Informácie o serveri
Čítať tému
|
Vizitka [Awsm.]
|
|
| Awsm |
Pridané 21.12.2019 15:23
|
![]() Príspevkov: 38
Založený: 07.02.18
|
Server Info Nick: [Awsm.] Odehráno Hodin: 769h Bankovní Obnos: 22 000 000 Nasbíráno Marihuany: 1 Vlastním dům: 329 Vlastním Hotel: Nevlastním Momentálně jsem šéfem/členem gangu: Nejsem člen/šéf Oblíbený Admin: Wery ![]() Nejoblíbenější Příkaz serveru: /info, /cj, /mise, /pm Nejoblíbenější event serveru: moc se jich neůčastním Nejoblíbenější akce od Adminů: neznám jaké jsou ![]() Oblíbené Vozidlo: Sultan, Bullet Oblíbený job Serveru: SBS, Pizzař, Novinář, Busák Hodnocení známkou práci Admin Teamu: 2 Web Info Nick na Webu: Awsm Vloženo Komentářů: 0 Vloženo příspěvků ve foru: 28 Nej Screen ze hry: ![]() Nejlépe zpracované Video z GTA SA: Žádné jsem nenahrával Doporučení téma z fora: Netuším např. http://superparba.eu/forum/viewforum.php?forum_id=132 Moje Osobní Stránka Jméno: Lukáš Příjmení: Sádek Datum Narození: 27.12. 2000 Věk: 19 Kontakty: Fb ůčet - Lukáš Sádek/ Email - lukasmalejsadek@seznam.cz Kraj: Středočeský Kraj Kolik mám zhruba Kamarádů/Kamarádek: těch pravých je asi 20 Stav: Zatím Zadaný ![]() Zaměstnání: Zaměstnanec - Rozvážení materiálu mezi linkami Vzdělání: Střední Odborné Jazyky: Čeština, Angličtina, Ruština Děti: Mám 2 ročního syna ![]() Bydlím: v Pronájmu S kým bydlím: Se synem a s přítelkyní Sexuální Orientace: Heterosexuál Poznámka: samozřejmě 19 mi bude až 27.12. jen abych nemusel přepisovat a Přes vánoce bydlím u Matky aby jsme byli celá rodina pohromadě ![]() Info Mojí Povahy Typologoie Osobnosti: Sangvinik Pohled na Svět: Optimista Otevřenost: Extrovert Moje Povaha:[/colo] Neústupná, Pořádná, Aktivní, Upřímná, Pozitivní - pokud mě nikdo nevyprovokuje ![]() [color=#00ffff]Info Mojí Postavy Výška: 174cm Hmotnost: 73kg Postava: Hubená Barva Očí: Hnědá Barva Vlasů: Hnědá Brýle: Nepotřebuji Na těle Mám: Nemám piercing nebo tetování prozatím ![]() Vousy: Jak narostou hned oholím Fotografie: ![]() Závislosti Kouření: Cigarety, Marihuana Alkohol: Jen když mám důvod - Oslava, trápení ![]() Sex: ano jsem závislý ![]() Závislost: Prachy, trochu i Superpařba ![]() Zájmy a co mám Doma Zájmy: sex, práce, moje přítelkyně .D Sport: fotbal Literatura: nemám zájem o žádnej typ Hudba: Rep, Pop Zvíře: Pes Můj Styl Moje Motto: Jedině já jsem strůjcem svýho života Moje Webová Stránka: Žádnou Nemám ![]() Životní Cíl: Chci získat majetek takže jen větší dům abych to přepsal na svého syna ![]() Nesnáším: Namyšlené lidi Co miluji: Děti Oblíbená Muzika: Romská občas Pop a rep Oblíbené Jídlo: Ryzoto Oblíbené pití: Kofola Oblíbený film: Rychle a zběsile 6 Oblíbená Kniha: Nikdy jsem žádnou nečetl ![]() Oblíbené Oblečení: Džíny triko a mikiny ![]() Oblíbená Barva: Černá, Bílá a Tmavě modrá Upravil Awsm dňa 26.12.2019 01:24 |
|
|
|
| Tazzy |
Pridané 24.12.2019 21:38
|
![]() Príspevkov: 124
Založený: 21.01.18
|
Čůs awsm Bejbe tebe znam taky uz delsi dobu pokeci na fb suprove vizitka taky v celku dobra stejne dobra jako osoba co to psala ze jinak jertn zase arogance vyssi jak iq ze |
|
|
|
| Dafman66 |
Pridané 24.12.2019 21:51
|
![]() Príspevkov: 32
Založený: 08.08.19
|
Ahoj Vizitka je celkem nic moc Dle mého tam není ani moc pravdy Ale co admini taky do přihlášky neříkají pravdu Jen tak dal |
|
|
|
| Awsm |
Pridané 26.12.2019 01:28
|
![]() Príspevkov: 38
Založený: 07.02.18
|
Citácia Tazzy napsal: díky stebou taky bylo pěkně jsem rád že jsem vás poznal to bylo asi nejlepší co mi SP dala
|
|
|
|
Prejdite na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Valentýn?
Se svou polovičkou.
29 HlasovBudu sám, nemám nikoho.
11 HlasovBudu hrát na SuperPařbě.
12 HlasovNeslavím tento svátek.
17 Hlasov