Informace o serveru

R
Připojit se na server

Číst diskuzi

 
Fifíkovo Vizitka [Upd. 08.11.2018]
Fifa
img.tpx.cz/uploads/FifaHlavni1.png

» Nazdar, čau, ahoj. Pokud jsi to otevřel náhodou, tak rychle odejdi, pokud jsi tu schválně, tak se pohodlně usaď, čeká tě trošku víc textu. Doufám, že se ti vizitka bude líbit a dozvíš se o mě pár věcí, který jsi třeba nevěděl. A samozřejmě tě tu vítám.




img.tpx.cz/uploads/FifaVKdo.png
» V první řadě bych se rád představil. Jmenuji se Filip, je mi 23 let a narodil jsem se 21.4.1994 v Plzni, kde do teď žiji zatím s mojí mother.
» Dostudoval jsem průmyslovou školu dopravní, kterou jsem opustil hned po prvním pokusu o maturitní zkoušku, kterou jsem splnil, aniž bych se na ní nějak připravoval nebo učil, o to víc to pro mě bylo překvapení - není zas tak těžká, jak se všude povídá, takže nemějte zbytečný strach. Jelikož mě učení úplně dál netáhlo a netáhne do dnes, rozhodl jsem se jít vydělávat nějaký ty reálný peníze, abych se mohl víc osamostatnit a trošku si změnit můj stereotypní život. Naskytla se možnost jít k Policii ČR, kam jsem se přes nějaké testy a zkoušky dostal.
» Tak to by myslím k základu stačilo, další podrobnější věci rozeberu níže.





img.tpx.cz/uploads/FifaVSP.png
» Na server jsem se poprvé připojil v roce 2009. Server nebyl vůbec tak propracovaný, jako je teď, nebylo tolik možností a nebyl pro každýho blbce, co neumí do pěti napočítat. Ještě si pamatuju, jak jsem vydělával jenom tak, že jsem jezdil po mapě a hledat nezaparkovaná vozidla hráčů, abych je potom dál mohl prodat, to se dneska už nestane, protože dnešní systém je nastavený i pro úplného negramota bez rukou. Ze záhadných důvodů mě GTA přestalo bavit, ukončil jsem hraní a jednou se na chvilku vrátil. Byly to super časy, všichni na sebe byli hodní a dokonce se na serveru i pro úplného nováčka našla od někoho velká pomoc. Superpařba byla dříve opravdovou herní komunitou, kam si člověk mohl zajít popovídat s virtuálními kamarády. O tom, co se děje dnes bych raději pomlčel, každý na to má svůj názor a myslím si, že se nebude tolik lišit od toho mého.
» Nynější "skóre" jsem začal nahrávat někdy po letních prázdninách v roce 2013. Spousta věcí bylo úplně jinak než dřív, když jsem na serveru začínal. Tolik věcí, co se přidalo, upravilo nebo úplně změnilo, byl jsem opět na nové Superpařbě. Potkal jsem spoustu hráčů, kteří se stali mými přáteli a hrál jsem s nimi skoro každý den. Potom, co jsem prostřídal pár zaměstnání, udělal levely a poznal trošku herní mód, jsem zakotvil u dozorců. Tohle zaměstnání mě opravdu bavilo, už jenom proto, že jsem se připojil do tehdejší firmy s názvem "Jail Company", kde šéfem byl hráč lukino. Ten mi vysvětlil mnoho dalších věcí, založili jsme spolu gang pro naši srandu a další zábavu a nakonec mi dohodil firmu "Prison Guard", na kterou mi dokonce půjčil v tu dobu nemalé peníze. Firma Prison Guard byla super, ale postrádal jsem trošku staré hráče z Jail Company. Zakládal jsem si na tom, abych ve firmě neměl tupý lidi a aby mezi sebou vycházeli a pomáhali si. Nakonec to byla pěkná firma, kde jsem měl spoustu super hráčů.
» A co přišlo následně je asi všem jasný, objevil se na webu nábor do admin týmu. Už dříve jsem chtěl být mezi administrátory a nějakým způsobem se starat o herní server, který mam opravdu rád. Ale věděl jsem, že ještě není ta správná chvíle, přeci jenom komunikace mezi hráči a mnou byla jenom v úzkém kruhu a to buď ve firmě nebo mezi přáteli. Musim říct, že jsem měl skvělou podporu od hráčů z mé firmy, především od hráče klikarek, který mě nakonec přemluvil a žádost jsem během chvilky sepsal a odeslal do fóra. Za to mu asi můžu do teď děkovat, protože kdo ví, co bych jiného dělal teď, možná už nehrál. Nebudu lhát, každým dnem jsem sledoval svoji žádost a viděl, jak jsou tam negativní věci. Co například, ptáte se? Nebyl jsem výrazným hráčem, nikdo mě neznal, pouze hráči, co byli často ve vězení a já je chytal nebo ti, se kterými jsem komunikoval já. Na webu jsem neměl mnoho příspěvků, protože jsem neměl potřebu komentovat každou kravinu, k čemu to číslo vlastně je a dokáže se podle něj posoudit, zda se na webu vyznam?... A poslední věcí bylo to, že mi polovina tehdejšího admin týmu nevěřila. Ale nakonec pro velké překvapení jsem byl na konci dubna (apríla) 2014 přijat na pozici administrátora serveru. Opravdu velké překvapení, když mi najednou přišlo několik zpráv na skypu, že mi gratulují a já ještě nevěděl ani k čemu, i když jsem doufal, že alespoň tuším. Takže díky Pixelovi, wlcackovi (bývalým hlavním administrátorům) a hlasujícím administrátorům jsem do teď v admin týmu.
» Jelikož ale s nástupem do admin týmu nebyl čas se starat o firmu, musel jsem ji prodat a zvolit jiné zaměstnání. Někteří již tuší, byl jsem právníkem, jelikož jsem z většiny času stál na warpu, kde jsem si něco málo přivydělal a zároveň jsem mohl sledoval chat. Samozřejmě od té doby se mnohé změnilo.




img.tpx.cz/uploads/FifaVServer.png
» Za dobu od mého hraní jsem zatím nahrál přes 3300 hodin, strašné to číslo, mrazí z něj v zádech, ale na tu dobu to neni příliš.
» Vlastním podle mého názoru ten nejkrásnější domeček na celé SP, stojí na kopečku u Los Santos, oblasti zvané Vinewood a jeho číslo je 1101 a dále další domeček, který leží v Las Venturas u golfového hřiště a ATomas mu dal označení 1225. Díky RZE 10 jsem si pořídil i malý domek v LV, abych si mohl udělat interiér dle sebe, jeho ID je 127.
» Dříve jsem pracoval jako právník, toto zaměstnání mě drželo několik měsíců, možná i let. Byl jsem ve firmě, kterou dříve vlastnil Tumik, a to Právnická Kancelář LV, nyní ji již vlastní jiný majitel. Dále jsem se dal na dráhu splnění 100% checklistu, takže práci právníka jsem opustil a zaměstnání jsem měnil, abych si udělal všude plný počet bodů. Po splnění 100% checklistu jsem se dal na dráhu pracovníka bezpečnostní služby, takže jezdím nyní občas mise pro firmu Royal Family SF, kterou vlastní hráčka Kacka.
» Vlastním 3 nemovitosti, které mi alespoň v mé nepřítomnosti vydělávají nějaký ten dolar na koupení RP bodů, je to Tělocvična LV (/ploc 18), Oranžová reklamní kancelář (/ploc 91) a AmmuNation (/ploc 28). Můj bankovní obnos se velice často mění, jelikož vykupuji různé věci, prodávám věci apod... Takže někdy jsem skoro na nule, jindy zase mezi nejbohatšími. Kdo ví, jak to bude dál, jelikož na SP už mám skoro vše, co jsem kdy chtěl mít.
» V gangu nejsem, protože opět na něj není bohužel čas, ale dlouhé chvíle jsem strávil v Outlaws Deckers po boku té nejlepší komunity hráčů, se kterými byla sranda. Pak se i tam všechno změnilo a šel jsem pod křídla Martina do gangu West Side Thug Life, kde jsem se někdy cítil jako doma. Pak se zrušil a já už neměl nervy na to, abych hledal nějaký nový, kde by byli normální hráči a já se tam cítil dobře.




img.tpx.cz/uploads/FifaVJa.png
» Jen tak pro představu. Jsem hubené postavy, která měří 194 cm a váží 80 kg. Hnědý vlasy, vousy většinou oholený.
» Snažím se nekouřit, ale vodnici si dam velice rád. Piju tak často, jak mam jenom čas, ale většinou pivo, který v horku docela osvěží a mezi oblíbené drinky patří Mojito, Cuba Libre, Morgan s colou a B52. Dále nepohrnu ani medovým Jackem Danielsem, Diplomaticem, Legendariem a když není zbytí, tak i Jägermaister neuškodí. Drogy neberu, působí na mě až moc a jsou jiný věci, za který se dají utrácet penízky.
» Přes léto se snažím běhat, popřípadě posilovat, zahraji si basket nebo florbal, rád si zajezdím na kole. V zimě jezdím na snowboardu a stavim sněhuláky (kdo si hraje nezlobí). Celoroční sport je squash, i když v létě je na něj moc horko a v halách někdy dusno. Dále mě baví fotit, hlavně přírodu, kterou nadevšechno miluju!!!




img.tpx.cz/uploads/FifaVNej.png

wlcacek

Citace
Pro mě bude vždy HLAVNÁ ADMIN s velkými písmeny. Člověk, který má v hlavě všechno srovnaný a byla s ním sranda. On je ten, co mi dal šanci se dostat tam, kde teď jsem. Za to jsem mu vděčný, děkuji.


Pixel

Citace
Další hlavní admin, který tento post měl zasloužený a byl na správném místě. I přes moje neustálé otravování mi vždy ihned pomohl. Stejně jako u wlka, dal mi šanci být v AT, také děkuji.


Tumik

Citace
I jako hráč vždy pomohl, byla s ním sranda a byl to hráč, kterému se tu jako jedinému dalo věřit a se vším se na něj obrátit!!! Škoda, že opustil post hlavního administrátora, i když to v tu dobu bylo asi bohužel nejlepší, vzhledem k různým věcem.


lukino

Citace
To on mě naučil, jak pořádně hrát a přežít v té „džungli“ na serveru. On mi věřil a půjčil mi přes 200mg na firmu... Skvělý hráč, škoda, že už nehraje.


klikarek

Citace
Nejoddanější hráč v mé dřívější firmě Prison Guard. Neskutečně moc nahraných hodin po jeho boku v area 51. A hlavně, on mě přemluvil, abych si podal přihlášku do AT. Dnes už pod jiným nickem a hrajeme spolu i nadále, i když vzhledem k mému času mnohem méně.


Ruda

Citace
Dřívější admin, co měl své názory a řešil vše s rozmyslem. Jeden z mála, u něhož mě už další nepůsobení v AT mrzí. Díky za tvůj první názor na mě, možná i pomohl!!!


Akai

Citace
Admin, který byl vždy nad věcí a řešil všechno, co se dalo. Strašně chytrý člověk. Hodně mi při začátcích pomáhal, narozdíl od dalších dřívějších lidí v AT. (Navíc si umí vybrat město, kde bydlet)


Nosferatu

Citace
Nikdy bych netušil, jak my dva si budeme v mnoha věcech rozumět. Vlastně jsem to zjistil teprve až na konci roku 2016, kdy jsem se stal tvým kolegou na postu hlavního administrátora a začali jsme spolu víc komunikovat. I přes všechno zlý, překážky a další věci jsi byl stále po mém boku a za to ti děkuji!!! Zase někdy na viděnou.


Szelby

Citace
I když jsi mnohdy na zabití, tak jsi tady... Taky to nechápu, že tě sem píšu. Co ti asi nikdo nevezme je to, že jsi skvělý správce akcí a pro hráče se snažíš dělat super věci společně s tvým kolegou. Spolu jsme prokecali mnoho hodin na TSku a podobných komunikačních prostředních, nahráli jsme několik (možná i "set" hodin) na různých hrách. Rozumim si s tebou, o to je těžší ti "šéfovat", i když jsi se konečně dal opět do normálu.




img.tpx.cz/uploads/FifaVDalsi.png

Sotasek
Smouky_
Vojta369
Ondrah98
_Caton
Luki_
Danger_
Jiry
Aure
Brian
[M]ajky
Carter
Geroy_
KrowkySVK
Ameli1
...


» Může se stát, že se zde někdo nenajde. Nezoufejte, buď jsem na vás zapomněl nebo bohužel nejste na prvních místech mého žebříčku. Ono sem vypsat všechny, tak si ukroutíte kolečko na myši.




img.tpx.cz/uploads/FifaVAT.png
» Jen tak pro představu jsem si pro vás připravil, kolik jsem za dobu svého adminování na serveru udělal. Nebyl jsem úplně aktivním adminem, ale zase ne flákačem, prostě takový zlatý střed.

Citace
Tyto statistiky jsou od 4/2014 (vstup do AT) do 10/2016 (povýšení na hlavního administrátora).

Var - 529
Jail - 1 046
Mute - 4 851
Freeze - 27
Odpověď - 22 534
Kick - 467
TimeBan - 717
PermaBan - 53
Akce - 299


img.tpx.cz/uploads/PravaSPF.png





img.tpx.cz/uploads/FifaVZaver.png
» Hraní na serveru jako takový už mě moc nebaví. Proč? Sečte se pár maličkostí, které mi na serveru vadí a je to hned. I práce administrátora už není taková, jaká byla a pro mě začíná ztrácet smysl. Osobně se mi nelíbí, kolik drzosti někteří hráči pobrali a ze školy ji přicházejí ukazovat na server. Dále vaše neustálá nespokojenost s akcemi, prací administrátorů a dalšími věcmi taky není nejlepší. Pár hráčů neumí rozlišovat herní "život" od toho reálného, který je trošku jinde, než je klávesnice, myš a monitor, což je škoda. Jo, kéž by na serveru byla komunita jako před několika lety + rivalita mezi gangama v rámci pravidel a slušnosti... Čest vyjímkám.

» Každopádně děkuji všem hráčům, co mi hned po příchodu dokážou zvednout náladu, co se baví slušně, na chyby umí upozornit (všichni jsme lidé) a snaží se neporušovat pravidla. A ostatní? Jděte se bodnout. Narážky a urážky na hráče a administrátory si strčte za klobouk, my na to zvědaví nejsme a já rozhodně žádný urážky netoleruji. Uvědomte si jedno, hra je od toho, aby se člověk zabavil, popovídal s dalšími lidmi, lehce si odpočinul a zapomněl v rámci možností třeba i na některé problémy, které má v reálném životě. Není to jen o hádkách a ukazovat si, jaký jste KING ve virtuálním světě.

» Jestli jsi přečetl vizitku od shora až dolu, tak ti mockrát děkuji. Doufám, že jsi se dozvěděl něco o mě a vizitka jako taková se ti líbila. Kdykoliv s něčím budeš chtít pomoci, obrať se na mě zde na webu nebo na serveru. Pokud to bude v mých silách, rád pomůžu. Tak ahoj a někdy na serveru ;)
Koky
Hodně povedená vizitka, myslím si, že jsi tam kde máš být Smile
SenSuj
Proč já nejsem mezi Nejlepšími, vždyt se spolu máme tolik rádi Fifa. Píšu o tobě hezké slovíčka a ty si rád. Co víc chtít. Kappa
Geroj
Po pravde som ju nečítal celú, ale nadpisy sa mi páčia, je to iný štýl ako robím ja a asi ako robí každý (originalnosť), je pekne zladená ako to ty vieš, zatial som s tebou nemal žiadny problém, naopak dosť dobre vychádzame (aspoň to tak vypadá :D) a si jeden z top ludi na sp, dalšia vec čo sa mi páči je že máme radi jedno super zviera a to je mačka :D
dovolím si sem dať tvojho miláčika nech sa všetci pokochajú, to asi k tebe všetko.

img.tpx.cz/uploads/fifovkocurikd.JPG
Dreamys
Ahoj,
Nevzpomínám na tebe jinak než na ochotného administrátora a zároveň "kamaráda" se kterým se dá normálně bavit Smile
Chvilku jsem byl jeden čas taky v tvém gangu, kde to byla fakt sranda, hlavně jste to nebrali vážně, a to se cení.
Ať se daří v reálném i virtuálním životě.
Ladik_
Ahoj Fifo,
Jak psal tom že si tam kde máš být tak má 100% pravdu.
Vizitka nádherná je vidět že sis stim vyhrál Lol

Za mě osobně Top admin, doufám že budeš eště hodně dlouho v AT.
GL *gp*
Fifa
Tom10122000
Děkuji moc za okomentování a pochvalu, cením si toho.

suchar551
Díky za koment a podporu. Nadávat si na mě můžeš jak chceš, ničemu ti to nepomůže, jenom ukazuješ, jak jsi "inteligentní" Smile

Geroj
Tak nadpisy i vizitka byly udělaný během chvilky, abych tu už taky něco měl. Děkuji za pochvalu. Jo, tak vycházíme spolu, proč bychom taky nevycházeli. Jsi blb, sem dávam mojí kočku, kterou jsem posílal na skypu :D Jsi si jí stáhnul jo? Alespoň je vidět, že kočka je dobrý společník i pro GTA V :D

danik0306
Tobě taky děkuji za koment a pochvalu. Jo, škoda gangu, byla tam sranda a byl to úplně jiný gang, než ostatní.
Tak ještě jednou děkuji a i tobě, ať se daří ;)

Ladik_
Tak se budu opakovat, tobě taky děkuju za pochvalu. Zase trošku změna od těch nadávek, co lítají na serveru :D Neboj se, ještě nějaký čas v AT vydržim, nemůžu udělat radost někomu takovému, jako je např. suchar551 :D
CpT
Ahoj vizitka pekná vela vecí som sa o tebe dozvedel som rád že si v AT moc ti to prajem nech sa ti darí viac a viac jak na SP tak aj v Realu
PS: Tiež sa volam Filip
Carter_
Dobrý den,vizitka slušná snad v AT budeš ještě hodně dlouho,takový jako ty tam jsou potřeba. Problém myslím s tebou nemám :D takže at se daří jak ve hře tak v realu.
Fifa
ReSp3cT
Děkuji, taky jsem chtěl, aby se hráči díky vizitce něco nového dozvěděli, tak jsem rád, že splnila účel Smile
Filipů je, až se divim, dřív jich tolik nebylo...


Carter_
Je potřeba někdo, kdo hlídá warp před RPG? :D Jo, warp je moje území!!! Díky za koment a pochvalu. V AT ještě nějaký čas budu, teda snad, za poslední týden už mi dva hráči psali, ať se rozloučím s AT, tak nevim no...
Mindie
Vizitka jednoduchá a pěkná. Líbí se mi, jak bereš všechny stejným metrem a řešíš věci rozumně, někdo takový je na serveru potřeba a z toho warpu musíš občas ale odejít. :D Jinak jsi fajn, ale ještě ti ve vizitce chybí informace, že jsi výborný zpěvák. Palec nahoru
5Zigen
fifík je plzeňský polda? :D o **** :D to abych si dával v Plzni majzla :D né že mě ty holomku někdy pokutuješ za rychlost! Na holou Doufam, že nejezdíš v těch passatech nebo superbech :D

jinak kvalitní vyzitka :D
Baddy
Ahoj pěkná vizitka a pěkný kočky vedle tebe ;). Velmi ochotný admin se vším pomůže a poradí. Kéž by takovéch belo víc.
JamesBonG
Jsi jeden z těch lepších adminu a za to tě cením Smile Vizitka je hodně pěkne zpravovaná ať se ti daří Smile





acab
Primer
Týýý čumím tak toto je vizitka ako má byťPalec nahoru.Pre mňa si vôbec asi najoblubenejší administrátor na serveru,dá sa s tebou kecať aj zasmiať ale niekedy vieš byť aj prísny a to sa mi na tebe lúbi.Som rád že som ťa spoznal a dúfam že budeme naďalej kamoši...Prajem ti nech sa ti darí v Polícií teda v realnom a virtuálnom živote.To je odomňa všetko,cs Hi
Shock_
Ahoj Fifo Smile
Pěkná vizitka Smile Kvalitní čtení i na oči to bylo okej ;)
Jako hráče jsem tě znal dlouho a vždycky si byl bez problému Smile Zase jeden z mála lidí komu se dá věřit a dlouhý čas zpátky si byl dobrý obchodním se zbraněmi Smile
Snad si pořad stejný..
Měj se Smile Užívej života
Fifa
Řekl jsem si, že budu odepisovat každému, kdo mi nějak vizitku okomentuje, ale netušil jsem, že toho bude tolik :D

Mindie
Tak z warpu jen tak neodejdu, maximálně na pár minut, ale pořád mam oči všude :D To víš, i když jsi fajn holka, pořád pro tebe platí, že warp je zóna klidu... Ale to neeeee, ty mě tam občas musíš zlobit :D Zpěvák jo? Možná tak jenom díky klávesnici, ale hlas na zpívání nestačí, to se nemůžu poslouchat ani já!!!
Jinak děkuji za pochvalu Smile

5Zigen
Neboj se, jezdim jenom v Octavii pomalovaný a neměřim, na to nemam srdce, protože já osobně mam taky problem dodržovat nějaký věci, co se týče zákona o silničním provozu :D
A opět i tobě děkuji za pochvalu vizitky Smile

Baddy
Jsem rád, že si to o mě myslíš a doufám, že tě v tomhle ohledu nikdy nezklamu, stejně tak ostatní. Kéž by takových koček bylo víc, vůbec bych se nezlobil :D
A zase se budu opakovat jako u všech, děkuji za pochvalu, cením si toho Smile

JamesBonG
Už je fakt trapný, to děkování, ale nic jinýho psát nejde, takže děkuji. Snad u tebe zůstanu pořád ten dobrý admin.
PS: "ACAB" = All cops are beautiful / best? Kytka pro tebe

_Prdonn_
Podívej se na tvůj podpis, podle toho se tak nějak řídim i já. Takže kdo je ke mě upřímný a v pohodě, nemám důvod s ním jednat jinak a to samý naopak. I tobě moc děkuji za pochvalu!

Shock_
No vidíš, na prodej zbraní jsem už úplně zapomněl :D Jo, dřív to bylo super, teď je spousta věcí zase úplně jinak, ale doufám, že já jsem se nezměnil. Takže děkuji ti za příjemný koment a i ty, ať se máš skvěle Smile
Sotasek
Super vizitka, libí se mi jak jsi to pojal, není to jen osnova a hned odpověd, ale rozepsal jsi se, a lépe to i vypadá, za vizitku palec hore! Palec nahoru

Jinak jsi super člověk, co do AT sedl jak prdel na hrnec! Jsi něco podobného jako Akai, stále nad věci, na hráče važný, ale v chlívku mezi náma jsi vtipný a s ničím se neprdíš :D Jsem rád že jsem te poznal! Smile
Fifa
Soty, děkuji ti moc za pochvalu, snažil jsem se vizitku zpracovat nějak nápaditě a jinak, než ostatní Smile
Porovnáváš mě s Akaiem? Tak to je pro mě pocta, protože pro mě to byl jeden z nejlepších adminů, co v AT byli, nemyslím tím za celou dobu mého hraní (od 2009), ale v době, kdy jsem začal aktivně hrát až do teď. Měl jsem tu čest s ním nějakou dobu v AT pobýt a neuvěřitelně mi na začátcích pomáhal, jelikož se nikdo jiný k tomu moc neměl. Opravdu ti děkuju za pochvalu, vážim si toho a snad tě nezklamu v dalších měsících, budu se snažit Smile
Zldk
ujde , praci admina polepsi
ne delam si prdel
Přejít na fórum:
Anketa
Jak budete slavit Velikonoce?
Hrát na SuperParbě.
21 Hlasů
27%
Šupat holky.
25 Hlasů
32%
Velikonoce neslavím.
10 Hlasů
13%
Mám jiné plány.
21 Hlasů
27%
Pro hlasování musíte být přihlášeni.
Uživatelé online
· Hosté online: 22