Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

Vedení tska Super Pařby
SLaKe
Citace
Maxgustin napsal:

Citace
Jertn napsal:

Citace
sKiLL napsal:

Možná by sis mohl přečíst první pravidla na TSku a pak psát něco takovýho. Na čase, jak dlouho jsi nějakej song pouštěl vůbec nezáleží, to nikoho nezajímá, myslím si, že na tebe Max ani Manny nebyl zvědavej, sice nevím ve které roomce oni byli, ale pokud byli v zamčené a ty ses k nim napojil skrz své pravomoce (obejítí hesla roomky), tak jsi už tímhle zneužil práva + jsi pouštěl song, což je pravidlo č. 7. Porušení dvou závažných věcí si myslím, že stačí k tomu, aby ti práva byly odebraný.

Jo a Max, ktrerej k nám pravidelně chodil do roomky a pouštěl deb*lní zvuky, jako je ťukání a další kraviny. To jemu nevadí. Já si na to nestěžuju, protože to umim vyřešit sám a nepotřebuju brečet u spamera, jak jsou všichni kromě mě špatný.

U vás v room jsem to nikdy nepouštěl - v tvojí roomce. Tripsovi a yoistikovi to nevadilo, když jo řekli mi a vypl jsem songy atd... Tak nevím co tu brečíš. + To že ty příjdeš do roomky, kde hrajeme csgo a totálně přeboostěnou písničkou tam začneš vyhrávat není normální.

To že si se napojil do mojí room mě nevadilo ale sám si viděl že hrajem csgo a vyhrával si tam jak.

Nikdy jsem nepouštěl songy, když tam někdo hrál csgo nebo tak kde je potřeba komunikace. V naším roomkách si můžem dělat co chcem s Tripsem a yoistikem jsem normálně domluvenej. Tobě jsem ani o domluvu nepsal protože sám vidím jak si se za tu dobu změnil, jak si dostal prává uplně ti stouplo ego do hlavy :*

Jako nechci být hnusný, ale tohle přesně se stávalo i u vás ostatních... Něco jsme hráli s kamarádem byli jsme v roomce pro 2 lidi a i tak se tam někdo z vás kdo měl práva napojoval. Několikrát jsem si z toho dělal srandu, že si půjdu stěžovat a ostatní blbosti. A tohle je přesně o tom, otravovali jste ale nikdo si nestěžoval, protože by bylo kolem toho blbé halooo a nikdo to nechtěl řešit, ale když to tady někdo odchytá za ostatní, tak je to fakt hovadina. Prostě sorry, ale všichni co máte práva jste posraní a když se něco stane vždycky ale vždycky se stavíte za ty co mají nějaké větší postavení aby jste z toho nebyli postiženi i vy. Je to pravda a klidně mě za to ukamenujte. Dík lásky
olik
Citace
Maxgustin napsal:

Citace
Jertn napsal:

Citace
sKiLL napsal:

Možná by sis mohl přečíst první pravidla na TSku a pak psát něco takovýho. Na čase, jak dlouho jsi nějakej song pouštěl vůbec nezáleží, to nikoho nezajímá, myslím si, že na tebe Max ani Manny nebyl zvědavej, sice nevím ve které roomce oni byli, ale pokud byli v zamčené a ty ses k nim napojil skrz své pravomoce (obejítí hesla roomky), tak jsi už tímhle zneužil práva + jsi pouštěl song, což je pravidlo č. 7. Porušení dvou závažných věcí si myslím, že stačí k tomu, aby ti práva byly odebraný.

Jo a Max, ktrerej k nám pravidelně chodil do roomky a pouštěl deb*lní zvuky, jako je ťukání a další kraviny. To jemu nevadí. Já si na to nestěžuju, protože to umim vyřešit sám a nepotřebuju brečet u spamera, jak jsou všichni kromě mě špatný.

U vás v room jsem to nikdy nepouštěl - v tvojí roomce. Tripsovi a yoistikovi to nevadilo, když jo řekli mi a vypl jsem songy atd... Tak nevím co tu brečíš. + To že ty příjdeš do roomky, kde hrajeme csgo a totálně přeboostěnou písničkou tam začneš vyhrávat není normální.

To že si se napojil do mojí room mě nevadilo ale sám si viděl že hrajem csgo a vyhrával si tam jak.

Nikdy jsem nepouštěl songy, když tam někdo hrál csgo nebo tak kde je potřeba komunikace. V naším roomkách si můžem dělat co chcem s Tripsem a yoistikem jsem normálně domluvenej. Tobě jsem ani o domluvu nepsal protože sám vidím jak si se za tu dobu změnil, jak si dostal prává uplně ti stouplo ego do hlavy :*

Zdravím taky se přidám, takže abych k tomu taky něco řekl, Max tady zapírá že nikdy v Jertnové roomce nic nepouštěl, ale to je pouha lež, vždy pouštěl nějaké ťukáni na poklici nebo co to bylo a myslel jsi že něco jak nějakej "Jenis" , tak prosimtě nelži a nevymyšlej si.
sKiLL
Když se tady teda zastáváš Jertn kamarádů, že oni nic, že vůbec nijak neprovokovali, tak jsem si něco málo teda šel najít mno x)
17.05.2019 19:21:44 VirtualServerBase Info client disconnected 'HÁDÁM NEMÁŠ NERVY SPAMER'(id:123034) reason 'invokerid=17 invokername=SPΛMER
17.05.2019 20:15:50 VirtualServerBase Info client disconnected 'klidni žilku pls'(id:123034) reason 'reasonmsg=leaving'
17.05.2019 20:15:52 VirtualServerBase Info client connected 'Stratovarius'(id:123034) from XXX.XXX.XXX.XXX:XXXXX

Zkontroluj si to ID:123034, že sedí na Stratovariuse. Tohle je jediný, co jsem zatím našel, protože logy na TSku neobsahují úplně všechno.
Jenda51
Citace
sKiLL napsal:

Když se tady teda zastáváš Jertn kamarádů, že oni nic, že vůbec nijak neprovokovali, tak jsem si něco málo teda šel najít mno x)
17.05.2019 19:21:44 VirtualServerBase Info client disconnected 'HÁDÁM NEMÁŠ NERVY SPAMER'Pláčuid:123034) reason 'invokerid=17 invokername=SPΛMER
17.05.2019 20:15:50 VirtualServerBase Info client disconnected 'klidni žilku pls'Pláčuid:123034) reason 'reasonmsg=leaving'
17.05.2019 20:15:52 VirtualServerBase Info client connected 'Stratovarius'Pláčuid:123034) from XXX.XXX.XXX.XXX:XXXXX

Zkontroluj si to ID:123034, že sedí na Stratovariuse. Tohle je jediný, co jsem zatím našel, protože logy na TSku neobsahují úplně všechno.

Já neumluvim o kamarádech, ale o sobě. A co jako čekáš, že budou dělat, když je spamer jen tak kickne. Poděkujou mu? asi ne

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775

imgtpx.cz/uploads/petryscrew.png

ty na mým levlu? leda ve snu...
sKiLL
Citace
Jertn napsal:

Citace
sKiLL napsal:

17.05.2019 19:21:44 VirtualServerBase Info client disconnected 'HÁDÁM NEMÁŠ NERVY SPAMER'Pláčuid:123034) reason 'invokerid=17 invokername=SPΛMER
17.05.2019 20:15:50 VirtualServerBase Info client disconnected 'klidni žilku pls'Pláčuid:123034) reason 'reasonmsg=leaving'
17.05.2019 20:15:52 VirtualServerBase Info client connected 'Stratovarius'Pláčuid:123034) from XXX.XXX.XXX.XXX:XXXXX

Já neumluvim o kamarádech, ale o sobě. A co jako čekáš, že budou dělat, když je spamer jen tak kickne. Poděkujou mu? asi ne

Tak radši se budou chovat jak nemocní ne? Nevím, co teď vlastně řešíš? Práva ti byly odebraný, protože jsi porušil pravidla, o co ti jde teda teď?
besteu
Citace
sKiLL napsal:

Citace
besteu napsal:

Přikláním se k Jertnovi. Sice nevím jestli se to opravdu stalo, ale za mě by měli mít práva pouze administrátoři na sp a žádní hráči ( vyjímka tak možná zoro ).

Problém je, že zkušenost adminů s TSkem je nulová x) To by nevydrželo fungovat ani týden x)

v tom případě to chápu, ale další lidi bych teda na adminy na ts nebral
Spamer
Citace
besteu napsal:

Citace
sKiLL napsal:

Citace
besteu napsal:

Přikláním se k Jertnovi. Sice nevím jestli se to opravdu stalo, ale za mě by měli mít práva pouze administrátoři na sp a žádní hráči ( vyjímka tak možná zoro ).

Problém je, že zkušenost adminů s TSkem je nulová x) To by nevydrželo fungovat ani týden x)

v tom případě to chápu, ale další lidi bych teda na adminy na ts nebral

a kto tam je naviac ja s khrystalem sme majitelia čo to platia, správca tska bol zoro ale keďže má teraz rodinne problémy a nemôže chodiť na teamspeak tak dočasné tam bol nabrány skills tak neviem čo riešiš
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=13044

img.tpx.cz/uploads/3199f20a-447d-4c69-99f2-8fff37e44797.jpgimg.tpx.cz/uploads/spejmrgolfik.jpg
pre vizitku klikni na golfa
Jenda51
Spamer můžeš mi už konečně napsat, proč jsi mě kicknul z TS za to, že tě někdo jinej údajně urážel na MTA?

zorys
Já nevím co se tu ještě snaží někdo řešit, OAčka se kickovali navzájem taky a tím zneužívali práva, tenkrát jsem vám vzal všechny pravomoce na kicky atd. Nevím proč teď vyčítáte něco co nakonec bylo oprávněný někomu, kdo je na TSku hierarchií nad vámi. Dřív TSko bylo v extrémním stavu ohledně tohohle, díky pár věcem se to ale změnilo a teď se to už neděje, akorát zase zbytečně řešíte pochvoviny.

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Jenda51
Jde mi o to, že Spamer si dělá na tom Tsku co chce. A porušuje pravidla, který si sám vymyslel.

Geroj
No, takže.. vidím že tu asi nenájdeme nejaké rozumné riešenie. Osobne som zažil tieto výpady a bordel takmer od každého OAčka ktoré malo práva, či šlo o move alebo o púšťanie hudby, nikdy to nikomu nevadilo.. respektive som nikdy neprijal sťažnosť čiže nebolo čo riešiť, Jertn prišiel o práva bez nejakeho väčšieho upozornenia (o žiadnom osobne neviem) aj keď sám furt hovorím a som proti bordelu na TSku a presúvanim random hráčov pretože sa to proste nerobí.. hudbu si púšťam maximálne vo svojej roomke 4fun a nevadí mi keď to niekto urobí mne prípadne mu poviem že si to neprajem. To by bolo vysvetlené viac menej prečo Jertn prišiel o práva ale nikto iný o práva neprišiel a nikto nebol napomenutý (ak bol tak sa ospravedlňujem za desinformáciu) Ďalšia vec je presunutie Jertnovej roomky medzi hráčske, dôvod? mta? to nie je dôvod. Nejaké kickovanie z TSska? dôvod? keď už tu hráme na pravidlá tak si prajem aby platili pre všetkých rovnako.. a nezaujíma ma kto platí TSko alebo kto ho spravuje, vedenie superparby bude mať vždy navrch v týchto veciach a keď nie tak sa o TSku baviť ani nemusíme a prejde sa nazad na platformu ktorá je zdarma a práva budú mať len admini ktorí sa budú zodpovedať superparbe, bude to objektivne a nezaujate, nebude sa prihliadať na to čo robia hráči/členovia AT mimo portál a nebudú sa skrz TS riešiť osobné nezhody. Nabudúce si tieto veci riešte s Jertnovým nadriadeným prípadne Fifom, Pantherom.. brať veci do vlastných rúk bez dostatku skúseností nerobí dobre.
sKiLL
Nevidím důvod, proč by Jertnova roomka měla patřit mezi administrátorské roomky. Je to organizátor, na to je tam taky určená sekce. Jak psal Spamer, pokud Fifa vidí, že jsou na někoho stížnosti, tak s těma trestama souhlasí, opět jsi zase trochu vedle.
Poslední věc, kterou si Spamer musí dořešit, je to kickování, o tom já nic nevím. Pouze jsem našel, jak si Stratovarius kompenzoval svoje nervy v podobě útočných nicků.
Geroj
On mal roomku medzi OAčkami a OAčko snaď je nie?
sKiLL
Předtím měl ikonku v hráčských, tam si ji nejspíš založil sám, nebo mu ji tam někdo nechal, ty jsi ji pak přesunul pod svoji roomku, která je v administrátorské sekci.
Geroj
No on ju mal pôvodne medzi OA a potom mu ju spamer od nervov presunul uplne dole niekam a pokickoval ich, na toto čakám odpoveď hlavne.
sKiLL
Aha, tak to jsem nevěděl, té roomky jsem si všiml už tak před 2 dny snad mezi hráčskýma a nikdo nikomu nenapsal, aby mu ji hodil zpět do OA sekce. Nejspíš mu ji tam hodil kvůli tomu, že mu byly odebrány práva, kvůli tomu, že dělal něco, co neměl (porušoval pravidla).
DangerRMV
Jděte se léčit
Jenda51
Dobrý už jste všichni napsali proč nemam práva, ale pořád jsem nezjistil proč Spamer jen tak kicknul 4 lidi z tska.

Smeky99
Zdravím..
Možná můj komentář bude zbytečný, ale jen mě zaráží jedna věc. Týme OA, to si děláte srandu? Jste přeci jeden tým a měli by jste držet spolu ne? Pokud máte nějaké problémy mezi sebou, tak si to aspoň vyřešte mezi Váma. Takhle to neudělá dojem na ostatní hráče. Nebo si to dejte aspoň do hidu, protože to nedělá potom dobré jméno o OA týmu.

Co se týče TSka mého názoru, tak OA je podle mě jako normální hráč na tsku. Jen má groupku OA (nevím jestli má nějaký + permissions). Tím pádem Jertne jestli jsi něco porušil, tak máš mít následky.

Ke Spamerovi, pokud on platí TSko, tak by ho měl asi nějak vést a starat se o chod TSKa. Spíš se rozmyslete co napíšete na veřejnost a co necháte mezi týmem. Vypadá to strašně blbě.

Omlouvám se za možná můj blbý komentář, ale musel jsem to napsat. Hezký zbytek dne.
strato
Citace
sKiLL napsal:

To co sis zde vytáhl z logů byla pouze má reakce na bezdůvodný kick z tska. Ano mohl jsem udělat něco jiného ,či nedělat nic ,ale řekl jsem si ,že si z toho udělám srandu. Ano druhý kick za nickname byl zasloužený ,jelikož to byla provokace. Avšak ten 1. kick byl neoprávněný ,protože nikdo kdo byl v jertnově roomce pravidla nijak neporušoval.

Je celkem ironie ,že jertnovi sebrali práva za zneužívání a pak si tu SPAMER vesele dělá to samé. Jelikož se odpovědi na to ,jaký byl důvod kicku v souladu pravidel na tsku vyhýbáš ,tak ji asi nemáš. Co se týče toho placení serveru. Nutí vás do toho někdo? Ano můžem být rádi ,že jste ochotní to provozovat a platit ,ale je to jen z vaší dobré vůle. Takže ohánět se tím je řekl bych bezpředmětné.

Co se týče tebe maxgustine ,tak kdybychom my měli nahlašovat tebe za zneužívání práv ,tak je už též dávno nemáš. Přes nechtěné songy v roomce ,po chození do plné roomky pro 3 či do zaheslovaných roomek bez zeptání se na heslo a nebo nedovolené moovování. Ano můžeš to pochopitelně zapřít ,ale oba dobře víme jak to bylo.
Přejít na fórum:
Anketa
Jaké máte plány na léto?
Pojedu někam do ciziny
5 Hlasů
22%
Pojedu někam po Česku/Slovensku
9 Hlasů
39%
Budu hrát SuperPařbu
5 Hlasů
22%