Informácie o serveri
Čítať tému
Vizitka
|
|
Budoucnost |
Pridané 05.02.2020 20:24
|
![]() ![]() Príspevkov: 153
Založený: 09.04.18
|
Zdravím, Konečně bych jednou chtěl mít opravdu pěknou, obsahové třeba i zajímavou vizitku, ale ta se samozřejmě neobejde bez řádných nadpisů.. Takové to "server info, web info, osobní...) Stačí mi to takhle základně, nemusíme nic extra vymýšlet, případně mi můžete hodit něco na míru, do slangu, nějak to vylepšit, protože opravdu nepíšu moc spisovně. Můžete tam zakomponovat obrázek nějaké pěkné coury, něčeho drsného, z GIFu bych se přímo tzv. posadil na prdel, za něj by bylo i více cashe, můžete se podívat na nadpisy na mou starou vizitku, každopádně už nechci aby to bylo tak jak to je, přijde mi to takové desetileté. Odměna se bude odvíjet podle výtvoru, ale začal bych na 10,000,000$ Díky moc páni grafikové, s pozdravem strejda Fjučr Jo a vlastně by se mi hodil nějakej o moc drsnější a courovatější nápis něco jako neaktivní, aby hráči co to ještě neví věděli, že jsem neaktivní, ne že bych s tím nějak flexil.. |
|
|
Hendy |
Pridané 08.02.2020 18:38
|
![]() ![]() Príspevkov: 1425
Založený: 04.03.18
|
Môže to byť nejak takto? Nadpisy » Future. ![]() ![]() ![]() |
|
|
Budoucnost |
Pridané 08.02.2020 20:58
|
|
Nevypadá to špatně, ale není to upe můj typ, něco jiného, nevím jak to vysvětlit.. :/ Moc se mi tam nelíbí ty obrázky, ne tyto, ale jiné bych tam viděl rád. |
|
|
Hendy |
Pridané 08.02.2020 21:05
|
|
Citácia Budoucnost napsal: Dobre, zajtra sa to pokúsim nejak upraviť a dam preč tie obrázky + tam niečo iné troška dorobím.
|
|
|
Rich |
Pridané 08.02.2020 21:37
|
![]() ![]() Príspevkov: 2860
Založený: 21.12.16
|
![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Budoucnost |
Pridané 09.02.2020 12:04
|
|
Rich toto by vůbec nebylo špatné, líbí se mi to. Kdyby to byl ještě GIF, tak by to bylo super, každopádně na tom netrvám. Poprosím tě o případné dodání GIFu nebo zbytku nadpisů - Ale ještě chci počkat co "Hendy". Díky |
|
|
Hendy |
Pridané 09.02.2020 13:16
|
|
Tak tu som to skúsil trochu inak. Sú to viac menej jednoduché nadpisy. Nadpisy ![]() ![]() ![]() + som ešte dorobil spôsob na GIF. Nadpisy - 1. spôsob GIF ![]() ![]() ![]() Upravil Hendy dňa 09.02.2020 14:12 |
|
|
Rich |
Pridané 09.02.2020 13:51
|
|
Oukej, no ja na tie gify nie som expert, to neviem, uvidím, keď budem mať čas, tak ti to tu dodám. ![]() S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Budoucnost |
Pridané 09.02.2020 18:38
|
|
Hendy pěkné, jen mě vánoce a sníh sere, takže bych tě poprosil o upravení sněžení na něco jiného. Déšt, kouř, 3d efekt. Taky mě napadlo, že by nemuselo vypadat špatně, kdyby přímo a jenom v tom písmo byl takový ten efekt, jak padají zelená písmenka a čísla shora dolů. Laitsky bych to nazval hackerský efekt. Díky |
|
|
Hendy |
Pridané 09.02.2020 18:40
|
|
Ok, ale to už zajtra urobím. //E: Tak tu to máš teda tie s dažďom. Je to síce čierne, ale myslím, že je to celkom fajn. Nadpisy - Dážď ![]() ![]() ![]() Upravil Hendy dňa 10.02.2020 16:22 |
|
|
Cappuccino |
Pridané 10.02.2020 16:17
|
![]() ![]() Príspevkov: 457
Založený: 05.03.16
|
Ahoj, taky jsem něco zkusil. Není problém cokoli předělat či upravit. ![]() ![]() |
|
|
Rich |
Pridané 10.02.2020 17:23
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Páči sa. S grácií ![]() ![]() Za slobodnú žurnalistiku - demokracia je nevyhnutnosťou. Neznesiem nespravodlivosť. Keď vidím niečo čo je neférové, poviem si k tomu svoje, mám na to právo. Slušne a bez urážok. // Akcia Bonusové víkendy bol môj nápad. Akciu som vytvoril v roku 2022 v máji. Topic mi bol vymazaný a vytvorený nový, bez menovania toho, kto akciu vytvoril. // ![]() Takéto urážky voči mojej osobe sú tu na webe úplne normálne. Vedenie webu sa z tých správ smeje a nerieši ich. Avšak, keď som si v minulosti kedykoľvek dovolil sa obrániť a napísať na to niečo, údajne som vyvolával konflikty a rozvracal SP. A dostal som perma ban. |
|
|
Budoucnost |
Pridané 10.02.2020 22:57
|
|
Díky Vám všem, výtvory povedené, beru ty od Hendyho. Dalším dvěma pracantům taky něčím naplním kapsu, za snahu. Napíšu Vám hned jak budu na serveru. ![]() |
|
|
reinz |
Pridané 10.02.2020 22:59
|
![]() ![]() Príspevkov: 688
Založený: 23.04.12
|
lock
![]() |
|
Prejdite na fórum: