Informace o serveru
Číst diskuzi
|
Mixer. - Aktualizace 22.9.2022
|
|
| FleX_ |
Přidané 18.03.2019 23:16
|
![]() Příspěvků: 554
Založený: 01.11.13
|
Čo si ja pamätám tak sme zo začiatku moc nevychádzali myslím že to bola práve rivalita gangov ale nakoniec to dobre dopadlo kedže sme neskôr boli spolu aj v OD a celkovo ťa beriem ako jednoho z tých lepších hráčov. Ďakujem za označenie a prajem veľa šťastia v GTA real life
|
|
|
|
| Mixer |
Přidané 23.03.2019 09:41
|
![]() Příspěvků: 713
Založený: 07.08.13
|
Citace Gloodys napsal: No asi jsem na to zapomněl psal jsem to dost davno tak budu muset doplnit nesmíš tam chybět. Tobě taky hodně štěstí jak v gta tak v realu. DíkyCitace sKiLL napsal: okok budou velke love pro mě ![]() Citace L4GZ napsal: Taky dík za super zabavu při hraní a taky ať se daří .Citace FleX_ napsal: Jo to jsem měl s hodně lidma co jsem se s nima pak bavil nejvíce to viš gangy jsou gangy a ja to v te době dost bral. Díky tohle cením. Chybí mi chvilkama i to OD ale tak je to pryč no. Taky přeju hodně stestí .
|
|
|
|
| Terka |
Přidané 13.09.2025 10:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 508
Založený: 12.09.17
|
Přesouvám k AT, ať se daří![]() Sloučené 28.10.2025 16:11: přesouvám mezi hráče, at se dari
Upravil/a Terka dne 28.10.2025 16:11 |
|
|
|
Přejít na fórum:
Anketa
Přijdeš letos na Xmas Párty ?
Ano
21 HlasůRád/a bych, ale nemohu
0 HlasůAno, ale jen na dárečky
5 HlasůNe, budu s rodinou
2 HlasůNe, nebaví mě takové akce
5 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Poslední články
Uživatelé online
· Hosté online: 23

ale nakoniec to dobre dopadlo kedže sme neskôr boli spolu aj v OD a celkovo ťa beriem ako jednoho z tých lepších hráčov. Ďakujem za označenie a prajem veľa šťastia v GTA real life