Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
PITRAS - aktualizováno
Skiper
Pekná vizitoš.
Super admin/hráč :D
TheRaP
Pitro teba som nikdy nemusel ako hrača, nepôsobil i na mňa nejak neviem ako to mam povedať :D
No odkedy si odišiel z IB si na mňa zapôsobil a začal som sa brať ako profesionalneho hrača a admina, vôbec neviem čím to je.
Chcem ti zaležať nech sa ti darí a hlavne nech si dobre spolu vychádzame Smile
Pitras
Díky moc všem. Taky doufám Raptore že se nepohádáme kvůli nějaké hovadině. Jediné co ničí vztahy na serveru jsou gangy. Více už ale ve tvé vizitce. Smile
Luky_SVK
No kolega za vizitku ťa chválim *Dobrá práce*
Pitras
Citácia
Luky_SVK napsal:

No kolega za vizitku ťa chválim *Dobrá práce*

No, kolega už ne ale i tak díky moc ;)
(dělám si srandu, psal si mi tu když jsem ještě v AT byl :D )
Loukas
Boha jeho, proč jsem to neokomentoval už dávno?!
Asi jsem komentoval admin vizitku.

Jsi jeden z prvních lidí, které jsem na SP poznal. Oba dva jsme toho za tu dobu zažili. Provo / L4micka ty naše pujčky od nich :D.. Chci to zpět.
A jinak Právníci LV nejlepší.. Nechápu jak jsme si mohli stěžovat, však to vydělalo 500 000$ za den a to jsme jí sotva koupili :D.

Každopádně jsem rád, že jsem v seznamu na pozici č.1 jazyk.

Díky za vše Pitrásku a teď děkuji za přijetí do gangu Smile.
Mám tě hrozně rád! (však víš jak to myslím)
Pitras
Né asi :D :D
Ty jsi vlastně taky vůbec první člověk se kterým jsem se na SP potkal. Proto č.1.
Díky tobě bych tady ani nebyl. Právníci LV, prostě TOP :D ale stejně jsme chtěli více :D je to už přes rok a teď by jsme měli na ty naše slavné taxikáře minimálně 10x :D :D
Hodně se to tu změnilo, chtěl bych si zase na chvíli prožít ty staré časy, ale to už bohužel nikdy Sad
Potom jsme se nějak rozdělili a po roce nejsem u tebe ve firmě a ty si mým šéfem :D ale ty u mě v gangu a já tvým :D
Ne, jsem rád že jsme se zase takto sešli.

Jsi frajer, díky moc za vše.
JINAK TO TU NEMUSÁME TAJIT ŽE TĚ MILUJU TAKY NE? :* :* :*

Spoiler
Baf
Panzer
Ten gang bych aktualizoval Pitro :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Xkol
Hráč, ktorého rešpektujem. Aj keď sme si prešli mnohým veciam. Si skvelý závodník už od čias čo si bol v Outlaws Deckers a vždy som ťa mal za jedného z najlepších. Je škoda že si sa rozhodol tak ako si sa rozhodol. Do života Ti prajem len všetko dobré Pitty. Smile
Pitras
Citácia
Panzer napsal:

Ten gang bych aktualizoval Pitro :D

Hotovo pane Hi

Xkole, snad už ty naše primitivní hádky jsou za náma a je to zase jako dřív. Jsem rád že jsem tě poznal, taky skvělý závodník, hráč a administrátor.
Chvíli jsem toho litoval ale teď se nám podařilo rozjet další gang kterých je na SP málo, kdyby se rušili gangy pořád, nezbylo by tam už za chvíli nic.
Kriss
Super hráč, rád jsem tě poznalPalec nahoru
Wanty
Ále, koukám že jsem ti tady už dlouho nenapsal co? :D

luxus pitro luxus
Pitras
Díky Krissi a Mrsku :D
Ruda
Hodně respektu kazí hráče, ve tvým případě tomu tak je. Už jsi pomalu ve fázi, že před sebou uvidíš jen respekt. Ale to je jedno, zklamal si mě opět cca před týdnem a nejspíše to uděláš jak to jen půjde znova. Vyletěl vám respekt, tak se z vás stávaj monstra, který chtěj víc a víc. Ale pýcha předchází pád, doufám že si to tam u vás uvědomíte.
Pitras
Je škoda že to tak vidíš ale 99% toho co jsi napsal je naprostý nesmysl. Že se nám daří tak mi leze RS do hlavy? To je vtipné. Nevím proč se nato takto díváš, dobře víš jaký jsem. Jinak můžu se zeptat, jak jsem tě zklamal?
Ruda
Tu sviňárnu co jste nám udělali s Dangerem na GR. Pozoruju u vás prostě změny v chování, celého toho vašeho gangu, to že vám roste RS to mi nevadí, to podporuju, ale měníte se tam všichni. V podstatě jedinej co zůstal stejnej je tam Gato :D
Pitras
Rudo, bereš ty gangy jako celý svůj život. Odsuzovat člověka kvůli nějakému GR je stupidní. Jestli myslíš to GR jak Danger projel konečný most jako "tank" tak to byl v lagu. To uznávám. Ale to jsme taky myslím už vyřešili. Hlavně že to tvoje slavné IB jsou svatí. Myslel jsem že si kvalitu udržujete ale potom co jste před pár dny na serveru předvedli jste klesli hodně dolů. Jdeme zautočit na uzemí a už jsme největší svině. Hlavně že nic jsme vám neudělali a skoro celý váš gang co byl v tu dobu na serveru do nás jenom rypali a to vyhrožování že máte screeny bylo k smíchu. Tímto jste klesli nejen u mě, ale i u Gata a ostatních členů. Však RaTy a spol. co byli v tu dobu na serveru ti to povykládají. To mě taky mrzí že jste se tak změnili. A ty Rudo mě fakt překvapuješ, všechno si bereš k srdci a nedokážeš pochopit že všechno toto je jen virtuální hra. Pokud takto všechno řešíš přes gangy, tak to si už vážně nemáme co říct.
DoMiNo
Přesouvám, vítej zpátky :D
Skiper
Barancia v AT?
Pitras zrovnaj ich tam všetkých! Vela šťastia,máš na to!
Zrušený účet
Tak ahoj. Jsem rád, že jsi mezi námi zpátky. Už si alespoň budeš moct tvořit závody sám :D Tak se měj a doufám, že spolu nějakou tu akci konečně uděláme Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
20 Hlasov
41%
Ano, ale hokej moc nesleduji
10 Hlasov
20%
Ano, těším se na gaučové trenéry
7 Hlasov
14%
Ne
6 Hlasov
12%
Ne, dopadne to jako každý rok
6 Hlasov
12%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 11