Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - DaNi
destiny-
Rozhovor s hráčom
DaNi


Úplný nováčik v gang sýstému. Ako to celé vidí z jeho pohľadu? Je chyba v propagácií gang systému alebo malého zárobku? Dozviete sa v rozhovore.


DaNi vitaj pri rozhovore. Bavilo ťa jazdiť misie ako robot?

Ahoj, veľmi pekne ďakujem za pozvanie. Pravdou je, že nie nebavilo ma to moc. Cez to, však bolo mojím cieľom na SP vlastniť nejakú super firmu, čiže som musel plniť misie lebo v tej dobe som o inom alternatívnom zárobku nevedel.

Poznal si v tej dobe už tú 2 časť SP s názvom gang systém?

Nie, vôbec som sa o to ani nezaujímal. Bral som sa inou cestou. Nebol som vôbec skúsený v jazdení autom a v strieľaní už vôbec. Riešil som skôr ekonomiku, robil som misie, snažil som sa obchodovať s autami a s marihuanou a teda snažil som sa splniť si svoj sen a kúpiť si svoju prvú firmičku.

Potom čo ťa prinútilo skončiť s tvojim snom a kúpiť si svoj prvý gang?

Ja som si ten sen splnil a na SP som časom vlastnil niekoľko firiem. Potom som prestal aktívne hrávať lebo som mal menej času a ďalším dôvodom bol trochu aj nová verzia serveru RZE 10 keď pridali radlicu. Keď som sa portol na /lv ja som nevedel prejsť k banke ani na policajnú stanicu. No a vlastne od vtedy som na servery nehral. Keď som sa dozvedel že príde reforma a odstránia radlicu tak som znovu prišiel hrávať. No a teraz konečne už k otázke. Zamyslel som sa, že vlastne som už všetko skúsil okrem gang systému. Tak som sa začal o to zaujímať a začal som si hľadať gang. Bohužiaľ jediný gang čo má prijal bol Ballas, dokonca aj Grove ma odmietol. Tak som prišiel s nápadom, že si založím vlastný.

Nerozmýšľal si o tom, že keď ťa nijaký gang nechce, tak s tým skoncuješ?

Ja sa len tak ľahko nevzdávam. Pozeral som nejaké videá na YouTube ako tam hráči SP jazdia GRka a veľmi ma to zaujalo a povedal som si, že to chcem vyskúšať aj ja. Nechcel som znovu začať robiť iba misie a riešiť ekonomiku ako to bolo predtým, chcel som mať z tej hry aj nejaký pôžitok a ten som našiel práve v GRkach. Navyše som sa dozvedel, že sa cez gang dajú zarábať aj celkom veľké peniažky, čiže som zabil dve muchy jednou ranou.

Takže potom čo si to videl a aj dokonca skúsil, aký máš názor na tvrdenie, že misie sa dajú porovnať s GR? Presnejšie, že jazdíš ako robot tú istú trasu dookola.

Tak nie je to úplne tak. Na tom GRku máš zakaždým inú situáciu, iných súperov atď. Ale zas z takého dlhodobého pohľadu neviem, tiež to časom môže prísť stereotypné. Najlepšie je to podľa mňa striedať, tak to robím aj ja. Pracujem ako pilot a akurát dnes sa mi podarila kúpiť jedna z najlepších firmiem na servery a to San Fierro Airlines. Čiže nemyslím si, že sa dajú porovnať misie s GRkami v tom zmysle, že jazdíš ako robot tie isté trasy. Ale myslím si, že keby jazdím teraz dva mesiace iba GRka, tak ma to taktiež prestane baviť.

Ako dlhodobý ganster viem, že aj po 7 rokoch aktívneho jazdenia ťa to neprestane baviť, a to z dôvodu, že v gang systéme sa jazdí nespočet možných závodoch ( Rally, Tour, Farm, Bridge, Route, ... ). Tak sa ťa chcem spýtať, či si ešte o týchto závodov nepočul, alebo už teraz vieš, že ostaneš pri Rally/Bridge, ktoré sú tie základné závody.

Tak na začiatok by bolo dobre ovládať aspoň jeden závod, ja som sa začal učiť aj Bridge aj Rally zároveň. Počul som aj o iných, pár krát som niektoré dokonca aj vyskúšal, ale momentálne plánujem zostať iba pri tých dvoch. Časom nevylučujem, že sa začnem učiť aj ostatné závody.

Ako si si predstavoval gang systém? Bol taký, aký si si ho predstavoval?

Popravde nepredstavoval som si ho nijak. Riešil som skoro všetko okrem gangov. Neviem, či je to pravda, ale počul som, že business systém prišiel do gang systému spolu s reformou. Ak nie, aj tak tam dlho nie je. Tým chcem povedať to, že neviem ako to bolo predtým, ale asi nebolo úplne veľa možností čo v gangu robiť. Tento update trošku zrejme oživil gang systém, lebo začalo vznikať dosť nových gangov alebo mŕtvych ožívať. Musím ale povedať, že keby prídem hrať na SP fakt iba kvôli gang systému, chcel by som aby sa tam dalo robiť viac vecí. Nemusí každého baviť jazdiť závody alebo sa strieľať, dalo by sa vymyslieť aj iné veci čo v gangoch robiť. Chcel by som povedať aj nejaký konkrétny návrh, ale momentálne mi takto narýchlo nič nenapadá. Ale inak som celkom spokojný s gang systémom, uvidíme ako dlho pri tom ostanem.

Gang business mal prilákať viac tie nové tváre do gang systému, ktorých ešte stále ťahajú tie virtuálne $$$. Ty ako nováčik v gang systému, aký máš pohľad na to, že z gang systému sa dá aj niečo vyťažiť, nie len hrabať a hrabať rešpekt.

Určite ma to veľmi potešilo, bol to jeden z hlavných dôvodov, prečo som si založil vlastný gang. Baví ma jazdiť GRka, súťažiť o rešpekt ale zároveň stále mám potrebu zarábať peniažky a zhodnocovať svoj majetok na servery. Čiže za mňa super vec.

Privítal by si do budúcna viac takýchto updatov alebo nerobiť viac z gangov firmy?

Určite by som privítal viac updatov do gang systému všeobecne, nie na zarábanie peňazí. Podľa mňa momentálne úplne stačí takáto forma zárobku pre gangy. Skôr by som privítal viac gang aktivít na získavanie rešpektu, možno to nejak prepojiť aj s firmami, nejaké výpalníctvo alebo niečo. Ale každopádne si myslím, že gang nemá slúžiť iba ako alternatívna forma zárobku na servery.

Tak dobre, rozhovor sa rúti ku koncu. Chceš niečo zanechať čitateľom?

Ako prvé by som sa chcel ešte raz poďakovať za oslovenie a rozhovor. Určite by som chcel popriať veľa zdravia cez túto pandemickú situáciu, aby nesedeli celé dni iba pri tom kompe a trošku sa hýbali. No a v neposlednom rade veľa úspechov v reálnom živote ale aj v tom živote, ktorý vedú na SuperPařbe. Aha, skoro som zabudol, pre všetkých, ktorí majú záujem je otvorený nábor do môjho gangu a firmy - píšte mi na servery.

/1.11.2020/
.chain #7

Upravil destiny- dňa 01.11.2020 02:33
Loly
Pekný rozhovor so zaujímavou témou. Nováčik to má v gang systéme ťažké. Ak sa chceš začleniť musíš vedieť komu a čo napísať alebo chodiť dodávky / drogy a podobne. Je celkom ťažké nájsť hráča, ktorý sa chce venovať GRkám už len preto, že musíš mať normálne fpska a malý ping aby si nebol nijak znevýhodnený voči ostatným. Je to vec, ktorú sa človek môže učiť aj niekoľko rokov a aj tak v nej byť len priemerný, takže proste musíš mať trpezlivosť a musíš sa naučiť prehrávať, aby si potom mohol vyhrávať. GL v gang systéme DaNi, ak by si niečo potreboval kľudne mi napíš.
RockeR
Upřímně jsem takový rozhovor ani nečekal, ale příjemně mě to překvapilo. Žádné komplikované téma, stručné otázky, grafika v pohodě. Hráče teda moc neznám, ale zahlédl jsem, že trénuje GEventy, upřímně obdivuju, že takto na vlastní pěst chce rozjet nový gang, ale chce to hodně trpělivosti a času. Přeju hodně štěstí v GS DaNi, ať ti to vydrží dlouho a nenech sr rozhodit místníma gangsterama, že si nonamer a nic neumíš, oni byli na začátku úplně stejní, tak snad bude takových lidí jako ty více. Kdybys potřeboval nějakou pomoc nebo radu, neboj se napsat. Smile
A ofc se těším na další rozhovor čejne ;)
DaNi
Ďakujem chalani Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 19