Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Žiadosť o post moderátora - Hendy
Hendy
Server nick

Hendy

Věk


Vaše IP


Screen "/info --> hlavní"


Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?

Počas pracovných dní sa zdržujem na serveri prevažne v poobedných a večerných hodinách, závisí to však samozrejme aj od toho, či v daný deň nemám naplánovaný nejaký iný program. Cez víkendy som samozrejme dostupný aj v doobedných hodinách. Som časovo flexibilný, takže mi väčšinou nerobí problém prísť na server kedykoľvek, pokiaľ nie som v škole alebo nemám tréning. Osobne by som moju celkovú aktivitu ohodnotil kladne, však vy si ju sami môžete skontrolovať.

Jaká je tvoje herní náplň na serveru?

Momentálne sú to hlavne GRka a občas si zájdem nejaký admin závod. Kedysi dávnejšie som sa venoval firmám, jazdil som misie, ale neskôr som prešiel do gang systému, kde som nabral bohaté skúsenosti hlavne z oblasti cheatingu, ktoré sa mi určite zídu a dokážem ich uplatniť v AT. V chate sa snažím venovať hráčom, ktorí potrebujú s niečím pomôcť a nevedia si rady. Do mojej hernej náplne by som taktiež zaradil napr. občasné plnenie questov a hľadanie podkov (keď sa veľmi nudím).

Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?

Ako som už v predošlom bode spomenul, po nejakom čase venovania sa firmám som prešiel do gang systému, kde som nabral mnoho skúseností, ktoré si dovolím povedať, že sú hodné postu moderátora. Už pár rokov jazdím gang závody a za ten čas som sa naučil identifikovať, či hráč jazdí čisto, alebo nie a dovolím si povedať, že toto je veľmi dôležité najmä preto, že dnes v porovnaní s niekoľkými rokmi dozadu je málo hráčov, ktorí hrajú bez nejakého zvýhodnenia a myslím si, že pre niektorých členov admin tímu je rozoznávanie cheatingu práve slabá stránka (to nie je samozrejme myslené v zlom). Za môjho minulého pôsobenia v AT som zastával aj post Správca Crew, takže o mojich skúsenostiach snáď niet pochýb.

Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?

V prvom rade vám ponúkam už nadobudnuté skúsenosti vzhľadom na to, že som v admin tíme pôsobil ako organizátor akcií, moderátor a neskôr administrátor (takmer jeden rok), k tomu som zastával aj vedľajšie posty ako Správca Podvodov alebo Správca Crew a iné. Ďalej je určite mojím plusom neobjektívnosť, ktorá je pre prácu moderátora nevyhnutná a myslím si, že túto vlastnosť má dnes málokto. Som schopný pracovať v kolektíve (aj keď pravdupovediac s menšími "zádrheľmi", ale to rozoberiem v 10. bode). Vzhľadom na to, že som v AT bol aj ako administrátor, tak nebude nutné ma veľmi zaúčať, keďže si väčšinu príkazov a vecí spojených s touto prácou pamätám, čo je podľa mňa ďalším kladom.

Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?


Doplňující info o tobě

Domes
Čau,

tvoje poslední působení v AT dopadlo kickem a proto nevidím jediný důvod ti dát znovu šanci, když jsi neuměl využít tu předchozí a musel ses chovat k vedení jako prase. Nesouhlasím s přijetím.

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Mine
Zdravím,

v tvojom prípade som sa zameral najmä na tvoje predošlé pôsobenie, ktoré vo vyjadrení aj sám spomínaš. Pozrel som sa na to trochu hlbšie, no a na základe všetkých informácií, ktorými doposiaľ disponujem, som došiel k záveru, že z jednej časti síce rozumiem, čo bol za problém a čo bolo dôvodom nezhôd, avšak neschvaľujem prístup, akým to bolo riešené. Na riešenie vnútorných konfliktov sú prostriedky aj menej agresívneho charakteru, ktoré by sa využiť dali, nemyslím si, že bolo potrebné to dotiahnuť až do takého extrému. Obávam sa, že vzhľadom na momentálne zloženie tímu by ku konfliktom skôr či neskôr dochádzalo znova a všetko by to mohlo prerásť aj do väčšieho problému, ktorý by vnútornému fungovaniu neprospel. Aj napriek nesúhlasu s postupmi každého jedného je totiž na mieste rešpektovať ich a v prípade priameho porušovania pravidiel máme možnosti, akými sa to dá riešiť.
Navyše, dostali sa ku mne informácie, že si po udelení nesúhlasu kolegu kontaktoval aj súkromne, čo v prípade takejto žiadosti z môjho pohľadu nie je úplne adekvátne.

Nesúhlasím s prijatím
Kacka
Ahoj,

tebe si pamatuji jako kolegu, já s tebou osobně problém neměla. Ale jak to celé dopadlo, ty víš o čem mluvím.. Vše důležité tu už bylo zmíněné od kolegu. Šanci si měl a dostatečně si jí nevyužil.

Nesouhlasím s přijetím
Radis
Ahoj,

tak bolo tu napísané všetko,možno iba dodám že hroty v AT nikdy nerobili dobre pre team.A dalšia vec čo je špinavosť je to,že po kicku si hneď začal ohovárať členov AT.Tak ako to je? Prečo chceš ísť tam kde si mal problém s kolegama?

Nesúhlasím s prijatim do ATŠpatný
img.tpx.cz/uploads/prdelka.gif
Ooooh Ooooh Ooooh Ooooh
Salazar
Zdravím Hendy, na tvé působení v AT se opravdu nedá zapomenout. Po přijetí ses choval přijatelně, měl si chuť učit se nové věci, pomáhal si hráčům a vše nasvědčovalo tomu, že se do AT přijal někdo, kdo tu už měl být dávno. Bohužel u milého a učenlivého chlapce došlo ke změně. Najednou si měl neustálou potřebu zasahovat do rozhodnutí hlavního administrátora, nerespektoval si jeho pokyny a řídil ses heslem ,,pravdu mám jen já,,. Nemusí se ti líbit kroky hlavního administrátora a způsob vedení, avšak měl bys ho jako podřízený respektovat. Neustálé hádky (leckdy až spamování) ve skupině administrátorů, manipulace kolegů proti mě, urážky a pokusy o zesměšnění. Několikrát ses za své chování omlouval, tvrdil si, že si své chyby uvědomuješ, avšak další den ses zas vrátil do starých kolejí. Osobně se domnívám, že je to způsobeno hlavně věkem, musíš teprve dospět.

Momentálně tu máme vhodnější kandidáty. Žádost splňuje kladené požadavky, je hezky zpracována.

Nesouhlasím s přijetím do AT
img.tpx.cz/uploads/97637158-4EC0-4E0F-B15E-73E51A8649B5.jpeg
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
5 Hlasů
5%
Nábory
9 Hlasů
10%
Žádosti o pUB
13 Hlasů
14%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
14 Hlasů
15%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
40 Hlasů
43%
PC Poradna
4 Hlasů
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
7 Hlasů
8%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 16