Informácie o serveri
Čítať tému
FCC Environment
|
|
Delirium |
Pridané 22.10.2018 13:51
|
![]() ![]() Príspevkov: 7
Založený: 20.10.18
|
![]() Vítej na firemní vizitce popelářské firmy FCC Environment. Tato společnost vznikla 21.10.2018. Koupil jsem ji za 12MG i s vozovým parkem. Její sídlo bylo v San Fierru, kde se mi moc trasa nelíbila, protože za ni nebylo mnoho peněz. Firmu jsem tedy přesunul přímo k povolání popeláře v Las Venturas. Odtud byla totiž skvělá jednoduchá trasa za větší výdělek. Pokud se k firmě chceš rychle dostat, poslouží ti příkaz /cloc 20. Platy mají všichni členové na 99%, protože firmu nemám na výdělek, ale pro zábavu. Můžete u nás očekávat i různé soutěže a hromadné konvoje. Také máme firemní teamspeak. TEAMSPEAK 82.208.17.93:7739 ![]() Od členů ve firmě požaduji aby se chovali slušně. Sem tam někomu může nějaký vulgarismus ujet, to toleruji. Nestrpím však žádné urážky a hádky. Všechny členy vedu k tomu, aby si vzájemně pomáhali. Před firmou se snažte udržovat čistotu a pořádek. Nechci tam vidět žádné bouchání aut, střílení do gum, mlácení členů apod. Snažte se po sobě tankovat auta. Pokud se budete chovat tak jak se patří, můžete očekávat prémie. ![]() Mise na peníze Mise na peníze se jezdí od firmy s DFT-30. S touto misí se jezdí i konvoje. Trasu máte podrobně zobrazenou ve videu níže. Mise na body Mise na body je velmi krátká a taktéž se jezdí od firmy. Většinou se jezdí se Sweeperem. Podrobnější trasu máte ve videu níže. ![]() DTF-30 ![]() TRASHMASTER ![]() SWEEPER ![]() |
|
|
Cappuccino |
Pridané 22.10.2018 15:14
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Nezakládej si vizitky, když firmy hned prodáváš.
|
|
|
Antihrdina |
Pridané 22.10.2018 15:26
|
![]() ![]() Príspevkov: 548
Založený: 14.02.18
|
Citácia Regis napsal: Ostatně, co ti do toho je a proč ti to tak vadí? Vizitka se mi líbí snad nejvíce ze všech a je mi jedno, jestli to borec prodá za 3 dny nebo za měsíc. |
|
|
Cappuccino |
Pridané 22.10.2018 16:55
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Citácia Qark napsal: Co mi na tom vadí? Možná to že je to druhá vizitka na firmu, kterou měl MAX 3 dny a to hned po sobě. Akorát tím adminům přidává zbytečně práci. Každopádně mu to nikdo nezakazuje a své doporučení mu snad napsat můžu ne? // EDIT: Tak pro přesnost. Za dva dny měl dvě firmy a také dvě firemní vizitky. To mi opravdu přijde jako zbytečnost, když už ani jednu z firem nevlastní.. |
|
|
LSK |
Pridané 29.10.2018 01:05
|
![]() ![]() Príspevkov: 1717
Založený: 21.04.13
|
Neaktuálna ![]() |
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 HlasovAkce smrti
3 HlasovDM
4 HlasovVyřazka
6 HlasovDerby
0 HlasovMaraton akci
3 HlasovAkce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 HlasovJe mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasov
Len prihlásení môžu hlasovať.
Najnovšie články
Kto je online
· Hostí online: 17