Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Rozhovor - FbH]Aure[bMe]
Czech_
img.tpx.cz/uploads/rozhovor_aure.png
Citace
Aure... vášnivý gangster, který pamatuje nejstarší dění v gang systému na tomto serveru. Také často vnímaný jako provokatér nebo vybírač výpalného. Kdo ale ve skutečnosti je a proč to vše dělá? To se dnes dozvíte v rozhovoru.


Ahoj Aure, vítám tě u dnešního rozhovoru. Mnozí lidé tě příliš neznají, ale vidí, že na server máš značný vliv, jaká je tedy tvá minulost? Kdy jsi začínal a co jsi na serveru dělal?

- > Čaute všetci, moje začiatky sú spájane s rokom 2010. Spočiatku som to hral iba s bratom, snažili sme sa získať nemovitosti alebo sme len tak zabíjali všetkých hráčov. Bol som taký klasicky kid, dostávame sa do roku 2011 a z obyčajného hráča sa stal gangster. Moje prve gangy su spájane s nazvami ako California City gang alebo menej známych gangov, ktoré viedol Pese spolu somnou. Prve gangy, prve sawnovania a prvé grka.


Jde tedy říct to, že patříš mezi původní gangstery?

- > Tak dá sa to aj takto povedať. Bol som pritom, keď vôbec, vznikali prvé bloky na grkach tak ako v časoch keď na sp neboli gang uzemia, ale iba gang sklady.


Přesto v poslední době nebylo o tobě velmi slyšet až nyní, kde jsi se poděl?

- > Posledné dva roky som bol permabanovaný. Za svoju hernú karieru mám asi cez 20permabanov. Niektore bany trvaly deň niektoré mesiac, niektoré rok. Pokiaľ sa ma chceš spýtať, či svoje bany ľutujem, odpoveď znie nie. Najmä ten posledný nie ,podstate, ten bol za dosť podarenú akciu, ktorú sme vytvorili my hráči. Ja na superparbe nemusím hrať, ale môj odkaz tam žije v hráčoch, ktorých som vychoval tzv. triumvirat mňa, Vojtu369, Ratyho-->tieto nicky ti už asi viac budu hovoriť nieco.


Takže na SuperPařbě si spíše užíváš komunitu než herní mód?

- > Zhruba od roku 2013 tam hrám najmä kvôli komunite. Predsa nie je väčšej zábavy, ako keď sa nájde komunita s rovnakým myslením, ktorých cieľom je iba neskutočná sranda.


Jak vnímáš komunitu nyní a předtím? Je dle tebe rozdílná?

- > Samozrejme, niekedy si hráči viac pomáhali medzi sebou. Dnes by som povedal, že server je rozdelený na dve veľké skupiny: Misionári(nováčikovia,pár dlohodobých hráčov) a Old School hráčov, ktorí tu hrajú tiež kvôli komunite.


Dá se toto rozdělení nějak sjednotit?

- > Zjednotiť asi nie, ale to čo môžeme robiť je nájsť rovnakú zábavu bez toho,aby sme si nadávali, robiť kreatívne akcie, ktoré na superparbe neboli, vždy tu bude prevahá nejakej skupiny hráčov, jedni nemaju radí druhých a tak naopak, ale to čo sa mi nepáči je prístup, niektorých hračov/adminov. Veď je rok 2021, prečo sa na silu snažíme dostať druhého hráča do banlistu? Pokiaľ hráč cheatuje je to rozdiel, ale iba z toho dôvodu, že mi ten hráč nieje sympaticky, alebo ma zabíja sa budem o toto pokušať? Veď všetci tvoríme jednu komunitu a bohužial v roku 2021 je dôležitý každý jeden hráč.


ˇAby jsme si nenadávaliˇ není zrovna toto to, co v poslední době ty osobně děláš? Že nějak slovně napadáš hráče atd.?

- > Teraz je veľký rozdiel NAPADAŤ alebo URÁŽAT, častokrát som prave ja napádany hráčmi z prostého dôvodu, že si z nich robím srandu, pokiaľ si si čítal moje správy predtým ti mohlo dojsť na um, že pokial ma niekto začne urážať zrejme sa mu to iste vratí. Čo dáš to máš a u mňa toto platí dvakrát tak. Pokiaľ narážaš na moje vypaľovanie hráčov to je veľký rozdiel, pretože ich vôbec neurážam ja im slušne vysvetľujem, že musia platiť pokiaľ mi začnú nadávať čáka ich to isté-->To je logicke, nie? Všetko je robené iba pre srandu a pokiaľ uvidíš, že ozaj niekomu nadávam tak si buď robím srandu, alebo som mal na to ozaj dobrý dôvod x).


Je tedy naprosto vhodné vybírat od hráčů tzv. výpalné aby mohli v poklidu hrát na serveru? Není to právě to, co může poškozovat server a komunitu samotnou?

- > Porušujem tým nejaké pravidlá? Práve opak vytváram tým väčší pracovny trh pre SBSKU. Výpalné vyberám od hráčov čo jazdia misie. Rozoberieme si tu dva princípy:
SBS---> Ťa zabije za to, že si ničil misie--> získa tým peniaze = v pohode
Ty ---> Zničiš misiu, máš wl---Sbs,vojaci,Policajti majú job --> pokiaľ ti hráč odmietne zaplatiť nemáš nič a si ešte aj hľadaný Sbs, vojakmi, policajtami = neni v pohode. Poďla tvojej otazky.



Tvoje skupina hráčů je tvořena převážně starší smetánkou nebo i nějakými novými hráči? Jak se vlastně do vaší skupiny lze dostat?

- > Vždy sa nájde niekto nový. Stačí, aby si chápal náš húmor a hurá máš miesto medzi nami. Za čas, ktorý tu hrám som naučil cez 100ľudi---> Čo to znamená byť sučasťou gangu, či konkretnosti ako sawny alebo gr. Moja skupiná hráčov nieje iba gang je ich o veľa viac o veľa viac.


Co se týká gangů, je nějaký rozdíl nynějšího gang systému a toho předchozího?

- > To sa mení z roka na rok. Nechce sa mi tu charakterizovať všetky konkrétne roky. Gangsystem teda veci, ktoré ponuka server sú lepšie ako na ostatných serveroch. Problém je skôr, že tá to komunita je stále menšia a menšia, pretože server uprednostňuje skôr hráčov čo jazdia misie. Príklad, pozrime sa na členov AT. Keď porovnáme koľko z ních sa venovalo gangom predtým než sa stali adminmi najdeme 3-4 hráčov, zatiaľ čo väčšina sa predtým venovali iba firmám.



img.tpx.cz/uploads/rozhovor_aure1.png


Vidíš nějaký problém i v členech AT např. v jejich jednání? Jak by měli dle tebe jednat a vystupovat.

- > Samozrejme, vidím problém vo veľa veciach--> Pravidlá, ktoré server zaužíva sú už veľmi staré bez žiadnych lepších aktualizácii. Ku konkrétnym adminom, iba toľko, že problém je keď adminovi ide viac o jeho STATS jak o dobro serveru. Ako by mal vystupovať? Maxímalne objektivne, nezavisle a nezaujate. Ďalšia vec čo sa mi nepáči, je zavedenie cenzúry do stažnosti, teda, že sťažnosť vidia iba administrátori, takú to praktiku by som charakterizoval asi tak, že človek, ktorý to navrhol, bol zrejme veľmi inšpirovaný komunizmom, pretože transparentnosť to nemá žiadnu, iba krytie samotných adminov a ďalej vzniká problém, keď je sťažnosť podaná na hlavného admina.


Jaký je problém v stížnosti na hlavního admina? Případně jak by se dal daný problém vyřešit.

- > No pokiaľ danú vec nerieši samotný ATomas, tak hráč nemá žiadnu šancu uspieť nad daným problemom.


Měl by tedy ATomas zasahovat více do stížností na hlavní adminy?

- > Jednoznačne!


Co by se v případné reformě pravidel mělo změnit / přidat? Myslíš, že by to pomohlo adminům se v trestech rozhodovat lépe?

- > To máš tak aj vo svete sú sudcovia/prokurátori, ktorí nekonajú podľa zákonu, vždy sa nájde niekto kto to nebude dodržiavať, či už kvôli svojemu egu alebo iným hodnotám. Samotná reforma pravidiel je téma na niekoľko hodín. Kde by sme sa museli rozprávať z filozofickej stranky--> kam SAMP SMERUJE, čo je správne a čo nie, všeobecnej stranky ako mať na servery čo najviac aktivných hráčov a samotné pravidla by muselo byť dielom niekolkých hráčov nie jedneho. Najlepšie z každej vetvy hráčov. Pričom dôležity by bol ten konsensus. No musím podoknuť, že niečo také to malo vzniknúť skôr teraz už je neskoro.



Nedávno si pořádal svadbu s hračkou Miou, kde jsi rozdal velké množství peněz. Plánuješ tedy nějaký blízký konec nebo jsi jen zainvestoval?

- > Koniec môže prísť každý deň. Neplanujem konce, nedavno mi pisal ATomas a Fifpak ohľadom môjho konca. Začo si ich vážim, zachovali sa tak ako sa dobrý admin zachovať má. Čo sa týka rozhadzovania penazi, tie miňam stále na srandu. Nedavno som organizoval pre hračov tunning zraz kde každý zučastnený hráč dostal po 100k a auto, ktoré sa mi páčilo dostalo po 300k, teda tunning zraz nemal ani svojeho viťaza. Prečo vôbec taká to akcia? Mia je najviac legendarna hráčka gangsystemu, mňa zas veľa hračov práve považuje za takého hráča, spolu mame odohráte roky, tak prečo nespraviť taku to akciu, aby sme mali ďalšiu peknú spomienku na seba. Miu mám veľmi rád a vždy aj budem, pretože jej temperament je vynimočný aj po všetkých tých rokoch tu nebola ani jedna podobná hráčka ako ona.


Setkal si se s Miou někdy osobně? Nebo s někým jiným ze SP? Případně chtěl by si něco takové.

- > Stretol som sa s veľa hráčmi osobne a myslím si, že ešte s veľa sa stretnem. Každý kto je v pohode a je kúsok od Pieštan, dám rad stretko, pokecame, vypijem, všetko čo sa bude chcieť. S miu sa niekedy uvidimé, dúfam, ale život je nepredvidatelný, čiže, že by to bola priorita nie, ale potešilo by ma to.


Jsi na SP stejný jako v realitě nebo ti pocit za PC dodává nějaké větší sebevědomí?

- > Nie nedodáva mi žiadne sebavedomie a pokiaľ tak vystupujem si robim srandu iba sám zo seba. Rozdiel medzi mnou v realite je asi ten, že zo sp rád robim srandu zo seba, že neviem aky nadčlovek som, ale ide iba o srandu, V realite som pokorny, inteligentný, napomocný a snažím sa čo najviac pomáhať ľudom ako viem. Iba hráči, ktorí ma poznaju dlho vedia aký som naozaj.


Hodně lidí nic o tvém soukromí. Jsi student nebo už pracant? Jaké věci v realitě upřednostňuješ?

- > Študujem momentalne na pravnickej fakulte. Keď sa podarí mam v pláne vyštudovať ďalšiu vysoku školu zameranú na históriu, ktorá ma od malička veľmi baví. Ake veci uprednostnujem... uprimnosť, dobru partiu, cestovanie, hudbu, ženy, auta a všetko čo patrí do života mládého človeka. Mojim životným cieľom je máť krásnu rodinu a byť výborný tatko.








To je velice pěkný životní cíl. V tomto pěkném gestu to můžeme ukončit. Děkuji ti za rozhovor.

- >Aj nabuduce chcel by som ešte niečo odkázať hráčom: Pozdravujem všetkych drakov - RATY ,VOJTA, Ray, mistr,sveta, mia--> VERNI VALECNICI ---> vdaka vám som furt tak aktívny a ďakujem, že spolu furt hráme toto san andreasko.
ZOROCUSOVE VELKE NOHY, BLUFF, SAFTYHO, QVOST, RECORDS, DANDY/SIKOVNUPUSU, JIRKU, DANGERA, PITRASA, duffa, softa, pws Jurajka, Xenu, Krowkyho, CCG, LH, conwaya/jeho mamku. DIKY MOC
18TH NAVZDY. JA SOM DRAK JA SOM FLY
Toto vsetko tam daj, diky moc bro za rozhovor nech sa ti dari.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=30353





Házím makrely do schránek Makrelka


🇨🇿 🤝 🇺🇦
zorys
Citace
Rozdiel medzi mnou v realite je asi ten, že zo sp rád robim srandu zo seba, že neviem aky nadčlovek som, ale ide iba o srandu, V realite som pokorny, inteligentný, napomocný a snažím sa čo najviac pomáhať ľudom ako viem. Iba hráči, ktorí ma poznaju dlho vedia aký som naozaj.


Ámen.

Tohle je asi věc, kterou většina lidí nechápe, že Aure se může chovat jak chce na serveru, ale v první řadě jde čistě jen o srandu. Kdo zná aureho nějak déle než měsíc a psal si s ním osobně sám a nevidí jen jeho výroky v chatu o tom, jak by oblizoval každou mušličku, co na SP najde, tak ho bere úplně jinak. Většina lidí bere Aureho výroky až moc vážně, včetně AT a vzniká nějaká nenávist vůči němu.

K rozhovoru asi jen to, že konečně jde o někoho, kdo je zajímavý. Takových rozhovorů je tu málo.

ZOROCUSOVE VELKE NOHY Srdce pro tebe

i.imgur.com/WHTT459.gif

media.discordapp.net/attachments/834840423658160168/923953281573720084/unknown.png
asthenic
Citace
Iba hráči, ktorí ma poznaju dlho vedia aký som naozaj.


ked prejde este nejaky cas tak ta prestanu bavit aj tie hovna co obcas pises 14 rocnym dievcatkam na SP , bud sa zasmejes alebo si povies aky trapny **** si vtedy bol

cukrik
DanDy
aurinoooo, dobrý a hlavne pravdivý rozhovor. Odvtedy čo sa poznáme viem, aký si v reále a musím povedať, že z nejakého človeka čo sa s každým háda som naozaj nečakala, že si taký inteligentný človek, ktorý sa btw správa aj na svoj vek Smile... hádam zostaneš taký aký si a nebudeš brať všetko tak vážne.
A PLS NEPÍŠ SI SO 14 ROČNÝMI DIEVČATKAMI AKO NAPÍSAL TVOJ CUKRÍK

priamo zo srdiečka od tvojej DanDy Srdce
aure
lubim ta dida, dakujem xP
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
6%
Nábory
6 Hlasů
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasů
42%
PC Poradna
4 Hlasů
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
9%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online