc, ať se daří i tobě ;)
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=12867
Qvosty_
S tebou som si toho na zaciatku vela presiel, nech sa dari kamarat
img.tpx.cz/uploads/asgasgas.gif

test
RaTy_
Hodně jsme spolu odehráli a dost jsi mi i pomáhal, díky. Byl jsi věrnej a nekonfliktní člen gangu.
Wirusak
[bcolor=#660000][/bcolor]Dobre [bcolor=#cc33cc][/bcolor]
Prejdite na fórum:
Anketa
Který typ akcí máte nejradši?
Street Race
14 Hlasov
21%
Skyrace
16 Hlasov
24%
Deathmatche