Informace o serveru
Číst diskuzi
[DOUBLE] [Z]acek[D]an, 5Zigen
|
|
Baseball |
Přidané 22.08.2015 09:35
|
![]() ![]() ![]() Příspěvků: 7412
Založený: 28.01.14
|
![]() Baseball: Ahoj Dane a Zigene, vybral jsem vás pro první speciální rozhovor. Jaké máte pocity? [Z]acek[D]an: Jáke mám pocity? Jsem nadšen, že si vybral přímo nás. A jsem rád, že tu můžu být ![]() 5Zigen: Jsem rád, že můzu být v tomto rozhovoru a docela mně zajímají otázky, které nám hodláš klást. ![]() Baseball: No tak ty se dozvíte celkem brzo, začneme jako vždy otázkama ze života. Představíte se nám? [Z]acek[D]an: Tak jmenuji se Daniel, příjmení si každý odvodí sám ![]() ![]() 5Zigen: Já se jmenuju Matouš, příjmení vám neoznámím ![]() Baseball: Jo IT, to chci také studovat. Jde ti to zigene? Případně jaký studuješ obor 5Zigen: Zatím mi to tedy jde, uvidíme co učitelé vymyslí v třeťáku ![]() ![]() Baseball: Tak to je dobře, tak a co ty Dane co studuješ ty? [Z]acek[D]an: No já mám hodně zajímavý a zrovna ne nejlehčí obor, elektrikář Baseball: Týjo, je to hodně obtížné? [Z]acek[D]an: No v praxi je to celkem fajn, zkusíš si třeba zapojit zásuku, ale jak to máš všechno zapisovat, počítat, tak je tu problém (nikdy mi nešla Matika) ![]() Baseball: Tak to máš těžké, tak hoši a co holky? Máte nějakou? [Z]acek[D]an: Tak holky ![]() ![]() 5Zigen: ano, ale zatím je to krátký vztah, bude to teprve rok ![]() Baseball: Tak to je dobře, jak si užíváte léto? [Z]acek[D]an: Přes prázdniny jsem chodil do práce a ty vedra jsou nesnesitelná ![]() 5Zigen: prázdniny jsem si celkem užil, a mám radši léto než zimu, takže počasí v pohodě ![]() Baseball: Byly nebo budete někde v zahraničí na pozdnější dovolené? [Z]acek[D]an: Tento rok jsem nikde nebyl a nejspíš ani nebudu. ''HOME SWEET HOME'' 5Zigen: byl jsem v Bulharsku u moře, zrovna před týdnem ![]() Baseball: Jaký děláte sport? [Z]acek[D]an: Tak momentálně gaučing, ale rád jezdím na kole a příležitostně posiluju. 5Zigen: posiluju, ale zatím to není nic světoborného, protože zatím je to jen rok práce, jinak rád běhám a taky hraju fotbal ![]() Baseball: Tak to je dobře že aspoň něco, přejdeme k virtuálu. Kdy jste se poprvé dozvěděli o SuperPařbě? [Z]acek[D]an: : No, to už bude dávno někdy v roce 2012(nejsem si jist), jsem nějak přišel na SP a od té doby na ní hraju. Nikdy jsem nehrál aktivně na jiném serveru. 5Zigen: já hraju SP v podstatě od jejích začátků, začal jsem někdy v roce 2009, ale to už je dávno a to byla ještě rze 7.9 asi.. pak se přešlo k verzi 8 a nakonec 8.1, což je úplně něco jiného oproti tamtěm verzím a určitě to chtělo hodně práce něco takového udělat, takže smekám ATomasovi. Baseball: Byly jste již někdy ((dříve než teď) v Admin Teamu? [Z]acek[D]an: Ne, tohle je moje poprvé ![]() 5Zigen: ne, a právě proto jsem to chtěl zkusit. ![]() Baseball: Jaká byla tvá cesta do Týmu Dane? Asi každý ví že nemáš nikde přihlášku. [Z]acek[D]an: Jednoho krásného dne si takhle hnojím trávu a napsal mi Brutalus či nechci dělat admina a tak jsem tady ![]() Baseball: To jsi měl štěstí, je adminování těžké ? [Z]acek[D]an: To velké. Tak je to velká starost, plno nových věcí, ale tréning dělá mistra ![]() 5Zigen: Je to těžké, obzvláště v tom, že musíte být pozorní, v podstatě nemáte ani chvilku odpočinku na serveru, obzvlášť, pokud je na serveru hodně lidí a málo adminů v jednu chvíli. Baseball: Měly jste již za chvíli vašeho adminování už nějaký rozpor s hráči? [Z]acek[D]an: Neměl a snad ani nebudu. ''jak ty ke mě, tak já k tobě'' 5Zigen: zatím nic nepřišlo, ale co není to může být, ale já se nenechávám jednoduše vyprovokovávat, takže to snad vyřeším s chladnou hlavou. Baseball: Tak to je dobře, co říkáte na své nové kolegy? [Z]acek[D]an: No jsem rád, že ty kluky/holky ušatý mám u sebe ![]() 5Zigen: Kolegové jsou báječní, pomůžou, když se na něco potřebuju zeptat a svou práci odvádí skvěle. Baseball: Teď jdeme pryč od adminování, co je podle vás nejlepší práce na serveru? [Z]acek[D]an: Tak to je pokaždé jinak. No měl jsem hodně rád Řidiče kamionu, Taxikáře, Prostitutku, Dealera, asi moje nejvíc prožité joby. 5Zigen: neberu práce podle výdělku, ale nejvíc mě baví asi Novinář, Mafie a nebo Dealer ![]() Baseball: Kdyby jste na superpařbě končili jak by jste udělali rozlučku? [Z]acek[D]an: Neplaš, tak to by se oslavovalo 9dní a 9nocí, ale tohoto se snad nikdo nikdy nedočká ![]() 5Zigen: požádal bych o mega rozlučku, a aby se rozdalo na akcích nějakej ten dolárek tak bych peníze vložil do rozpočtu ( není jich málo ![]() Baseball: Jaké by jste chtěli nové povolání pokud nějaké? [Z]acek[D]an: Tak dnes jsem začal dělat Novináře a u toho zatím zůstanu. 5Zigen: nové povolání? zatím mně nic nenapadá, ale možná na to příjdu dýl.. Osobně si ale myslím, že povolání která jsou na serveru jsou postačující a zábavná. Baseball: Takže teď skočíme na webík, líbí se vám aktuální design webu? [Z]acek[D]an: Tak nebylo to zrovna nejlepší ta změna, ale zvykl jsem si a nemám s dnešním webem problém. 5Zigen: líbí se mi design webu, i když starý taky nebyl k zahození, každopádně obojí je dobrá práce. Baseball: Chtěli by jste dělat moderátory na webu? [Z]acek[D]an: Ani ne, tohle je zatím postačující ![]() 5Zigen: jde především o rozhodnutí vedení, pokud to bude potřeba, tak to budu dělat ![]() Baseball: Tak jo a jdeme na rychlovky, těšíte se na ně? [Z]acek[D]an: Super, Moc se těším a jsem zvědaví co si připravil. 5Zigen: jde o to jaký rychlovky ![]() Baseball: Řízek / Palačinka [Z]acek[D]an: Řízek 5Zigen: řízek Baseball: Pivo / Fofola? [Z]acek[D]an: Pivo 5Zigen: Pivo ![]() Baseball: Počítač / Tablet [Z]acek[D]an: PC 5Zigen: PC Baseball: Motorka / Auto [Z]acek[D]an: Auto 5Zigen: auto Baseball: Rocket / wlcacek [Z]acek[D]an: wlk 5Zigen: rocket Baseball: Pixel / Kery [Z]acek[D]an: Pixel 5Zigen: pixel Baseball: ATomas / Fantomas [Z]acek[D]an: ATomas 5Zigen: ATomas ![]() Baseball: Ženský / Parta hochů [Z]acek[D]an: Ženský 5Zigen: Ženský ![]() Baseball: Tak vám moc děkuji za tento speciál v rozhovorech, máte vzkaz pro čtenáře? [Z]acek[D]an: Také děkuji. Snad si čtenáři počtou a dozví se o nás něco víc. Je to jen hra nehrajte si na to co nejste. A hlavně nám adminům nepodpopávejte nohy děláme pro vás vše co můžeme, díky ![]() 5Zigen: Zdravím všechny věrné čtenáře Baseballa, respekt vám co jste si to dočetli celý ![]() Upravil/a Czech_ dne 11.06.2020 10:45 |
|
|
Franta95 |
Přidané 22.08.2015 11:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 759
Založený: 08.07.12
|
Nechci rejpat, ale nic moc speciálního jsem se nedočetl ![]() ![]() To je asi snad jediná výtka, jinak to je zase dobrej rozhovor, jako obvykle ![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 22.08.2015 12:28
|
|
Díky, tak je to přejmenoval na DOUBLE ![]() |
|
|
Rosta |
Přidané 22.08.2015 12:39
|
![]() ![]() Příspěvků: 3128
Založený: 23.07.13
|
Rozhovory byly už lepší, každopádně se divím co píšete, v AT nejste ani den a podle toho co tu zaznělo to vypadá jak kdyby ste v AT byli několik měsíců. ![]() ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 22.08.2015 12:43
|
|
Dik |
|
|
TimG |
Přidané 22.08.2015 13:38
|
![]() ![]() Příspěvků: 1308
Založený: 17.09.13
|
Super rozhovor, celkom sa mi páčila táto forma rozhovoru. ![]() |
|
|
HrBeeeC |
Přidané 22.08.2015 15:25
|
![]() ![]() Příspěvků: 1368
Založený: 26.04.14
|
Rosťo nerej omg. ![]() No rozhovor mě moc nenadchl po pravdě. Chtělo to někam místama zabrousit ![]() No hošové ať nám v AT vydržíte jo a Zigen, někdy zajdem na pivko, ty Plzeňák ![]() |
|
|
Nosferatu |
Přidané 22.08.2015 17:08
|
![]() ![]() Příspěvků: 3695
Založený: 08.02.14
|
Rozhovor se dá, ale tak nějak už je to okoukané i když vím, že vymyslet něco nového už moc nejde. Jinak kluci, tak ať se vám v tom AT daří .. A jednou budete kvalitní administrátoři na svém místě. I kill people and I like it |
|
|
Baseball |
Přidané 22.08.2015 20:43
|
|
Díky, právě jsem se snažil něco nového ale bohužel moc toho neni . |
|
|
Sotasek |
Přidané 22.08.2015 23:49
|
![]() ![]() Příspěvků: 591
Založený: 19.09.13
|
Parádní rozhovor, akorát tu nechápu jednu věc, "Motorka / Auto" udělat začátečnickou chybu a napsat auto! ![]() Rozhovor se povedl, též dobré otázky, povedené odpovědi. Dám vám pochvalu všem třem ![]() ![]() |
|
|
Podrazak |
Přidané 23.08.2015 02:29
|
![]() ![]() Příspěvků: 118
Založený: 29.12.11
|
Normální rozhovor s normálními lidmi ... mne to docela bavilo ![]() Neznám je a rád jsem si o nich něco přečetl, ale faktem je, že by to chtělo větší odvaz ! ![]() Good job ![]() |
|
|
Baseball |
Přidané 23.08.2015 06:02
|
|
Děkuji ![]() |
|
|
nemo |
Přidané 23.08.2015 14:36
|
![]() ![]() Příspěvků: 456
Založený: 28.09.14
|
Pěkný rozhovor, nebudu Ti nic vytýkat, mně to stačilo. ![]() Alespoň pár informací o nich jsem se dozvěděl, takže jsem spokojen a přeju Vám třem, ať se daří. ![]() |
|
|
Teczka83 |
Přidané 23.08.2015 14:47
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Pěkný, pěkný. Akurát mě to přijde zbytečný dát dva rozhovory dohromady. Docela se mi to míchalo při čtení. Ale jinak dobrý ![]() |
|
|
RuliiKkO |
Přidané 23.08.2015 14:54
|
![]() ![]() Příspěvků: 2530
Založený: 18.07.12
|
To pomalu ani tebe ![]() Rozhovor dobrý, chválim ten "double" nápad.. chtěl jsi něco new a mě se to líbi takže gj. ![]() Oba new kolegové jsou v pohodě, oba znám a jsou to kvalitní hráči takže jen gl & hf v AT. Si te metes conmigo, nos metemos nosotros contigo.
![]() Just enjoying life. Casual cs pleer, hockey enjoyer, f1 lover and also old man. |
|
|
Baseball |
Přidané 23.08.2015 18:51
|
|
Díky, tečko chtěl jsem zkusit něco nového no ![]() |
|
|
Teczka83 |
Přidané 05.09.2015 13:10
|
![]() ![]() Příspěvků: 1168
Založený: 20.10.12
|
Citace Baseball napsal: Úplně v pohodě hele. Někomu to vyhovuje, někomu ne ![]() ![]() |
|
Přejít na fórum:
Anketa
Jakou Megaakci by jste rádi viděli apod.
Autovraky
9 HlasůAkce smrti
1 HlasDM
3 HlasůVyřazka
5 HlasůDerby
0 HlasůMaraton akci
2 HlasůAkce dvojnasob. odměny např. peněz, akcebodů apod.
8 HlasůJe mi to jedno, na akce nechodím.
13 Hlasů
Pro hlasování musíte být přihlášeni.