Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

FCC Environment
Delirium
imgup.cz/images/2018/10/22/fccprofile.png

Vítej na firemní vizitce popelářské firmy FCC Environment. Tato společnost vznikla 21.10.2018. Koupil jsem ji za 12MG i s vozovým parkem. Její sídlo bylo v San Fierru, kde se mi moc trasa nelíbila, protože za ni nebylo mnoho peněz. Firmu jsem tedy přesunul přímo k povolání popeláře v Las Venturas. Odtud byla totiž skvělá jednoduchá trasa za větší výdělek. Pokud se k firmě chceš rychle dostat, poslouží ti příkaz /cloc 20.

Platy mají všichni členové na 99%, protože firmu nemám na výdělek, ale pro zábavu. Můžete u nás očekávat i různé soutěže a hromadné konvoje. Také máme firemní teamspeak.

TEAMSPEAK

82.208.17.93:7739

imgup.cz/images/2018/10/22/coollogo_com-23705292.png

Od členů ve firmě požaduji aby se chovali slušně. Sem tam někomu může nějaký vulgarismus ujet, to toleruji. Nestrpím však žádné urážky a hádky. Všechny členy vedu k tomu, aby si vzájemně pomáhali. Před firmou se snažte udržovat čistotu a pořádek. Nechci tam vidět žádné bouchání aut, střílení do gum, mlácení členů apod. Snažte se po sobě tankovat auta. Pokud se budete chovat tak jak se patří, můžete očekávat prémie.

imgup.cz/images/2018/10/22/coollogo_com-28197589.png

Mise na peníze

Mise na peníze se jezdí od firmy s DFT-30. S touto misí se jezdí i konvoje. Trasu máte podrobně zobrazenou ve videu níže.

Mise na body

Mise na body je velmi krátká a taktéž se jezdí od firmy. Většinou se jezdí se Sweeperem. Podrobnější trasu máte ve videu níže.

imgup.cz/images/2018/10/22/coollogo_com-15429716.png

DTF-30

imgup.cz/images/2018/10/22/DFT-30.jpg

TRASHMASTER

imgup.cz/images/2018/10/22/Trashmaster.jpg

SWEEPER

imgup.cz/images/2018/10/22/Sweeper.jpg
Cappuccino
Nezakládej si vizitky, když firmy hned prodáváš.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
Antihrdina
Citace
Regis napsal:

Ostatně, co ti do toho je a proč ti to tak vadí? Vizitka se mi líbí snad nejvíce ze všech a je mi jedno, jestli to borec prodá za 3 dny nebo za měsíc.
Cappuccino
Citace
Qark napsal:

Citace
Regis napsal:

Ostatně, co ti do toho je a proč ti to tak vadí? Vizitka se mi líbí snad nejvíce ze všech a je mi jedno, jestli to borec prodá za 3 dny nebo za měsíc.

Co mi na tom vadí? Možná to že je to druhá vizitka na firmu, kterou měl MAX 3 dny a to hned po sobě. Akorát tím adminům přidává zbytečně práci. Každopádně mu to nikdo nezakazuje a své doporučení mu snad napsat můžu ne?

// EDIT: Tak pro přesnost. Za dva dny měl dvě firmy a také dvě firemní vizitky. To mi opravdu přijde jako zbytečnost, když už ani jednu z firem nevlastní..
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=24041
LSK
Neaktuálna Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasů
19%
Akce smrti
3 Hlasů
6%
DM
4 Hlasů
9%
Vyřazka
6 Hlasů
13%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
3 Hlasů
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 Hlasů
17%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
14 Hlasů
30%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 21