Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Bony - vizitka (v 0.4) "Update 29.1.2016"
Bony
img.tpx.cz/uploads/[OS]_[Bony]_OS_Bony.png

img.tpx.cz/uploads/[OS]_[Bony]_OS_Serverove_Informace.png

Nick na serveru:
Bony

Odehrané hodiny na serveru:
2500+ "/getid Bony (na serveru)"

Bankovní obnos:
Nejraději mám nulové konto "Nějak mě baví více hrát bez majetku a peněz, než mít miliony a nevědět co s nimi a potom se s tím jen předvádět"

Vlastním dům číslo:
Momentálně žádný. Domy co jsem měl jsem nevyužíval a tak jsem je prodal nebo rozdal

Vlastním nemovitost:
Momentálně žádnou

Oblíbený administrátor:
Ten co dokáže lidem poradit a co dokáže svou znalost podat na 100%. Nyní je to tak, že někteří admini neumí odpovědět ani na dotaz, což je mrzuté

Oblíbená práce na serveru:
Řidič kamionu. Byl to první JOB, do kterého jsem vstoupil a první firma v které jsem byl byla v Los Santos (u nádraží)

Ohodnoťte známkou práci administračního týmu:
To co někdy dokáží vyplodit je fakt na ránu (3-)

Firma:
San Andreas Transport „LS FOREVER“

Gang:
Ne děkuji "NIKDY!" Párkrát jsem to zkusil vícekrát se mi to vymstilo

Nejoblíbenější akce od AT:
Přestal jsem chodit na akce. S některými dětmi se to fakt nedá užít, když to strašně tak prožívají


img.tpx.cz/uploads/[OS]_[Bony]_OS_Webove_Informace.png

Vloženo příspěvků ve fóru:
Koukni se doleva pod AVATAR (1 183+)

Nejlépe zpracované video ze hry GTA San Andreas:


img.tpx.cz/uploads/[OS]_[Bony]_OS_Osobni_Stranka.png

Jméno:
Tomáš

Příjmení:
Kotraš

Datum narození:
29.8.1997

Věk:
18

Škola:
Student (SPŠ a SOU – Opravář zemědělských strojů)
3. ročník (3.SZ)


Děti:
Nechci děti

Kraj:
Olomoucký kraj

Jazyky:
Angličtina, Čeština

Povaha:
Uzavřená


img.tpx.cz/uploads/[OS]_[Bony]_OS_Informace_o_Postave.png

Výška:
196cm

Postava:
Štíhlá, sportovní

Barva očí:
Modrá

Barva vlasů:
Blond

Brýle:
Jen k NTB

Na těle mám:
Maximálně tak jizvy po těžké práci


img.tpx.cz/uploads/[OS]_[Bony]_OS_Zavislosti.png

Alkohol:
Ze zdravotních důvodů jsem alkohol úplně omezil

Kouření:
Nikdy jsem to do huby nedal a nikdy nedám

Závislosti:
SP + WEB SP, HASIČI


img.tpx.cz/uploads/[OS]_[Bony]_OS_Zajmy_a_mam_doma.png

Sport:
Hasičský sport. Je to sport, který dělám už od 1.1.2004, což už je nějaký ten pátek „je to už nějakých 12 let“ Jednoduše mě i na tech videí najdete "To afro pod přilbou nejde schovat (Do budoucna "v příští sezóně plánuji i foto";)".


Videa si můžete najít na YouTube kdo má zájem se podívat


HASIČI (Moje kariéra):
Je to spolek několika přátel. Tento sport rozhoduje kvalita a soudržnost týmu. Členem této organizace jsem se stal 1.1.2004. Dalo mi to do života hodně věci „kamarády, zkušenosti a mnoho dalšího“. Rok s věkem se sešel a 29.8.2012 jsem se stal jedním z členů mužského týmu. Brali mě hned a bez váhání. Tým se skládal z 8 členů a 2 z nich byl můj otec a bratr. Ti bohužel po mém příchodu tým opustili, ale otec zůstal, kdyby náhodou jsme potřebovali pomoc jen jako náhradní člen. Po dvou letech náš vedoucí týmu nás opustil a převzal jsem po něm funkci já (Nejmladší člen týmu a ten co tam byl nejkratší dobu). Tým jsem nějak poskládal do kupy a začalo se trénovat. Konec sezóny 2014 se nějak doběhal a poté byla příprava na sezónu 2015. V sezóně 2015 jsme zažili pár úspěchů, ale střed byl vždycky náš někdy jsme skončili u konce někdy s neplatným pokusem, ale parta držela vždy při sobě. Od začátku roku 2015 jsem se účastnil výcvikových a teoretických příprav pro výjezdovou jednotku. Už v mládí jsem se toužil stát pořádným hasičem a vždy, když zazní siréna jet na pomoc, kdo ji potřebuje. Den 29.8.2015 se mi zapíše navždy do hlavy. Byl to obyčejný den, kdy se u nás dělala každoročně pohárová soutěž â€žposlední víkend o prázdninách“ a v tento den jsem slavil i své 18té narozeniny. Po vykonání pokusu, který si neodpustím, že jsem ho pokazil svojí chybou se po chvíli ozvala siréna a běželo se ke zbrojnici, která je od areálu vzdálená asi 300m. Po oblečení se nasedalo a vyráželo se asi k 6km vzdálenému místu požáru, kde hořeli 2 dřevěné chajdy. Než se stihlo uhasit, tak jsme byli odvoláni na požár dvou stohů, který byl mezi obcemi Medlov a Usov byl i v televizi a novinách, kde bylo celkem 9 jednotek. Po jedné ráno jsme vyráželi domů a několik jednotek tam stále hlídalo požár. Další požár kterého jsem se zúčastnil byl „požár nákladního auta převážející motory na elektronické otevírání vrat u garáže“, který se konal 1.9. Dále jsem se účastnil "Požáru sazí v komíně", který byl 9.1. Hned další den byl výjezd "Požár nízké budovy", který trval 7 hodin. Po této akci jsem do dnes zatím nikde nebyl, jelikož jsem byl buď mimo domov nebo ve škole. Dále jsem začal běhat soutěž TFA, což je v překladu „nejtvrdší hasič přežívá“. Je to náročná soutěž na fyziku a psychiku, kde taháte barely, figurínu a spoustu dalších věcí „dalo by se říct, že to je i jako simuláce zásahu“ Na této soutěži jsem sklidil i docela kvalitní úspěchy na to, že to běhám pár soutěží.

To je zatím vše


Zvíře:
Pes

img.tpx.cz/uploads/[OS]_[Bony]_OS_Muj_Styl.png

Životní cíl:
Být kvalitní Dobrovolný hasič – Dělám to jak sportovně tak i profesionálně.

Co nesnáším:
Namyšlené lidi, co si furt na něco hrají, ale přitom to jsou stále nuly. Jestli jim to dělá dobře ze sebe dělat Lerryho Kinga, tak ať si tu slávu nehoní u mě

Hudba:
Helloween, Linkin park, Nightwish, Kabát, Harlej

Oblíbený film:
Krev jako čokoláda, Twilight saga (Stmívání) 1-5, okrsek 49, Haciko příběh psa

Upravil Bony dňa 29.01.2016 18:44
Sh1TeRkO
Vizitka ako každá iná. Ako človek mi vôbec nesedíš. Čo už. Moc žiješ hrou až tak, že keď niekto hodí svoj názor dokážeš kopať na všetky svetové strany. A to je zlé. Ale keď Ti to vyhovuje. Ži svoj virtuálny sen.
Bony
Citácia
Moc žiješ hrou až tak, že keď niekto hodí svoj názor dokážeš kopať na všetky svetové strany. A to je zlé. Ale keď Ti to vyhovuje. Ži svoj virtuálny sen.


Je pravda že teď poslední dobou moc sedím na PC a hraju SP. Co už já se za to nestidím, když mě to baví. Ale řeknu to asi tak, že už tu moc nebudu. Začli koníčky a všechno možný takže místo proseděných 10H na SP prosedím tak 1-3H takže zase budu po měsíci OK.

To že kopu na všechny světové strany to je pravda. Jelikož když mu to řekneš 8x a on se po 9 zeptá na tu stejnou kravinu to fakt každy Cholerik bouchá a kope co může a nadává na světové strany.

Já neumím dělat ty písma jako mají jiní. Mě stačí tohle aby mě možná někdo pochopil, to mi stačí. S pár hráči jsem si to vyjasnil a vyříkal, ale na mě se nic nezmění.
Panzer
Největší čávo trem seter, negramotnej blb. mehehe
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Bony
Citácia
Panzer napsal:

Největší čávo trem seter, negramotnej blb. mehehe


To říká ten pravý xDDD. Ale co za tu chvíli jsem se už naučil. Popravdě bylo mi jedno jaké i/y í/ý tam mrsknu. Je mi jedno co sis o mně myslel. Prostě jsem psal dříve jako negramotný, ale to neznamená, že negramotný jsem. Sem tam to uteče to každému, ale nesmíš dělat ze sebe neviňátko xD

Citácia
trem seter

Na tyhle slova si najdu slovním Panzerových slov, jelikož píšeš nějakým velice zajímavím jazykem. Nebo jestli to má být dohromady to ví pánbůh.

Zamozřejmě já k tobě respekt mám, ale jestli ho máš ty ke mě to už je v rukou boží. A jestli si už splasknul, či vzpamatoval se, tak to by mě ty zajímalo. Moc rádi jsme se neměli no.
Nurburing007
Tak Bony...ako začat xD...
Ešte raz ti gratulujem k tym 20K bodom za kamionaka...si super hráč a dufam že firmu budeš mat ešte velmi dlho lebo viem že ked budeš šef ty tak firma neskra****e...
Zacek
Ahoj Bony, účasně si zpracoval vizitku...Si v pohodě hráč, nelituju, že jsem tě potkal na sraze Smile
ultravarialheadspin
:D
HanyS
Bony patří mezi takové ty pohodáře na SP :D Možná ho někdo vidí jinak, ale já ho vidím jako nejlepšího zástupce pro kamioňáckou firmu a fajn kamaráda ;)
Nosferatu
Vizitka povedená.
Hráč v pohodě s kterým nemám problém a je hlavně rozumný, tak ať se ti daří. ;)
Baseball
Ahoj, hezká vizitka jsi v pohodě hráč a je s tebou dobrý pokec ;)

Hodně štěstí v životě
Fatalqo_
Dlouhodobý hráč... Pamatuji jak si tady začal. Vizitka pěkná. Dobrý hráč nemám sním problémy
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=17714
Johnnek
Super vizitka, super kámoš! Jsem rád, že jsem tě na serveru před takovou dobou poznal. Ať se ti daří! Kytka pro tebe
Primer
Ou pekná vizitka,tie farby a tie nadpisy k sebe patria.Palec nahoru
Poznám ťa len z webu,a viem že si bol administrátor.
Prajem ti vela štastia v živote aj na SP. ;)
Bony
Citácia
Fatalisto napsal:

Dlouhodobý hráč... Pamatuji jak si tady začal. Vizitka pěkná. Dobrý hráč nemám sním problémy


Kdo by si nepamatoval, když jsem v roce 2013 přišel na server a přišel ke kamionistum což byla asi moje 1. firma v LS poté jsem ji vlastnil a jaký s tím začali být problémy po čase viz ztráta vozidel asi 3-4x za sebou po RR.

Citácia
Super vizitka, super kámoš! Jsem rád, že jsem tě na serveru před takovou dobou poznal. Ať se ti daří!


Hi Vítám tě zpět a doufám, že se ozveš co nejdříve a jsem 100% rád, že se vracíš zpět a doufám, že zase spolu něco podnikneme.

Citácia
Poznám ťa len z webu,a viem že si bol administrátor.


No já admin nikdy nebyl. 3x mi byla zamítnuta žádost viz nějaká blbost co tehdy Pixel si vymyslell a teď naposledy mi přístup zabránil 2 letý ban o kterém jsem ani nevěděl :/ pleteš si mě s administrátorem BonG
Tr1xmy
Hasičiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Palec nahoru

ďalší kolega do zbierky hašičov a iných záchranných zložiek zo SP :D Pekný ciel, držím palce, aby Ti to vyšlo.

Inak hráč si v pohode, s Tebou neboli nikdy problémy a patril si a aj patríš k normálnym hráčom na SP, ktorých tam je dnes už málo. Držím Ti palce do budúcna Smile
Zrušený účet
Ahoj Bony. Pusobíš na mě jako fajn hráč, který bere všechno vklidu a nerozčiluje se nad každou blbostí. Máš svoji hlavu a myšlenky, které si dokážeš prosadit. Přiznáš si i chyby a to je to nejdůležitější. Je škoda, že tě nevzali do AT, snad ti to výjde příště, pokud bude možnost. Tak se drž a užívej reálného života. Smile
Aqks
Kedysi som ta bral ako totalneho chudaka. Kvoli tvojim nesutalym ubohym poznamkam na kazdom rohu a v kazdej teme,jak keby si pobral vsetku mudrost sveta. Navrhy z druhej ruky kazdu chvilu a nic. Tvoje slohovky,z ktorych som precital prve slova a koncil som.

S odstupom casu si zrejme zmenil povahu alebo v tebe vidim nieco ine. Taky ludia ako ty by nemali ist do adminteamu,pretoze ten kazi charakter,zostan hracom a zostane ti aj tvoja autorita,ktora je tu velmi dolezita;-))
Dreamys
Bony, si fajn hráč, je úžasné to co děláš Smile
Je vidět, že si to fakt užíváš a vyžíváš se v tom Smile
Abych řekl pravdu, dost ti závidím :D
Tak ať se ti daří, GL v reálném i ve virtuálním životě Smile
Rosta
Přesouvám, vítej mezi námi, přeju hodně štěstí. Smile
Prejdite na fórum:
Anketa
Jakou webovou sekci prohlížíš nejraději?
Pravidla
4 Hlasov
6%
Nábory
4 Hlasov
6%
Žádosti o pUB
11 Hlasov
16%
Server (př. Návrhy, Ztráty)
10 Hlasov
14%
Žádosti o UnBan/Stížnosti na administrátory
32 Hlasov
46%
PC Poradna
3 Hlasov
4%
Ostatní (př. Inzeraty, Videa, Vizitky..)
5 Hlasov
7%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 31