Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Hodnotenie AT
Loly
Ahojky,
v podstate chcem len okopírovať tento topic.

Takže v krátkosti, ide o hodnotenie AT a jeho členov, môžete vyjadriť svoj názor na jednotlivých členov AT alebo rovno na celý Admin Team. V SB a na serveri neustále vidíme kritiku, ktorá je väčšinou (bohužiaľ) len nariekaním alebo plačom a nič nám to nedáva.

Boli by sme veľmi radi za konštruktívnu a objektívnu kritiku. Kľudne nás môžete aj pochváliť, hnevať sa nebudeme.


Citácia
Príklad:

Domes - za všetko chce peniaze, mal by sa viac pozerať na stav konta hráčov
Disco - kvalitný admin, robí všetko tak ako má, nemám čo vytknúť
Gameluner - trošku zaostáva za zvyškom AT, mal by sa viac snažiť
...
AT ako celok - mali by ste viac banovať lagy


Citácia
Pravidlá:

- Reagovať budete len na členov AT - Helperi, Moderátori, Administrátori, Organizátori Akcií.
- Neodbočujte od témy, "slohovky" povolené sú ale vyjadrujte sa k téme.
- Nechcem tu vidieť žiadne hádky alebo nadávanie na členov AT. (myslené ako "Admin XY je *****")
- A na koniec, naozaj ma nezaujímajú nejaké wannabe vtipné príspevky, takže ak sa vyjadriť chcete, tak na viacerých administrátorov a trošku sa rozpíšte.


V prípade porušenia týchto pravidiel alebo pravidiel webu budete pozastavený.


Citácia
Osnova / Zoznam členov v AT:

ATomas
err0rk0
Fifa
Skylake
Wery

DangerRMV
Domes
Gallaxy
Gameluner
Jiry_
Johnny
Loly
Mailo
MegaBite
Odrs_
RuliiKkO
Salazar
TripS
Will
Yoistik
Gameluner
Pitras
Shalmay
Maxgustin

Caretroy
Dannyy
Darfex
Rady
SharKo

AT ako celok


Nemusíte sa vyjadriť na každého z AT, stačí že si vyberieš 4-5 ľudí ale boli by sme radšej ak by ste sa vyjadrili ku každému alebo aspoň väčšine.

Pripomínam, chceme od vás konštruktívnu a objektívnu kritiku.


credits za nápad idú Rockerovi

Upravil Loly dňa 05.06.2020 19:29
Jertn
Atomas - borec
Krowky - nový administrátor
Fifa - fízl
Skylake - nolifer
Wery - chlap jak hora a nejlepší kuchař v at
Dajas - nejaktivnější
Danger - zamilovanej
Disco - skončil na sp
Domes - úplatkář
Err0rk0 - top dealer
Gallaxy - gčkař
Johnny - letec
Loly - dlouholetý administrátor
Mailo - kamioňák
Megabite - vinař
Odrs - vymahač dluhů
Rastamot - prostě klasickej amot
RuliiKko - španělskej pták
Salazar - nejlepší admin
TripS - neumí česky
Will - moje láska
Yoistik. - nejčernější admin
Gameluner - robot
Jiry_ - jezdec
Shalmay - comeback
Alvin - nejlepší oačko
Caretroy - old school oa
Dannyy - nejbohatší oačko
Darfex - nové oačko
Pazmen - "propadl mi hotel a nehraju na sp"
Rady - 3 kola 3 minutového závodu = hodinová akce

At ako celok - No, někdo tam nedělá nic a pak jsou tam lidi, kteří dělají práci i za ostatní.
Upravil Jertn dňa 05.01.2020 23:13


img.tpx.cz/uploads/tvtwixxxx.jpg

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=28775


ty na mým levlu? leda ve snu...
MutanT_
Krowky Veľmi dobrý hl. Admin. Odvádza skvelú prácu.

Wery robí tiež dobrú prácu, ale za každú maličkosť sa s prepačením, jak sa to dá povedať... urazí.

Domes bráni ostatných členov AT. Podľa mňa sa do AT nehodí.

Gameluner chce nahrabať staty podľa niektorých. Za každú maličkosť dá kick alebo mute. Niečo ako Domes.

Will. Odvádza dobrú prácu. V AT sa mu darí. Čistí chat, odpovedá na dotazy. Proste stará sa o server. Tiež.

AT Celok robia dobrú prácu. Jeden to sám nezvládne. Som rád že robia týmovu prácu, držia pri sebe a pomáhajú si. Ale niekedy majú medzj sebou hádky. Ked nie z kolegmi tak z hráčmi. To im vytknem.


Známky

Krowky 1*

Wery 2

Domes 3/4

Gameluner 4-

Will. 1

AT Celok 2-

Ospravedlňujem sa, že som sa až toľko nerozpísal.
Antihrdina
Předem díky, že jsi tento příspěvek vytvořil a umožnil nám se takto vyjádřit k současnému admin teamu. Odpovědi určitě poslouží ATomasovi a hlavním administrátorům jako zpětná vazba.

Začnu chválit, protože nechci být jen negativní.
Wery - Přesto, že si o mně asi myslí, že ji nemám rád a sama mě asi dost nemusí, tak ji beru za jednu z těch schopných článků admin teamu, která je ve věcech zaběhlá a ví, jak se co má. Snaží se mít profesionální přístup a jednat na úrovni.
RuliiKko- Neskutečný pohodář, který se jen tak nenechá vytočit. Pozitivní člověk. Asi to bude tím sluníčkem. Vždy mi poradil.
Pár jedinců, které mám rád by se ještě našlo, ale nebudu jmenovat všechny, protože o tom to není.

Přesunu se ke kritice. Vypíšu tady opět jen někoho.
Odrs - Asi víme, kde je kámen úrazu. Pokud jsem u Wery napsal profesionální přístup, tak u tebe napíšu pravý opak. Máš problém se vyjadřovat. Tvoje věty často postrádají smysl a někdy se ztrácím v tom, co máš na mysli. Myslím, že u hráčů moc nemáš respekt a moc tě neberou jako admina.
Disco - Jsi chameleon, měníš názory, měníš stavy, nálady a nevím co všechno. Jeden den končíš na SP a píšeš, jak se nikdy nevrátíš a druhý se vracíš a děláš jako by nic. Přitom uděláš odchod s velkým O a hraješ na city, abychom se z toho všichni zesrali. Nedokážeš si stát za svým názorem, necháš se lehce ovlivnit tupým Destinym apod. Nevím, jestli je úplně dobré mít takové členy v AT, ale o tom já už nerozhoduji. Asi jako správce ztrát funguješ dobře, spíš narážím na tvoje morální hodnoty a charakter.
Zacek
Zdarec, předem píšu, že zde uvedu jen osoby, které znám blíž a když mě ještě něco napadne, tak to dopíšu, ale už jdu spát je moc hodin :D


Osnova / Zoznam členov v AT:


ATomas - ATomas, tvůrce serveru, tvůrce všeho. I přes malé nedostatky to někam dotáhl a server pořád funguje. Moc jsem nevěřil, že se k SP vrátím, ale i přesto jsem se dočkal velice zajímavých novinek, které oživily server.

Krowky - Krowky je především dlouhodobý hráč, ale hlavně admin. I přes jeho pochyby jestli zde bude hrát nebo to už pověsí na hřebík se Krowky dostal do hlavního vedení serveru a já mu to přeju a jsem rád, že jsou ve vedení dlouhodobý a zkušení hráči.

Fifa - Tady to asi zkrátím nebo bych se upsal :D Fifec je prostě bůh všeho, jsem rád, že nadále obhajuje svůj post a doufám, že taky nějakou dobu ještě bude. Zažil jsem ho jako hráč i jako admin a jsem rád, že jsme vždy přišly na dobré řešení. Díky FIFO! Hi

Skylake - Se Skyem jsem ještě neměl moc příležitostí prohodit slovo, ale věřím, že svůj post obhájí.

Wery - Weruu, také dlouhodobý admin a jsem rád, že ji to přes vše ještě baví :D Vždy profesionální jednání, tak to má být.


DangerRMV - AAA, takže tady absolutní bůh. Pamatuji na první den, kdy byl Danger přijat na svůj post a jsem rád, že do toho šel, protože to byla dobrá ožíračka :D. Bohužel jsme spolu v AT dlouho nebyly, protože jsem odešel. Další věc je, že Danger umí celkem zdatně jezdit závody, tak jsem rád, že někdo jako on začal stavět vlastní závody, protože do toho dává srdce!

err0rk0 - Jsem rád, že se nám errorko vrátil z dlouhé pauzy a pustil se do toho po hlavě. Měl jsem tu možnost se s ním pořádně poznat až teď po jeho příchodu. Co můžu říct? Kvalitní admin, a super šéf firmy. Boss

Johnny - To je náš Pilot. Můžeme s klidem říct, že firma pilotů sf dlouho neuvidí jiného majitele, prostě srdcovka. Také dlouhodobý hráč i admin. Vždy jsem k němu měl respekt, protože si moc s lidmi nepsal. Přesto jsem rád, že pořád stráží server.



AT ako celok


Až tehdy, kdy se obyčejný hráč dostane na tenhle post si uvědomí co vůbec adminování je. Hodně lidí soudí adminy za to, že je potrestal, ale nevidí ten zbytek. Admin team funguje dobře, protože má skvělé vedení tady není co řešit. Díky všem členům admin teamu za skvěle odváděnou práci! Hi



S pozdravem
[Z]acek
Rich
ahoj, všetci v pohode len..
atomas - nízka aktivita na serveri, nízky záujem vyhovieť hráčom
skylake - možno trochu viacej odvahy, možno sa aj mýlim, ale chyba mi tam také to hlavní adminske rozhodovanie, jak naprikad dal krowky Ban za nezmyselné sťažnosti. ako hovorím možno sa mýlim
salazar - na hráčov si ako čaj prepáč rozumieme si super, ale nebudem falošný ale úprimny.
pazmen - nízka aktivita, žiadne akcie nevidím od neho aj na webe nebol cez mesiac xd
domes
- drzosť a arogancia proti hráčom a aj proti mne, ak to myslíš zo srandy, tak blbá sranda inak všetko v pohode veď.
megabite - vysmievanie z hráčov, lockovanie cudzích sťažnosti čo mi príde trochu blbé no.
inak všetko v pohode
wery - časté urážanie sa, vybuchovanie
AT - sťažnosť by podľa mňa mal lockovat admin na koho je podaná a nie že si tam moderátori alebo niekto iný lockne sťažnosť z dôvodu nevyplnenosti. a aj to vyjadrovanie, nech si celú sťažnosť rieši admin, aj otázky, aj problémy so žiadosťou, proste všetko. a tiež keby si vyrieši aj Topic v zeptejte se ať a nie že jeden otázku zodpovie a druhý si ju lockne vyzerá to veľmi ale veľmi blbo a robil som to aj ja, ale neuvedomoval som si to a nerobil som to tak často.
Hendy
Asi tak.. každý hráč má právo vyjadriť svoj názor, samozrejme slušne. Ja tiež sa vyjadrím ku niektorým pozitívne, ku niektorým negatívne.

Domes -
Musím povedať, že tvoja arogancia a drzosť je veľmi neznesiteľná. Ako admin si plníš svoje povinnosti, trestáš spravodlivo no niekedy mám pocit, že sa nájde aj taký trest, ktorý udelíš nespravodlivo. Administrátor by mal ísť príkladom pre hráčov a nie byť arogantný, odporný a nepríjemný ako Domes.

Skylake -
Sky je jeden asi z najlepších adminov podľa môjho názoru. Jedná kľudne, správa sa slušne a hlavne, keď niekto potrebuje pomôcť, tak pomôže. Ja som rád, že Sky je hlavný administrátor, pretože svoju prácu si odvádza skvelo! Nemám čo vytknúť.

Odrs -
Odrs je jeden z dobrých adminov, on mi príde taký tichší až na to, že sa zvykli hádať s Ondrahom kvôli jeho negramotnosti. Inak jedná myslím spravodlivo len trochu sa čudujem, že je v AT, keď mu gramatika veľmi nejde. Potom sa mu ľudia smejú, ale je dobré, že to Odrs zvykne ignorovať.

Disco -
Disco je jeden z tých takých dobrých administrátorov, ktorý si taktiež odvádza svoju prácu skvele a to argumentovanie mu tiež ide dobre v tých sťažnostiach na administrátorov. Prekvapuje ma a zaráža jedna vec, ktorá sa stala asi už 2x. Jeden deň povieš všetkým, že končíš na SP a pravdepodobne už prestaneš hrať a na druhý lebo tretí deň.. zrazu si administrátor znova. Toto mi príde trochu divné, ako sa ti zo dňa na deň dokáže zmeniť nálada a rozmyslíš si to alebo ja neviem.

Will -
Tento admin je ďalší z mojich najobľúbenejších adminov. Osobne ho mám rád, jeho jednanie je perfektné, je vtipný a správa sa tak, ako sa má správať. Ide príkladom pre hráčov, ale tiež si sem tam do niekoho rýpne.

ATomas -
Keby nebolo tohto človeka, tak by žiadna SP neexistovala. Sem tam sa stane, že pri opravení chyby sa spraví ďalšia, ale myslím, že to nevadí. Rich napísal, že nízka aktivita. Musím súhlasiť, ale predsa ATomas je dospelý človek, ktorý sa nemôže len hrám venovať a čo by robil celé dni na SP? Asi nič, server strážia a zábavu tvoria admini a nie ATomas. ATomas len robí všetko pre to, aby tie akcie atď.. fungovali.
Rich
Ešte by som sa rád vyjadril k iným, nech aj oni vedia, to som písal len na rýchlo v noci, snáď to nevadí.

Krowky - niekedy si nepríjemný a vieš človekovi skaziť deň, ale to je len výnimočné, inak si vychádzame super
Fifa - to isté čo u krowkyho, ale za mňa si super hlavný a perfektný vedúci, prísny a tak to má byť, iba to znepríjemňovanie no, ale každý má niekedy zlú náladu. Inak si veľmi vážim, že ma prezývaš "Richík" Pusa
DaJaS_ - teba moc nemusím, čo teda viem z vlastnýh skúseností, tak tresty si daval mimo ( napríklad mute za slovník v dotaze ) a tiež ani neviem, že v AT si, neviem, je to celé divné, že si bol znovu nabraný, v AT si bol snáď aj 4x, odídeš, prídeš, odídeš, prídeš, ten AT je potom ako holubník, že si tam lieta každý ako chce. A cítim, že to znovu skončí odchodom kvôli tej neaktivite. Neviem fakt. Nič osobne
DangerRMV - najlepší administrátor, nebojí sa dať trest tým, ktorým sa skoro všetci tresť boja dať, viz. ban Zorocusovi. Milý prístup a profesionalita, len sa nedaj. Parádička.
Disco - to isté čo danger, proste topky. :D
err0rk0 - s tebou toho moc nemám, len tiež také divné tresty ako napríklad za "pravnik" trest, niečo ako dajas, jednoducho ťa nemusím, ale to boli osobné spory už aj v AT, takže nič, len mi vždy vadila tvoja nezaujatosť, možno trochu vážnosť a ignorácia a ja som tak čakal, že si budeme rozumieť. Nevadí no.
Gallaxy - tichá voda ( brehy myje :D ), inak taký introvert, nepotrebuješ sa zviditeľňovať, za to v AT pracuješ dosť.
Johnny - trošku ignorácia, ale možno za to ani nemôžeš, inak v pohode, moc ťa nevidím na serveri, lebo tam bývaš keď búvam ešte. :D
Loly - To isté čo danger a Disco. Ty výnimočne si zaslúžiš byť o trošku vyššie v AT.
Mailo - To isté čo Gallaxy..
Odrs_ - S tebou som mal extrémne problémy ešte keď si bol hráč, nechápal som, ako si sa mohol dostať do AT, keď si aj porušoval dosť pravidlá, len som ťa za ne nestihol potrestať koľkokrát alebo som na to proste nemal v ten čas. Potom tá gramatika, ako nehnevaj sa ale to je hrozné :D Ešte aj keď ti to píše každý tak si justom napíšeš tie isté chyby :D Inak v AT pracuješ aj za troch a darí sa ti, len zlepši tú gramatiku a budeš tip top.
RastAmoT - si super, ale zlepši tú aktivitu amot, nech neodídeš tak skoro, ako si prišiel.
RuliiKkO - v pohode adminko, my 2 sme boli ako moderátori čo si pamätám, rozumeli sme si super, proste parádni kolegovia, potom si to videl tak, že sa to dokazilo, ale to len ja som mal blbé nálady. Inak ani vo sne by mi nenapadlo, kto bude popri mojom boku moderovať. Potom si postúpil vyššie, ja nižšie.
TripS - To isté čo gallaxy
Will - to isté čo som písal pri dangerovi.
Yoistik - odvádzaš dobrú prácu, občas mi vadí tvoje vážne chovanie a trošku arogancia, inak v pohode.
Gameluner - vážnosť, dobrá práca v AT, najviac pracujúci člen AT, perfektné tresty, ale totálne nevhodné je vyjadrovať sa do cudzích sťažností a čo ja viem, administrátor si rieši svoju sťažnosť, nikto iný, to by sa podľa mňa mohlo rozoberať, či je v pohode, aby sa stále niekto iný vyjadroval do sťažnosti. Opäť, robil som to aj ja, ale len ako inšpirácia od ostatných kolegov, ktorí robili to isté. Takže za to ani nemusíš, ale riešiť by sa to malo. Na koho je podaná sťažnosť, ten si ju rieši, iný administrátor si rieši svoju sťažnosť alebo Zeptejte se AT, ale nie cudzie sťažnosti, výnimkou by mohla byť reklama alebo nejaká krízová situácia, ale nie to, že neni vyplnená sťažnosť. Takže ak toto číta nejaký hlavný, tak by sa to riešiť malo. Čo som sa teraz dozvedel, nie som toho názoru len ja, ihneď sa mi ozvali administrátori, ako si myslia to isté. Nebudem menovať. Inak všetko v pohode
Jiry_ - teba som moc nezažil, ale páči sa mi tvoje rozhodovanie a že sa ničoho nebojíš.
Shalmay - vôbec neviem kto si :D
Alvin - za mňa perfektný OA, ktorý by si zaslúžil v budúcnosti SA.
Caretroy - tvoje akcie boli super, ale už som ich dlhšie nevidel.
Dannyy - Nezažil som ťa.
Darfex - To isté čo danny.
Pitras - Tichý typ, ale tvoje akcie sú v pohode. Smile
Rady - To isté čo danny.
Upravil Rich dňa 06.01.2020 15:48
Arbys
Domes - Podle mě se moc ukvapuješ v těch trestech, jsi asi jedinej koho poslední dobu vidím dávat UB s poznámkou u velké části jeho trestů. Jasně, každej se splete, o tom žádná, ale když to je takhle často, potom to nepůsobí moc profesionálně.

Johnny - Dřív asi dobrej admin (nepamatuju si), teď mi přijde, že bys s tím už měl seknout. Nemyslím to určitě kvůli tomu kicku ze včera cos mi dal, ten je mi docela fuk. Přijde mi prostě, že na tu SP už chodíš spíš tak z povinnosti a ani tě to nebaví. Jestli to tak opravdu je, tak se na to vykašli, je to tak lepší.

Odrs_ - Dost špatná reprezentace AT, tvoje pravopisné i gramatické chyby jsou skoro v každém textu, co píšeš. Pochopil bych nějaký soukromý konverzace, tam se to moc neřeší, ovšem pokud jde o něco vážnějšího, už je docela dobrý si dát pozor. Základ je používat správně minimálně interpunkci, aby se to dalo číst. Vůbec nechápu tvoje uvozovky *text,, - mimo to, občas se taky chováš pěkně arogantně, viz tvůj návrh, který jsi napoprvé ani napodruhé neuměl správně nahlásit, a když ti to někdo vyčetl, hned ses do něj agresivně pustil, že ti může vylízat. Super přístup Smile.

Dannyy, Darfex, Pazmen, Rady - Netuším kdo z vás nových OA to byl (hlavně protože mi ty nicky většinou nic moc neříkají), ale přijde mi že se choval jak největši mistr světa, kterýmu nikdo nemůže říct ani slovo na jeho akce. Přitom se mu 3x něco pokazilo, akce trvala dlouho a pořádně nefungovala. Chápu že jste nový, nemáte to všechno ještě zmáklý. Ale o to víc byste měli brát kritiku a určitě ne na ni arogantně odpovídat s nosem nahoře, popř. trénovat na lehčích akcích, kde se toho nedá tolik pokazit.
img.tpx.cz/uploads/jenarvbysbezv.png
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25998
Warning
Tiež sem niečo placnem, ale len zľahka, pár kusov.

err0rk0 - tento člen ma naozaj milo prekvapil. Mal som už viac príležitostí s ním diskutovať, vždy zachoval maximálnu profesionalitu. Človek by až povedal, že pracuje za slušné peniaze v serióznej spoločnosti :D

Odrs_ - nádherne neguješ osobu vyššie. Čo napíšeš, to je katastrofa. Takéto vyjadrovanie by človek čakal za stolom v hospode, nie v Admin Tíme. Priam z teba vyžaruje neprofesionalita, nesympatickosť a celkovo nechuť s ľuďmi komunikovať. Teda aspoň pokiaľ sa ich názor nestotožňuje s tým tvojim.

Rady - snaha o rozmanité akcie, to by bolo super. Problém nastáva v samotnej organizácii. Jertn dobre poznamenal:
Citácia
3 kola 3 minutového závodu = hodinová akce

Všetko to strašne trváááá. Viem, si novší, ale aj tak sa to nesmierne šuchce. Ako som už avizoval, kreatívne akcie, avšak kým sa na porte nejaké "akcia" naozaj začne, všetci zabudnú, na aký event sa vlastne portli. Dúfam, že sa do toho dostaneš, zároveň ti držím palce.

Celok - niekedy čumím na reakcie pri chybne udelenom treste. Človek by povedal, že ospravedlniť sa na webe za svoje chybné konanie je samozrejmosť, no stretávam sa s ňou len málokedy. A áno, aj takéto somariny ovplyvňujú dojem z AT.
Tiež by som ocenil viac informácií na eventoch. 30 minút "Závod po SA" so stavom akcie "Připravuje se", to určite nechcete :|
Posledná poznámka k akciám, využívať /r. Rok 2020 a my musíme písať na 99% závodoch /port 1 jak mantáci. Jasne, keď sa jedná o starý závod, nehce sa robiť nanovo CP, beriem. Ale niekto robí nový závod a aj tak je tam /port 1? Potom to úplne zaklincuje tým, že využije aj /r a aj /port 1. Prečo nedať na 1. CP /r je záhadou. Človek otvorí hubu na serveri, slušne upozorní a dostane diss, ako môže niečo takéto požadovať a prečo vlastne neďakuje za akciu. Žiaľ, neviem už kto to bol ale riadne ma vtedy nasral.
Upravil Warning dňa 06.01.2020 17:30
zorys
Zdar, jelikož reaguju na všechny členy krom OA, tak to radší dám do spoileru, ať tu neroztahuju web jak Kanye nohy Kim.


názory x))
ATomas
- Tady mám k tomu jen dvě věci, nemáš přehled z pohledu hráče, vše bereš jako pawner a majitel, ne vždycky věci, co si myslíš, že budou fungovat, tak doopravdy budou. Teď si to naštěstí částečně napravil testerama, ale furt se mi zdá, že máš málo informací o tom, co se děje na serveru.

- Druhá věc je ta, že některé menší změny na serveru neoznamuješ nikam např. to snížení výdělků u dealerů a sbs. Kdyby byla novinka, že sbs má snížené výdělky, tak by hned všem cvaklo, že to dává furt stejně a oficiálně to má být snížený. Tohle tomu moc nepomáhá, ale na druhou stranu chápu, proč to tak není a proč je těžký to napravit, jelikož jsem tester nemalou chvíli byl a někdy tam jednoduše byl v tom všem bordel a dalo by se říct, že vlastně za to ani nikdo nemohl.

Krowky
- Upřímně mi osobně vadí, že si arogantní a nikdy nikdo jiný krom tebe nemá pravdu, když mi Skylake povolil na tom videu mít fpsunlocker a ty si hned naletěl do mojí žádosti o UB a převzal si jí, tak mi to přišlo jako největší sprostost, co jsem tu kdy od hlavního viděl.

- Zdá se mi, že vůbec nečteš stížnosti a žádosti o UB, protože si stejně furt jedeš svoje věci, ale to už jsem tu psal k tý aroganci..

Fifa
- Neaktivita, ale svojí práci si odváděl dobře za tu dobu.

Skylake
- To co chápu já, tak to, že si necháváš od krowkyho kydat hnůj na hlavu. Ale to je můj osobní názor, krom toho jinak děláš svojí práci v pohodě.

Wery
- K tobě asi nic nemám, jen by chtělo dokopat někoho k tomu, abys měla větší přístup k webu a konečně poopravovala ty věci, co tu jsou už dlouho rozbitý, ale jak říkám, přístup k webu není absolutně tvůj problém, jen říkám, co by dle mého zlepšilo tvou práci v AT.

DaJaS_
- Neaktivita, jinak proti práci nic nemám

DangerRMV
- Furt si stojím za tím, že tvoje působení na SC je jedna velká chyba. Jeden z hlavních důvodů je ten, že sám počas plnění funkce SC působíš v gang systému aktivně, tím pádem nikdy tvůj názor nemůže být objektivní na 100%, já si stojím za tím, že SC by prostě nemělo mít gang, protože vždy bude nadržovat svýmu gangu, jak už úmyslně tak i neúmyslně.

Disco
- Opět nic, všechno asi v pohodě.

Domes
- Tahoun SC, někdy zbytečně rychle udělený bany a následně unbany, chtělo by to řešit stížnosti s méně horkou hlavou.

err0rk0
- Pohodička, nemám co říct.

Gallaxy
- Pohodička, nemám co opět říct, až na aktivitu, ale to je možný, že já si tě spíš nevšímám jenom.

Johnny
- Neaktivita

Loly
- Ty jsi pro mě ještě nějak tak furt velký překvapení, protože absolutně nechápu, co můžeš dělat v Admin Teamu s tím jak si se po odchodu choval nebo i počas působení na moderátorovi, jednoduše tvoje chování se nehodí do admin teamu, zkus se méně zapojovat do konfliktu s hráči.

Mailo
- Nevšímám si tě, nemůžu soudit.

MegaBite
- Tvoje práce mi nijak nevadí, ale někdy se zbytečně připojuješ do konfliktu s hráči, teda hlavně na webu, dle mého ti to netvoří úplně ideální vizitku, ale nijak AT tím nepoškozuješ.

Odrs_
- Osobně si asi největší kotvou admin teamu momentální, já osobně proti tobě nikdy nic neměl, ale prostě na post Admina nesedíš, ať už je to gramatikou nebo vyjadřováním, ale osobně tě za to nijak nesoudím, popravdě je mi hrozně u řiti jestli napíšeš i nebo y, ale vzhledem k reprezentaci AT je to hrozný. Jinak trestáš asi vcelku v pohodě.

RastAmoT
- Teď neaktivní, jinak za dobu jeho působení v AT jsem nenarazil na žádnej problém vůči jeho práci v AT, naše individuální problémy sem tahat nebudu, to až jindy.

RuliiKkO
- Neaktivní, nemůžu posoudit, jediný co tu můžu trošku nakousnout je to, že někdy takový ty egocentrický výlevy jako "cs kral je tady" prostě do AT nepatří.

Salazar
- Nemůžu říct nic negativního, ze začátku jsem měl pochyby o tom, jestli vůbec k něčemu v AT budeš, ale přesvědčil si mě o opaku, takže pohoda.

TripS
- Tvoje práce na postu admina mi nijak zatím nepřišla na špatný úrovni, takže bez kritiky.

Will
- Hej, práci admina zvládáš v pohodě, ale s tvým suspectem tam nemáš co dělat, určitě ne po 3 banech za cheaty, to je hodně špatná vizitka admin teamu, ale jak říkám, individuální práci zvládáš v pohodě a přesvědčuješ mě o opaku.

Yoistik
- V pohodě, nic nemůžu říct.

Gameluner
- Moc krátká doba na posouzení.

Jiry_
- Nechápu jak člověk, co se furt s někým neustále hádal a urážel někoho tam může být, ještě po tak krátký době, co furt někoho urážel, definitivně si pro mě jeden z důvodů, proč AT nemůžu brát vážně a nikdy asi už ani nebudu.

Shalmay
- Moc krátká doba, ale někde jsem zaslechl, že si následně provokoval Quaida s tím, že se uvidíte za půl roku, když dostal ban. Tohle vůbec není dobrá vizitka a řekl bych, že i o dost horší jak Jiryho.

Oačka jako celek nekomentuju, to je pro mě nezajímavý.



AT jako celek
- Vaše spolupráce z mýho pohledu je na bodu mrazu, můj ban je toho důkazem, jeden admin mi povolí a zároveň zaručí, že ban nedostanu a potom tam doletí zase někdo jinej a dá mi ban a následně ten hlavní co mi to povolil se k tomu nedostane to ani řešit, protože tam naletí druhej a hned ze sebe dělá krále admin teamu, možná trošku skrýt tu svojí aroganci a ega mezi sebou v AT, protože zatím na mě tak působí situace mezi krowkym a skylakem.

- Trestáte nesmyslně a nepřemýšlíte nad tím, ale absolutně, takový rfs bany jsou toho příkladem. Kdo proboha mohl vymyslet to, že je normální dát za "bugování" peněz 720h ban? Však to je v první řadě chyba ATomase, že neoznamuje vše do novinek, co mění. Kdyby tam byla zpráva "SNÍŽENY VÝDĚLKY U SBS", tak by každýmu cvaklo, kdo ty mise jezdil, že to dává furt stejně i po údajném snížení.

- Povyšování se nad hráčema je taky docela dost velkej problém, co dost často děláte. Ať už jsou to bany za osočování, nebo "urážky" AT. Pokud chcete tohle trestat, tak trestejte všechno stejně a ne dvojím metrem, protože když mi někdo napíše do chatu, že jsem úd a následně to někdo napíše adminovi, tak hned dostane ban. Nepřijde mi normální, že hráč může být uražen, ale admin ne. A jestli mi tu bude někdo říkat, že má hráč admina respektovat, tak zkuste popřemýšlet nad tím, jestli si ten respekt ještě vůbec zasloužíte a jestli je vůbec pro vás možný ho získat po těch všech věcech, co jste jako celek zmrvili.

- Další chyba jsou bany za rozvracení, tahle vizitka vám hrozně přihoršuje, víceméně tu tím funguje jakási cenzura názoru a vlastně nikdo nikdy neví za co může dostat jen tak z ničeho nic permu. Jen díky tomuhle je pro mě SP na stejný úrovni jak konkurence, kterou tak SP opovrhuje (minimálně na úrovni toho, jak to tam funguje, majitelé jsou nesrovnatelní)




Na konec vám přeju hodně štěstí s opravováním problémů i když pochybuju, že tenhle topic vůbec k něčemu bude, akorát budete víc naprdlý, že vás někoho kritizuje, jelikož kritiku tu nikdo neumí snášet.

Upravil zorys dňa 06.01.2020 18:36

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
RockeR
Tak se do toho pustíme...
Spoiler
Krowky - Člověk na pravém místě, dokáže být přísný i úměrný, tak by to mělo být.

Skylake - Stejně jako u Krowkyho, jsi pohodový a odvádíš dobrou práci, pokračuj v tom. Takže až na to blokování PM, které "potěší" když hráč potřebuje něco s tebou řešit, jsi skvělý admin.

Wery - Co se týče webu, taktéž dobrá práce, naopak se mi zdá, že na serveru moc nevynikáš, plus nálady jak na horské dráze. Jinak cením, že obstojně zastáváš pozici HL.webu.

Domes - Stotožňuji se s výroky ostatních. Nesmyslné tresty, dáš ban za něco co tam není a pak píšeš poznámky jak ve škole. Oceňuji, že se nebojíš ten ban dát, ale zas chtělo by to nějaké hranice toho strachu. Ale musím ti říct, že až na ty bany funkci děláš dobře, na stížnosti reaguješ rychle a snažíš se je rychle vyřešit. Ale jak psal zoro, řeš to s méně horkou hlavou.

DangerRMV - Jako gangster jsi patřil(a patříš) mezi ty lepší, jak už chováním, tak dovednostmi. Ale jako SC mi bohužel nesedíš. Neříkám, že děláš nejhorší práci, ale ani výbornou. Řekl bych, že jsi prostě administrátor co může rozhodovat co bude s daným gangem a takovou funkci by tu stejně zvládli i jiní z AT. A úplný nonsens je, že oba SC jsou ve stejném gangu. Nepamatuji si dobu, kdy by to tak bylo, pak mizí ta "objektivita", tím nechci říct, že nejste objektivní, ale hráčům se to tak může jevit.

err0rk0 - OG admin řekl bych, sice si jedeš svoje firmičkaření, ale stále se dokážeš věnovat chatu a hráčům, když tě požádají. Fajny chalan, jen mi chybí tvoje Cheetah stunty x)

Loly - Loly no, tobě asi extra nic psát nebudu. Když se řekne admin, tak ze současného AT si vybavím tebe. Admin jak má být.

Odrs_ - Reprezentace AT...ta moc u tebe nefunguje, aspoň ne ta pozitivní. Ale o tom si počteš u jiných lidi. Jinak osobně proti tobě nic nemám. Musím ale říct, že post exekutora zastupuješ dobře.

RuliiKkO - Stejně jako u Lolyho Rulíku. K tobě nic nemám, jenom mě mrzí, že dřív jsme se bavili a tak, a teď už se ani nepozdravíme :D

TripS - U tebe mi příjde, že si se dostal na SA jako slepej k houslím a pak si zmizel ze serveru(ne doslova). Nevím jak to máte s Džoistikem pořešené, ale jednu chvíli se mi zdálo, že více akcí dělají admini než OA. Teď se to zlepšilo trochu, teda aspoň kvantitou...ne kvalitou..ale k tomu o pár řádků níž.

Yoistik - Stejně jako kolega, akorát mi příjdeš trochu nafoukanější. Dostal jsi funkci a nemůžeš se jí nabažit.

Salazar - Žádný problém s tebou není, svoji funkci plníš, ke hráčům si přívětivý, aktivita. Osobně se neznáme, ale dám ti 1*

Will - I když jsem o tvé cestě a příchodu do AT měl nedobré mínění, tak jsem příjemně překvapen. Funkci plníš dobře, tresty umírněné, nejsi problémový. Přidal bych tě ke kladné straně AT.

Gameluner - Statistiky snídáš, obědváš i večeříš. Řekl bych, že jsi zbytečně přísný a přemotivovaný. Jak se říká, AT si do životopisu nedáš. Ale neber to negativně, osobně proti tobě nic nemám, tohle je spíš z toho co jsem pochytil ze serveru.

Alvin - Skvělý organizátor akcí. Máš zvládnutou jak přípravu, tak i průběh akce. Není co dodat asi.

Caretroy - Stejně jako u Alvina, výborné závody dáváš.

Mailo, Shalmay, Pazmen - Nikdo nemá ponětí kdo jste, jak jste se tam dostali a co tam děláte, když už tam jste. Asi takhle bych to shrnul.

Dannyy, Darfex, Rady - Do funkcí jste se dostali nedávno, tak se dá chápat, že to nebudete mít tak zvládnuté jako ostatní, ale
Citácia
3 kola 3 minutového závodu = hodinová akce
, to mluví za vše. U Radyho oceňuji rozmanitost akcí. Trošku kluci zapracujte a myslím si, že se z vás můžou stát dobří OA.

AT celkově - Silné i slabé stránky. Přikláním se k názoru co psal Zoro, celková spolupráce na bodu mrazu. Jste na skupinky jak ve třídě na základce, ti chytří (admini co svoji práci dělají dobře), ti hloupí (ti co tam nemají co dělat) a nakonec průseráři a frajírci v zadních lavicích (zařaďte se sami podle sebe). Sice nevím jak to mezi sebou všichni máte, ale jste tým tak byste měli spolupracovat, mít jednotné konečné slovo a respektovat nejen sebe navzájem, ale i hráče, pro které to celé děláte, nebo snad ne ...? Smile
Za OldRockera vše. B)
zorys


i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
Kompix
Ahoj,sice nemohu být na Serveru,ale také se vyjádřím k AT,přece jenom nějaký názory na AT členy mám a na Celý AT-Team.

ATomas >> Nebýt Tohoto člověka,spíše,kdyby ATomas se na to s prominutím vysral,Server zemře do pár dnů,Tento člověk dělá pro server Hodně,a dělá dost věcí,i když to tak nevypadá,Velká pochvala jelikož ATomas je důležitou součástí SP,spíš je jeji vnitřek a Je skvělé že se ještě o to tak dobře stará do teď.
[b][color=#ff9900] Krowky
>> No Kroxy co k tobě? autobusáky za mého hraní jsi měl. a doufám že je máš do teď,co pochybuju,děláš skvělou práci na Postu HL.Admina, a gratuluji ti opožděne na ten post.Je skvělé mít dalšího HL.Admina v Teamu,nekonči,protože tvá práce je důležitá,a možná jsi někdy nepříjemný,zkus to změnit. Smile
Fifa >> No,Fifo,zkusím teď záporně,i když toho moc nenajdu
občas dokážeš být nepříjemný,a někdy i neaktivní na serveru(podle mého pohledu) Některé bany které jsi dal (nemyslím sebe,můj byl správně) některé bany byly dány neprávem,Ale já to soudit nemohu.Teď pozitivně,Jsi dobrý Admin. Hodnotíš Řešení PuB a děláš možná nejlepší práci z celýho AT-Teamu,Gratuluji a doufám že Budeš HL.Admin i nadále dalších tisíciletí! Jooo

Skylake >> Takže Lítajicí Jezero (tu angličtinu promiň) Snažíš se být dobrý,věřím že děláš práci dobře,i když dáváš mute za nic,a používáš příkazy k VT,umíš si obhájit svoje slovo,a práci děláš dobře,takže jen tak dál!

[b][color=#ff9900] Wery
>> Ahoj Zwerymex (pardon za hlášky) Jsi dobrá Adminka,asi jediná holka v AT,odvádíš dobrou práci,hodnotíš řešení o PuB a děláš dost práce z AT,jsi v pohodě AT a můj oblíbený Admin,možná někdy jsi protivná a nevím jak jsi aktivní na serveru,možná trošku aktivitu zvýšit.

Johnny >> Ahoj Johnyyy ! máš skvělou pilotskou firmu,doufám že ti vydrží další léta a jsi tichý admin,ale když někdo poruší pravidla,staneš se dáblem a banuješ a mutuješ jak o život,a najednou se staneš strašně aktivní,což cením! jen tak dál! Smile

Disco >> čau disco sušenky! jsi dobrý admin,máš dobré chování,nemám co vytknout,řešíš problémy když někdo má rychle a dobře,jsi pohotový a to chválím,někdy děláš oslavy i akce,což je skvělý,takže za mě super práce v AT!

[b][color=#ff6600] Loly
>> Musím i okomentovat Tvůrce této sekce takže Loly Lolypop jazyk :D Smile co k tobě? jsi dobrý Admin,dobrý Admin taktéž na webu,staráš se o web a O server což chválím,možná i nějakou akci uděláš,netuším,(nejsem tam Sad ) věřím že jsi v pohodě AT Člen a děláš to co máš,takže jen pokračuj a nepřestávej!

Salazar >> Takže Pane NAOB Admine co k vám? Jsi dobrý admin,Akce děláš,problémy s tebou nejsou,jen nepíšeš gramaticky (ty čárky,háčky no..zlepši :D ) máš skvělou vojenskou firmu,doufám že ji pořád a máš a pořád budeš mít! je s tebou sranda,a hodnotíš řešení o PuB což je skvělé takže pokračuj a nepřestávej!

Will >> Ahoj Will Ternere co k vám? Jsi taktéž super,děláš co máš,mute,bany od tebe létají což je super a možná by sis mohl odpustit to spawnování AT Smile (nechodím na server,vím to od kamarádů) jseš v pohodě a Hlavně v pohodě buď! doufám že na Administrátorovi se ti bude dařit,takže Velká gratulace a snad tam vydržíš co nejdéle!

[b][color=#ff6600] Alvin >> Ahoj,Neznám tě moc,ale slýchám že děláš akce,slýchám také že je děláš kvalitně,a slýchám že jsi dobrý OA,takže jen pokračuj v tom co děláš a věřím že se jednou dostaneš na Moderátora,a dále na Administrátora Akce od tebe jsou skvělé,takže není co vytknout,možná nebuď občas tak protivný,zlepší chování a budeš můj oblíbený OA Smile To je ode mě asi k tobě vše.Dělej tak dobře akce jak je děláš teď a hlavně nepřestávej! Smile

[b][color=#ff9900] AT ako celok.
Někteří v AT [/color][/b] dělají dost práce,možná i nadbytek za ostatní a někteří nedělají vůbec nic,a když tam jsou tak na to kašlou,takže doufám že ti co na to kašlou tak začnou v AT něco dělat,protože si myslím že půlka lidí z AT je tam zbytečně a nic nedělá Smile

A Teď se přesuneme na Vysvědčení AT Smile

[b][color=#ff9900] ATomas
> 1 s *

Fifa > 2+

Skylake > 3+

Wery > 1-

Johnny > 2+

Disco > 1 s *

Loly > 1

Salazar > 2+

Organizátor Akcí

Alvin > 2


Děkuji Administrátorovi Loly za udělání Tohoto Topicu,že se můžeme vyjádřit K AT. Díky že jsem mohl také okomentovat AT,a díky že jsi to udělal,cením si toho.

Štastný nový Rok Všem.

[b][color=#ff6600] S pozdravem >>> Petacz <<<

Upravil Kompix dňa 06.01.2020 20:13
Falcon
seznam nazoru




ATomas - Tak tady mám jenom to, že podle mě nemáš vůbec přehled, co se děje na serveru už z pohledu hráče a vždy když si myslíš, že bude všechno, co myslíš fungovat tak jak má, tak nebude.. Poslední dobou jsi přidal na server hodně novinek a snažíš se ten server nějak oživit, a to se samozřejmě cení.. Ale když už preděláváš na serveru nějaké věci, ať už u jobu, nebo cokoliv jiného bylo by dobré o tom informovat i normální hráče.. a všechno, co projde týmem testeru tak po přidání na SP nemusí úplně fungovat, ale to už jsem zmiňoval.. a podle toho jde taky vidět, že nemáš moc informací o tom, co se děje na serveru. Za další by dobré bylo občas kontrolovat, co se děje s admin týmem a trošku zpřísnit pravidla náboru.. Normální hráči, co by chtěli být součástí admin týmu tak musí počkat na nábor, aby se mohli vůbec přihlásit do náboru.. Proto by bylo dobré nenabírat další členy do týmu, když je nábor uzavřený a hlavně nikdo, kdo nemá zkušenosti, ať už znalost módu atp. Jinak tu nemám, co vytknout a většina ocení, co na server přidáváš v updatech, ale myslím, že by stálo za to občas mrknout i na server, co se tam děje a zkouknout aktivitu admin týmu.

Krowky - Má vlastní hlavu a přijde mi, že si dělá, co chce a nebere svojí pozici v týmu vážně.. Ale když je potřeba, tak poradí a pomůže, když není zrovna ve stavu, kdy nemůže vykonávat to svoje adminování.. Přijde mi, že moc nečteš návrhy / apod. a rovnou je uzavřeš, aniž by ses podíval na názory všech.. Jinak na postu SC jsi odváděl svojí práci dobře i na stávající pozici hlavního ale chtělo by se nad sebou trošku zamyslet.

Fifa - Moc tě už na serveru nevidím, ale svojí práci zvládáš dobře.

Skylake - Svojí práci zvládáš dost dobře a to je, co říct a hlavně jsi na serveru aktivní.. Ale každý máme nějaké chyby a není nikdo, kdo by je nedělal.. Přijde mi ale, že trochu nadružješ některým hráčům, ale můj názor jsi určitě na serveru několikrát viděl a myslím, že není potřeba ti to připomenout.. [ Ale necháš se snado vyprovokovat normálním názorem na celý tým nebo na tebe a řešíš to potom kickem, nebo dokonce i banem ] a já myslím, že nejsem sám, kdo píše pravdu a akorát se snažíš nebo snažíte ( NEJSI SÁM ) argumentovat nějakým nesmyslem a nakonec tu pravdu nedokážete ustát a radši odbočujete od tématu.

Gameluner - Snažíš se odvádět v týmu dobrou práci a jsi snaživý.. Ale dokážeš udělat i pěknou blbost a to je, že dáš za každou maličkost trest... S dotazy nemáš problém, ale občas odpovíš i na pěknou s prominutím šaškárnu a normální dotaz smažeš, což mi nepřijde od tebe moc profi.. Taky nejsi moc, dobrá vizitka týmu a nejdeš moc příkladem hráčům, kdy ničíš mise a navádíš je ke špatnostem ( jako právě třeba ničení a pak to může mít vliv i chování na warpu ).. Nevím, co bych dál vymyslel, ale tohle myslím, že stačí.

Will - Určitě jsi rád, že jsi se na ten post admina konečně dostal a já ti to přeju ; ).. Akorát nevím, jakým způsobem jsi se tam teda dostal, když nemáš na webu žádnou žádost a nábor byl uzavřen, ale o tom se dá mluvit dál a dál.. Tvoje poslední žádost byla zamítnutá a není důvod se divit, když jsi měl ban za cheating a bylo jich několik... WTF

Jiry - Opět další člověk, který nemá nikde žádost nebo jsem jí alespoň já neviděl.. Podle mě tenhle člověk vůbec do AT nepatří, když se hádá a nedokáže unést pár slov jako kritiku na něj a řeší to hned kickem.. Admin či moderátor by měl pomáhat hráčům, když vidí v chatu na něco dotaz, a to očividně pár lidí nezvládá.. Jiryho aktivita je taky téměř na bodu mrazu. *gp*

Salazar - Admin, který je v pohodě a řeší věci v klidu a je s ním alespoň nějaká řeč.. Snaží se v chatu držet klid a pořádek.. Jen tak dál!

Loly - K tobě nic nemám jenom to, že se možná i trochu moc zapojuješ do věcí, do kterých ti ani nikdy nic moc není, ale chápu, že se to chceš pokusit vyřešit.. Jinak všechno zvládáš v pohodě.

A mimo to ti chci poděkovat za tenhle topic, kde se mohu vyjádřit a nepropadne to na serveru.

Gallaxy - Na serveru jsi často a svojí práci odvádíš v pohodě a dokážeš pomoct hráčům v nouzi.. Nemáš konflikty a je s tebou řeč.

atd. atd. atd.





AT jako celek:
Někteří v AT odvádí dost práce a druzí zase naopak nedělají nic, což je špatně.. Dostalo se do týmu tolik lidí, o kterých většina nemá ani přehled a dostali se tam pouze na posouzení hlavního admina, což přivedlo pár hráčů k tomu skončit na SP.. Osobně se mi nelíbí, co se na SP odehrává a jak to tam vypadá.. Viz. v global chatu, kde to je poslední dobou živé a nikdo si nenechá **** na hlavu.. Půlka AT na serveru nemá, co dělat, když je to k ničemu nevede a nebaví.. Proč teda v tom admin týmu jsou, když je to pro ně otrava, však to nemusí dělat.. Takhle tam je zbytečně a nic nedělá.. Tým sice drží při sobě a nenechá ani jednoho padnout a brání se navzájem, ale celková spolupráce nikde není..


Zdař Bůh. Hi
NiVerX147
Atomas - Chválím, že mu to tak dlouho vydržel ten server a jede dál, jenom více aktivity by to od něj chtělo.. ale chápu ma dost práce

Krowky - nepřijde mi jako HL.Admin ale spíše jako hráč :D

Fifa - Aktivní HL.Admin kterej je super, rád poradí a pomáha Smile

Skylake - Jeden z mých nejoblíbenější Adminastratoru, chování, kamaradství a to vše však sám víš :* a hlavně můj nadřízenej ve firmě :D

Wery - Neaktivní ale za to když tam přijde tak to tam pěkně srovná ty hráče :D #Drsnačka

Dajas - Moc ho nevídám na serveru tak nevím :D

Danger - v poho cápek

Disco - neznámý

Domes - Tvrdej chlap

Err0rk0 - Nejlepší Dealer a jsem rád, že jsem mohl být u něj ve firmě <3

Gallaxy - neznámý

Johnny - pořád letí

Loly - Dával mi nervy na GRKa :D ale za to v poho admin <3

Mailo - Můj nadřízenej, když chci pomoc tak mi pomůže, na to kolik mu je tak má větší rozum jak většina dospělých lidí cením si ho <3

Megabite - I dont know random capek

Odrs - Dobrej pokec s ním na Ts3 a Admin tam kde má být <3

Rastamot - je z rfs, takže nic moc admin

RuliiKko - španěl a k tomu je z rfs takže taky nic moc admin

Salazar - Vojáček a v poho člověk Smile a admin drsný jak má být

TripS - No co ti povím prostě Youtuber za mlada

Will - Mám ho rád, pořád odpovída na dotazy a je aktivní v nich + aktivita v convoyu u Maila <3

Yoistik. - To je ovladač na playstation ne?

Gameluner - Admin kterej mě pořád tresta a nemá mě rád Sad a krade pořád zakazníky u šlapek

Jiry_ - Neznám ho
Shalmay - V poho týpek co mi půjčil a doufám, že i dal půjčí radlici <3

Alvin - neznám ho

Caretroy - old school oa

Dannyy - nejlepší OA a aktivní convoyař celkem <3

Darfex - Snaživý týpek v OA

Pazmen - Neznám ho

Rady - Neznám ho


Hodnotím AT známkou - 2, s důvodu málo akcí a méně aktivity než by bylo třeba.
kolotocar
Krowky - Človek, ktorý má obrovský zmysel pre humor. Keď už máš urobiť nejakú akciu, tak to má šmrnc a hlavne kopec humoru. Prácu odvádzaš dobre. (1)

Salazar - Kľudná povaha, priateľská, ako administrátor zvládaš
svoju prácu, tak ako sa patrí. Nezapájaš sa do hádok, snažíš sa s hráčmi vychádzať dobre. Neskutočný človek... (1)

[D]arfex - Nemyslel som si, že si dáš prihlášku do OA náboru, ale mýlil som sa. Dobre, že ti to vyšlo. Akcie od teba vidím. Sem-tam urobíš nejakú drobnú chybu, ale dá sa to prežiť. Hlavne, nech ti to vydrží. Hráč v pohode. (2)

Gameluner - Keď si ešte nebol v AT, tak som vedel, že raz sa tam dostaneš. Nemýlim som sa. V čase, keď si bol moderátor, tak som ti prial, aby si dostal administrátora a budiš. Zaslúžil si si to. Na serveri, webe, skype si veľmi aktívny. Kvalitný administrátor, nemám s tebou problém. (1)

Will. - Keď si ešte nebol v AT a nebol na serveri žiaden administrátor, tak si sa hádal ako decko s jedným hráčom. Už neviem, o čom ste sa tam hádali, ale písal si nejaké s prepáčením sr*čky. Si sa hádal, keď žiaden administrátor nebol na serveri proste... Počul som, že si dostal až tri bany za cheating, neviem, či je to pravda, ale je to na smiech, keď je to pravda... Tie tvoje avatary na webe sú trápne, ale asi to je tvoj bizarný štýl. Na rovinu? Nič pre mňa neznamenáš. Myslím, že som to napísal ešťe slušne. Je mi to jedno, čo si o mne myslíš, napísal som svoj názor. Každý má právo sa vyjadriť, no nie? Ale nie, kecám. Si v pohode administrátor. (2-)
Upravil kolotocar dňa 09.01.2020 14:40
Bakerko
ATomas-RZE 10 priniesla veľa vylepšení, zlepšil sa a stará sa dobre o SP, minus je cena za zmenu nicku ktorý je predražená.

Krowky-Kvalitný Hlavný Admin ktorý vie riešiť situacie a pomocť hráčom.

Fifa- Nemám čo vytknúť 1

Skylake- Mazanie príspevkov na webe kde som naberal ľudi na ničenie CJ, to zmazanie bolo neoprávnene. čo sa týka admina tak vpohode admin ktorý je ochotný pomocť hráčom. 2+

Wery- človek bez ktorého by AT vyzeral inak :D skvelá osoba a skvelý admin 1+

DaJaS_-Neaktivita 3

DangerRMV- Ukázal to že sa vyzná do cheatov a nebanuje iba tak. u mňa sa zlepšil 1+

Disco-Neprofesionálny admin ktorý ma momentalne ban za tankmod 4

Domes-Admin ktorý zabanuje za jednu vec, potom sa zisti že to je neplatný ban tak to dá na iný dovod ktorý je tiež neplatný ale on si to neprizná. Arogantne spravanie, neznalosť zvyhodnení. 5

err0rk0- 1

Johnny- Vždy ked som požiadal o pomoc pomohol nemám čo vytknúť 1

Loly-Snaží sa no, je vidieť že mu Adminovanie nieje uprdele 2+

Mailo-Rozumný človek nemám čo vytknúť 1+

RuliiKkO- Raz som kvoli nemu skoro dostal permu ale inač fajn admin, nemám problém má charakter 1

Salazar- Mali sme nejake problémy ale už to je vpohode, vždy pomôže, príjemný pristup 1

TripS- 2+

Will- 2+

Yoistik- OA ti na začiatku veľmi nešlo ale zlepšil si sa odosť, 1


AT ako celok- Dobrý ľudia, pár z nich by tam určite nemalo byť
Disco
ATomas - V pár věcech ses snažil zlepšit možná, každopádně pořád na tebe mám negativní názor a ten jen tak nezměníš. Je ti totálně u prdele celý AT a to včetně OA. Zajímáš se pouze o aktivitu na serveru, čísla, ale jak to tam pořádně chodí zřejmě vůbec netušíš. Chválíš, že se SP posunula dopředu v akcích a na X-Mas, kde je očekávaná velká účast a velká akce je třeba odhadem 75% akci použitých z minulých let. Tohle je třeba osobně to, co mě opravdu zklamalo. Už minulý rok X-Mas vedl Baseball a byly tam i nové akce, protože ty si to nestíhal vzhledem k RZE 10, proč tomu nebylo i tak letos, že by to někdo připravil za tebe, pokud si neměl čas? Dal k tobě nemám moc dobré mínění, protože nemohu uvěřit, jak mi můžeš tvrdit, že neznáš AB co na SP funguje, ale běhají ti tam dodnes cheateři a je ti to zjevně úplně u zadku. Řekni si sám, má to AT řešit, když seš si tim, že tam AB nefunguje doopravdy jistý? Smile Nejsi úplně špatný člověk, neděláš všechno špatně, ale měl by ses zaměřit víc na AT, všímat si jich a poslouchat je někdy co říkají (ne se nima nechat vést, ale vyslechnout je sám od sebe). Jaký asi dělá dojem neustále padání serveru, třeba na toto by ses měl zaměřit, hlavně na SZ co ti tam dřou jak blbeckove a zachraňují ti ten zbytek hráčů co ještě neztratilo trpělivost neustále o něco žádat a třeba je i podpořit. ;)

Admin tým - Byl jsem členem a mám k vám všem účtu a nemám moc k vám říct. Jste vynikající tým, který se vzájemně doplňuje. Někdo tam je na cheating, někdo zase má jako jeden z mála novinky z updatů (opět minus k ATomasovi) a dokáže poradit ohledně módu. Co vám ale chybí je fakt ten zájem dělat akce. SP potřebuje zpátky i zájem AT v akcích, nemělo by to dle mého názoru stát pouze na OAčkách, ačkoli chápu, **** se s akcí a stavěním třeba týden když za to reálně ani nic nemáte jen hejty je dost blbá motivace. Každopádně každý z vás SP může dost nabídnout, spousta z vás je tam z minulých let, určitě tam jsou akce co byly oblíbené a mohly by se na SP vrátit. SP vyniká v akcích a jedině tímto způsobem se může SP vrátit zpět do starých kolejí kdy byly akce doopravdy se skvělou účasti navštěvovány. Především ale chybí velké akce, to vytknu zase SA.

Organizátoři akcí - Možná to nevíte, možná jo, ale i já jsem začínal na OA. Je to skvělá zkušenost do AT, zvyknete si na hráče a potom už rychleji zabruslite. Musím uznat, jste totálně nedocenění členi AT, dívá se na vás jak na otroky, přitom třeba děláte daleko víc jak většina AT, ale to si někdo, kdo v životě nedělal akci nedokáže představit. Trávíte nad akcí X hodin stavěním a ve výsledku za ně dostanete možná tak prd a jen hejty. Co mě ale u vás mrzí a vytknu to i bývalým OAčkum, jste tam i od stavění. Vidím tam mírný pokrok, že už se fakt i snažíte za což vás cením, berete si kritiku a to je dobře. Chce to určitě vrátit akce z minulých let - DMka, vyřazováky, už jsem viděl i fallout, takže paráda, za sebe chválím. Jen se na to nevykašlat a doopravdy se snažit serveru něco dát. Bohužel, musíte se vykašlat i na to, že na vás někdo nahoře úplně tlačí bobek, protože jinak se to doopravdy dělat nedá.

Jsem tam napsaný i já stále, tak si hodím kritiku i sám na sebe.
Byl jsem a jsem člověk, co nedokáže věci na SP dotáhnout do konce, vždycky se do toho objeví věci co nedokážu překousnout a následně to dopadá tak, že už nemám chuť dál pro SP nic dělat. Ačkoli to hodně z vás nikdy nepochopí a vyčítate mi tu odchody (PS: nikdy to nebylo za pár dníSmile), vždycky ten odchod měl nějaký důvod. Nebyl to ten důvod vám nějak hrát na city jak si myslíte, ale prostě po například roku už vás to přestane nějakým způsobem bavit a dostanete chuť se posunout dál. AT není jen pár lidí se kterýma bojujete o statistiky, jsou to jako vaší internetový kamarádi, se kterýma máte dost prožitý a jen tak se s tama lehko neodchází. Ne nadarmo se říká, že odejít z AT je těžší jak se tam dostat, z tohoto hlediska je to i pravda. Po druhém nástupu do AT už jsem nebyl dobrým adminem, sám jsem to na sobě pozoroval. Zkrátka důvod proč jsem odešel to ale není, ten je někde hluboko dál a nebudu ho tu rozebírat. A ti co čekáte, že za pár dní budu zpět se ve mě zklamete, protože nebudu.
Ovšem ne všechno si vytknu, v pár věcech jsem se i snažil. Vždycky jsem se například snažil o férovost hraní na SP. Snažil jsem se vám být vždycky nápomocný, i když se mi to zrovna nehodilo, věděl jsem, že jsem tam od toho vám pomoct. Spousta lidí ve mě asi viděli i naegovaného blbečka, co se dokáže hádat úplně o všem. Pravda je, že se dokážu hádat kvůli každé blbosti, ale jen proto, aby jste si uvědomili taky to, že AT není jen to zle co na SP je. Musíme dělat rozhodnutí, která nejsou lehká a máte nám to za zlé. Nevidíte už ale pak to, že se občas snažíme vás i zabavit prostřednictvím akcí a nebo vám poradit co nejlíp umíme v rámci dotazů nebo tu na webu. A největší ubohosti co nám můžete ukázat je sabotovat akci například vyskakovaním z aut nebo zatýkáním na akci.
GHETTO CARTEL <33 2017 - 2019 Pláču

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=22392
img.tpx.cz/uploads/received_2538155999783037.png

Undefeated420
ATomas - Neaktivita na serveru. Žádný přehled o tom co se tam děje.
Tím myslím ekonomika (ceny zboží a výdělky jobů závislých na lidech). Všude propagovat mise a udělat z Sp simulátor misí. Z párty serveru se stal byznys (stále více questů, cena za změnu nicku). Server blokuje 4 typy AB. To je dobrý nesmysl. Kdyby si měl aktivitu, tak sám vidíš, že ti server nic neblokuje.

AT jako celek - Co se týká pomáhat nováčkům i hráčům v dotazech tak to zvládají dobře. Samozřejmě i když je třeba jiný problém, tak pomohou. Někteří svůj post berou jako legendární dar od Ježíše Krista. To by ovšem nevadilo, ale aby se dotyčný povyšoval nad ostatními hráči je už síla. Další věc arogantní chování některých jedinců. Jsou určité hranice, kdy je to ještě v pohodě, ale aby dotyčný ze sebe dělal bůhví co a ke všemu vyhrožoval banem, tak to je přes čáru. Podotýkám, když je to člověk, co je mladší než já. :D Nikde žádný nábor a najednou je 3-5 lidi nových v AT? Vážně je potřeba pomalu 30 adminů na 150 hráčů cca? Ovšem jsou výjimky. Dále co mě překvapuje, že se berou lidi, co měli problém se svým chováním a dokonce i s cheatingem. Samozřejmě je tam i člověk s permou na kontě. :D Mé hodnocení celkově je za 3.

OA jako celek - Na akce jsem chodil málokdy, ale jejich práci musím ocenit, že mají pořád motivaci vytvářet různé akce, i když se nezavděčí někteří jedinci. Nevím, jestli je to nějakým fenomenem, ale většina se zabývá jen závody typu nekonečný stav, prémium výhody a bez kolize. Což si myslím, že je škoda. Jak se říká: Závod nezáleží na autě, ale na řidiči. Smile Hodnocení bych dal 1-.
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
27 Hlasov
39%
Ano, ale hokej moc nesleduji
14 Hlasov
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
11 Hlasov
16%
Ne
9 Hlasov
13%
Ne, dopadne to jako každý rok
9 Hlasov
13%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 11