Informace o serveru
Číst diskuzi
European Transport
|
|
Yoistik |
Přidané 26.03.2020 01:30
|
![]() ![]() Příspěvků: 1137
Založený: 21.12.15
|
![]() ![]() Vítám všechny čtenáře této firemní vizitky na firmu European Transport. Takže se pohodlně usaďte, vemte popkorn a pustíme se do toho. ![]() Příběh začíná při koupě firmy. Firma byla odkoupená dne 8.3.2020 od hráče [P]ida s názvém firmy Fed Ex. Firma měla sídlo na severu Las Venturas, na parkovišti golfového hřiště. Náš první plán byl přejmenovat a přemístit firmu. Přejmenování byla hračka a název byl zvolen European Transport, ale větší problém byl s přemístěním. Po odkoupení se resetovali firemní body, což znamená že jsme nemohli ovládat firemní vozidla, takže jsme ty vozidla nemohli zaparkovat na novém místě. Zkusili jsme poprosit hlavní administrátory, jestli by nám s tímhle problémem nepomohli, ale oni nám řekli, ať si to najezdíme sami. Vyhrnuly jsme s TripSem rukávy a začali jezdit. Bylo potřeba najezdit cca 23,000 firemních bodů. Během pár dní nám přišli na pomoct hráči SharK, AntiS., eSdzi. a pár dalšich hráčů. Jezdili jsme přes 12h v kuse, ale po týdnu a půl jsme to měli naježděné a mohli jsme firmu přemístit. Důvod přemístění byl, že mise v LV se jezdila s přetížením a nemohla se použít /misevw, takže několik misi nám hráči zničili a druhý důvod byl, spojit convoye s firmou San Andras Transport a uspořádat obrovské convoye, které se nám i povedli. ![]() Sídlo firmy se nachází nad letištěm SF, v oblastí Easter Bay Chemicals, pro lepší zaměření - /cloc 39. Naše firma se zabývá zaměstnáním Řidič Kamionu, takže je potřeba k tomuto povolání řidičský průkaz C + E. Firemní mise je /mise 6900 7000 (2. řádek bez přetížení). Dále se jezdí pravidelné denní convoye, které jsou napsané v pravidelné zprávě ve firmě. Dále vlastníme dvě firemní benzínky. Máme je vždy hezky po cestě a nemusíme jezdit někam daleko. Jsou to Tierra Robada Benzína (/ploc 49) a Flint Country Benzína (/ploc 50) ![]() Majitelové firmy jsou Yoistik, TripS a Eminem. Dále s firmou pomáhají a spravují zástupci SharK, AntiS. a Ben. ![]() Po přichodu do firmy každý člen obdrží defautlní hodnost • Trucker a plat ve firmě je stály 97#. Je tu také možnost dostat vlastní hodnost, stačí jen napsat vedení firmy. ![]() Naše firemní garáž je obrovská a velice bohatá. Vlastníme 11x RoadTrain 10x Article Trailer 1x Cisterna 2x Sadler 2x Boxville Tímto moc děkujeme za přečtení této firemní vizitky a doufáme, že se vám líbila a třeba se jednou zastavíte. Upravil/a Yoistik dne 26.03.2020 02:12 |
|
|
Kubon |
Přidané 26.03.2020 01:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 356
Založený: 12.05.18
|
Ahoj, vizitka je dost dobrá, ty nadpisy jsou boží. ![]() Ve firmě jsem byl týden a půl a za tu dobu jsem zažil hromadu zážitků. Určitě všem doporučuji se stavit a otročit pro Yoistika a Tripse. Jo a při spamování ve firemním chatu, že chcete prémie tak to funguje takže kdo chce prémie spamujte. ![]() |
|
|
Kawa |
Přidané 26.03.2020 02:20
|
![]() ![]() Příspěvků: 77
Založený: 01.12.15
|
Cc, firma plna zabijaku. Rozvazat piko po mape je fun. Velke $$$$$$$$$$, sampioni ![]() |
|
|
Czech_ |
Přidané 26.03.2020 05:28
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2462
Založený: 02.12.18
|
Čau, konečně nějaká normální firma, která "neválčí" s ostatními kamioňáckými firmami. Je fajn, že chápete, že táhnout za stejný provaz je lepší než se navzájem ničit a jinak urážet. Dá se s vámi normálně komunikovat, a proto i jezdíme ty velké convoje, a přestože je nás v convoji tolik(lidi z 3 různých firem) , tak je na vás spolehnutí a jste ohleduplní a nijak se nestresujete, když dlouho čekáme. Těším se na další společné convoje a snad se nestane nic, co by nám tento vřelý vztah mezi firmami překazilo. Vizitka je jinak pěkná. Modrá a bílá asi jedny z mých nejoblíbenějších barev, které podle mě k sobě ladí skvěle. Texty pěkně napsané, a ani jsem popravdě nevěděl, co vše jste museli obětovat kvůli firmě.... tak doufám, že vám vydrží dlouhoo a budeme mít ještě hodně srandy. S pozdravem Czech ze SAT. |
|
|
Hendy |
Přidané 27.03.2020 09:01
|
![]() ![]() Příspěvků: 1425
Založený: 04.03.18
|
Ahoj Yoistik, vizitka veľmi pekná, vybral si nádherné farby. Čo sa týka firmy, tak som rád, že jazdíme spoločné convoye, aj keď to je pre Czecha a niekedy pre mňa ťažké zrealizovať, pretože písať do firemného chatu a team chatu, že /cj na toho, pýtať sa, že kto ide atď atď... ![]() Každopádne ste strašne dobrá firma, ktorá nemá s nami žiadny problém, takže som rád. Veľa šťastia s firmou a nech Vám dlho vydrží! ![]() |
|
|
Ben_ |
Přidané 27.03.2020 09:09
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 2533
Založený: 12.08.15
|
čau Paťo vizitka top a konečne si aj ty už niečo kúpil, som rád že práve kamioňakov a čo je najlepšie že naša crew je zase spolu #zagzovci |
|
|
EM1N3M |
Přidané 27.03.2020 10:41
|
![]() ![]() Příspěvků: 534
Založený: 08.01.16
|
Firma sama o sebe nič moc žiadne konvoje a tak. A čo sa týka vizitky nepáči sa mi ale dam ti ešte šancu ak spraviš konečne gang vizitku.![]() |
|
|
Yoistik |
Přidané 27.03.2020 21:35
|
![]() ![]() Příspěvků: 1137
Založený: 21.12.15
|
_Kubon_ - Děkujeme za krásný komentář a s tím vyplácení prémii platí jenom pro tebe, takže pozor na to ![]() Kawa - Čauko, je mi jasné, že jsme zabijáci. Děkujeme za koment. Czech_ - Ahoj. Jsem rád, že to tak vidíš a bereš. Opravdu se snažíme spolupracovat s firmami a táhnout za jeden provaz. Nakonec to bylo i vidět u toho mega convoye a jsem rád, že se nám opravdu povedl a též doufám, že zažijeme ještě spoustu takových convoyu. Jinak jsem rád, že se ti slazení barev líbí, osobně se mi to taky neskutečně moc líbí. HENDY - Čau Hendy. Jak už jsem psal u Czecha, jsem rád, že se všechny firmy taháme za jeden provaz a jde vidět i výsledek toho. Dokážu si představít jaká to je těžká práce zorganizovat všechny tři firmy a vím, že to je i o nervy. Ale vy jste jedničky a zvládáte to. Ben_ - Čauko Ben. Děkujeme za krásný komentář a sám jsem rád, že zrovna ty jsi ve firmě. Jak říkáš...Zagzovci zase spolu. EM1N3M - Já vím, jaký majitel, taková firma ![]() |
|
|
Kacka |
Přidané 30.03.2020 11:51
|
![]() ![]() ![]() ![]() Příspěvků: 1189
Založený: 15.06.17
|
Yoistikuu nádherná vizitka, fakt mega pěkná. Věřím, že ty a Trips tu firmu tak rozjedete a bude jedna z top! ![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 11.04.2020 22:04
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
Normálně tyhle vizitky moc nekomentuju, ale ty nadpisy, zejména ten první, ty jsou prostě úžasný! Moc hezká vizitka, hodně štěstí s firmou. |
|
|
TripS |
Přidané 27.04.2020 13:57
|
![]() ![]() Příspěvků: 602
Založený: 20.05.15
|
Kacka - děkujem moc neboj neprodame děkujem ještě jednou Baseball - Děkujem tobě taky na adminovi ![]() |
|
|
Sergio |
Přidané 27.04.2020 14:02
|
![]() ![]() Příspěvků: 364
Založený: 18.12.17
|
Vizitka se vám povedla dost dobře. Ty nadpisy a tak jsou mega i dobrý příběh jak ste k ní přišli. Přeji hodně štěstí s firmou. |
|
|
TripS |
Přidané 07.05.2020 18:24
|
![]() ![]() Příspěvků: 602
Založený: 20.05.15
|
Citace Moravsky_kluk napsal: Děkujem moc <3 tobě taky hodně štěstí ![]() |
|
|
Laurinka |