Informácie o serveri
Čítať tému
|
Fakju - Vizitka
|
|
| Fakju |
Pridané 19.09.2019 22:27
|
![]() Príspevkov: 74
Založený: 22.09.18
|
Serverové Informace Váš nick na serveru: Fakju Odehrané hodiny na serveru: 1090 Váš bankovní obnos: Skoro 300mg Nasbíráno marihuany: Když mám, prodám. Vlastním dům číslo: 16 Vlastním hotel číslo: Furt měním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Oakland Raiders Můj oblíbený administrátor: zde výběr MaiLo, Skylake, RuliiKkO a Wery Můj nejoblíbenější příkaz serveru: /flip, /inzerat, /lv a /kill. Má nejoblíbenější akce od administrátorů: Akce Smrti, SkyRacy, Hitman a DefaultRacy. Mé oblíbené vozidlo: Hydra, Infernus. Má oblíbená práce na serveru: Kamion, Novinář, Dealer. Ohodnoťte známkou práci administračního týmu (jako ve škole): 3 Webové Informace Váš nick na webu: Fakju Vloženo komentářů (klikněte na svůj webový nick): 0 Vloženo příspěvků ve fóru (klikněte na svůj webový nick): 37 Dle Vašeho názoru nejlepší screen ze hry: Nemám x) Dle Vašeho názoru nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas: http://superparba.eu/infusions/videogaleria_panel/videogaleria.php?video=2246 Doporučte téma z fóra které by mohlo ostatní zajímat (dodejte odkaz): Nevím x) Vaše Osobní Stránka Jméno: Daniel Příjmení: Netřeba Vám vědět. Datum narození: 10.12.2004 Věk: 14 Kontakty: Nepotřebujete. Kraj: Jihomoravský Kolik mám zhruba kámarádů/kamarádek: Přátel mám dost, ale pravých, asi tak 3 Stav (pro neuvedeno napište neuvedeno): Svobodný Zaměstnání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Stundent Vzdělání (pro neuvedeno napište neuvedeno): Základka, protože jsem měl odklad xD Jazyky: Angličtina, Čeština, Slovenština a Momentálně se učím Německy Děti (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nemám, ale až bude věk, tak bych chtěl mít. Kde bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): Netřeba Vám vědět. S kým bydlím (pro neuvedeno napište neuvedeno): S rodiči a 2 bratři Sexuální orientace (pro neuvedeno napište neuvedeno): Nejsem bu*na x) Poznámka (zde můžete napsat cokoliv, co Vás právě napadne): Jsem blbej takže mě nic nenapadá. x) Upravil Fakju dňa 23.09.2019 17:39 |
|
|
|
| SrdcomVychodnar |
Pridané 20.09.2019 01:18
|
![]() Príspevkov: 148
Založený: 31.05.16
|
Serus, podla mna si sa s tou vizitkou mohol trosku viac pohrat.. ale nehatujem, pretoze ja som si nebol schopny vytvorit vizitku pocas tych 7 rokov hrania Sice mas len 14, no uz teraz di legenda GS. GL
|
|
|
|
| Fakju |
Pridané 20.09.2019 06:40
|
|
Citácia SrdcomVychodnar napsal: Díky moc
|
|
|
|
| kolotocar |
Pridané 20.09.2019 15:50
|
![]() Príspevkov: 147
Založený: 28.12.18
|
cs fakju, na serveri sa poznáme už asi pol roka, keď sa nemýlim. Zážitky určite s tebou mám. Dobré vedienie v gangu. Vizitka na dobrej úrovni, tak ako moja. Ja sa tiež volám Daniel, takže cením. Nech sa darí v reále, tak i v tom virtuálnom.
|
|
|
|
| Fakju |
Pridané 20.09.2019 15:53
|
|
Citácia kolotocar napsal: Díkec, díkec kámo. Taky taky.
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov