Informácie o serveri

R
Pripojiť sa na server

Čítať tému

 
Přídáno /privolat0-3, mise bez skinu. Přesunuto /flip a nitro. Redukovany objekty na vozidlech
Matyash1
Citácia
VikusQa napsal:

Citácia
2. -Nápisy bych dal tak, jak říkal Bony. Jen na Dodávky a Trailery.


Jasné že len na dodávky a trailer keď to navrhuje majitel kamioňáckej firmy. Keď to zrušiť tak všade alebo to povoliť na firemných autách, keďže to tam svoj význam má narozdiel od osobných áut.

Je mi jasný že to navrhuje proto, že je to majitel Kamionáků, ale to přece nevadí, pokud by to bylo možný, dal bych to teda tahle:
-Na firemní auta by se psát dalo, ale nefungovalo by to tak, že by to nemusel spawnnout někdo s nějakým "Premium Car", nýbrž by to mohl dělat kdokoliv, jak je tomu ted. Nápisy na autech v osobním vlastnictví bych zrušil, stejně se tam píšou hovadiny ( Já mám na Savanně nápis #nohomo, takže vím o čem mluvím )
Bony
Citácia
ATomas napsal:

Citácia
F3aR_ napsal:

Pokud jsem tu větu správně pochopil , tak ten kdo bude mít premium car , Tak bude mít neomezené nitro napřiklad na admin zavodech , Takže zavody budou vyhrávat jen ti co mají dost peněz nato utracet za blbou hru real money nebo virtualní. Takže ten vtom zavodu stím novým CAR PRÉMKEM bude mit extra mega výhodu , což znamená že si to bude muset každý koupit. Takže já vtom nevidím žadný vylepšení ba naopak vidim jak se snažíš ztěch peněženek mamin který kupujou svým dětem kredit vycucat všechnu vyplatu , čím dýl tu hraju tím víc to vidím zrovna takhle. BTW Neony , texty a další hlouposti jsou na té SP uplně nanic podle mě nadbytečný zbytečnosti, just my názor. ( Nevím kolik zato pořizení serveru musíš platit , každopadně to musi bejt hodně a hodně rapidně zvyšovat , jak tak vidím ty tvoje nový navrhy vše to směruje do peněženky.)

To si spravne nepochopil. Neomezene nitro ti nedava tak diametralni naskok v zavode aby jsi hrace bez nitra nedojel. Nitro nezvysuje maximalni rychlost vozidla, pouze navysuje zrychleni a hlavne to s nitrem pekne hazi. Drtiva vetsina hracu co si na startu pusti nitro se prave kvuli tomu vyseka. Vesmes nitro je psychologicky efekt.

Ja vam tady davam sanci neco ovlivnit. Takze by bylo lepsi kdyby jste cas ztraceny kritizovanim o vecech, o kterych nemate vsechny informace, investovali do vymejsleni veci ktery by se do premium uctu mohli pridat.


Nezvyšuje max. to fakt, ale pokud má mozek, tak to nitro využije né fuči sobě obrátí. To že neumí někdo jezdit a řezat zatáčky s nitrem je pokles IQ. To že nitro ti dá MAX za 3sec a bez nitra za 8sec je rozdíl, který ti vyhraje závod. S nitrem ubereš v zatáčce přibrzdíš a dáš "W" s nitrem máš max hned, ale zase bez nitra se to rozjíždí. Někde trefíš sloup a úplně zastavíš a zase ztrácíš čas. Prostě takhle ti to chtěl říct. Ne že zapneš nitro a s infernusem, který má MAX 198 tak dáš 250. On to bere jako výhodu celkově.

Citácia
VikusQa napsal:

Citácia
2. -Nápisy bych dal tak, jak říkal Bony. Jen na Dodávky a Trailery.


Jasné že len na dodávky a trailer keď to navrhuje majitel kamioňáckej firmy. Keď to zrušiť tak všade alebo to povoliť na firemných autách, keďže to tam svoj význam má narozdiel od osobných áut.


Nic proti vikush, ale bral jsem to z pohledu trochu reality. Neviděl jsem ještě nikde v realitě nápisy na Ferrari, lamborginy a pod. To že to beru z reality je jen příklad.

Obyčejně se s textem setkáš všude na nějaké dodávce atp.

A to že jsem to navrhl a jsem majitel kamionistické firmy má výhodu jako v čem ? Já to bral tak okrajově jen z reality, ale jestli to má být zrušeno mě je to v pi.. já jen to chtěl trochu zachovat.
Upravil Bony dňa 09.10.2014 17:58
ATomas


Upravil Zrušený účet dňa 09.10.2014 17:58
JohnyStar
Souhlasim ze všim ale firmu nemam tak o te fir.garazi nic nerikam
F3aR_
Atomasi , ale to že neumíš zavodit přece neznamená že neumí zavodit každej , Nitro je extremě velká vyhoda , ehm , něvěřiš ? tak podme zkusit na server , Bez nitra dostaneš nátěr jak malá ovečka. Ty si asi myslíš že všichni nadavají nato cos vymyslel , ale co když se jim nelibí že ti musej posilat prachy ? je krize , každej nemá nato vražet prachy do stupidních her. ( Nevím jak to doopravdy normalně chodí , Ale teda já si myslím že člověk co má věk a rozum , by prachy do virtualních hlouposti nikdy nedal. )
Vikush
Citácia
Nic proti vikush, ale bral jsem to z pohledu trochu reality. Neviděl jsem ještě nikde v realitě nápisy na Ferrari, lamborginy a pod. To že to beru z reality je jen příklad.


Neber to z reality.Ty, ako majitel firmy tam ten text chceš mať na svojich autách tiež tak ako ja na trasheroch. Firemné auto = firemné auto, nie je to ako v realite. Bolo by to nespravodlivé.
HARS
img.tpx.cz/uploads/DFDFDFDFDF.jpg
Melmen
Standartní premium:

- /hide a /unhide
- /pratele a /premiums
- Nastavování plateb převodem
- Odesílání zisku na bankovní účet
- Možnost warpování /lv, /sf, /ls
- Zatčen budete jen na 50% času
- Po propuštění z vězení dostanete své zbraně zpět
- AFK si lze dát po 60 vteřinách
- Možnost pronajmout si hotelový pokoj na 96 hodin a billboard na 48 hodin
- Při spawnutí dostanete vestu
- Možnost psát do chatu barevně + před nickem v chatu [Premium]
- Mise lze plnit s jakýmkoliv skinem

CAR premium:

- /flip
- Neomezené nitro
- Možnost přivolat 0-3
- Viditelnost textů, neonů, označení..
(Pokud majitel firmy má zakoupené CAR premium, tyto možnosti jsou
na firemních vozidlech viditelné stále)
- Vlastní kanystr s objemem 5L (který lze zakoupit v obchodě 24/7)
Matyash1
Podle mě jde hlavně o to, že tu všichni JEN navrhují. Nechci útočit na ATomase, ale lidi, uvědomte si, že ten server stojí na NÁS(hráčích). Všechno se to motá kolem NÁS. Kdyby nebylo NÁS, tak by server nebyl. Uvědomme si, že jako hybná většina máme právo rozhodovat, protože bez NÁS by to tu prostě nešlo. Můžeme si "dupnout". Vím že se asi žádná dohoda typu: "Když to nebude podle nás, tak jdeme pryč.": konat nebude, ale přesto doufám že Vám dojde, jak důležitá je komunita a jak moc dokáže ovlivnit to co chce a nechce. Stačí se spojit. Konec srdcervoucí řeči, každej to pochopte po svým, ale přece jen se shodneme, že s tím něco dokážeme dělat :D HAWK
Livik7
Nechci tu být za rýpala, ale taky sem přidám svůj názor. Myslím si, že teď už většina nových přídavků vymyšlených tebou je teď jen o penězích a to reálných i herních - viz. - zrušeno /privolat - přidalo se premium na zbytek garáže, momentální úprava - další prémium na /flip, nitro, texty na auto a další.
To co píšeš s těma "lagama" (nepíše to jen Atomas, ostatní si stěžují také), to se mi zdá jako naprostá kravina. Většina lagů na serveru je způsobena blbým internetovým připojením, nebo samotnými počítači (viz. ten můj). Nikdy jsem si na toto nestežoval a ani nehodlám (vždy když mám nějaké lagy, tak je to kvůli mému počítači, v ojedinělých případech vesnickým internetem). A ti, kdo by si do mě chtěl rýpnout, že má suprovej počítač i internet, tak přiznávám, server laguje to ano, ale to je díky tomu, že jsou různé akce viz. závody na které se portuje téměř polovina serveru tak se nikdo nesmí divit, že se vám to laguje. Takže na zkrácení - přidávání "vylepšení" a stahování zažitých věcí (/flip), je v podstatě k ničemu. Stejně to bude vesele "lagovat" dál.
LukesCZ
Víc to **** nemůžeš, co ? už jsi toho dost posral, a zas nějáký stupidní změny, jak si vydělat..
Rovnou udělej placení za připojení na server....
LukaS_
Je to sprostosť x))

Súhlasím s F3arom
Gampy
Takže se vlastně bude platit za vzhled. Vlastně to bude podobný jako kupování skinů třeba v CS:GO, ale tam mi za reálný peníze ty skiny aspoň zůstanou na furt.

Já neony, texty a majáky nepoužívám, ale budu nucenej si to premium pořídit kvůli nitru a flipu. A náhrada /privolat 0-3 za další peníze co musim utrácet mi nestačí. Chci to vykompenzovat přestáním kupování vslotů kvůli /privolat 4-9.

Můj návrh:
Premium CAR - objekty, /flip, nitro a /privolat na VŠECHNY sloty. Ať VSLOTy jsou opět jen VSLOTy a Premium Car převezme všechny věci ohledně vozidel.

Premium KLASIK - To co chceš přidat + konečně ošetřit bugování vesty příkazem /vesta.


Když jsem začínal hrát a začal se zajímat o prémium účet, říkal jsem si "Super, přijatelná cena a tolik super věcí k tomu." (To ještě šlo /privolat s Premium Klasik.) Teď kdybych přišel jako nováček a viděl za co všechno se musí platit zvlášť, řekl bych si "Bordel."

Tak jako tak, já bych tam Premium Car vůbec nezaváděl, ale už víme, že když se rozhodneš, tak to tam prostě dáš i přes negativní ohlasy.
Bony
Citácia
VikusQa napsal:

Citácia
Nic proti vikush, ale bral jsem to z pohledu trochu reality. Neviděl jsem ještě nikde v realitě nápisy na Ferrari, lamborginy a pod. To že to beru z reality je jen příklad.


Neber to z reality.Ty, ako majitel firmy tam ten text chceš mať na svojich autách tiež tak ako ja na trasheroch. Firemné auto = firemné auto, nie je to ako v realite. Bolo by to nespravodlivé.


Jen otázku. Je tu vůbec něco fér ?

Já se bez toho TEXTU obejdu, ale jen sem měl v úmyslu to trochu nechat na te SP. Jen je problém který tu vidí všeci, že dělám ten job, u kterého to navrhuji bohužel. Kdyby byl právník, tak bych navrhl to samé a tys měla jiný názor.

Mě třeba připadne úplně **** ní mít 2 premium.
1. na banku a warpy
2. na /flip a nitro

Proč musím mít 2 premium a vyhazovat za to nehorázné prachy jak v realitě tak i virtuální. Z reality si to 100% nekoupím a za virtuální sponzoruji akce.
Tohle třeba podle mě není fér.
Panzer
Aha takže podle atomase nitro je vlastně zbytečný :D Oká no, když budu mít na tachometru 198 za 5 sekund a ten druhej za 10 tak to vlastně je jedno že jo... Navíc nitro se dá vypínat když mluvíš o "vyhazování".
Co takhle zvýšit počet nábojů od zaměstnání pro vip hráče o další 1/3.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Rewqa
Přijde mi to celé jako totální blbost, je mi jasný, že provoz serveru něco stojí, ale je zajímavý, že prostě tak před měsícem problém nebyl a server nelagoval a všechno běželo jak má. Zrušily se ostrovy - laguje to stále, udělá se tenhleten nesmysl - imho to bude lagovat stále. Chyba je prostě očividně někde jinde.

Platit další premium? No možná, kdybych za to dostal odpovídající službu, u který si budu jistej, že mi jí někdo jen tak z rozmaru ze dne na den nezmění (viz. přivolávání aut na slotech). Nechápu, když si koupim premium s tim, že mi jde hlavně o to, že si chci přivolávat auta, jak se může dopustit, že najednou ze dne na den to nejde. (Občas by mě zajímalo jak máš tady na serveru vyřešený některý právní věci, zvlášť co se týká plateb, reklamací na ně atd.)

Momentálně, kdy snad neni den co by na serveru nebyl ani jeden bug a jejich vyřešení trvá řádově několik dní nebo se neřešej vůbec a dělaj se změny, který se s nikym nekonzultujou pod heslem: "však oni si zvyknou". Jasně, každej druhej řekne "však tu hrát nemusíš", ale až si tohle řekne většina serveru, sem zvědavej z čeho se ten server bude platit. On ten pohár trpělivosti hráčů jednou přeteče.
Panzer
Složme se, 5-6 lidí co má funkční mozek, sejdem se na skypu a vymyslíme to, jestli ATomas nebude proti přidá se a prokonzultuje to s náma, výsledek napíše on sám sem. Někdo pro a proti? Myslim že je to nejrozumnější.
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Mixer
Presne to o napsal domi ja mam nitro jen kvuli nitru , warpum a bance nic jinyhoa kvuli tomu musim mit 2 premium ? :D
Upravil Mixer dňa 09.10.2014 18:42
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Panzer
Citácia
PACHET napsal:

Super no tak to uz to muzes dat i warpy do premium car

Ty jsi jiný borec koukam :D :D Co to má s tim společnýho ? :D
No není tady asi úplně vše, ale je toho dost. Malá ukázka pbanůimg.tpx.cz/uploads/PanzerPDPS3.gif
Mixer
Panzer to ze bych nemusel kupovat 2 premka :D
Klikem na jeden z obrázků se dostaneš na vizitku.
superparba.eu/includes/player_signatures.php?user=14733

img.tpx.cz/uploads/podpisbettermaybetop1663938823.png
Prejdite na fórum:
Anketa
Těšíš se na MS v hokeji 2024?
Ano, miluji hokej
16 Hlasov
44%
Ano, ale hokej moc nesleduji
7 Hlasov
19%
Ano, těším se na gaučové trenéry
6 Hlasov
17%
Ne
4 Hlasov
11%
Ne, dopadne to jako každý rok
3 Hlasov
8%
Len prihlásení môžu hlasovať.
Kto je online
· Hostí online: 14