Informácie o serveri

Pripojiť sa na server

Čítať tému

Fotečkins do vizitky
Matyash1
Ahojki dámi a pánové,
i přesto, jak svělý jsem grafik, rozhodl jsem se svěřit Vám tuto úlohu.
Potřebuji z následující fotky oříznout obličej toho panáka do 150x150 pro následné umístění do vizitky a možná i na avatara.
Představoval bych si to takhle : Obličej bude přesně uprostřed 150x150 obrázku. Pokud se tam ten Měsíc v pozadí nevejde, zkuste prosím udělat jeden obrázek s měsícem v lib. velikosti a jeden s oříznutým Měsícem.

img.tpx.cz/uploads/SAMP face do vizitky.png

Snad se neurazíte, pokud bude Vaše práce bez odměny, ale myslím, že hrát si tu na výplaty nemusíme a žádat po mně herní peníze je pod Vaši úroveň.

Díky a s pozdravem,
Matyash1

//Ještě bych měl kolem obrázku rád něco jako rámeček. Stačí jednoduchý černý a aby moc neodváděl pozornost od obsahu.
Upravil Matyash1 dňa 29.11.2014 12:53
Zacek
Citácia
Matyash1 napsal:

Snad se neurazíte, pokud bude Vaše práce bez odměny, ale myslím, že hrát si tu na výplaty nemusíme a žádat po mně herní peníze je pod Vaši úroveň.

Nic proti nic nemyslím špatně, ale jak pod naši úroveň. Nikdo nikdy nic nežádá, ale tohle když sem napíšeš tak se plno lidí urazí a vykašlou se ti na to :D Mě je osobně jedno jestli bych dostal odměnu nebo ne, ale každopádně kdybych tuhle větu viděl přešla by mě chuť. Nezlob se na mě jen mám svůj názor Smile Přeji příjemnou hru.
miroslav45
:DDDDDDDDDDD
Luky_SVK
Neviem či som správne pochopil
img.tpx.cz/uploads/Matias_av.png
Matyash1
Citácia
zacekdan napsal:

Citácia
Matyash1 napsal:

Nic proti nic nemyslím špatně, ale jak pod naši úroveň. Nikdo nikdy nic nežádá, ale tohle když sem napíšeš tak se plno lidí urazí a vykašlou se ti na to :D Mě je osobně jedno jestli bych dostal odměnu nebo ne, ale každopádně kdybych tuhle větu viděl přešla by mě chuť. Nezlob se na mě jen mám svůj názor Smile Přeji příjemnou hru.

Hele, nemyslel jsem to špatně a asi jsem si neuvědomil, jak to mohou brát ostatní. No já to viděl jako upozornění na to, že nečekám, že se zachovají jako nejmenovaný "grafik", (kterého určitě znáš) a napíší něco ve stylu : "Bude to za 200k oki?"
Jestli mi rozumíš...
Matyash1
Citácia
Luky_SVK napsal:

Neviem či som správne pochopil
img.tpx.cz/uploads/Matias_av.png

No, přesně takto jsem to nemyslel, ale tahle verze je možná i lepší. Ale byl bych rád kdybys zkusil udělat i to co jsem myslel, a proto to popíšu lépe:
Chci přesně co jsi udělal, ale namísto bílého místa, kolem ořízlého měsíce bych měl radši pozadí, co tam už bylo. To s tím měsícem jsem psal pouze pro případ, že by se celý nevešel do 150x150.
Díky Smile
Zacek
Jo v poho Smile To je o tom jak to člověk myslí Smile cajk
Matyash1
Má ještě někdo zájem zúčastnit se?
NorB
img.tpx.cz/uploads/matyashov_krivy_face.png

Pláču
Matyash1
Citácia
NorB napsal:

img.tpx.cz/uploads/matyashov_krivy_face.png