Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
[Nábor] Salamoun
Salamoun
SALAMOUN - Přihláška na post moderátora

1. Server nick:
Salamoun

2. Váš věk:

25 let


4. Screen "/info --> hlavní":

img.tpx.cz/uploads/info sala.png

5. Jaká je tvoje aktivita na serveru, kdy se na serveru nejčastěji zdržuješ?

Na server jsem se vrátil cca po 6 letech koncem roku 2023. V tu dobu jsem měl nahráno kolem 2,000 hodin. Dneškem je to 2,450 hodin což mluví za vše. Výhodou je, že se na serveru zdržuji často v nočních i ranních hodinách, kdy na serveru kolikrát nejsou přítomní administrátoři. Vše se ale odvíjí dle mé práce.. ve volnu jsou to často i celé víkendy a v týdnu odpolední hodiny.

6. Jaká je tvoje herní náplň na serveru?

Ze začátku to bylo prozkoumání celkově módu, protože sem tu nějaký pátek nebyl a plno věcí je tu nových nebo se změnilo. Rád na serveru obchoduji, vydělávám nějakou tu škváru, jsem členem gangu a 2 firem. Aktivní jsem v CEU, kde bych se i mimo jiné rád jako člen AT podílel na jeho vývoji. V další řadě se rád zúčastňuji admin akcí, pokecám s hráči, pomůžu s questem/levelem nebo poradím nováčkovi či ho rovnou zařadím do svého /RefListu. Zjednodušeně to co mód nabízí, rád využiju nebo se toho zúčastním.

7. Jaké jsou tvoje zkušenosti, co se týče gang systému a gangů celkově?

Gang systém znám z pohledu hráče i administrátora. Vývoj gangů se mi líbí a jsem rád, že ho většina hráčů stále využívá. Každopádně i když jsem členem a zapojím se v tomto směru, tak mě gangy nikdy moc nebraly.. což je zde i menší negativum.

8. Proč zrovna ty by jsi měl být vybrán na post moderátora, co nám můžeš nabídnout?

V první řadě mě moc těší motivace a podpora od hráčů i členů AT, kteří mi píšou, abych se do Teamu vrátil. Další věc je, že se dle mého názoru perfektně vyznám v módu a co se administrace týče, tak sem prošel několika posty správce (SC, SP, SZ) i webové administrace až po post hl. administrátora. Též sem se podílel na řešení různých cheatů, bugů a kravin, co tu někteří provozovali.. což si myslím, že je základ, aby každý člen AT měl v tomto směru ovládat. V posledním bodu bych rád uvedl, že jsem nikdy nebyl zaujatý proti některému hráči a vždy vše řeším racionálně. Jinak samozřejmě kolegialita a pomoc v týmu je u mě samozřejmostí.

9. Máš nějaké zkušenosti se správou/vývojem/administrací na jiném serveru/hře?

Zkušenosti mám pouze z tohoto serveru. Menší zkušenosti mám pouze na vývoji jiných webů (html, php), ale to mám spíše jako koníček.

10. Doplňující info o tobě. (Co by jsi o sobě ještě řekl/a, ale v předešlých otázkách nebyla možnost?)

Většina mě tu již zná, ale představím se. Jmenuji se Jakub, jsem z kraje Vysočina a mé povolání je kuchař v hotelovém prostředí. Aktuálně jsem naštěstí bez ženský, tak se věnuji v soukromí sám sobě. Mezi mé koníčky patří gastronomie a pasivně sport. To je prozatím vše, co bych o sobě zmínil.


Snad jsem vše podstatné zmínil. V případě potřeby jsem na DC: Salamoun98
Nosferatu
Ahoj Salo,
co se týče přihlášky tak je vše ok, tam není co vytknout.
tvůj návrat jsem zaznamenal, protože si se vrátil +- stejně jako já a vím, že aktivně hraješ, takže problém v tom nevidím.
Teď k tobě, já to asi zkrátím, protože před lety kdy já byl na postu hlavního administrátora, tak si v mém týmu byl, takže znám tvé chování i tvou práci.
A vím, že v té době jsem s tebou nikdy problém neměl a řešil sis svou práci tak jak si měl a také vím, že jsi dá se říct multifunkční, takže za mě bez debat
souhlasím s přijetím do ATSprávně
Kacka
Ahoj,

jsem ráda že si si podal tu žádost, splňuje vše co by splňovat měla. Jsem ráda, že si hodně aktivní. Pamatuji si tě za dob kdy jsi byl hlavní takže znalosti apod máš, protože si i všímám že docela často pomáháš lidem v chatu. Nikdy si se nechoval zle právě naopak vždy si se choval ukázkově. Vždycky bylo na tebe spolehnutí, takže za mě je to více než jasné!

Souhlasím s přijetím do AT
Domes
Čau,

Tvé působení v AT bylo bohaté na hodnosti, ale jak to celé dopadlo? FIFA za tebe musel psát odchod (ty jsi toho nebyl ani shopen) ať to nevypadá blbě, že hlavní administrátor bude vyhozen za neaktivitu. Myslím si, že se ani nevyznáš v jiných než základních cheatech a to je pro tento nábor pro mě prioritou číslo jedna. Proto nesouhlasí s přijetím

superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14653
Mine
Zdravím,

podľa logu máš aktivitu stabilnú, bez nejakých páuz, čo je dosť dlhá doba a predstavuje to plus. Vzhľadom na to, že si bývalým členom AT, som sa u služobne staršieho kolegu pýtal aj na predchádzajúce pôsobenie, nakoľko sám to posúdiť neviem, tesne sme sa minuli. No a ohlasy na tvoje fungovanie vo funkcii administrátora boli kladné, čiže za seba môžem povedať, že skúsenejšiemu kolegovi nebudem brániť v znovuprijatí.

Súhlasím s prijatím
Přejít na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
6 Hlasů
67%
Ano, ale hokej moc nesleduji
1 Hlas
11%
Ano, těším se na gaučové trenéry
2 Hlasů
22%
Ne
0 Hlasů
0%
Ne, dopadne to jako každý rok
0 Hlasů
0%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 14