Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
PITRAS - aktualizováno
Pitras
img.tpx.cz/uploads/PITRASVIZITKAAA.png

Dříve, než si přečtete obsah této vizitky, bych rád, aby jste si všichni uvědomili, co jsem kdy já osobně řekl, nebo udělal něco špatného proti vám, že máte důvod mě "hejtovat" a soudit na základě vašich domněnek. To, že člověk patří do nějakého kolektivu, který se zrovna vám nezamlouvá, neznamená, že je hned ten špatný. Možná, byste si měli někteří z vás zamést první před svým prahem než si otevřete držku.

img.tpx.cz/uploads/PITRASSERVER.png

Na serveru působím aktivně od roku 2012, většina mě zná pod nickem Pitras. Bohužel jsem nahrál už přes 4000 hodin. Rozdal několik set miliónů $, momentálně uchovávám v bance zhruba 700 miliónů. 3 roky vlastním menší vilu v BaySide (ID 29), pravidelně si pronajímám hotel v El Quebrados. Nemám žádnou nemovitost. Jezdím výhradně s Bulletem, Cheetahem a někdy s Cometem a Sultanem které mám v garáži. Už delší dobu jsem zaměstnán jako mechanik, to z jen důvodu častého opravování, jinak nepracuji vůbec. Ve firmě nejsem, protože ji nepotřebuji. Aktivně se věnuji gangům, po Don't Copy, Veni Vidi Vici, Pain & Gain a ještě pár menších gangů nyní vlastním Hope Dies Last kterému šéfuji ještě s pár lidma. Jak někteří ví, utratil jsem miliardu jako kauci, když jsem předal Pain & Gain Panzerovi který následně dostal permanentní ban a hrozilo zrušení gangu, tady bych poděkovat Tumikovi že mi vyšel vstříc.

img.tpx.cz/uploads/PITRASWEB.png

Na web jsem se poprvé přihlásil 22.1.2012 pod nickem Pitras, který nesu až do současnosti. Do fóra jsem napsal necelých 1000 příspěvků, většinu z nich ještě když jsem byl administrátor.

img.tpx.cz/uploads/PITRASME.png

Jmenuji se Petr, narodil jsem 9.3.1998, pro ty, co neumí počítat, mám 18 let. Bydlím v Moravskoslezským kraji v třetím nejvýchodnějším městě ČR, které ještě nedávno spadalo pod Polsko (najděte si sami). Třetím rokem studuji obor ekonomické lyceum. Z jazyků ovládám češtinu, slovenštinu, polštinu, angličtinu, nemčinu a ruštinu, avšak ne všechny aktivně. Žiji v rodinném domě s rodiči. Jsem cholerik a flegmatik. Nejsem ani extrovert, ani introvert, jsem z každého něco. Myslím si, že má povaha je přátelská, vtipná, upřímná, veselá a klidná. Nesnáším lež. Měřím zhruba 180 cm, vážím kolem 74 kilo. Nejsem žádný rambo, má postava je spíše sportovní a štíhlá. Oči mám hnědé, vlasy světle hnědé, brýle nenosím, vousy si nechávám narůst.

img.tpx.cz/uploads/PITRASSTYLE.png

Miluji sport, zejména hokej a tenis. Poslouchám hlavně Trap a vše co zrovna letí, nemám problém ani se starší klasikou. Často se řídím mottem "Nikdy neříkej nikdy". K mým "koníčkům" patří i dobré jídlo, zejména kuře na kari s rýži. Mám rád Coca Colu a mléko. Občas se i rád napiju něčeho tvrdšího, nemám problém se vším, až na vodku. Hned po sportu se nejraději dívám na filmy. Trochu se zajímám o módu, líbí se mi stylové oblečení, mám rád tmavší barvy.

img.tpx.cz/uploads/PITRASVIDEO.png

Natočil jsem mnoho videí, link ma mojí tvorbu máte ZDE.






Screen z jedné noční akce od Pixela, na mém kanále naleznete i video.
img.tpx.cz/uploads/ZabijaciSRO.png

Screen ještě když jsem měl gang Don't Copy, soupeř bez šance.
img.tpx.cz/uploads/blokada12211212.png

Za dob, jako hrdý člen OD, nepředstavitelné.
img.tpx.cz/uploads/ODPasdadsasdsadsdasdasdsd.png

img.tpx.cz/uploads/PITRASPEOPLE.png
Seznam lidí, se kterými jsem na SP něco zažil, bez ohledu na náš současný vztah.


Loukas,Wanty, Wanksta, Maos_, _[T]iTa[N]_, Alobal, Lawicek, gjhkgfkjfh, Dzidzi, LifeFrame, Breitling, Vo_Otas, Tuhy10, Provocateur, Vokrajs, darkwarmaster, [F]antasy, bObO, kodeks, Pixel, smoukys, RedGinger, DoMiNo, Dance, Danger.RMV, El_GaTo_CoN_BoTaS, spam, Nexfo, [R]uda_[K]ral, WendiS, Luky_SVK., Sipoxx, Zimbabwe, [B]lac[K]_, JutubkO, Trepkin8, Zeli, Skrim, Jiry., Skiper, [other]emilian, Martin, [$]kill[$], Strny, Down

Upravil/a Pitras dne 12.06.2016 16:19
DoMiNo
Super hráč,pěkná vizitka je vidět že si si pohrál. Smile*Dobrá práce*
Pitras
Díky moc, hrál jsem si více než 2 hodiny :D
Rado
Pekná vizitka - pekne farebný Smile
Pitras
Díky :D
Wanksta
Riadna RASTA vizitka Pitrás.*Dobrá práce*
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=11031
Lawicek
skvelej hráč i dj a Pekná až moc pekná vizitka :D *Dobrá práce*
Pitras
Díky synu :D Relax
Anytus123
Pekneee*Tu sem*
Pitras
Thx man Smile
RedGinger
Pěkná vizitka ai fanda Boba Marleyho
Hráč vpohodě + super moderátor*Dobrá práce*
Pitras
Díky moc ;) Bob Marley
Logan_
Super vizitka! Smile Vyzeráš byť Good Player
Pitras
Díky moc Smile
Rado
velmi pekna vizitka ;)
Teczka83
Je hezká. Moc přebarvéná, ale co už :D
Loukas
Super hráč, hodně zažitého.
Pitras
Díky moc kámo Smile
Wanty
Jag pez dobrá vyzytka!
Pitras
Díky hnído :D
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
20 Hlasů
27%
Šupat holky.
24 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
14%
Mám jiné plány.
20 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 18