Informace o serveru

Adresa IP
Online hráčů
Připojit se na server

Číst diskuzi

zorys
Zdar, jelikož opět kredity šly nahoru a já potřebuju alespoň 25mg na měsíc na VIP, tak jsem se rozhodl opět dělat grafiku, předem upozorňuji, že tenhle topic fakt odmítám nějak designovat a napíšu ho jen skrz věci, co obsahuje sám web, nadpisy sem možná přidám později, ale momentálně na to není nálada.

Co budu dělat?

Budu dělat především avatary a podpisy. Nadpisy dělat určitě nebudu. Proč? Protože mě to za 1. nebaví a za 2. je to hrozně triviální a není tam s čím si vyhrát skoro, jednoduše mě osobně nadpisy nebaví, protože to je o ničem.

Osnovy

[!] - Položky v osnově s tímhle znakem jsou povinný pro to, abych vám avatar nebo podpis udělal.

Citace
[!]Obrázek (Odkaz) :
[!] Nápis :
[!] Barva :
Nějaké speciální požadavky (např. gif) :
Font :
[!]Co chcete (Avatar/Podpis/Oboje) :

Ceník

Cena za avatar by se měla pohybovat okolo 5-10mg
Cena za podpis též 5-10mg. Tudíž pokud chcete udělat oboje, tak bych požadoval okolo 10-20. SP Ekonomika je na tom dost špatně, takže si to určitě každý může dovolit, další věc je ta, že nebudu dělat nic za 3mg, protože to je fakt k smíchu.

Moje tvorba

tvorba
img.tpx.cz/uploads/umed2zoro.png
img.tpx.cz/uploads/tripsavzr.png
img.tpx.cz/uploads/umedlogo.png
img.tpx.cz/uploads/150bpm picovinazrctop.png
img.tpx.cz/uploads/birellDelamSiSranduKlid.png
img.tpx.cz/uploads/doanwhite.png
img.tpx.cz/uploads/LH.png
img.tpx.cz/uploads/jertnavyrcsgfx3.gif
img.tpx.cz/uploads/zrcsgfxpodpis69.png
img.tpx.cz/uploads/shootavzrcs.gif
img.tpx.cz/uploads/shootpodpiszrcs.gif
img.tpx.cz/uploads/brendypdpszrcsgfx.png
img.tpx.cz/uploads/glampodpiszrcs.png
img.tpx.cz/uploads/helmutnegif2.png
img.tpx.cz/uploads/mclarenavzrcs.png
img.tpx.cz/uploads/neitavzrcs2.png
img.tpx.cz/uploads/pinkpodpizrcss2.png
img.tpx.cz/uploads/sbqavatarweb.png
img.tpx.cz/uploads/terroristcompanyvizitka.png
img.tpx.cz/uploads/spreklambannerzrcsgfx4.png
img.tpx.cz/uploads/tldpopiszoro.png

Dál mám 2 spolupráce ohledně webdesignu na 2 stránkách a s jedním klanem, kterého loga můžete vidět jako první po rozkliknutí spoileru a to je klan uMED.
- https://bloodthirstyenforcers.tk/
- http://legendary-homies.eu

Dál několik bannerů pro youtubery např. Pixelorez, pro kterého jsem dělal banner a používal ho asi rok. Dnes už má jiný.

img.tpx.cz/uploads/Postup%20grafiky%2010.png

Další tvorba byl návrh celého twitch overlaye pro restta, který nakonec nepoužil, jelikož žádný overlay nechtěl.
restt overlay
img.tpx.cz/uploads/rstwebkaoverlay11.gif

Další spolupráce jsou hlavně v SuperNews tady na SP webu, hodně nadpisů asi 5x jsem na SuperNews spolupracoval.

Upravil/a zorys dne 02.07.2019 09:48

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Antihrdina
Ahoj, tak já tedy začnu. Rád bych nový avatar.

1)Obrázek (pokud z nějakého důvodu nebude vyhovovat, tak napiš):
Spoiler
avatarfiles.alphacoders.com/105/105279.jpg

2)Nápis: Qark
3)Barva a font: Asi nechám na tobě, aby mi to tam prostě vyniklo. Ve fontech se jako grafik určitě vyznáš lépe než já... Barva možná červeno-bílá?
4)Gif: ano, něco podobného, jak jsi dělal shootovi nebo tam zkus dát takovéto "zatřesení obrázku" ze strany na stranu.

Toť vše. Nevím, jak to bude s tím gifem vypadat...mohl bys mi pak ukázat preview avataru s gifem i bez?

Díky
Upravil/a Antihrdina dne 30.06.2019 10:38
zorys
img.tpx.cz/uploads/qarkav.png

img.tpx.cz/uploads/qarkgifav.gif

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Antihrdina

Dobré, dobré. Akorát mi tam vadí, že nejsou vidět oči. Šel by text trochu zmenšit nebo posunout někam jinam třeba na úrověň zubů/brady? Případně to dát nějak do rohů.
zorys
Citace
Qark napsal:

Dobré, dobré. Akorát mi tam vadí, že nejsou vidět oči. Šel by text trochu zmenšit nebo posunout někam jinam třeba na úrověň zubů/brady? Případně to dát nějak do rohů.

img.tpx.cz/uploads/qarkgifav2.gif

i.imgur.com/WHTT459.gif

Antihrdina
Asi se dost naotravuju, ale budu chtít ještě změnu :D. Text je teď ok. Nelíbí se mi ty ostatní novinky, co jsi přidal - červený rámeček a taková nažloutlá barva toho avataru.
zorys
Citace
Qark napsal:

Asi se dost naotravuju, ale budu chtít ještě změnu :D. Text je teď ok. Nelíbí se mi ty ostatní novinky, co jsi přidal - červený rámeček a taková nažloutlá barva toho avataru.

img.tpx.cz/uploads/qarkgifav3.gif

img.tpx.cz/uploads/qarkgifav4.gif

img.tpx.cz/uploads/qarkgifav6.gif

i.imgur.com/WHTT459.gif

Antihrdina
Citace
Zorocus napsal:

Citace
Qark napsal:

img.tpx.cz/uploads/qarkgifav3.gif

img.tpx.cz/uploads/qarkgifav4.gif

img.tpx.cz/uploads/qarkgifav6.gif

Supr, díky. Jeden z nich si už vyberu, asi ten poslední. Ozvi se mi na serveru.
sbq
umed power x)
dpq7WImm8w
Konečně to za ty léta marné snahy vypadá k světu. Palec nahorurofl
Hendy
Nie. Toto nebude odomknuté a už len preto, že máme lockovať diskuzie s neaktivitou a táto diskuzia je dosť neaktívna takže to tu nenechám hniť.
Lock!
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 Hlasů
26%
Akce smrti
1 Hlas
3%
DM
3 Hlasů
9%
Vyřazka
3 Hlasů
9%
Derby
0 Hlasů
0%
Maraton akci
2 Hlasů
6%
Akce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
6 Hlasů
17%
Je mi to jedno, na akce nechodím.
11 Hlasů
31%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 19