Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Rozhovor - QuaiD.
Hendy
Rozhovor - QuaiD.

Milí čitatelia,
vítam Vás pri dnešnom, takom predvianočnom vydaní rozhovoru. Tentokrát som si na “spoveď“ pozval permanentne zabanovaného gangstera QuaiDa. Či niekedy používal cheaty, jeho názor na amnestie, ako sa dostal do gang systému, kto ho učil, sa dozviete ešte dnes.
Všetkým prajem príjemné čítanie a krásne prežité vianočné sviatky.


Vítam Ťa pri rozhovore, QuaiD, ďakujem Ti za prijatie pozvania. Rovno by som začal ostrou otázkou. Prečo Ťa hráči označujú za cheatera?
- Zdravím, no já Ti ani nevím. Může to být tím, že jsem měl několik banů za cheating, ale nikdy nebyl žádný platný. Myslím si, že je to taky hodně o rivalitě, jak psal Alexx_GOD v jednom rozhovoru. Kolikrát se mi stalo, že jsem jezdil s někým v gangu a psal mi, že jezdím jak šéf, ale jakmile jsem proti němu začal jezdit, tak mě najednou označoval za cheatera, viz i nějací členové LH gangu.

Vedel by si si spomenúť, aké bany za cheating to boli?
- Určitě. První byl ban za tankmode. Na videu mi to neubíralo hp při nárazu, tak to bylo vyhodnoceno jako tank, ale jelikož admini nebyli schopni si video ani pořádně prohlédnout, tak jsem si nakonec to video prohlédnul sám a ukázalo se, že i přes špatnou kvalitu videa bylo vidět, že se mi hp nepatrně snížilo. Dále bylo pár banů za cleo nitro, kde mi bylo v žádosti napsáno, že mám cleo nitro, speed hack, trochu tankmode, což mi přijde jako vyjádření úplně k ničemu a unban jsem si vybavil i bez videa. Když to shrnu, tak admini byli vůči mně dost zaujatí a po pár neplatných banech mi začali nejprve videa posílat do PM na webu, kde jsem jim jen poslal svůj pohled a dál už se samozřejmě nic neřešilo. Celkově už pár let nebyli v admin týmu admini, kteří by rozuměli gang systému a zároveň nebanovali za úplné kraviny.

Konkretizuj, ktorí admini boli voči Tebe zaujatí.
- Troufnu si říct, že dřív to byl např. Danger (ke konci mého hraní už to tak nebylo), od kterého jsem schytal již zmíněný ban za cleo nitro. Když mi musel dát UB, tak působil dost uraženě, že mi musel ten UB dát. Dále to byl třeba Domes, kvůli kterému jsem dostal poslední ban na SP. Přišlo mi, že řešení mého banu bylo dost přísné/zaujaté, říkejte si tomu jak chcete, ale když někdo, kdo je po amnestii (stejně jako já), dostane timeban za zvýhodnění v GR a já dostanu permu za pouhé změnění nicku? Nevím, jak na ostatní, ale na mě to působí dost zaujatě. Jinak si myslím, že celkově můj nick vzbuzoval v admin týmu jisté předsudky, protože jeden rok na mě chodili nonstop stížnosti, co se cheatingu týče. Také jsem občas rád balancoval na hraně pravidel, tak možná proto hned perma, ale i tak mi to přijde dost nelogické v poměru se zvýhodněním.

Danger Ti musel dať UB a pôsobil urazene, takže bol donútený a zároveň nesúhlasil s tým, aby Ti bol udelený UB?
- Ano, určitě to tak působilo. Rozhodně mi UB dát nechtěl, ale vedení rozhodlo jinak. Jeho poslední vyjádření bylo: „Bude ti udělen unban, můžeš dál vesele jezdit.“ Takže určitě nebyl za můj UB rád.

Z akého dôvodu si vytvárali predsudky? Ak si nepoužíval žiadne zvýhodnenie, kde bol teda problém?
- Nejvíc jsem to zaznamenal asi v dobách, kdy jsem vstoupil do Legendary Homies, který byl sám o sobě dost odsuzovaný, tak se to s tím nejspíš hodně spojilo. V tu dobu jsme neměli konkurenci co se RS týče a troufnu si říct, že hlavní přijem RS z GR jsem měl já, už jen z důvodu, že jsem nejvíc jezdil, protože v tu dobu mě to bavilo asi nejvíc a skoro všechno jsme vyhrávali. Jak už jsem psal, tak na mě chodilo hodně reportů a dlouho se na mě shromažďovali důkazy pro zabanování, což u administrátorů nebudilo moc dobrý dojem, ale nakonec se to nikomu nepodařilo, protože po nějaké době jsem si začal všechno točit, takže každý jeden důkaz byl hned smeten ze stolu. Také hrálo roli asi to, že jsem se během krátké doby strašně zlepšil, protože jsem jezdil s těmi nejlepšími a bylo mi jedno, že jsem ze začátku prohrával. Nakonec jsem se dostal i na úroveň těch nejlepších.

Narastá snáď v dnešnej dobe počet hráčov, ktorí si do hry pridávajú rôzne zvýhodnenia, keď to porovnáme napr. s dobou starou 4 roky?
- No tohle nebude tak úplně dobou, jako spíš o hráčích samotných. Někdo cheatuje, protože dostane nervy, když nevyhrává v GRkách, někdo jen kvůli tomu, že má prostě v pi*i, ale je pravda, že dnes je mnohem více vyvinutých cheatu, než před 4 roky. Je to celkově o jednotlivcích, jak moc tu hru berou vážně. To je můj názor.

Prečo si teda balansoval na hrane pravidiel, nehovoriac o tom, že rád, keď to malo takýto dopad? Nebyť toho porušovania, dnes by to mohlo byť inak, nie?
- Určitě by to bylo dnes jinak, kdybychom nedělali to, co jsme dělali. Když na SP nebyli GRka nebo akce, tak jsme si rádi např. dávaly provokativní nicky. Prostě to byla zábava se s nimi hrát, brali jsme tu hru jako styl zábavy, ale někteří členové AT to brali moc osobně. Jednou jsme už měli provokativní nicky, když jsem byl v LH a klidně tu uvedu, o které se jednalo. Jednalo se o nicky typu uzvisjakej". Měl to jeden člen AT na soc. síti a nám to přišlo pouze funny, tak jsme si to dali a starali se dál o sebe a administrátor, o kterého se jednalo, to vzal taktéž jako pouhou srandu, proto se to taky vůbec neřešilo a také ho za to cením, že to bral jako srandu a tak to má být. Je důležité si sám ze sebe udělat srandu. Abych se tedy vrátil k otázce, proč mě bavilo balancovat na hraně pravidel. Je to hra a nebrali jsme ji vůbec nějak vážně a byl to náš styl zábavy, obzvlášť když jsme byli všichni společně na TSku jedna parta, o to zábavnější to bylo.

Ktorý člen admin tímu mal také meno?
- Nebudu ho tu zmiňovat, aby jsi ho nenašli jistí agenti, protože víme, jací hráči na SP hrají.

Domi do nominácie napísal, že by sa chcel dozvedieť o Tvojich začiatkoch v gang systéme, kedy si začínal, kto Ťa učil závodiť atď. Budeme radi, ak nám o tom niečo viac porozprávaš.
- No moje začátky byly asi jako u každého. Přivedl mě do toho můj dávnější herní parťák Jump_, který se mnou založil gang Rich Gangsters a jezdili jsme pouze dodávky. Byli jsme dost nenávidění, protože jsme byli gang firmičkářů, kteří jezdili každou hodinu dodávky ve 4 sultánech a pokaždé jsme ji dovezli. Takto jsme to dělali pár měsíců a nasbírali jsme asi přes 20k respektu. Po nějaké době jsme mezi sebou začali jezdit GRka, až mě to nakonec chytlo a jezdili jsme proti normálním gangům. Ze začátku jsem jezdil otřesně, ale jelikož mě to bavilo, tak jsem jezdil furt dokola. Po několika rádoby gangů jsem se dostal k Rippahovi do Ghetto Cartel. Tehdy mi psal, že jsem se dost zlepšil, tak mě nabral a právě v GC vznikl QuaiD. Od té doby šel výkon už jen nahoru a prošel jsem gangama jako je například Slow Riders, Legendary Homies, Tonight We Ride a pár mých gangů, ze kterých bych možná vypíchl jen Straight Outta Flames.

Čo hovoríš na amnestie, ktoré boli v poslednom roku vykonané a zhodnoť sám, či mali nejakú efektivitu.
- Za mě určitě ne. Dávat 3 malé amnestie je naprostá blbost. Můj názor na věc je takový, že by si vedení serveru a samotný ATomas měl uvědomit, že SP už není ten server č. 1 a podle toho by se také mělo jednat. Myslím si, že by bylo rozhodně účinnější dát jednu kompletní amnesti pro všechny hráče bez rozdílu. Rozhodně by to zvedlo aktivitu serveru, zejména gang systému. Protože jak tam začne hrát jedna parta, tak to přitáhne i ostatní hráče, kteří s nimi dříve hráli. Většina tvrdí, že pro cheateri nemá cenu dávat amnestii, protože stejně skončí v BL, což u některých případů je sice pravda, ale věřím tomu, že by většina zůstala. Obecně permanentní bany na SP už nejsou prospěšný, protože teď už se neobjevují nový hráči, kteří by nahradili ty, kteří v BL zůstanou navěky. Jsem zastánce názoru, že by se permanentní bany měli zrušit a předělat kompletně systém banování. Mám na mysli to, že za cheating by byl ban dejme tomu na 6 měsíců a za každé obcházení by byl týden navíc. Hráč by měl jistotu, že za 6 měsíců se může vrátit a nemusí si podávat žádost o UB, o kterých rozhodují admini, kteří ho obecně nemají vůbec v lásce. Myslím si, že pokud by nebyl ban za cheating na 14 dní, ale na půl roku, tak by si cheating dost rozmysleli.

Nebola by však plošná amnestia len krátkodobým riešením aktivity serveru?
- Odpovím ti na otázku otázkou. Přijde ti, že tyto 3 amnestie něco vyřešili? Přišlo možná tak pár firmičkářů, a to je vše. Jasně, dostali UB i gangsteři, kteří se nechali instantně zabanovat, ale proč? Protože nemělo cenu dávat UB 10 gangsterům, kteří by nic nezměnili. Dáš unban všem a přitáhne to zpět i ty, kteří tam nehrají z důvodu, že tam neměli s kým hrát. Navíc SP sama o sobě v této situaci není nic dlouhodobého. Když se tě zeptám, co je na SP vyjímečného, tak je to rozhodně gang systém. Firemní systém najdeš na kdejakém serveru, ale propracovaný gang systém jako na SP nenajdeš nikde, a to SP dělalo tím serverem č. 1 ,ale o GS se už nikdo nezajímá. Jasně, už to nikdy nebude jako dřív, kdy byl GS nejaktivnější částí serveru, protože to je i dobou, ale kdyby se k tomu přistupovalo jinak, tak by to nemuselo být tam, kde to teď je.

Takže gang systém vyhasol?
- Dle mého názoru ano. Pokud se s tím radikálně něco nezačne dělat, tak to tak bude i nadále. Občas jsem i obcházel z důvodu, že tam ještě hráli kamarádi, se kterýma jsem si zajezdil GRka, ale najít grko, to bylo teprve umění, natož najít kvalitní grko, kde nemusíš držet jen “W“, protože tě stejně nikdo neublokuje, a to je další důvod, proč se nerodí kvalitní jezdci, nemají to od koho odkoukat. Teď už bych tam ani neměl stejně s kým hrát, takže nemá cenu obchazet ani na pár GR a opět se vracíme k tomu, že kdyby byli hráči, tak to přitáhne i ostatní, protože by tam měli zpět tu svoji starou partu.

Čo by sa s tým mohlo začať robiť? Ty by si čo spravil?
- Jak už jsem zmiňoval výše. Úplná amnestie a překopání banovacího systému. Zoufalá situace vyžaduje radikalní řešení, jinak se to nezmění. Firmy sice možná žijou, ale mě jde hlavně o GS, ale vsadím se, že i firmy mají viditelný úpadek.

Ale si si celkom istý, že by úplná amnestia pomohla, keď nepomohli 3 čiastočné a väčšinu hráčov vrátili naspäť do banlistu?
- Ano, jsem si jistý, že by úplná amnestie všech hráčů pomohla. Jak už jsem psal, dát amnestii pár vyvoleným není cesta, protože nemají konkurenci a nemají s kým hrát. Server je založen na vzájemné symbioze hráčů. Tvoří si navzájem konkurenci, a to je důvod, proč hrát. Troufnu si říct, že 90 % gangsterů se zajímá pouze o gang systém a firmy už jim nemají co nabídnout, protože furt jen huntí peníze, který ve finále pro ně nemají význam, až na prémium. Jak už jsem psal, někteří spolu hrají tak dlouho, že už tam hrají/hráli jen kvůli komunitě, kterou si sami vytvořili. Většina se navrátila do BL, protože kromě nich tam nehraje nikdo stejné kvality jako oni. Abych byl konkrétní, tak LH parta, např. Zoro, Raty, Pomp atd. si dali permu, protože nedostal unban třeba Vojta, který byl výraznou součástí LH. Dál bych mohl jmenovat třeba saucceho atd. Pokud nemohou hrát všichni, tak nebude hrát nikdo, a to byl ten důvod navrácení do BL. Kdyby dostali UB i další hráči, kteří by tvořili tu kvalitní konkurenci, tak to je další důvod, proč znovu hrát.

Bude Tebou prehovorené do duše hlavným a ATomasovi a raz sa dočkáme plošnej amnestie?
- Jednou k tomu určitě dojde, ale to už SP bude v takových s prominutím hov*ech, že to ATomase/hlavní adminy prostě donutí udělat a nebude jiná možnost. Dokud je ještě čas, tak by se to mělo udělat co nejdříve.

Modlíš sa za to, aby si dostal pUB?
- Dobrá otázka (smiech). No určitě bych si zase rád zajezdil normálně GRka, ale určitě ne v téhle situaci. Mám na to stejný názor, jako parta, co se nechala znovu zabanovat. Buď všichni anebo nikdo.

Chcel by si niečo odkázať tým, ktorí dočítali tento rozhovor až do konca, alebo ATomasovi či hlavným administrátorom?
- Jen bych byl rád, kdyby se to dostalo k někomu ze shora a něco si z toho vzal, obzvlášť z části, kdy jsme řešili server celkově. Dřív nebo později ten krok stejně bude potřeba udělat. To je vše. Děkuji Domimu za nominaci a tímto ho zdravím.

Uvidíme, či si z toho niečo vezmú. Každopádne Ti ešte raz ďakujem za prijatie pozvánky do rozhovoru, dúfam, že sa ešte niekedy stretneme na serveri. Prajem Ti krásne prežitie sviatkov, maj sa.
- Já děkuji za uskutečnění rozhovoru. Snad se někdy tedy potkáme na serveru. Hezký svátky, měj se.

Hendy
Ondrah98
Rozhovor mě neuráží, což je nepochybně dobré znamení. Ale zároveň mě nijak neuchvátil, některé otázky jsou jaksi podivně formulované, ale budiž oproti tomu, co zde bylo dříve je to slušné. Co jsem ovšem vůbec nepochopil je otázka s modlením. Samozřejmě tuším, na co to má odkazovat, ale proč? Proč tady v tomto rozhovoru? QuaiD. je snad náboženský fanatik, který tu postuje obrázky sv. Judy Tadeáše? Nebo má snad něco společného s Richem, má tento rozhovor něco společného s mým rozhovorem s Richem, kde se podobná otázka objevila? Nerozumím tomu. Každá věc má nějaký kontext a co pasuje někam, vůbec nemusí pasovat někam jinam. Co je vtipné jednou, nemusí (a zpravidla nebývá) vtipné podruhé a ještě v úplně jiné situaci.

Názory prezentované v rozhovoru blíže komentovat nebudu, snad jen tolik, že nemůžu říct, že bych s nimi úplně souhlasil. Ale asi nemá žádný význam, abych to tu rozebíral ze svého pohledu. Tenhle topik není o mě, ale o QuaiD.ovi, což plní dobře.
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Hendy
Tak tušíš zle, pretože to nemá nič spoločné s Richom a jeho vierovyznaním. QuaiD je v banliste a čisto v rámci srandy som sa ho opýtal, či sa (náhodou) nemodlí za to, aby dostal pUB. Takže nie, s Richom to spojitosť nemá.

Citácia
některé otázky jsou jaksi podivně formulované

Uveď prosím, ktoré otázky sa ti nepozdávajú, ďakujem.
Undefeated420
Rozhovor skvěle zpracován a podepíšu každé slovo, co QuaiD. napsal. *vlajkazamirBoy* Hi
img.tpx.cz/uploads/floridaci2.gif
Ondrah98
Tak tušíš zle, pretože to nemá nič spoločné s Richom a jeho vierovyznaním. QuaiD je v banliste a čisto v rámci srandy som sa ho opýtal, či sa (náhodou) nemodlí za to, aby dostal pUB. Takže nie, s Richom to spojitosť nemá. .
Budu se tvářit, že ti věřím. I když je to teda velmi zvláštní náhoda, že jsme se o té konkrétní otázce v tom konkrétním rozhovoru nedávno myslím nějak bavili na serveru. A najednou bum modlení v rozhovoru o gang systému s hráčem, který o ničem takovém nikdy nemluvil. Ale budiž, náhodná zmínka, bez přechozí souvislosti, o modlení v otázce = ohromná legrace... Haha.

Citácia
některé otázky jsou jaksi podivně formulované

Uveď prosím, ktoré otázky sa ti nepozdávajú, ďakujem.
Citácia
Danger Ti musel dať UB a pôsobil urazene, takže bol donútený a zároveň nesúhlasil s tým, aby Ti bol udelený UB?
Toto mi třeba přijde jakési podivně lámané přes koleno. Jinak většina těch otázek je v pohodě. Ale něco vypadá jako bys chtěl působit strašně chytře místo toho, abys to napsal zcela jednoduše, což by působilo líp než snaha o "vznešenost"...

Ale říkám, ten rozhovor si drží nějaký standard, který je dobrý. Je to o něčem, o hráčových názorech a ne o opakované šabloně. Tak to má být. Ale proč nepoukázat ještě na nějaký ten detail, který by to mohl ještě posunout výš. ;)
img.tpx.cz/uploads/ondrahjeosliud.png

Svatý Juda
Hendy
Citácia
I když je to teda velmi zvláštní náhoda, že jsme se o té konkrétní otázce v tom konkrétním rozhovoru nedávno myslím nějak bavili na serveru.

Skutočne to nebola skopírovaná otázka z tvojho rozhovoru, nie je to môj štýl kopírovať otázky druhých, aby som pôsobil “dôležito“...

Citácia
Ale budiž, náhodná zmínka, bez přechozí souvislosti, o modlení v otázce = ohromná legrace... Haha.

Je to asi tak rovnako “vtipné“ ako tvoja otázka v rozhovore s Richom, ale ako myslíš. :D

Citácia
Toto mi třeba přijde jakési podivně lámané přes koleno.

Stále som nejako nepochopil, čo sa ti na tej otázke nezdá. Nadviazal som na QuaiDovu odpoveď, keďže podľa jeho slov pôsobil Danger urazene, tak som mu položil otázku, či teda nesúhlasil s UB, nech mi to objasní.

Samozrejme by som sa ti chcel poďakovať za konštruktívnu kritiku, vážim si toho a posúva ma to rozhodne ďalej. Uctívám
KubiKula
GC internetko hh v pohodě rozhovor
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=3133
checkm8
Pěkný rozhovor hendi, ve spoustě věcech s kvajdem souhlasím Palec nahoru Bohužel vedení tohoto portálu si stále neuvědomuje, že server tvoří hráči a doplácí na to dnes a denně.
img.tpx.cz/uploads/m8teche3ck1710806039.gif
euphoria
Quaid
Rozhovor skvěle zpracován a podepíšu každé slovo, co QuaiD. napsal. *vlajkazamirBoy* Hi


No ještě aby to k něčemu bylo. Řešil jsem to s ATomasem, kterej to předal hlavním, ale nechám tě hádat jak to dopadlo Smile
SweeZy
Krásne spracovanie, super rozhovor ! JoooPivo
domi
hodne dobrej rozhovor, na tohle jsem cekal celou vecnost<3
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=25431

img.tpx.cz/uploads/fdgdfhgfdv c.png
Ejdam
hodne dobrej rozhovor. Skoda ze nespomenl Ejdama jak ho tahal na zaciatkoch a ucil ho jak blokovat. Nevadi rad sleduju svojich žiakov
Upravil Ejdam dňa 22.12.2021 22:09
CHARIZARD
ja chci taky rozhovor, jendo seš dobrej kluk, fandim ti
media1.tenor.com/images/05fad804fb0c274e55fdf57067ff88e5/tenor.gif

i.imgur.com/WHTT459.gif
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasov
6%
Nábory
6 Hlasov
7%
Žádosti o pUB
13 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
12 Hlasov
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
34 Hlasov
42%
PC Poradna
4 Hlasov
5%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasov
9%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 10